Κρίκετ Στοίχημα

Το παιχνίδι πιστεύεται ότι επινοήθηκε στην Αγγλία του 16ου αιώνα και είναι ένα παιχνίδι με ρόπαλο και μπάλα που έχει στοιχεία άλλων παιχνιδιών όπως γκολφ, σκουός, μπέιζμπολ και τένις. Το άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία και την Αυστραλία, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι είναι αγαπητό στα περισσότερα έθνη της Κοινοπολιτείας που βρίσκονταν υπό βρετανική κυριαρχία.

Όσον αφορά το στοίχημα, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα σε κάθε ευρωπαϊκό αθλητικό στοίχημα και κερδίζει δημοτικότητα σε άλλες στοιχηματικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Κρίκετ Στοίχημα
Τι είναι το στοίχημα κρίκετ;Αποδόσεις στοιχήματος κρίκετ
Τι είναι το στοίχημα κρίκετ;

Τι είναι το στοίχημα κρίκετ;

Με την πρώιμη προέλευσή του, το στοίχημα στο κρίκετ μπορεί να θεωρηθεί ότι ξεκίνησε πριν από αιώνες. Ιδιαίτερα κοντά στο γύρισμα του 18ου αιώνα, όταν το κρίκετ έγινε το επίσημο άθλημα της Αγγλίας, τα στοιχήματα σε αγώνες ήταν ανεξέλεγκτα. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι σήμερα και τα στοιχήματα στο κρίκετ είναι τόσο δημοφιλή όσο ποτέ.

Οποιοδήποτε νόμιμο ευρωπαϊκό αθλητικό στοίχημα θα έχει το κρίκετ ως επιλογή στοιχήματος και η δημοτικότητα θα αυξηθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες παράλληλα με την αυξανόμενη νομιμοποίηση σε ολόκληρη τη χώρα. Αν και δεν είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, τα στοιχήματα κρίκετ είναι ένα πολύ πιο συχνό τμήμα των αθλητικών στοιχημάτων από ό,τι νομίζετε!

Πώς να στοιχηματίσετε στο κρίκετ

Το στοίχημα στο κρίκετ απαιτεί να γνωρίζετε μερικούς από τους πιο σύνθετους κανόνες του παιχνιδιού, ιδιαίτερα με το σύστημα βαθμολόγησης. Επιφανειακά, μπορείτε απλά να στοιχηματίσετε στο κρίκετ όπως κάθε άλλο ομαδικό άθλημα, το οποίο είναι να στοιχηματίσετε στον απόλυτο νικητή του αγώνα.

Αυτό είναι το ίδιο με το να στοιχηματίζετε τη γραμμή χρημάτων σε α ποδόσφαιρο ή μπάσκετ παιχνίδι, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνει η ομάδα είναι να κερδίσει! Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε σε πράγματα όπως η εκτίναξη του κέρματος, τα σύνολα ομάδων για τα τρεξίματα που σημειώθηκαν και ακόμη και πόσα τρεξίματα θα σημειωθούν σε μια δεδομένη περίοδο. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αθλήματα, οι ιστότοποι στοιχημάτων έχουν επίσης εισαγάγει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε ατομικά ή ομαδικά στηρίγματα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στον οποίο πιστεύετε ότι θα είναι ο κορυφαίος batsman ή σφαιριστής για κάθε πλευρά στο τέλος του αγώνα.

Θέλετε να γίνετε ακόμα πιο συγκεκριμένοι; Εάν μάθετε για το σύστημα βαθμολόγησης κρίκετ, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ποιο κτύπημα θα έχει τα περισσότερα εξάρια μέχρι το τέλος του αγώνα. Εάν θέλετε κάποια πιο άμεση ικανοποίηση, μπορείτε να στοιχηματίσετε ακόμη και στη μέθοδο του 1ου wicket, πενήντα ή εκατό που θα σκοράρουν στον αγώνα και ποια ομάδα θα κερδίσει τα περισσότερα run out.

Τι είναι το στοίχημα κρίκετ;
Αποδόσεις στοιχήματος κρίκετ

Αποδόσεις στοιχήματος κρίκετ

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ομαδικά αθλήματα, οι πιθανότητες στοιχηματισμού για κάθε ομάδα να κερδίσει τον αγώνα εξαρτώνται από την πρόσφατη απόδοσή της καθώς και από το πώς τα πήγαν οι ομάδες μεταξύ τους στο παρελθόν. Μια ισχυρή αναντιστοιχία σφαιριστή και κουρκούτι μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ταλάντευση των πιθανοτήτων κρίκετ προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στο πώς θα δημιουργηθούν τα αθλητικά βιβλία στοιχηματικές αποδόσεις για το κρίκετ είναι η κατάσταση του εδάφους και ο καιρός που έχει προγραμματιστεί. Όπως το μπέιζμπολ, το κρίκετ παίζεται σε εξωτερικούς χώρους, έτσι ο καιρός μπορεί πάντα να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στο αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού.

Μια βροχερή μέρα σίγουρα θα επηρεάσει τον αριθμό των δρομολογίων που σημειώνονται, καθώς και την αποτελεσματικότητα του σφαιριστή και τις ικανότητες των αθλητών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υπόψη σας όλους αυτούς τους παράγοντες πριν ποντάρετε σε έναν αγώνα κρίκετ στο αθλητικό τετράδιο που προτιμάτε.

Αποδόσεις στοιχήματος κρίκετ