Μπάσκετ Στοίχημα

Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο και εύλογα μπορεί να θεωρηθεί ως δεύτερο μόνο μετά το ποδόσφαιρο. Σε σύγκριση με άλλα αθλήματα, το μπάσκετ είναι αρκετά νέο, αφού εφευρέθηκε μόλις το 1891. Το μπάσκετ έχει πραγματικά μια διεθνή έκρηξη, όπως φαίνεται από την ανταγωνιστική φύση του κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και από τον αριθμό των διαφορετικών χωρών που εκπροσωπούνται από παίκτες στο ΝΒΑ.

Υπολογίστε το μπάσκετ ως ένα από τα κορυφαία αθλήματα για να στοιχηματίσετε επίσης. Υπάρχουν κυριολεκτικά στοιχήματα δισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο στο ΝΒΑ κάθε σεζόν, και αυτό δεν περιλαμβάνει ορισμένα μεγαλύτερα μπασκετικά γεγονότα όπως το March Madness για το μπάσκετ του NCAA.

Μπάσκετ Στοίχημα
Τα βασικά του στοιχήματος μπάσκετ

Τα βασικά του στοιχήματος μπάσκετ

Ως ένα από τα τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως, το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα μετά το ποδόσφαιρο. Η National Basketball Association (NBA) ιδρύθηκε στην Αμερική μόλις το 1946, αρχικά με την ονομασία Basketball Association of America, καθιστώντας την ένα από τα πιο πρόσφατα αθλήματα στην ιστορία των ΗΠΑ. Το άθλημα έχει δώσει μερικούς από τους πιο αξιοσημείωτους αθλητικούς αστέρες της χώρας, όπως ο Kareem Abdul-Jabbar, ο LeBron James και ο Michael Jordon.

Κάθε σεζόν, υπάρχουν δισεκατομμύρια δολάρια σε στοιχήματα μόνο για την κανονική σεζόν του NBA - μη συμπεριλαμβανομένου του March Madness. Είναι ένα άνευ προηγουμένου ποσό για ένα παιχνίδι που διαρκεί περίπου 2 ώρες για 82 παιχνίδια συνολικά.

Τα βασικά του στοιχήματος μπάσκετ
Πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ;

Πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ;

Ως νέο άθλημα, η προέλευση του στοιχήματος στο μπάσκετ πιθανότατα ξεκίνησε όταν το άθλημα ολοκληρώθηκε. Και ενώ δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία για το πότε ξεκίνησε το στοίχημα, εξακολουθεί να έχει κερδίσει παγκόσμια φήμη, καθώς αποτελεί μέρος των αθλητικών στοιχημάτων του μπάσκετ παντού. Καθώς τα αθλητικά στοιχήματα συνεχίζουν να νομιμοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα, η δημοτικότητα του διαδικτυακού στοιχήματος μπάσκετ θα αυξηθεί.

Παρόμοια με το πώς το Superbowl είναι η πιο πολυαναμενόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο, Τρέλα Μαρτίου είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στο μπάσκετ. Αυτό φέρνει έναν ακόμη γύρο ευκαιριών στοιχηματισμού για τους παίκτες να καταθέσουν τα χρήματά τους για τον νικητή κάθε παιχνιδιού και, στη συνέχεια, ποια νικήτρια ομάδα θα τα πάρει όλα.

Λόγω του πόσο μεγάλο είναι το στοίχημα στο μπάσκετ, το ΝΒΑ ήταν ένα από τα πρώτα πρωταθλήματα που χρησιμοποίησαν εταιρικούς χορηγούς με τη συνεργασία τους με την DraftKings. Επιπλέον, το ΝΒΑ έχει επίσης δηλώσει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με κάθε αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ, καθιστώντας το τόσο περιεκτικό για τους παίκτες του στοιχήματος.

Πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ;
Πώς να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας στο μπάσκετ

Πώς να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας στο μπάσκετ

Αυτό που κάνει το μπάσκετ τόσο σπουδαίο για τους παίκτες του στοιχήματος είναι ότι υπάρχει πληθώρα τρόπων για να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι. Και τι το κάνει καθολικό μεταξύ διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα είναι ότι τα βασικά του στοιχήματος είναι καθολικά. Για να στοιχηματίσετε πλήρως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στοίχημα Moneyline για να στοιχηματίσετε την ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι.

Σε στοιχήματα σε χρήμα, η κατανομή των σημείων είναι αρκετά απλή. Οι παίκτες του στοιχήματος θα στοιχηματίσουν με πόσους πόντους πιστεύουν ότι θα κερδίσει η θριαμβευτική ομάδα ή μπορούν να στοιχηματίσουν σε πόσους πόντους θα μείνει πίσω η ηττημένη ομάδα στο τέλος του παιχνιδιού.

Όλα τα στατιστικά του αγώνα είναι επίσης δίκαιο παιχνίδι για στοιχήματα σε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, συμπεριλαμβανομένων των ριμπάουντ, των μπλοκ και του αριθμού των τριών πόντων. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν για τις συνολικές νίκες και τα ατομικά βραβεία μιας ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του MVP ή του Rookie of the Year. Δίνει πολλές ευκαιρίες στους παίκτες του στοιχήματος να μάθουν πώς αποδίδει η ομάδα συλλογικά και ατομικά, προσθέτοντας περισσότερα επίπεδα στις ευκαιρίες τους για μεγάλες νίκες.

Πώς να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας στο μπάσκετ
Κατανόηση των αποδόσεων του στοιχήματος μπάσκετ

Κατανόηση των αποδόσεων του στοιχήματος μπάσκετ

Όπως σε κάθε παιχνίδι, οι πιθανότητες ενός αγώνα μπάσκετ βασίζονται σε πολλές πτυχές, αλλά τις επηρεάζει και η αγορά στοιχημάτων. Το ρεκόρ και η απόδοση κάθε ομάδας παίζουν τους μεγαλύτερους ρόλους, αλλά τα προγράμματα και οι τραυματισμοί θα έχουν επίσης δραστικό αντίκτυπο. Οι μεγαλύτερες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Λος Άντζελες Λέικερς και των Νιου Γιορκ Νικς, θα έχουν επίσης μεγάλη ομάδα λόγω των σημαντικών οπαδών τους.

Ο αγώνας μεμονωμένων παικτών ενάντια στον αμυντικό στην αντίπαλη ομάδα και οι πρόσφατες στατιστικές επιδόσεις του παίκτη μπορούν να καθορίσουν τις πιθανότητες για τα στοιχήματα του παίκτη. Οι συνολικές αποδόσεις του παιχνιδιού καθορίζονται από την απόδοση, τον ρυθμό και την αμυντική δύναμη κάθε ομάδας. Οι πιθανότητες για να γίνει ένας παίκτης MVP μπορεί να εξαρτώνται από έναν τραυματισμό και από μια ομάδα που θα κερδίσει το τμήμα της ή το πρωτάθλημα μπορεί να βασιστεί σε ένα νικηφόρο σερί.

Κατανόηση των αποδόσεων του στοιχήματος μπάσκετ
Τι είναι το στοίχημα σε ένα παρέι/τεϊζερ μπάσκετ;

Τι είναι το στοίχημα σε ένα παρέι/τεϊζερ μπάσκετ;

Ο πιο συνηθισμένος τύπος στοιχηματισμού μπάσκετ στο διαδίκτυο είναι ένα "ευθύ στοίχημα", το οποίο είναι όταν τα στοιχήματα είναι σε μία ομάδα έναντι του πόντου. Επιπλέον, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν ακόμη και να προσθέσουν πολλές ομάδες σε ένα στοίχημα, γνωστό ως parlay. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε πολλές ομάδες σε ένα στοίχημα. Μπορείτε να προσθέσετε οπουδήποτε από δύο έως οκτώ ομάδες σε μία παρομοίωση, όπου όλες οι ομάδες και τα σύνολα πρέπει να καλύπτουν την κατανομή πόντων.

Αυτές είναι οι πιθανότητες:

 • 2 ομάδες: 13/5
 • 3 ομάδες: 6/1
 • 4 ομάδες: 11/1
 • 5 ομάδες: 22/1
 • 6 ομάδες: 40/1
 • 7 ομάδες: 80/1
 • 8 ομάδες: 150/1

Τα κέρδη και το στοίχημά σας θα σας επιστραφούν σε παρολί εξωχρηματιστηριακά. Τι είδους χρήματα μπορείτε να περιμένετε; Λοιπόν, για μια παραλλαγή $50 με δύο ομάδες, θα κερδίσατε $130, κάνοντας τη μεικτή απόδοση σας $180. Για μια παραλλαγή $100 με πέντε ομάδες, θα φέρατε στο σπίτι ένα τεράστιο ποσό $2200.

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αν υπάρξει «ώθηση» ή ισοπαλία, το πόντο spread θα κατέβει μια βαθμίδα. Τι είναι ένα σπρώξιμο; Είναι όταν στοιχηματίζετε σε μια ομάδα και ο αριθμός που κερδίζει είναι ακριβώς ο αριθμός που στοιχηματίζετε. Λοιπόν, ας πούμε ότι στοιχηματίζετε ότι οι Μαϊάμι Χιτ θα κερδίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με πάνω από 10 πόντους, αλλά στη συνέχεια κερδίζουν ακριβώς με 10 πόντους. Δεν έχετε κερδίσει ή χάσει. Είναι απλά μια ώθηση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Βασικά, εάν συμμετέχετε σε μια παραλλαγή τεσσάρων ομάδων, και υπάρχουν τρεις νικητές και ένα σπρώξιμο, θα πέσει σε μια παραλλαγή τριών ομάδων. Παρομοίως, αν στοιχηματίζετε σε μια παρολί οκτώ ομάδων και υπάρχει ένα πάτημα, γίνεται παρολί επτά ομάδων. Ωστόσο, οι εξωχρηματιστηριακές παρολί μπορεί να παίζουν λίγο διαφορετικά για τις πληρωμές και τους κανόνες παρόμοιων καρτών.

Εάν υπάρχει ισοπαλία στοιχήματος, ένα teaser δύο ομάδων θα γίνει "Καμία δράση" και τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν. Εάν υπάρχει ισοπαλία για ένα teaser τριών ομάδων, θα γίνει ένα teaser δύο ομάδων. Ομοίως, για ένα teaser τεσσάρων ομάδων, θα μετατραπεί σε ένα teaser τριών ομάδων.

Τι είναι το στοίχημα σε ένα παρέι/τεϊζερ μπάσκετ;
Ποντάρισμα σε γραμμές τετάρτου/1ου ημιχρόνου

Ποντάρισμα σε γραμμές τετάρτου/1ου ημιχρόνου

Η βασική ανάλυση ενός αγώνα NBA διάρκειας 48 λεπτών είναι ότι χωρίζεται σε τέσσερα δεκάλεπτα των 12 λεπτών. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στο πρώτο τέταρτο και το πρώτο ημίχρονο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για ένα παιχνίδι εντός ενός στοιχείου στοιχήματος παιχνιδιού.

Μπορείτε να αποφασίσετε ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα καλύψει το spread στο τέλος του τριμήνου στη γραμμή του τριμήνου. Οι γραμμές του πρώτου ημιχρόνου λειτουργούν επίσης το ίδιο, με τη μόνη διαφορά ότι ενσωματώνει περισσότερο χρόνο.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη σε αυτά τα στοιχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ότι μια ομάδα μπορεί να ξεκινήσει με προβάδισμα νωρίς αλλά να μείνει πίσω στο δεύτερο ημίχρονο. Εναλλακτικά, μια ομάδα μπορεί επίσης να είναι επιρρεπής σε ένα αργό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια να πάρει το προβάδισμα στο τέταρτο τέταρτο, αλλιώς γνωστές ως "ομάδες 4ου δεκαλέπτου"

Επομένως, η γνώση των προηγούμενων επιδόσεων είναι ζωτικής σημασίας, αλλά όχι μόνο η απόδοση της ομάδας στο τέλος. Μάλλον, αυτό το στυλ στοιχηματισμού είναι το πώς θα αποδώσουν στην αρχή.

Ποντάρισμα σε γραμμές τετάρτου/1ου ημιχρόνου
Τι είναι το στοίχημα μελλοντικής εκπλήρωσης του μπάσκετ;

Τι είναι το στοίχημα μελλοντικής εκπλήρωσης του μπάσκετ;

Το στοίχημα για ένα μέλλον σημαίνει ότι πιστεύεις ότι μια ομάδα θα τα πάει τόσο καλά που θα τα πάρει όλα. Ενώ μπορείτε φυσικά να στοιχηματίσετε σε ένα προαίσθημα, μπορεί επίσης να βασίζεται σε προηγούμενες επιδόσεις και τρέχοντα στατιστικά. Ας υποθέσουμε ότι οι Philadelphia 76-ers απορρίπτουν τα τρία πρώτα παιχνίδια τους εκτός γηπέδου, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα κερδίσουν το συνέδριό τους ή ένα πρωτάθλημα πρωταθλήματος. Αυτά τα στοιχηματικές αποδόσεις μπορεί να εμφανίζεται σε πίνακες στοιχημάτων ή σε φύλλα ραφιών.

Εάν δεν βλέπετε σε τι θέλετε να στοιχηματίσετε, πάντα να μιλάτε με έναν συντάκτη εισιτηρίων για την κατάλληλη βοήθεια. Οι πιθανότητες μπορεί επίσης να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, αλλά να είστε σίγουροι ότι η πληρωμή σας θα βασίζεται στις πιθανότητες που υπήρχαν όταν υποβάλατε το στοίχημά σας.

Τι είναι το στοίχημα μελλοντικής εκπλήρωσης του μπάσκετ;
Πώς να στοιχηματίσετε σε σκηνικά μπάσκετ;

Πώς να στοιχηματίσετε σε σκηνικά μπάσκετ;

Γνωστά και ως εξωτικά στοιχήματα, τα στοιχήματα σε σκηνικά μπάσκετ βασίζονται σε στατιστικά στοιχεία και μπορεί να είναι διαθέσιμα σε στοιχήματα μαρκίζ. Βασικά στοιχηματίζετε σε έναν παίκτη και πόσο καλά - ή κακά - θα έχουν απόδοση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα σκοράρουν πάνω από 110 πόντους ή εναλλακτικά ότι δεν θα σκοράρουν πάνω από 60 πόντους.

Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα στοιχήματα πρότασης σε έναν πίνακα στοιχημάτων ή σε ράφι φύλλων, αλλά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα χώρου.

Πώς να στοιχηματίσετε σε σκηνικά μπάσκετ;
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα μπάσκετ

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα μπάσκετ

Όσον αφορά τα αθλητικά στοιχήματα, πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι θα ξεπεράσετε τουλάχιστον το στοίχημά σας. Φυσικά, θέλετε να κερδίσετε πολλά, επομένως δεν μπορείτε απλώς να κοιτάξετε την τρέχουσα ή την προηγούμενη απόδοση για να αφήσετε τα χρήματά σας και να περιμένετε να λάβετε ένα σημαντικό ποσό σε αντάλλαγμα.

Όσον αφορά τα στοιχήματα μπάσκετ, καθώς και με όλα τα άλλα αθλητικά στοιχήματα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αρχικά, πρέπει να σκεφτείτε πόσο καλά πάει η ομάδα την τρέχουσα σεζόν. Πνέουν άλλες ομάδες έξω από το νερό; Υπάρχει σουτέρ που σκοράρει σταθερά τουλάχιστον 120 πόντους;

Εκτός από τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την προηγούμενη απόδοση της ομάδας. Έχουν φτάσει στα μισά της σεζόν κερδίζοντας κάθε παιχνίδι και μετά αρχίζουν να πνίγονται όταν τα στοιχήματα γίνονται πιο έντονα;

Πρέπει επίσης να κοιτάξετε την απόδοση μεμονωμένων παικτών. Ας πούμε ότι ο πόιντ γκαρντ χτυπιέται και μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν από τραυματισμό. Πώς φαίνονται οι παίκτες που ήταν στο παρελθόν καθισμένοι στον πάγκο, τώρα που πιθανώς μπαίνουν στο γήπεδο; Τα στατιστικά τους φαίνονται πολλά υποσχόμενα για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε το στοίχημά σας στο μέλλον;

Πρέπει επίσης να δείτε το πρόγραμμα της ομάδας. Παίζοντας 82 παιχνίδια σε μια συμπυκνωμένη σεζόν, μπορεί να πετούν σε όλη τη χώρα κάθε δύο μέρες για να χτυπήσουν το επόμενο γήπεδο τους, το οποίο είναι γνωστό ως "οδικό ταξίδι τσίρκου". Η κόπωση που προκαλείται από τα ταραχώδη προγράμματα μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή τους. Η ομάδα στην οποία στοιχηματίζετε έχει παιχνίδια back-to-back; σε όλη τη χώρα.

Βασικά φαγητά

 • Ποντάρετε στο Moneyline με βάση τις προηγούμενες επιδόσεις και τα τρέχοντα στατιστικά
 • Όσον αφορά το στοίχημα παρολί, σκεφτείτε τις πιθανότητες ενός ώθησης.
 • Για τα στοιχήματα σε τέταρτο ή πρώτο ημίχρονο, κοιτάξτε εάν μια ομάδα ξεκινά γενικά δυνατά ή αν σηκώνει τη χαλάρωση αργότερα.
 • Για τα στοιχήματα μελλοντικής εκπλήρωσης, λάβετε υπόψη πρώην τραυματισμούς, τρέχοντα στατιστικά και προηγούμενες επιδόσεις.
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα μπάσκετ