Μπάσκετ Στοίχημα

Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο και εύλογα μπορεί να θεωρηθεί ως δεύτερο μόνο μετά το ποδόσφαιρο. Σε σύγκριση με άλλα αθλήματα, το μπάσκετ είναι αρκετά νέο, αφού εφευρέθηκε μόλις το 1891. Το μπάσκετ έχει πραγματικά μια διεθνή έκρηξη, όπως φαίνεται από την ανταγωνιστική φύση του κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και από τον αριθμό των διαφορετικών χωρών που εκπροσωπούνται από παίκτες στο ΝΒΑ.

Υπολογίστε το μπάσκετ ως ένα από τα κορυφαία αθλήματα για να στοιχηματίσετε επίσης. Υπάρχουν κυριολεκτικά στοιχήματα δισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο στο ΝΒΑ κάθε σεζόν, και αυτό δεν περιλαμβάνει ορισμένα μεγαλύτερα μπασκετικά γεγονότα όπως το March Madness για το μπάσκετ του NCAA.

Μπάσκετ Στοίχημα
Τι είναι το στοίχημα μπάσκετ;

Τι είναι το στοίχημα μπάσκετ;

Δεδομένου ότι το μπάσκετ είναι ένα τόσο νέο άθλημα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το στοίχημα στο παιχνίδι συνοδεύτηκε από την εφεύρεσή του. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για το πότε οι άνθρωποι άρχισαν να στοιχηματίζουν στο μπάσκετ, αλλά το άθλημα είναι βασικό στοιχείο στα αθλητικά βιβλία σε όλο τον κόσμο. Με την αύξηση της νομιμοποίησης των αθλητικών στοιχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, η δημοτικότητα των στοιχημάτων στο NBA θα αυξηθεί.

Σήμερα, το March Madness είναι ένα από τα κορυφαία αμερικανικά αθλητικά γεγονότα στο ημερολόγιο, μαζί με το Triple Crown των ιπποδρομιών, το World Series και φυσικά το Super Bowl. Το NBA δεν αποφεύγει τα αθλητικά στοιχήματα όπως άλλα πρωταθλήματα, και ήταν ένα από τα πρώτα που παρουσίασαν εταιρικούς χορηγούς όπως το DraftKings.

Το NBA βγήκε και δήλωσε ότι θέλει να συνεργαστεί με κάθε αθλητικό στοίχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, επομένως το πρωτάθλημα είναι σίγουρα σοβαρό να αγκαλιάσει τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα.

Τι είναι το στοίχημα μπάσκετ;
Πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ

Πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ

Το όμορφο με τα στοιχήματα μπάσκετ είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε! Τα βασικά στοιχήματα σε έναν αγώνα μπάσκετ είναι σχεδόν τα ίδια με οποιονδήποτε άλλο αγώνα ομαδικού αθλήματος.

Το στοίχημα Moneyline είναι ένα στοίχημα για το ποια ομάδα θα κερδίσει οριστικά το παιχνίδι. Το spread των πόντων είναι ένα στοίχημα για το πόσους πόντους θα κερδίσει το φαβορί, ή εναλλακτικά, πόσους πόντους θα χάσει το αουτσάιντερ. Τα στοιχήματα για παίκτες έχουν γίνει μια δημοφιλής αγορά στοιχημάτων, ιδιαίτερα με το ΝΒΑ.

Στατιστικά όπως μπλοκ, ριμπάουντ, 3 πόντους και τριπλό είναι όλα διαθέσιμα για να στοιχηματίσετε σχεδόν σε οποιοδήποτε αθλητικό βιβλίο. Άλλες δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων περιλαμβάνουν στοιχήματα μελλοντικής εκπλήρωσης για το Πρωτάθλημα NBA, καθώς και σύνολα ομαδικών νικών και μεμονωμένα βραβεία όπως ο MVP ή ο πρωτάρης της χρονιάς.

Πώς να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ
Αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ

Αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ

Οι αποδόσεις για το πραγματικό παιχνίδι βασίζονται σε πολλά πράγματα, αλλά καθορίζονται και από την πραγματική αγορά στοιχημάτων. Το ομαδικό ρεκόρ και οι επιδόσεις είναι προφανώς κλειδιά για τον καθορισμό ενός φαβορί, ενώ το πρόσφατο πρόγραμμα και οι τραυματισμοί παικτών είναι επίσης σημαντικά στοιχεία για την αναπηρία των πιθανοτήτων μπάσκετ. Οι μεγάλες ομάδες της αγοράς, όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς ή οι Νιου Γιορκ Νικς, θα παίρνουν πάντα χρήματα, καθώς έχουν μεγάλους ακόλουθους στο κοινό.

Στήριγμα παίκτη αποδόσεις στοιχήματος μπορεί να βασίζεται στον αγώνα μεμονωμένου παίκτη ενάντια στον αμυντικό στην αντίπαλη ομάδα, καθώς και στις πρόσφατες στατιστικές επιδόσεις αυτού του παίκτη. Οι συνολικές αποδόσεις του παιχνιδιού καθορίζονται από την απόδοση κάθε ομάδας πρόσφατα, καθώς και από πράγματα όπως ο ρυθμός της ομάδας και η αμυντική δύναμη της ομάδας. Τέλος, για τις προθεσμιακές αγορές, αυτές μπορεί να κυμαίνονται ανάλογα με το πόσο καλά αποδίδει μια ομάδα ή ένας παίκτης.

Ένας τραυματισμός μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες ενός παίκτη για το MVP, ενώ ένα σερί δέκα νικηφόρων αγώνων από μια ομάδα μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για να κερδίσει το τμήμα της ή ακόμα και το πρωτάθλημα.

Αποδόσεις στοιχήματος μπάσκετ