Μπέιζμπολ Στοίχημα

Το μπέιζμπολ είναι γνωστό ως το χόμπι της Αμερικής και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει μακρά ιστορία παράδοσης στην Αμερική, καθώς η Major League Baseball ιδρύθηκε το 1903. Από τότε, το μπέιζμπολ έχει κάνει το δρόμο του σε όλο τον κόσμο, με πολύ πιστούς ακόλουθους σε όλη την Ασία καθώς και τη Λατινική Αμερική.

Το Major League Baseball είναι μια απόλαυση των αθλητικών στοιχημάτων, καθώς κάθε ομάδα έχει προγραμματίσει να παίξει 162 αγώνες μόνο για την κανονική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, υπάρχουν πάντα πολλά παιχνίδια για τους παίκτες κάθε μέρα.

Μπέιζμπολ Στοίχημα
Στοίχημα μπέιζμπολ

Στοίχημα μπέιζμπολ

Ενα από πιο δημοφιλή αθλήματα Στις ΗΠΑ, το μπέιζμπολ είναι περισσότερο γνωστό ως χόμπι της Αμερικής. Η Major League Baseball ιδρύθηκε το 1903 και έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο θρυλικές φιγούρες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Babe Ruth, Jackie Robinson και Lou Gehrig.

Με την άνοδο της δημοτικότητάς του στις ΗΠΑ, έχει γίνει έκτοτε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με χώρες σε κάθε ήπειρο να ιδρύουν πρωτάθλημα μπέιζμπολ. Μεταξύ της συντροφικότητας, των παιχνιδιών που ξεσηκώνουν την καρδιά και των χοτ ντογκ, είναι δύσκολο να μην γίνεις λάτρης του αθλήματος.

Λόγω της δημοτικότητας του MLB, δεν είναι περίεργο που έχει γίνει hotspot για αθλητικούς παίκτες παντού. Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για παίκτες με κάθε ομάδα να έχει προγραμματίσει 162 αγώνες σε μια κανονική περίοδο και στη συνέχεια ακόμη περισσότερους κατά την άνοιξη. Σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα κατά τη διάρκεια της σεζόν αιχμής, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να συμμετέχουν σε πολλά παιχνίδια.

Στοίχημα μπέιζμπολ
Στοίχημα στο μπέιζμπολ: το πώς-να

Στοίχημα στο μπέιζμπολ: το πώς-να

Το μπέιζμπολ είναι μοναδικό στο ότι υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες στοιχηματισμού σε κάθε παιχνίδι. Επειδή τα παιχνίδια αποτελούνται από εννέα innings, νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού είναι διαθέσιμες σε κάθε inning. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να τοποθετούν στοιχήματα οι παίκτες είναι στη γραμμή χρημάτων. Οι παίκτες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν στο runline αν θέλουν να κάνουν υψηλότερη πληρωμή.

Moneyline εναντίον Runline

Το Moneyline είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως όταν οι παίκτες στοιχηματίζουν στην ομάδα που θα κερδίσει. Το Runline είναι παρόμοιο με ένα spread spread στο οποίο τα στοιχήματα τοποθετούνται με αυξήσεις -1,5. Αυτό σημαίνει ότι για να κερδίσει μεγάλα κέρδη, η ομάδα που κερδίζει πρέπει να το κάνει τελειώνοντας το παιχνίδι με περισσότερες από μία διαδρομές εναντίον του αντιπάλου της. Ένα άλλο στοίχημα μπορεί να γίνει με αύξηση +1,5, που σημαίνει ότι η ομάδα που χάνει πρέπει να τερματίσει εντός του run πριν τελειώσει το παιχνίδι. Εναλλακτικά, μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ένας μεγάλος παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να στοιχηματίσει $150 για να κερδίσει ένα κέρδος $100 στο νικητήριο φαβορί. Οι αουτσάιντερ έχουν συνήθως ένα "+" μπροστά από τις αποδόσεις τους. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι +130, που σημαίνει ότι ένας παίκτης θα πρέπει να ποντάρει 100$ για να βγάλει κέρδος 130$.

Για παίκτες που προτιμούν να κρατούν τα χρήματά τους χαμηλά, δεν χρειάζεται να ρισκάρετε 100$ για να βγάλουν κέρδος. Αν μόλις μπείτε στα στοιχήματα του μπέιζμπολ, σκεφτείτε να ρίξετε τα μηδενικά στα άκρα των αριθμών. Για παράδειγμα, ποντάρετε 15$ για να βγάλετε κέρδος 10$.

Άλλα στοιχήματα

Εάν είναι δύσκολο να δείτε πώς ακριβώς θα καταλήξει το παιχνίδι, μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στον συνολικό αριθμό των σημειωμένων σειρών. Αυτό το στοίχημα των συνολικών σειρών μπορεί να κυμαίνεται για τον καθορισμένο συνολικό αριθμό που έχει οριστεί για το παιχνίδι.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού μπέιζμπολ, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης σειράς πέντε ινννινγκ, συγκεκριμένων δρομολογίων και της νικήτριας ομάδας ενός σετ inning. Ακριβώς όταν πιστεύεις ότι το μπέιζμπολ δεν μπορεί να γίνει πιο περίπλοκο, κατά κάποιο τρόπο το στοίχημα το κάνει!

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξε αυξημένη δημοτικότητα των σκηνικών παικτών. Διατίθεται σχεδόν σε όλα online αθλητικά βιβλία, στοιχηματίζετε στον αριθμό των strikeouts που θα έχει ένας pitcher ή στον αριθμό των home runs θα έχει.

 • Στοιχήματα Prop: Τα στοιχήματα στηρίγματος είναι ο τρόπος που πρέπει να κάνετε εάν ένας παίκτης δεν είναι σίγουρος για τον νικητή ενός παιχνιδιού αλλά έχει μια καλή αίσθηση για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Αυτά τα στοιχήματα μπορεί να περιλαμβάνουν πόσα strikeout θα έχει ένας συγκεκριμένος pitcher και πόσα RBI θα έχει ένας συγκεκριμένος παίκτης.

 • Σύνολα: Τα σύνολα του μπέιζμπολ είναι στοιχήματα με βάση τον αριθμό των δρομολογίων που σημειώθηκαν. Για παράδειγμα, ένας παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στο αν οι συνολικές διαδρομές θα υπερβούν ή θα πέσουν κάτω από έναν αριθμό που έχει οριστεί από τους παίκτες πιθανοτήτων. Εάν το over/under για τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη είναι 7, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 σερί για να κερδίσετε το over και ένα μέγιστο σκορ 6 σερί για να κερδίσετε το under. Ωστόσο, ας πούμε ότι το τελικό σκορ είναι 3-4 για έναν τίτλο 7 σειρών, και ποντάρετε πάνω, θα κερδίσετε. Τα σύνολα του μπέιζμπολ συχνά ορίζονται σε έναν αριθμό όπως το 7,5, που σημαίνει ότι τα συνολικά runs θα πρέπει να είναι 7 ή λιγότερα για να κερδίσετε το under ή 8 ή περισσότερα για να κερδίσετε το over. Αυτό το διάλειμμα βοηθά στην αποφυγή προβλημάτων όπου οι τελικές διαδρομές καταλήγουν στο σύνολο, το οποίο ονομάζεται "ώθηση". Σε αυτό το σενάριο, δεν είναι ούτε over ούτε under, επομένως το στοίχημα επιστρέφεται.

 • Μελλοντικά: Πιστεύετε ότι το Κλίβελαντ θα κερδίσει το World Series; Βάλτε ένα στοίχημα σε αυτό! Αυτά ονομάζονται συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης επειδή τα τοποθετείτε τόσο πολύ εκ των προτέρων. Εάν οι πιθανότητες είναι +750, ποντάρετε $100 και το Κλίβελαντ κερδίσει, θα φέρετε 750 $. Όσο νωρίτερα στοιχηματίσετε, τόσο περισσότερα χρήματα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε στο τέλος. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης προσφέρονται από νωρίς και προσαρμόζονται ανάλογα όσο προχωρά ο χρόνος.

Στοίχημα στο μπέιζμπολ: το πώς-να
Οι πιθανότητες του στοιχήματος στο μπέιζμπολ

Οι πιθανότητες του στοιχήματος στο μπέιζμπολ

Πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάθε παιχνίδι μπέιζμπολ έρχεται με διαφορετικές πιθανότητες που προέρχονται από μοναδικές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, οι αρχικοί στάμνες μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν το πώς θα ξετυλιχτεί ένα παιχνίδι.

Οι διαφορές θα επηρεάσουν σημαντικά τις πιθανότητες για να διασφαλιστεί ότι η μία ομάδα έχει ένα δίκαιο παιχνίδι όπως η άλλη. Οι αρχικές ενδεκάδες είναι εξίσου κρίσιμες για τον καθορισμό του τόνου των επιθετικών και αμυντικών ταινιών και των δύο ομάδων, επηρεάζοντας τα στοιχήματα των παικτών.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο των παιχνιδιών του μπέιζμπολ είναι ότι κάθε παιχνίδι διεξάγεται σε διαφορετικό πάρκο και κάθε διάσταση του πάρκου παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο υπολογισμού των συνολικών δρομολογίων. Επιπλέον, εάν το πάρκο είναι σε εξωτερικό χώρο, ο καιρός παίζει τεράστιο ρόλο όσον αφορά την επιτυχία της δυνατότητας αναπαραγωγής. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη όλες τις αλλαγές μεταξύ των παιχνιδιών όσον αφορά τα στοιχήματα για να διατηρήσετε τις αποδόσεις σας υψηλές και τα κέρδη σας ακόμα υψηλότερα.

Οι πιθανότητες του στοιχήματος στο μπέιζμπολ
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε

Όσον αφορά το στοίχημα, πρέπει να είστε κάτι παραπάνω από εξοικειωμένοι με το παιχνίδι. Για να κερδίσετε πολλά, πρέπει να γνωρίζετε τα μέσα και τα έξω, ποιος παίζει, ποιος τα πάει καλά, ποιος τα πάει άσχημα και πολλά άλλα. Πρέπει να γνωρίζετε το ιστορικό κάθε ομάδας και παίκτη στον οποίο στοιχηματίζετε ή εναντίον για να βεβαιωθείτε ότι ασφαλίζετε την τσάντα σας. Αν και σε όλους αρέσει μια ιστορία αουτσάιντερ, τα στοιχήματα σε λιγότερο έμπειρους παίκτες θα μπορούσαν να βλάψουν το πορτοφόλι σας μακροπρόθεσμα.

Στην ίδια ανάσα, ενώ είναι πραγματικά υπέροχο να υποστηρίζεις και να ακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα, το να στοιχηματίζεις μόνο σε αυτήν την ομάδα και τους παίκτες της θα μπορούσε να σε βλάψει επίσης. Σίγουρα, οι Yankees μπορεί να έχουν μια απίστευτη περασμένη σεζόν, αλλά αν ανταλλάξουν τους καλύτερους παίκτες τους με πρωτάρηδες, δεν μπορείς να κοιτάς τη νέα τους χειρότερη σεζόν. Έτσι, όσο και αν θέλετε, στοιχηματίστε ότι θα κερδίσουν World Series Επειδή ήταν απίστευτοι στο παρελθόν, κάντε την έρευνά σας πρώτα για τους παίκτες.

Ένα άλλο καλό για να ξεκινήσετε θα ήταν να στοιχηματίσετε σε ομάδες που δεν είναι συχνά φαβορί. Αυτό μπορεί να κρατήσει τα στοιχήματα χαμηλά - ή υψηλά, ανάλογα με το είδος του παίκτη που είστε - αλλά σας δίνει επίσης περισσότερες ευκαιρίες να μάθετε τα σχοινιά και να δείτε πώς λειτουργεί πραγματικά το στοίχημα στο μπέιζμπολ από μια εμπειρία από πρώτο χέρι.

Μια συμβουλή που έχει λειτουργήσει καλά για πολλούς παίκτες στο παρελθόν είναι να στοιχηματίσετε ενάντια στο κοινό. Το γεγονός είναι ότι, τις περισσότερες φορές, το κοινό χάνει επειδή ποντάρει στο ένστικτό του, όχι στους αριθμούς. Όταν ποντάρετε εναντίον του κοινού, είστε αυτός που παίζει με τις πιθανότητες και κάνει την έρευνα για το ποιος θα κερδίσει και με ποιον τρόπο. Για να μην αναφέρουμε, αλλά το κοινό συχνά στοιχηματίζει με συναισθηματικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων του, της γηπεδούχου ομάδας και των αστεριών του. Πέφτουν επίσης θύματα στοιχηματισμού με βάση το ιστορικό. Έτσι, αν η ομάδα κέρδισε την τελευταία φορά, θα στοιχηματίσει ότι θα κερδίσει ξανά. Η αξιοποίηση αυτών των τεχνητά διογκωμένων αριθμών θα σας βοηθήσει να κερδίσετε.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τους διαιτητές, τις προηγούμενες κλήσεις τους και τις τρέχουσες τάσεις τους. Πώς μπορείτε να το μάθετε αυτό; Όλα τα δεδομένα στοιχημάτων διαιτητή από το 2005 δημοσιεύονται στο Bet Labs. Οι διαιτητές γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο, έτσι μπορούν να νιώσουν την ενέργεια του κοινού και να επηρεαστούν ανάλογα, ωφελώντας τελικά την γηπεδούχο ομάδα.

Στοιχηματικές γραμμές καταστημάτων

Είναι σημαντικό να στοιχηματίζετε σε μια πλατφόρμα που λειτουργεί για εσάς, όχι μόνο επειδή τη χρησιμοποιούν όλοι οι φίλοι σας. Το στοίχημα είναι μια απίστευτα ατομική ενέργεια που πρέπει να γίνει σύμφωνα με το καλύτερο για το στυλ στοιχηματισμού σας. Στο τέλος της ημέρας, είναι τα χρήματά σας και τα θέλετε πίσω - και μετά μερικά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε
Στοίχημα στα πρώτα πέντε Innings

Στοίχημα στα πρώτα πέντε Innings

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος στις ομάδες για να βρουν το αυλάκι τους κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Οι νέοι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν, οι νέοι προπονητές μαθαίνουν την ομάδα τους και οι κτηνίατροι μπορούν να ξεκινήσουν αργά. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την τελική βαθμολογία και πώς στοιχηματίζετε. Λοιπόν, πώς το διαχειρίζεστε αυτό; Με ένα εργαλείο που ονομάζεται στοιχηματισμός πρώτων πέντε συμμετοχών.

Γνωστό και ως στοιχήματα F5, αυτό το στυλ στοιχηματισμού είναι παρόμοιο με το στοίχημα της γραμμής χρήματος, αλλά η κύρια διαφορά είναι ότι στοιχηματίζετε μόνο στα πέντε πρώτα innings, όχι σε ολόκληρο το παιχνίδι. Θα χρειαστεί μόνο να κάνετε handicap στους αρχικούς παίκτες και να εξετάσετε την απόδοσή τους για πέντε innings για να κάνετε αυτό το στοίχημα. Υπάρχει μικρότερος κίνδυνος με τα στοιχήματα F5, καθώς δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη ολόκληρο το προσωπικό του pitching, μόνο τον πρώτο.

Καλή τύχη εκεί έξω καθώς ξεκινάτε το ταξίδι στοιχηματισμού του μπέιζμπολ.

Εδώ είναι μερικά βασικά συμπεράσματα:

 1. Μάθετε πότε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα Moneyline ή Runline
 2. Σκεφτείτε το Prop Wagers
 3. Εξετάστε Σύνολα
 4. Τα Futures φωνάζουν το όνομά σας;
 5. Ελέγξτε τον καιρό
 6. Σκεφτείτε το μέγεθος του σταδίου
 7. Γνωρίζετε τα στατιστικά του διαιτητή;
 8. Τι είναι το δημόσιο στοίχημα;
 9. Θέλετε να ξεκινήσετε με ένα στοίχημα F5;
 10. Τι μπορούν να κάνουν οι διαφορετικές γραμμές στοιχήματος για εσάς;
Στοίχημα στα πρώτα πέντε Innings