Archery Στοίχημα

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα παιχνίδια τοξοβολίας παρουσίαζαν περιστέρια σκοποβολής. Οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούν τώρα μια ασπίδα για να χτυπήσουν έναν συγκεκριμένο στόχο. Το άθλημα επίσης ορίζεται από συγκεκριμένους κανόνες. Έτσι μπόρεσε να χωρέσει μέσα στο Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες πρόγραμμα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η τοξοβολία μπορεί να είναι α δημοφιλές άθλημα οφείλεται στην ποικιλία των κλάδων και των αγώνων που εμπλέκονται, γεγονός που μπορεί να κάνει το αθλητικό στοίχημα πιο συναρπαστικό.

Όταν πρόκειται για αυτό το άθλημα, υπάρχουν δύο βασικοί κλάδοι. Η παραδοσιακή τοξοβολία ορίζεται ως η σκοποβολή χωρίς τη χρήση τεχνικής βοήθειας και οι παραδοσιακοί τοξότες χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον μακριά τόξα και στροφές. Η τοξοβολία με στόχο, από την άλλη πλευρά, είναι μια πειθαρχία τοξοβολίας που απαιτεί από τους αθλητές να πυροβολούν σε έγχρωμους, στρογγυλούς στόχους. Οι τυπικοί στόχοι συμβολίζονται με δέκα ομόκεντρους κύκλους σε ίση απόσταση με τιμές βαθμολογίας που κυμαίνονται από 1 έως 10.

Υπάρχουν επίσης πολλοί διαγωνισμοί και τουρνουά τοξοβολίας που πρέπει να περιμένουμε, όπως:

  • Ο Γύρος της FITA είναι ένα μονοήμερο υπαίθριο τουρνουά στο οποίο κάθε τοξότης έχει 144 βέλη με 36 βολές από καθεμία από τέσσερις αποστάσεις.
  • Ο Γύρος FITA εσωτερικού χώρου, ολοκληρώνεται με 30 βέλη που εκτοξεύτηκαν από απόσταση 18 μέτρων από κάθε άκρο. Οι γύροι FITA εσωτερικού χώρου χρησιμοποιούν όψεις στόχου 3 σημείων με διάμετρο 40 cm (60 cm για παιδιά).
  • Ο Ολυμπιακός Γύρος της FITA κλείνει με 36 βέλη κάθε άκρο από 70μ μέχρι τον τελικό γύρο.
  • Τα κλειστά πρωταθλήματα, όπου ομάδες τριών τοξότων μάχονται μεταξύ τους. Κάθε τοξότης εκτοξεύει τρία βέλη από απόσταση 18 μέτρων, με χρονικό περιορισμό δύο λεπτών ανά τέλος.
  • Το Outdoor League, στην οποία συμμετέχουν ομάδες τριών ατόμων. Τρία βέλη ανά τοξότη σε κάθε άκρο, για συνολικά τρία άκρα, από πρόσωπο στόχο 50m έως 80cm. Όλα τα βέλη πρέπει να εκτοξευθούν εντός τριών λεπτών.
  • Τοξοβολία πεδίου εκτελείται έξω. Οι κυκλικές όψεις στόχων αποτελούνται από 5 δακτυλίους. Είναι μαύρα με μόνο τον εσωτερικό δακτύλιο να είναι χρυσός, και δηλώνονται μόνο 12 από τις 24 αποστάσεις.
  • 3-D Τοξοβολία μιμείται σενάρια κυνηγιού. Οι τοξότες πυροβολούν αφρώδη πλάσματα από απροσδιόριστες αποστάσεις.
  • Ιαπωνική τοξοβολία είναι γνωστό ως kyudo. Το Kyudo είναι πολύ περισσότερα από απλά σουτ και σκοράρισμα. πρόκειται για την τελετή και τα πνευματικά στοιχεία επίσης. Το Yumi, το τόξο Kyudo, διαφέρει πολύ από τα δυτικά τόξα, λόγω του ασύμμετρου σχήματός του.
  • Κυνήγι τόξου, ή το κυνήγι με τόξο και βέλος, καθώς και το ψάρεμα με τόξο, απαγορεύονται σε ορισμένες δυτικοευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας και της Γερμανίας. Ωστόσο, οι λάτρεις και οι τουρίστες σε πολλές χώρες μπορούν να λάβουν άδεια κυνηγιού τόξου.
Archery Στοίχημα
Πώς να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία

Πώς να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία

Αν σας αρέσουν τα αθλητικά στοιχήματα, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία για μια νέα συγκίνηση και ενθουσιασμό. Η τοξοβολία μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο άλλα αθλήματα σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και ιστορία που θα σας δελεάσουν να στοιχηματίσετε περισσότερα.

Ο Ριχάρδος Γ' της Αγγλίας εισήγαγε νέα νομοθεσία που απαγόρευε τα παιχνίδια με ζάρια όπως το τάβλι κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1380, επειδή οι στρατιωτικοί τοξότες του περνούσαν πάρα πολύ χρόνο παίζοντας τάβλι, αλλά όχι αρκετό χρόνο στην τοξοβολία.

Λοιπόν, πώς απάντησαν οι τοξότες του σε αυτό; Άσκησαν το άθλημα, αλλά επινόησαν επίσης μια σειρά παιχνιδιών τυχερών παιχνιδιών με βάση τις ικανότητες της τοξοβολίας, επιτρέποντας στους τοξότες να στοιχηματίσουν τόσο στον εαυτό τους όσο και στους άλλους. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, οι μπουκ έχουν συμπεριλάβει αυτούς τους αγώνες που σχετίζονται με την τοξοβολία στις προσφορές τους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον δυνατό να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία.

Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι δεν πρέπει να περιοριστείτε σε ένα μόνο αθλητικό βιβλίο. Όταν πρόκειται για στοιχήματα τοξοβολίας, δεν είναι όλα τα bookmakers ίσα. Κάποιες μπορεί να καλύπτουν μόνο μερικές αγορές, αλλά άλλες μπορεί να προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είναι όλοι οι στοιχηματιστές τόσο επιμελείς ή ικανοί στην εκτίμηση των αγορών τους όσο άλλοι. Έτσι, προτού ποντάρετε, εξετάστε όλες τις επιλογές σας. Μπορεί γρήγορα να ανακαλύψετε ότι ξαφνικά έχετε κατανοήσει καλά με ποιους παίκτες στοιχημάτων είναι πιο ωφέλιμο να στοιχηματίσετε.

Πώς να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία
Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα τοξοβολίας;

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα τοξοβολίας;

Σε περιοχές όπου διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα είναι επιτρεπτό, το στοίχημα τοξοβολίας είναι νόμιμο. Μεμονωμένοι παίκτες στοιχημάτων σε περιοχές όπου δεν απαγορεύονται τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλατφόρμες στοιχηματισμού υπεράκτιων αγώνων σκαφών. Παρόλο που είναι τεχνικά παράνομη η χρήση υπεράκτιων υπηρεσιών στοιχηματισμού στίβου, υπάρχουν λίγοι, αν μη τι άλλο, περιορισμοί που σας εμποδίζουν να το κάνετε.

Οι μόνοι περιορισμοί τυχερών παιχνιδιών που ενδέχεται να επηρεάσουν τα στοιχήματά σας είναι αυτοί που εμποδίζουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να διεκπεραιώνουν συναλλαγές με παρόχους τυχερών παιχνιδιών - που μπορούν εύκολα να επιλυθούν με τη χρήση υποκατάστατων μεθόδων πληρωμής - ή κανονισμοί που απαγορεύουν ορισμένες μορφές τοξοβολίας στις οποίες θέλετε να στοιχηματίσετε, όπως ως νόμοι που απαγορεύουν το κυνήγι και το τόξο.

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα τοξοβολίας;
Πώς να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία

Πώς να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία

Είναι κρίσιμο, όπως και με οποιοδήποτε άλλο αθλητικό στοίχημα, να έχετε κάποια κατανόηση του παιχνιδιού και των συμμετεχόντων. Για παράδειγμα, η γνώση των δυνατών και των αδυναμιών των παικτών και των αντιπάλων τους είναι ευεργετική. Οι αθλητές στους οποίους στοιχηματίζετε θα πρέπει να επιδεικνύουν κάποιο επίπεδο γνώσης του αθλήματος, συνέπεια στα σκορ ή τις βολές, ακρίβεια και ανθεκτικότητα στο άγχος σε όλο το παιχνίδι. Θα πρέπει επίσης να μάθετε περισσότερα για τα βέλη που χρησιμοποιούνται στο άθλημα.

Ως αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσετε τα γεγονότα και να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας τοξότες να αγωνίζονται. Αυτό ενισχύει τις πιθανότητες σας να μαντέψει σωστά το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού. Αυτό είναι κρίσιμο για να κερδίσετε οποιοδήποτε στοίχημα βάζετε εναντίον ενός ατόμου ή ενός παιχνιδιού.

Πώς να στοιχηματίσετε στην τοξοβολία
Καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού τοξοβολίας

Καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού τοξοβολίας

Υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι αγορών στο στοίχημα τοξοβολίας,

Για τη νίκη

Ένα τυπικό παιχνίδι τοξοβολίας περιέχει σετ. Εάν ο τοξότης κερδίσει το σετ, λαμβάνει δύο πόντους. αν το σετ είναι ισόπαλο, λαμβάνει έναν βαθμό. Όταν ένας από τους αθλητές σκοράρει 6 πόντους ή περισσότερους, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Οι στοιχηματιστές μπορούν να δεχτούν στοιχήματα σε μια νίκη με χάντικαπ.

Συνολικοί πόντοι

Τοποθετήστε ένα διαδικτυακό στοίχημα για τον αριθμό των πόντων που κερδίζετε σε ένα σετ. Τα στοιχήματα για το συνολικό ποσό των πόντων που σημειώνονται στο παιχνίδι μπορούν επίσης να γίνουν δεκτά.

Για τη νίκη του τουρνουά

Τώρα που η πλειοψηφία των κύριων αγώνων στην τοξοβολία έχει μεταφερθεί στο Ολυμπιακό σύστημα, πολλά εξαρτώνται και από την παρτίδα.

Ενας με έναν

Οι παίχτες πρέπει να επιλέξουν έναν από τους δύο αντίπαλους τοξότες που θα βαθμολογηθούν πρώτοι στο διαγωνισμό.

Καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού τοξοβολίας
Συμβουλές για στοιχήματα τοξοβολίας

Συμβουλές για στοιχήματα τοξοβολίας

Πριν απο σενα τοποθετήστε ένα στοίχημα σε έναν αγώνα τοξοβολίας, πρέπει να αναλύσετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε συμμετέχοντα. Θα πρέπει, για παράδειγμα, να μάθετε πόσο αποτελεσματικά μπορούν να εστιάσουν, καθώς και πώς τα καταφέρνουν με διάφορους βαθμούς στρες και καταπόνησης.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ποια είναι τα επίπεδα δεξιοτήτων τους. Δεν θα έχετε χρόνο να αποκτήσετε όλες αυτές τις πληροφορίες μετά την έναρξη του διαγωνισμού, επομένως πρέπει να κάνετε τη μελέτη σας πολύ πριν την έναρξη του τουρνουά. Το ιστορικό τους θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς τα πήγαν σε προηγούμενα τουρνουά.

Θα πρέπει επίσης να αξιολογήσετε τους πολλούς αγώνες στους οποίους οι συμμετέχοντες τοξότες έχουν αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, καθώς και αν έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιον από τους αντιπάλους τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ανακαλύψετε ότι ένας συμμετέχων που σας αρέσει η εμφάνιση έχει συναντήσει μερικούς από τους άλλους αντιπάλους στο παρελθόν, επομένως θα πρέπει να είστε περίεργοι για το πώς τα πήγαν εναντίον τους στο παρελθόν. Εάν έχουν χάσει από έναν ανταγωνιστή τρεις φορές στη σειρά, μπορείτε να σκεφτείτε να στοιχηματίσετε σε έναν άλλο τοξότη.

Συμβουλές για στοιχήματα τοξοβολίας
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Για να αποφύγετε να χάσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ταυτόχρονα, θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας. Θυμηθείτε, δεν πρέπει ποτέ να στοιχηματίζετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είστε διατεθειμένοι να χάσετε. Για να αποφύγετε να χάσετε όλα τα χρήματά σας ταυτόχρονα, μοιράστε τα χρήματά σας. Εάν έχετε ένα κακό σερί, μην προσπαθήσετε να το αντισταθμίσετε αυξάνοντας το μέγεθος του στοιχήματός σας. Πρέπει είτε να ορίσετε ένα όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να καταθέτετε κάθε μήνα είτε ένα όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να χάσετε σε ένα μόνο παιχνίδι.

Θα πρέπει να είστε σε θέση να παραμένετε ήρεμοι και να αναγνωρίζετε πότε πρέπει να τα παρατήσετε. Όταν είστε απογοητευμένοι, είναι πιο πιθανό να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, κάτι που είναι καταστροφικό όσον αφορά τον τζόγο. Διατηρήστε ένα καθαρό κεφάλι ανά πάσα στιγμή και σκεφτείτε προσεκτικά την επόμενη κρίση σας.

Εάν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και υποψιάζεστε ότι αρχίζετε να αναπτύσσετε έναν εθισμό, δοκιμάστε τον αυτο-αποκλεισμό. Ο αυτοαποκλεισμός επιτρέπει σε όσους παλεύουν με προβλήματα τζόγου να κάνουν ένα διάλειμμα και να εστιάσουν τη ζωή και τα χρήματά τους αλλού.

Μπορεί να σας επανασυνδέσει με πρόσθετες κοινοτικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος με τον τζόγο, καθώς και να σας παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεστε εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να χειριστείτε τα επόμενα βήματα στην ανάκτησή σας.

Υπεύθυνος τζόγος