Athletics Στοίχημα

Ένας από τους κύριους λόγους που τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι αρχάριοι παίκτες απολαμβάνουν τα στοιχήματα στον στίβο είναι ότι μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικό επειδή δεν περιορίζεστε στο να στοιχηματίζετε σε ένα μόνο άθλημα.

Ο στίβος αποτελείται από α ποικιλία αθλημάτων. Μερικά από αυτά τα αθλήματα δημιουργούν σούπερ σταρ που είναι από τους πιο αναγνωρισμένους αθλητές, ενώ άλλα είναι πιο σκοτεινά και τραβούν μόνο ένα κλάσμα της προσοχής. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα γεγονότα δεν είναι διασκεδαστικά για να στοιχηματίσετε. Τα αθλήματα που αναφέρονται παρακάτω είναι μια περίληψη του τι μπορείτε να περιμένετε να δείτε κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού αγώνα.

Πηδώντας

Τα άλματα στον στίβο μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες στην πιο βασική τους μορφή. Αρχικά, υπάρχουν διαγωνισμοί στους οποίους κρίνεται κανείς για το πόσο μακριά μπορείτε να πηδήξετε. Το άλμα εις μήκος και το τριπλούν είναι τα ονόματα αυτών των δύο αγώνων. Και οι δύο απαιτούν κατάδυση σε ένα αμμόλοφο από μια προκαθορισμένη θέση εκκίνησης. Το αγώνισμα κερδίζει ο αθλητής που διανύει τη μεγαλύτερη απόσταση.

Άλλα γεγονότα περιλαμβάνουν άλμα πάνω από μια μπάρα στον αέρα. Το άλμα εις ύψος και το άλμα επί κοντώ είναι τα ονόματα αυτών των αγώνων. Το άλμα εις ύψος είναι ένα αγώνισμα στο οποίο ένας αθλητής πρέπει να πηδήξει πάνω από μια μπάρα μπροστά του και ο αθλητής με τη μεγαλύτερη απόσταση κερδίζει. Το άλμα επί κοντώ είναι ένα αγώνισμα στο οποίο ένας αθλητής χρησιμοποιεί ένα κομμάτι συσκευής για να σηκωθεί στον αέρα, αλλά οι έννοιες είναι οι ίδιες.

Τρέξιμο

Είναι δύσκολο να πούμε ότι οι αγώνες τρεξίματος στον στίβο συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ευρύ κοινό. Μερικά από τα ονόματα που έγιναν σούπερ σταρ σε όλο τον κόσμο είναι οι Mo Farah, Usain Bolt και Michael Johnson. Τα 100μ, 200μ και 400μ είναι τα πιο αξιόλογα αγωνίσματα. Τα εμπόδια, καθώς και τρέξιμο μεσαίων αποστάσεων (έως 10.000 μέτρα).

Ρίψη

Οι αγώνες ρίψεων στον αθλητισμό έχουν όλοι τον ίδιο στόχο. Η σφαιροβολία, η δισκοβολία, η σφυροβολία και ο ακοντισμός είναι όλα τα αγωνίσματα στα οποία οι αθλητές ρίχνουν τα αντίστοιχα αντικείμενά τους όσο πιο μακριά μπορούν. Αυτό το αγώνισμα θα κερδίσει ο αθλητής του οποίου το βλήμα διανύει τη μεγαλύτερη απόσταση.

Στίβος

Φανταστείτε τον εαυτό σας στη μέση ενός αθλητικού γεγονότος. Υπάρχει μια πίστα τρεξίματος γύρω από την αρένα όπου διεξάγονται αγώνες όπως τα 100 μέτρα. Ενώ στο κέντρο, υπάρχει ένα μεγάλο γήπεδο όπου γίνονται αθλήματα όπως ο ακοντισμός. Λόγω αυτού του συνδυασμού, αυτά τα αθλήματα αναφέρονται συνήθως ως αγώνες στίβου.

Να αποκλειστεί

Επειδή είναι μια από τις πιο εύκολες αγορές για να διαφθείρετε, δεν θα το παρουσιάσει κάθε εκδήλωση ή πρακτορείο στοιχημάτων ως επιλογή προς το καλύτερο. Παρόλο που ο αποκλεισμός συμβαίνει τακτικά στα αθλήματα και για μεγάλα γεγονότα, τέτοιες δυσκολίες είναι πολύ λιγότερο ανησυχητικές, επομένως οι εταιρείες στοιχημάτων μπορούν να παρέχουν αυτή την επιλογή στους πελάτες τους. Το συμπέρασμα αυτού του στοιχήματος είναι ξεκάθαρο: για να κερδίσετε, ο αθλητής που έχετε επιλέξει πρέπει να αποκλειστεί από το γεγονός στο οποίο συμμετέχει.

Athletics Στοίχημα
Πώς να στοιχηματίσετε στον στίβο

Πώς να στοιχηματίσετε στον στίβο

Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη εταιρεία στοιχημάτων. Για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, πρέπει πρώτα να διαβάσετε τις οδηγίες του bookmaker για τα στοιχήματα στον αθλητισμό. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στοιχήματος για τον στίβο. Μπορείτε, ωστόσο, να στοιχηματίσετε σε ένα από τα δύο βασικά αποτελέσματα. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να αφοσιωθείτε σε ένα μόνο αθλητικό βιβλίο. Δεν γίνονται όλοι οι παίκτες στοιχημάτων ίσοι όταν πρόκειται για στοιχήματα στίβου. Μερικοί θα μπορούσαν απλώς να παρέχουν μερικές αγορές, ενώ άλλοι μπορεί να παρέχουν μεγαλύτερη ποικιλία.

Το πιο σημαντικό, δεν είναι όλοι οι στοιχηματιστές τόσο σχολαστικοί ή τόσο ικανοί στην τιμολόγηση των αγορών τους όσο άλλοι. Έτσι, πριν βάλετε ένα στοίχημα, εξετάστε κάθε επιλογή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σύντομα θα έχετε μια αίσθηση για το με ποιες στοιχηματικές εταιρίες είναι οι πιο ανταποδοτικές για να στοιχηματίσετε.

Πώς να στοιχηματίσετε στον στίβο
Είναι νόμιμα τα διαδικτυακά στοιχήματα στίβου;

Είναι νόμιμα τα διαδικτυακά στοιχήματα στίβου;

Τα στοιχήματα στίβου είναι νόμιμα σε δικαιοδοσίες όπου τα αθλητικά στοιχήματα είναι νόμιμα. Οι μεμονωμένοι παίκτες στοιχηματισμού μπορούν να χρησιμοποιούν ιστοσελίδες στοιχημάτων υπεράκτιων αγώνων σκαφών σε δικαιοδοσίες όπου ο διαδικτυακός τζόγος δεν είναι παράνομος.

Ακόμα κι αν είναι θεωρητικά παράνομη η πρόσβαση σε υπεράκτιους ιστότοπους στοιχημάτων στίβου, υπάρχουν ελάχιστοι έως καθόλου κανόνες που σας απαγορεύουν να το κάνετε. Οι μόνοι περιορισμοί τυχερών παιχνιδιών που ενδέχεται να επηρεάσουν τα στοιχήματά σας είναι αυτοί που εμποδίζουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να συναλλάσσονται με παρόχους τυχερών παιχνιδιών. Αυτό αποτρέπεται εύκολα με τη χρήση εναλλακτικών τρόπους πληρωμής.

Είναι νόμιμα τα διαδικτυακά στοιχήματα στίβου;
Οι καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού στίβου

Οι καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού στίβου

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες αγορές στοιχημάτων στον Στίβο. Ίσως πιστεύετε ότι η μόνη διαθέσιμη επιλογή για τους περισσότερους είναι να στοιχηματίσουν στον συνολικό νικητή μιας κούρσας ή ενός γεγονότος. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες αγορές αθλητικών στοιχημάτων που προσφέρονται στους παίκτες, και αυτή η ποικιλία θα αυξηθεί μόνο καθώς το γεγονός γίνεται πιο εμφανές.

Για να προκριθούν τα στοιχήματα

Υπάρχουν διάφορες διοργανώσεις στις οποίες ένας αθλητής πρέπει να αγωνιστεί σε πολλά προκριματικά αγωνίσματα προτού δικαιούται να αγωνιστεί στον τελικό αγώνα. Για παράδειγμα, ένας αθλητής δεν βρίσκεται απλώς στους τελικούς των 100 μέτρων. πρέπει πρώτα να προκριθούν στους διαγωνισμούς που προηγούνται. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τοποθετώντας στην πρώτη τριάδα σε έναν αγώνα ή ορίζοντας έναν από τους ταχύτερους χρόνους. Ορισμένοι στοιχηματιστές θα αφήσουν τους παίκτες να στοιχηματίσουν σε ποιους αθλητές θα προκριθούν.

Να κερδίσει

Αυτό είναι το πιο βασικό είδος στοιχηματισμού στίβου. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ποιος θα κερδίσει την εν λόγω κούρσα ή εκδήλωση. Μπορείτε, για παράδειγμα, να στοιχηματίσετε στον Αθλητή Α για να κερδίσετε το χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο. Μεμονωμένοι αγώνες μπορούν επίσης να γίνουν χωρίς μετάλλιο στη γραμμή. Μπορείτε, για παράδειγμα, να στοιχηματίσετε στον δρομέα Β για να κερδίσετε τον αγώνα.

Να είμαι στο στοιχήματα στο βάθρο

Εάν ένας αθλητής τερματίσει στην πρώτη τριάδα σε έναν αγώνα, θα βρίσκεται στο βάθρο. Για ορισμένους αγώνες, αυτό είναι απλώς μια χειρονομία, αλλά για πολλούς αγώνες στίβου υψηλού προφίλ, αυτό σημαίνει ότι ένας αθλητής έχει κερδίσει ένα μετάλλιο. Τα μετάλλια στο οι Ολυμπιακοί, για παράδειγμα, θα παραταχθεί με τη γνωστή ακολουθία του Χρυσού, του Ασημιού και του Χάλκινου. Σε αυτή την περίπτωση, το όνειρο των περισσότερων αθλητών είναι να σταθούν στο βάθρο.

Να σημειώσω νέο ρεκόρ

Ορισμένοι πράκτορες στοιχημάτων θα σας επιτρέψουν να στοιχηματίσετε αν ένας αθλητής θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ ή όχι. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η δημιουργία παγκόσμιων ρεκόρ είναι μεγάλη υπόθεση και πολλά από αυτά έρχονται με μεγάλη φήμη. Οι κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο όχι μόνο πιέζονται για να κερδίσουν χρυσά μετάλλια, αλλά και αμφισβητούνται εάν καταφέρουν να καταρρίψουν συγκεκριμένα ρεκόρ. Το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 μ. είναι χωρίς αμφιβολία το πιο περιζήτητο στον στίβο. Ο Γιουσέιν Μπολτ κατέχει αυτή τη στιγμή το ρεκόρ με χρόνο 9,58 δευτερόλεπτα.

Να αποκλειστεί

Δεδομένου ότι είναι μία από τις πιο εύκολες αγορές για χειραγώγηση, δεν θα το χαρακτηρίζει κάθε εκδήλωση ή πρακτορείο στοιχημάτων ως επιλογή προς το καλύτερο. Παρόλα αυτά, ο αποκλεισμός εμφανίζεται συχνά στον στίβο και για μεγάλα γεγονότα, τέτοιες δυσκολίες είναι πολύ λιγότερο ανησυχητικές, επομένως οι στοιχηματιστές μπορούν να παρέχουν αυτήν την επιλογή στην πελατεία τους. Το αποτέλεσμα αυτού του στοιχήματος είναι απλό: για να κερδίσετε, ο αθλητής που έχετε επιλέξει πρέπει να αποκλειστεί από τη διοργάνωση στην οποία αγωνίζεται.

Οι καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού στίβου
Συμβουλές για στοιχήματα στίβου

Συμβουλές για στοιχήματα στίβου

Είναι κρίσιμο, καταρχάς, ένας δυνατός στίβος στρατηγική στοιχήματος αν θέλετε να πετύχετε με το στοίχημα.

Καθώς ο Στίβος περιλαμβάνει πολλά αθλήματα, μπορεί να είναι δελεαστικό να στοιχηματίζετε σε όλα για να κάνετε την εμπειρία στοιχηματισμού πιο ευχάριστη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια μέθοδος που θα οδηγήσει σε σταθερό κέρδος. Οι περισσότερες καλές μέθοδοι στοιχηματισμού βασίζονται στην εκτέλεση της ίδιας διαδικασίας ξανά και ξανά, και ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό γρήγορα είναι να στοιχηματίσετε σε ένα γεγονός που γνωρίζετε περισσότερο.

Τείνουμε να πιστεύουμε ότι επειδή παρακολουθούμε/στοιχηματίζουμε στον στίβο μόνο μία φορά κάθε λίγα χρόνια, οι πιο δημοφιλείς αθλητές εξακολουθούν να είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, αλλά υπάρχει πολύς χρόνος μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων, για παράδειγμα, και πολλά μπορεί να αλλάξουν σε αυτό χρόνος. Θα ήταν καλύτερα να ελέγξετε αν ένας τέτοιος αθλητής έχει διατηρήσει τη φόρμα του από τότε ή αν υπάρχει κάποιος νέος στη σκηνή που είναι πιθανό να πάρει όλα τα εύσημα.

Οι τραυματισμοί, για παράδειγμα, μπορεί να συμβούν ξαφνικά. Στον στίβο, ακόμη και ο παραμικρός τραυματισμός μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες ενός αθλητή να κερδίσει τη διοργάνωσή του. Σε αγώνες αγώνων, κλάσματα του δευτερολέπτου μπορεί να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης θέσης, ενώ τα εκατοστά μπορεί να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ μιας πρώτης και δεύτερης θέσης σε αγώνες ρίψεων και άλματος.

Συμβουλές για στοιχήματα στίβου
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Για να αποφύγετε να χάσετε ένα τεράστιο κομμάτι χρημάτων ταυτόχρονα, θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας.

Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει ποτέ να στοιχηματίζετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είστε έτοιμοι να χάσετε. Διαχωρίστε τους πόρους σας για να αποφύγετε να ξοδέψετε όλα τα χρήματά σας ταυτόχρονα. Εάν υποφέρετε από ένα χαμένο σερί, μην προσπαθήσετε να το αναπληρώσετε αυξάνοντας το μέγεθος του στοιχήματός σας. Πρέπει είτε να περιορίσετε το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να καταθέσετε κάθε μήνα ή το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να χάσετε σε ένα μόνο παιχνίδι.

Πρέπει να είστε σε θέση να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και να καταλάβετε πότε είναι ώρα να τα παρατήσετε. Όταν είστε αναστατωμένοι, είναι πιο πιθανό να κάνετε βιαστικές κρίσεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή όταν πρόκειται για στοιχήματα. Διατηρήστε ένα καθαρό μυαλό ανά πάσα στιγμή και αξιολογήστε προσεκτικά την επόμενη πορεία δράσης σας.

Δοκιμάστε τον αυτο-αποκλεισμό εάν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και φοβάστε ότι αποκτάτε εθισμό. Ο αυτοαποκλεισμός επιτρέπει σε όσους είναι εθισμένοι στον τζόγο να κάνουν ένα διάλειμμα και να εστιάσουν τη ζωή και τα χρήματά τους αλλού. Μπορεί να σας συνδέσει με άλλα κοινοτικά προγράμματα για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του τζόγου, καθώς και να σας παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεστε εάν δεν είστε σίγουροι πώς να διαχειριστείτε τα επόμενα βήματα στη νηφαλιότητά σας.

Υπεύθυνος τζόγος