Greyhounds Στοίχημα

Οι κυνοδρομίες, μια πρακτική που υπάρχει εδώ και περίπου ενάμιση αιώνα, εξακολουθεί να είναι ένα ευρέως δημοφιλές άθλημα θεατών. Το άθλημα που ξεκίνησε με το δρομολόγιο (ρυθμίζοντας τα λαγωνικά για να κυνηγούν λαγούς) τρέχει τώρα ως επί το πλείστον σε μια οβάλ διαδρομή με παρόμοιο τρόπο με τους ιπποδρομίες (χωρίς τζόκεϊ, φυσικά).

Ένα πράγμα που προσελκύει πολλούς ανθρώπους στις κυνοδρομίες είναι η ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Είναι συναρπαστικό να παρακολουθείς τα σκυλιά που μπορούν να χτυπήσουν ταχύτητες έως και 72 km/h να κυνηγούν το δέλεαρ μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Η συγκίνηση γίνεται ακόμα καλύτερη όταν ένας θεατής έχει βάλει ένα στοίχημα και έχει πιθανότητες να κερδίσει.

Greyhounds Στοίχημα
Το καλύτερο στοίχημα λαγωνικό

Το καλύτερο στοίχημα λαγωνικό

Οι κυνοδρομίες ήταν και παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό μια άναρχη μορφή αναψυχής. Ωστόσο, σήμερα, στο χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Ιρλανδία, το άθλημα αποτελεί μεγάλο μέρος της βιομηχανίας στοιχημάτων. Αυτές οι χώρες έχουν ακόμη και ανθρώπους αφοσιωμένους στο να προσφέρουν συμβουλές αθλητικών στοιχημάτων σε λαγωνικά.

Η άνοδος του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος έχει κάνει την πρακτική ακόμα πιο δημοφιλή. Οι άνθρωποι αγαπούν το άθλημα λόγω του πόσο γρήγορο είναι. Μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, ένα στοίχημα που τοποθετείται δεν διαρκεί πολύ πριν γίνει γνωστό το αποτέλεσμα.

Ακόμη και με τη δημοτικότητα του διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να παρακολουθούν αγώνες κυνοδρομιών σωματικά. Οι πίστες αγώνων κυνοδρομίας όπως το Romford, το Nottingham, το Sandown Park, το Shelbourne Park και το Wentworth Park είναι πάντα φιλόξενοι ενθουσιώδεις παίκτες και θεατές. Ορισμένα αθλητικά βιβλία που γνωρίζουν πώς αρέσει στους ανθρώπους να στοιχηματίζουν σε αυτά τα αθλητικά γεγονότα, τα μεταδίδουν ακόμη και ζωντανά.

Το καλύτερο στοίχημα λαγωνικό
Πώς να στοιχηματίσετε σε κυνοδρομίες

Πώς να στοιχηματίσετε σε κυνοδρομίες

Αρκεί να ξέρει κανείς τι είναι το αθλητικό στοίχημα για να καταλάβει το στοίχημα λαγωνικό. ο συνήθεις στρατηγικές της διαχείρισης των κινδύνων και της εκτέλεσης αρκετών εργασιών για το σπίτι ισχύουν και σε αυτό. Τα καλύτερα σκυλιά είναι τα πιο ασφαλή στοιχήματα, όπως και ορισμένες ποδοσφαιρικές ομάδες φαίνεται πιθανό να κερδίζουν κάθε φορά που πατούν. Τη δεκαετία μεταξύ 1983 και 1983, όλοι θα στοιχημάτιζαν στον Ballyregan Bob, το κυνηγόσκυλο που έκανε ρεκόρ 32 συνεχόμενες νίκες.

Λόγω της ταχύτητας των αγώνων, δεν υπάρχουν πολλά για να στοιχηματίσετε εντός του παιχνιδιού. Εκτός από τον απόλυτο νικητή, τα άλλα κοινά στοιχήματα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί ο αγώνας, η θέση ενός συγκεκριμένου σκύλου και αν κάποιος αγωνιζόμενος θα σκοντάψει.

Για να στοιχηματίσετε, χρειάζεται μόνο να βρείτε έναν διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει αγορές αγώνων σκύλων, να ανοίξετε και να φορτώσετε έναν λογαριασμό στοιχήματος και στη συνέχεια να στοιχηματίσετε.

Πώς να στοιχηματίσετε σε κυνοδρομίες
Αποδόσεις στοιχηματισμού λαγωνικών αγώνων

Αποδόσεις στοιχηματισμού λαγωνικών αγώνων

Οι αγώνες ζώων (κυρίως ιπποδρομίες και κυνοδρομίες) φαίνονται πέρα από το ζώο. Οι πιθανότητες καθορίζονται επίσης από τον εκπαιδευτή σκύλων. Τα σκυλιά που εκπαιδεύτηκαν από έμπειρους εκπαιδευτές είχαν πάντα καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν. Η οικογενειακή καταγωγή ενός σκύλου είναι επίσης καθοριστικός παράγοντας.

Όπως οι άνθρωποι, η ηλικία και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης ενός ανταγωνιστικού σκύλου επηρεάζουν επίσης τις πιθανότητες. Η είσοδος νέων σκύλων που πλησιάζουν στην κορύφωσή τους συχνά σπρώχνει τα μέχρι τότε φαβορί προς τα κάτω. Το καλό με τα σκυλιά είναι ότι μπορούν να λάβουν μέρος σε πολλούς αγώνες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν πολλά σε συγκεκριμένα σκυλιά ενώ βρίσκονται σε σταθερή φόρμα.

Οι αποδόσεις προσφέρονται στο site στοιχημάτων μέχρι λίγα λεπτά πριν την έναρξη μιας κούρσας. Οι παίκτες του στοιχήματος επιλέγουν τις προτιμώμενες αποδόσεις τους και ποντάρουν σε αυτές. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των πιθανοτήτων, ακόμη και όταν εμφανίζονται διαφορετικά (αμερικανικές, βρετανικές και ευρωπαϊκές). Η διαφορετική έκφραση μιας γραμμής χρημάτων, δεκαδικού ή κλάσματος δεν σημαίνει ότι οι νικητές θα λάβουν διαφορετικά ποσά. Ορισμένες πιθανότητες δείχνουν το ποσό που θέλει να κερδίσει ένας παίκτης συμπεριλαμβανομένου του πονταρίσματός του, ενώ άλλες δεν περιλαμβάνουν το ποντάρισμα.

Ωστόσο, οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν από τη μια στοιχηματική τοποθεσία στην άλλη. Αλλά η διαφορά είναι σπάνια σημαντική εκτός κι αν κάποιος στοιχηματίσει μια περιουσία.

Αποδόσεις στοιχηματισμού λαγωνικών αγώνων