Greyhounds Στοίχημα

Οι κυνοδρομίες, μια πρακτική που υπάρχει εδώ και περίπου ενάμιση αιώνα, εξακολουθεί να είναι ένα ευρέως δημοφιλές άθλημα θεατών. Το άθλημα που ξεκίνησε με το δρομολόγιο (ρυθμίζοντας τα λαγωνικά για να κυνηγούν λαγούς) τρέχει τώρα ως επί το πλείστον σε μια οβάλ διαδρομή με παρόμοιο τρόπο με τους ιπποδρομίες (χωρίς τζόκεϊ, φυσικά).

Ένα πράγμα που προσελκύει πολλούς ανθρώπους στις κυνοδρομίες είναι η ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Είναι συναρπαστικό να παρακολουθείς τα σκυλιά που μπορούν να χτυπήσουν ταχύτητες έως και 72 km/h να κυνηγούν το δέλεαρ μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Η συγκίνηση γίνεται ακόμα καλύτερη όταν ένας θεατής έχει βάλει ένα στοίχημα και έχει πιθανότητες να κερδίσει.

Greyhounds Στοίχημα
Μάθετε τα βασικά του στοιχήματος Greyhound

Μάθετε τα βασικά του στοιχήματος Greyhound

Οι κυνοδρομίες είναι α ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση αιώνα και εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές άθλημα θεατών. Το άθλημα ξεκίνησε με δρομολόγιο (τοποθέτηση λαγωνικών για να κυνηγήσουν λαγούς) και τώρα τρέχει κυρίως σε μια παρόμοια οβάλ διαδρομή με ιπποδρομίες (χωρίς τζόκεϊ, φυσικά).

Κάτι που προσελκύει πολλούς ανθρώπους στους κυνοδρομίες είναι η ευκαιρία να στοιχηματίσετε σε αυτούς και την απόδοσή τους. Είναι συναρπαστικό να παρατηρείς τα σκυλιά που περνούν με φερμουάρ κατά μήκος της διαδρομής και κυνηγούν το δέλεαρ μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Η βιασύνη είναι ακόμη πιο έντονη όταν ένας θεατής έχει βάλει ένα στοίχημα και έχει την ευκαιρία να φέρει στο σπίτι κάποια επιπλέον χρήματα.

Μάθετε τα βασικά του στοιχήματος Greyhound
Τι είναι το στοίχημα Greyhound;

Τι είναι το στοίχημα Greyhound;

Οι κυνοδρομίες είναι πρωτίστως μια άναρχη δραστηριότητα αναψυχής. Ωστόσο, στις σημερινές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Ιρλανδία, το άθλημα παίζει σημαντικό μέρος της βιομηχανίας στοιχημάτων. Αυτές οι χώρες έχουν ακόμη και άτομα που έχουν δεσμευτεί να παρουσιάζουν online δυνητικούς στοιχηματισμούς για λαγωνικά σε λαγωνικά.

Η πρόοδος του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος κάνει πολύ πιο διαδεδομένη την ευκαιρία να στοιχηματίσετε σε κυνοδρομίες. Οι παρατηρητές εκτιμούν το άθλημα λόγω του πόσο γρήγορο είναι και της απόδοσης των σκύλων. Στην αρχή του αγώνα, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκαλυφθεί το αποτέλεσμα του στοιχήματος.

Πολλοί παρατηρητές εξακολουθούν να παρακολουθούν σωματικά και να παρακολουθούν κυνοδρομίες, ακόμη και με την άνοδο του διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα. Πολλές αξιόλογες πίστες αγώνων Greyhound περιλαμβάνουν το Romford, το Nottingham, το Sandown Park, το Shelbourne Park και το Wentworth Park. Αυτά τα κομμάτια δέχονται πάντα πρόθυμους παίκτες και θεατές. Ορισμένα αθλητικά βιβλία γνωρίζουν ακόμη και πόσο απολαμβάνουν οι άνθρωποι να στοιχηματίζουν σε λαγωνικά που μεταδίδουν ζωντανά το γεγονός.

Τι είναι το στοίχημα Greyhound;
Πώς να στοιχηματίσετε στο Greyhound Racing

Πώς να στοιχηματίσετε στο Greyhound Racing

Για να στοιχηματίσετε σε κυνοδρομίες, ένας παίκτης του στοιχήματος πρέπει απλώς να γνωρίζει τους γενικούς κανόνες του αθλητικού στοιχήματος. Οι τυπικές μέθοδοι χειρισμού κινδύνων και έρευνας ισχύουν για αυτό το άθλημα, όπως πρέπει να ισχύουν και για άλλα. Εδώ είναι η απλούστερη ανάλυση: Τα καλύτερα σκυλιά είναι τα πιο ασφαλή στοιχήματα.

Αυτό ισχύει για μερικά αθλήματα, όπως ποδοσφαιρικές ομάδες που φαίνονται να κερδίζουν κάθε φορά που βγαίνουν στο γήπεδο. Για παράδειγμα, μεταξύ 1983 και 1993, οι παίκτες του στοιχήματος θα έβαζαν όλοι τα χρήματά τους στον Ballyregan Bob, το λαγωνικό που είχε 32 συνεχόμενες νίκες.

Για να κάνετε τα στοιχήματα στα λαγωνικά πιο συναρπαστικά, ρίξτε μια ματιά στους bookmakers για τουρνουά όπως το Αγγλικό Greyhound Derby, που είναι ένα από τα πιο διάσημα ντέρμπι λαγωνικών στον κόσμο.

Λόγω του πόσο γρήγορα πηγαίνουν αυτοί οι αγώνες από την αρχή μέχρι το τέλος, πραγματικά δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχήματα εντός του παιχνιδιού. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι το στοίχημα στον απόλυτο νικητή είναι συνήθως η μέθοδος στοιχηματισμού στην οποία θα τηρήσουν οι περισσότεροι παίκτες. Ωστόσο, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν πόσο χρόνο πιστεύουν ότι θα διαρκέσει ο αγώνας, ποια θέση θα τοποθετήσει ένας συγκεκριμένος σκύλος και εάν κάποιο από τα λαγωνικά μπορεί να σκοντάψει.

Για να στοιχηματίσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας παίκτης είναι να βρει έναν διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει κυνοδρομίες στην αγορά του. Στη συνέχεια, οι παίκτες μπορούν να ανοίξουν και να φορτώσουν έναν λογαριασμό στοιχήματος και να στοιχηματίσουν αμέσως.

Ακολουθεί η ανάλυση των στοιχημάτων:

  1. Εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει στοιχήματα λαγωνικών και κανω μια ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
  2. Επιλέξτε το αγώνισμα κυνοδρομίας στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.
  3. Επιλέξτε το λαγωνικό στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.
  4. Επιλέξτε ένα ποσό πονταρίσματος.
  5. Στοιχηματίζω.
Πώς να στοιχηματίσετε στο Greyhound Racing
Πώς να υπολογίσετε τις αποδόσεις στοιχημάτων Greyhound

Πώς να υπολογίσετε τις αποδόσεις στοιχημάτων Greyhound

Οι αγώνες ζώων, ειδικά οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες, δεν αφορούν μόνο τη δύναμη και την ακρίβεια του ζώου. Για παράδειγμα, ο εκπαιδευτής κυνοδρομιών παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στις πιθανότητες ενός αγώνα. Τα λαγωνικά που εκπαιδεύονται από έμπειρους εκπαιδευτές έχουν πάντα μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν. Επιπλέον, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη την οικογενειακή καταγωγή ενός σκύλου και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή του.

Η ηλικία και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης ενός ανταγωνιστικού σκύλου επηρεάζουν επίσης τις πιθανότητες, όπως και οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, η προσθήκη νέων σκύλων στη σύνθεση που είναι νεαρά και στην ακμή τους συχνά σπρώχνει τα αγαπημένα προς τα κάτω. Το θετικό μέρος των σκύλων στους αγώνες είναι ότι δεν χρειάζονται πολύ μεγάλο διάλειμμα μεταξύ των αγώνων, επιτρέποντάς τους να λάβουν μέρος σε περισσότερους. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να ορίσουν πολλαπλά στοιχήματα σε συγκεκριμένα λαγωνικά ενώ βρίσκονται σε σταθερή πορεία.

Οι πιθανότητες για το πώς μπορεί να εξελιχθεί ένας αγώνας προσφέρονται σε ένα κυνοδρομικό αθλητικό στοίχημα μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να επιλέξουν τις αποδόσεις που επιθυμούν και να στοιχηματίσουν σε αυτές. Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ πιθανοτήτων που εμφανίζονται διαφορετικά (αμερικανικές, βρετανικές και ευρωπαϊκές).

Η διαφοροποίηση μιας γραμμής χρημάτων, ενός δεκαδικού ή ενός κλάσματος δεν υποδηλώνει απαραίτητα ότι οι νικητές θα λάβουν ανόμοια ποσά. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες πιθανότητες εμφανίζουν το ποσό που θα κερδίσει ένας παίκτης ως μέρος του πονταρίσματός του, ενώ άλλες δεν εμφανίζουν το ποντάρισμά τους.

Ωστόσο, οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των ιστοσελίδων στοιχημάτων, επομένως είναι σημαντικό για έναν παίκτη να κάνει την έρευνά του. Στο τέλος της ημέρας, η διαφορά σπάνια έχει νόημα, εκτός κι αν κάποιος ποντάρει μια περιουσία.

Πώς να υπολογίσετε τις αποδόσεις στοιχημάτων Greyhound
Παράγοντες για πιθανότητες σε κυνοδρομίες

Παράγοντες για πιθανότητες σε κυνοδρομίες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις αποδόσεις των λαγωνικών. Πρώτον, ο καιρός μπορεί να είναι ένας τεράστιος καθοριστικός παράγοντας για το πώς θα διεξαχθεί ένας αγώνας εάν ο αγώνας διεξάγεται σε εξωτερικούς χώρους. Εάν είναι μια βροχερή μέρα, αυτό μπορεί να επηρεάσει την πρόσφυση των ποδιών των σκύλων, η οποία στη συνέχεια επηρεάζει το πώς μπορούν να κινηθούν και το πόσο γρήγορα μπορούν να κάνουν τις στροφές τους. Μπορεί επίσης να παίξει τεράστιο ρόλο στο αν ένας σκύλος πέφτει ή παραμένει σταθερός στα πόδια του.

Υπάρχει επίσης το μήκος του κυκλώματος που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Για τα στοιχήματα κυνοδρομιών, οι θαυμαστές θα πρέπει επίσης να σημειώσουν ότι οι αγώνες κυνοδρομιών διεξάγονται συνήθως σε πίστες μήκους πολλών χιλιομέτρων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ένας σκύλος μπορεί να πάρει την κούρσα, δηλαδή αν θα μείνει πίσω και θα πάει για τη νίκη στο τέλος ή θα προσπαθήσει να κρατήσει την πρώτη θέση από την αρχή. Έτσι, πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδια.

Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει επίσης να εξετάσουν τις προηγούμενες επιδόσεις των σκύλων. Οι λάτρεις του στοιχήματος Greyhound μπορούν να δουν τα στατιστικά στο διαδίκτυο για να προσδιορίσουν εάν μπορεί να είναι επιτυχημένα. Έχει κάποιος σκύλος ένα σερί χαμένων τον τελευταίο καιρό; Πώς ανταποκρίνονται στον ανταγωνισμό τους; Πώς παρουσιάζονται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό;

Εάν ένας παίκτης του στοιχήματος θέλει να μπει λίγο πιο βαθιά, πρέπει να κοιτάξει τη φόρμα των λαγωνικών. Μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την επιλογή των προβλέψεων λαγωνικών περιλαμβάνουν έναν εικονικό προγνωστικό, φόρμα δρομέα και δείκτες για μελέτη για να τοποθετήσετε τις σωστές πιθανότητες.

Παράγοντες για πιθανότητες σε κυνοδρομίες
Αναλύετε τα στοιχήματα σε λαγωνικά; Θα έπρεπε!

Αναλύετε τα στοιχήματα σε λαγωνικά; Θα έπρεπε!

Η ανάλυση της φόρμας του δρομέα είναι απαραίτητη και πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους χρόνους που αναρτούν οι σκύλοι σε παρόμοιες αποστάσεις. Θα πρέπει επίσης να δοθεί έμφαση στις τελικές θέσεις τους στους αγώνες που αναλύονται.

Όταν πρόκειται για διαδικτυακούς στοιχηματιστές λαγωνικών, η στήλη «Pos» μπορεί επίσης να είναι απίστευτα ωφέλιμη. Καταγράφει ποια θέση κατείχε ένας δρομέας σε μια στροφή του αγώνα και παρέχει μια κατανόηση για το εάν ένα λαγωνικό ανεβάζει νωρίς το λαγουδάκι ή μένει αργά στον αγώνα.

Η καρτέλα δείκτες είναι επίσης εξαιρετική όταν ένας παίκτης του στοιχήματος αναζητά ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του ρεκόρ ενός λαγωνικού στην πίστα και του τρόπου με τον οποίο τα καταφέρνει στις έξι παγίδες στην πίστα.

Κυριότερη από όλες τις πληροφορίες είναι η σελίδα αποτελεσμάτων λαγωνικών της ημέρας. Αυτό λέει στους παίκτες πώς τα πηγαίνουν τα σκυλιά εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν τις πιο ενημερωμένες επιλογές στοιχηματισμού. Είναι επίσης σημαντικές πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι καυτές παγίδες μιας συγκεκριμένης πίστας, υποδεικνύοντας πού μπορεί να τραβηχτεί ένα λαγωνικό. Αυτό επιτρέπει να περιορίσετε το πεδίο για να επιλέξετε τον νικητή ευκολότερα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες βοηθάει πολύ τους παίκτες στοιχηματισμού κυνοδρομιών να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την τοποθέτηση στοιχημάτων.

Αναλύετε τα στοιχήματα σε λαγωνικά; Θα έπρεπε!
Τα πάντα για το στοίχημα Tricast Greyhound

Τα πάντα για το στοίχημα Tricast Greyhound

Εκτός από τον οριστικό νικητή, υπάρχουν ακόμα πιο περίπλοκα στοιχήματα, όπως το straight forecast, το reverse forecast, το straight tricast ή το tricast συνδυασμού.

Ένα straight forecast ή ένα straight tricast είναι τύποι πιθανοτήτων στοιχηματισμού λαγωνικών όπου ένας παίκτης επιλέγει τους πρώτους δύο ή τρεις μετά το ποστ με τη σειρά που περνούν τη γραμμή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι πιο απαιτητικές συμβουλές για να προσγειωθείτε από το να επιλέξετε τον νικητή με βάση τα αποτελέσματα του λαγωνικού. Όμως, με το μεγάλο ρίσκο έρχεται και μεγάλη ανταμοιβή, οπότε ενώ μπορεί να είναι πιο δύσκολο, η πληρωμή θα είναι μεγαλύτερη.

Ελαφρώς ευκολότερα αλλά υποχρεωτικά πολλά στοιχήματα, αντί για ένα, είναι τα αντίστροφα forecast (δύο στοιχήματα) και τα συνδυαστικά tricast (έξι στοιχήματα). Οι αντίστροφες προβλέψεις επιτρέπουν στους παίκτες να επιλέξουν τους δύο πρώτους τερματιστές με οποιαδήποτε σειρά. Τα συνδυαστικά tricast απαιτούν από έναν παίκτη να προβλέψει τις τρεις πρώτες παγίδες για να περάσει τη γραμμή τερματισμού με οποιαδήποτε σειρά.

Τα πάντα για το στοίχημα Tricast Greyhound
Μην ποντάρετε στο Hype

Μην ποντάρετε στο Hype

Επειδή οι κυνοδρομίες είναι ένα δημοφιλές στοιχηματικό άθλημα, είναι εύκολο για έναν παίκτη να στοιχηματίσει στο στοίχημα ενός άλλου καλύτερου, πιστεύοντας ότι πρέπει να γνωρίζει τα μέσα και τα έξω αν ποντάρει σε αυτό το άθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Είναι σημαντικό για τους παίκτες να αποκτήσουν τις δικές τους γνώσεις για το παιχνίδι και την τρέχουσα αναμέτρηση και να μην ακολουθούν αυτό που μπορεί να εικάζει το κοινό. Ακριβώς επειδή το πλήθος μπορεί να επευφημεί ένα όνομα δεν σημαίνει ότι αυτός θα κερδίσει τον αγώνα.

Βασικά Takeaways

  • Γνωρίζοντας ότι ο απόλυτος νικητής είναι ένα από τα μοναδικά στυλ στοιχηματισμού, κάντε την έρευνά σας
  • Μην ποντάρετε στο αουτσάιντερ. επιμείνετε στους πρωταθλητές
  • Εάν ο αγώνας είναι σε εξωτερικό χώρο, σκεφτείτε πώς μπορεί να παίξει ρόλο ο καιρός στην απόδοση ενός σκύλου
Μην ποντάρετε στο Hype