Τα πάντα για το στοίχημα Lacrosse

Το λακρός έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές άθλημα θεατών τα τελευταία χρόνια, με μεγάλα τουρνουά να λαμβάνουν χώρα στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Τώρα αυξάνεται σε δημοτικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Ο Καναδάς και οι ΗΠΑ έχουν ένα εθνικό πρωτάθλημα λακρός και φιλοξενούν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στις αρχές του 20ου αιώνα συμπεριλήφθηκε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα υπάρχουν πρωταθλήματα σε πολλές χώρες.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αθλήματα, τα στοιχήματα στο Λακρός βασίζονται στην απόδοση μιας ομάδας ή ενός παίκτη ή στο αποτέλεσμα ή στο σκορ ενός αγώνα ή τουρνουά. Είναι σχετικά απλό να προσπαθήσετε να προβλέψετε το αποτέλεσμα και επομένως ακόμη και όσοι είναι νέοι στα αθλητικά στοιχήματα θα είναι εύκολο να τοποθετήσουν ένα αθλητικό στοίχημα Lacrosse.

Τα πάντα για το στοίχημα Lacrosse
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα λακρός

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα λακρός

Τα περισσότερα αθλητικά στοιχήματα λακρός θα τοποθετούνται όταν διεξάγονται τα μεγάλα τουρνουά, αλλά υπάρχουν επιλογές να στοιχηματίσετε και σε μερικά από τα παιχνίδια μικρότερου πρωταθλήματος.

Θεωρείται ότι το λακρός είναι ένα από τα παλαιότερα αθλήματα που παίζονται στη Βόρεια Αμερική. Είναι γνωστό ότι παιζόταν τον 17ο αιώνα Καναδάς. Αυτό είναι ένα ομαδικό άθλημα και οι παίκτες χρησιμοποιούν ένα ραβδί για να πασάρουν, να μεταφέρουν και να σουτάρουν την μπάλα.

Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού, όπως λακρός πεδίου, λακρός κουτιού και λακρός γυναικών. Τα ανδρικά παιχνίδια είναι εκδόσεις επαφής, έτσι οι παίκτες θα είναι συχνά ντυμένοι με προστατευτικό εξοπλισμό, όπως μαξιλαράκια αγκώνων. Για το γυναικείο παιχνίδι, δεν επιτρέπεται η σωματική επαφή. Ωστόσο, χρησιμοποιείται προστατευτική ένδυση ματιών.

Κάθε ομάδα λακρός θα έχει συνολικά 10 παίκτες. Ένας από αυτούς είναι ο τερματοφύλακας, μετά υπάρχουν τρεις παίκτες που αμύνονται, τρεις στη μεσαία γραμμή και τρεις σε ρόλο επιθετικού. Το ραβδί λακρός που χρησιμοποιείται θα είναι είτε μακρύ είτε κοντό.

Μόνο τέσσερις από την ομάδα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν τη μακριά εκδοχή του ραβδιού, αν και αυτό είναι επιπλέον στον τερματοφύλακα, ο οποίος επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από αυτά. Όπως και με άλλα ομαδικά αθλήματα, νικητής είναι αυτό που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο τέλος.

Μερικοί κανόνες λακρός

Εάν το τελικό σκορ του αγώνα είναι ισόπαλο, υπάρχει η επιλογή να τεθεί το παιχνίδι σε «Ξαφνική Παράταση Νίκης». Αυτή είναι μια περίοδος παράτασης και είναι η πρώτη ομάδα που θα πετύχει γκολ που θα κερδίσει τον αγώνα. Το ίδιο το παιχνίδι αποτελείται από τέσσερα τέταρτα. Κάθε ένα από αυτά θα διαρκέσει για 20 λεπτά. Εάν μια ομάδα επιλέξει να ζητήσει τάιμ άουτ, τότε το παιχνίδι διακόπτεται. Εάν ένας παίκτης διαπιστωθεί ότι έχει παραβιάσει έναν κανόνα του παιχνιδιού, μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα κουτί πέναλτι για σύντομο χρονικό διάστημα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα λακρός
Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα λακρός;

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα λακρός;

Όπως με κάθε τύπο διαδικτυακού στοιχήματος, είναι σημαντικό για το άτομο που ανοίγει τον λογαριασμό να βεβαιωθεί ότι αυτός ο τύπος τζόγου είναι νόμιμος στη χώρα καταγωγής του. Μπορεί να υπάρχουν ιστότοποι που βασίζονται σε άλλες χώρες ότι μπορούν να συμμετάσχουν για να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αλλά οι περισσότεροι ιστότοποι που δεν έχουν άδεια λειτουργίας σε μια συγκεκριμένη χώρα θα ενημερώσουν τους παίκτες σχετικά με αυτό όταν προσπαθούν να εγγραφούν. Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, η τοποθέτηση ενός στοιχήματος στο διαδίκτυο σε ένα άθλημα όπως το στοίχημα λακρός είναι νόμιμη.

Οι παίκτες πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις πιθανές κυρώσεις για παραβίαση τυχόν τοπικών νόμων σχετικά με τον τζόγο. Σε ορισμένες χώρες, μπορεί να υπάρχουν νόμοι που εμποδίζουν τον τζόγο, αλλά οι αρχές μπορεί να μην αναλάβουν καμία ενέργεια για την επιβολή τους. Σε χώρες όπου ο τζόγος είναι πιο αυστηρός, οι παίκτες του στοιχήματος θα μπορούσαν να ρισκάρουν προσπαθώντας.

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα λακρός;
Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες λακρός

Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες λακρός

Είναι σημαντικό για τον παίκτη που θέλει να τοποθετήσει ένα στοίχημα να ελέγξει διαφορετικούς διαδικτυακούς ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν τις καλύτερες αποδόσεις πρέπει να γνωρίζουν τις πιθανότητες που προσφέρονται από κάθε ιστότοπο. Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο για να μάθετε ποιες αποδόσεις προσφέρουν σε αγώνες λακρός. Αφού κάνουν αυτήν την έρευνα, μπορούν στη συνέχεια να αποφασίσουν σε ποιον ιστότοπο θέλουν να εγγραφούν.

Λακρός αποδόσεις στοιχήματος

Όπως με τα περισσότερα αθλήματα, το διαδικτυακές αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων θα διαφέρει. Ο ιστότοπος θα λάβει υπόψη το ιστορικό της ομάδας, την απόδοσή της και την απόδοση των μεμονωμένων παικτών κατά τον υπολογισμό των πιθανοτήτων που θα προσφέρει.

Αυτό θα συγκριθεί με την απόδοση των αντιπάλων και οι αποδόσεις υπολογίζονται ανάλογα. Προσφέρονται μικρότερες αποδόσεις για τις ομάδες που είναι πιο πιθανό να τα πάνε καλά σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά αυτές μπορεί να μην προσφέρουν την καλύτερη απόδοση σε ένα στοίχημα. Οι μεγαλύτερες αποδόσεις θα προσφέρουν καλύτερη απόδοση, αλλά αντικατοπτρίζουν τις πιθανότητες της ομάδας να κερδίσει.

Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες λακρός
Πώς στοιχηματίζετε στο λακρός;

Πώς στοιχηματίζετε στο λακρός;

Ως επί το πλείστον, είναι ιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ που θα στοιχηματίσουν στο λακρός, καθώς εκεί το άθλημα είναι το πιο δημοφιλές. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κατά τη διάρκεια των μεγάλων τουρνουά, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν στο λακρός. Αν και δεν είναι ένα από τα αθλήματα που παίζονται περισσότερο στον κόσμο, έχει μακρά ιστορία και οι περισσότερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων θα το αναγνωρίσουν και θα το συμπεριλάβουν ως επιλογή.

Το πρώτο βήμα για το διαδικτυακό στοιχηματισμό λακρός είναι να εγγραφείτε σε μια διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων λακρός. Είναι γενικά εύκολο να εγγραφείτε, αλλά οι περισσότεροι θα περιμένουν από το μέλος να παράσχει στοιχεία ηλικίας και τοποθεσίας. Όλα εξαρτώνται από τη χώρα στην οποία βρίσκεται το μέλος ως προς το πόσο χρονών πρέπει να είναι το μέλος για να τοποθετήσει νόμιμα ένα στοίχημα.

Το μέλος θα πρέπει να καταχωρήσει έναν τύπο πληρωμής και στη συνέχεια να βάλει χρήματα στον λογαριασμό του. Στη συνέχεια απλώς επιλέγουν τον τύπο του στοιχήματος που θέλουν να τοποθετήσουν, το ποσό που θέλουν να στοιχηματίσουν και το υποβάλλουν.

Πώς στοιχηματίζετε στο λακρός;
Κατανόηση στοιχημάτων λακρός

Κατανόηση στοιχημάτων λακρός

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικά είδη στοιχημάτων που μπορεί να τοποθετηθεί σε λακρός. Το πρώτο είναι στο τελικό σκορ ενός αγώνα. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να προβλέψει το τελικό σκορ ή απλώς να στοιχηματίσει στο ποια ομάδα κερδίζει ή χάνει. Μπορούν να τοποθετήσουν και άλλα στοιχήματα, όπως στο σκορ στο μισό σημείο του αγώνα. Ο παίκτης μπορεί επίσης να επιλέξει να στοιχηματίσει στην απόδοση της ομάδας στους πρώτους γύρους, στον προημιτελικό, στον ημιτελικό ή στον τελικό.

Μπορούν να προσπαθήσουν να προβλέψουν ποιες ομάδες θα περάσουν στα τελικά στάδια και ακόμη και να στοιχηματίσουν στον συνολικό αριθμό των γκολ που σημειώθηκαν από μεμονωμένους παίκτες σε όλο το τουρνουά. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν και κάθε ιστότοπος θα προσφέρει διαφορετικές επιλογές για τα μέλη του. Αξίζει να κάνετε κάποια έρευνα για να δείτε ποιοι τύποι στοιχημάτων είναι πιθανό να προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις και ποιοι τύποι προσφέρονται από ποιους ιστότοπους.

Κατανόηση στοιχημάτων λακρός
Εκδηλώσεις και τουρνουά λακρός

Εκδηλώσεις και τουρνουά λακρός

Ενώ το λακρός δεν περιλαμβάνεται πλέον στο θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό δεν σημαίνει ότι η δημοτικότητά του έχει μειωθεί καθόλου. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επικεντρώνεται στον αγώνα λακρός ανδρών και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς κυριάρχησαν στο τουρνουά, αλλά συμμετέχουν και άλλες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία. Αυτές ήταν οι τέσσερις χώρες που εμφανίστηκαν στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην τελευταία εκδήλωση συμμετείχαν 46 χώρες.

Υπάρχει παγκόσμιο πρωτάθλημα και για το γυναικείο παιχνίδι. Αυτό λαμβάνει χώρα επίσης κάθε τέσσερα χρόνια, αλλά ξεκίνησε τη ζωή σχεδόν 20 χρόνια μετά την εκδήλωση των ανδρών. Ωστόσο, είναι εξίσου δημοφιλής με την ανδρική εκδήλωση και προσελκύει μεγάλο κοινό από όλο τον κόσμο.

Εκδηλώσεις και τουρνουά λακρός
Συμβουλές για στοιχήματα λακρός

Συμβουλές για στοιχήματα λακρός

Ενα από τα κύρια συμβουλές για να τοποθετήσετε ένα αθλητικό στοίχημα στο λακρός είναι για τον παίκτη να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει με τα πιο γνωστά πρωταθλήματα και ομάδες. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι καλύτερο να κατανοήσουμε την ιστορία της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού της, καθιστώντας ευκολότερη την πρόβλεψη της απόδοσης σε κάθε αγώνα. Αυτή είναι μια καλή συμβουλή για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το λακρός.

Το να τοποθετήσετε ένα στοίχημα σε μια νέα ομάδα αποτελεί περισσότερο κίνδυνο για τον παίκτη παρά για τον στοιχηματιστή. Μερικές φορές συνιστάται να στοιχηματίζετε σε περισσότερες από μία ομάδες καθώς αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης. Επιπλέον, το να τοποθετήσετε ένα στοίχημα νωρίς κατά τη διάρκεια του τουρνουά μπορεί να δώσει πολύ καλύτερες αποδόσεις από το να περιμένετε μέχρι το τέλος. Όπως το τουρνουά προοδεύει ακόμη και το καλύτερο online αθλητικό στοιχείο λακρός θα βελτιώσει τις αποδόσεις που προσφέρουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Καθώς αποκλείουν άλλες ομάδες από το τουρνουά, αυξάνουν φυσικά τις δικές τους πιθανότητες να κερδίσουν.

Συμβουλές για στοιχήματα λακρός
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Υπάρχουν κίνδυνοι με τα τυχερά παιχνίδια. Καθώς είναι τόσο εύκολο να το κάνετε, ορισμένοι παίκτες μπορεί να διαπιστώσουν ότι παίζουν πάρα πολύ και πολύ συχνά. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι για παίκτες που θέλουν να ελέγξουν τις συνήθειές τους στον τζόγο. Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε ποιοι πόροι είναι διαθέσιμοι μέσω του online bookmaker. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους θα μπορεί να δώσει μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο προσθήκης ορίων δαπανών στον λογαριασμό, ώστε να μπορεί να ελέγχεται από νωρίς.

Θα πρέπει επίσης να μπορούν να παρέχουν πληροφορίες για άλλους οργανισμούς που μπορούν να βοηθήσουν, όπως οι Ανώνυμοι Τζογαδόροι. Αυτά προσφέρουν συμβουλευτικές και ομαδικές συνεδρίες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές τους και να τις διαχειριστούν. Οι παίκτες του στοιχήματος έχουν επίσης την επιλογή να προστεθούν σε μια λίστα αποκλεισμών. Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικτυακοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων δεν θα μπορούν να τους αποδεχτούν ως μέλη.

Υπεύθυνος τζόγος