Tennis Στοίχημα

Το τένις είναι ένα δημοφιλές άθλημα για παίκτες, θεατές και παίκτες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο από τα τέλη του 1800. Το παιχνίδι δράσης με γρήγορο ρυθμό είναι κατάλληλο για προπόνηση καρδιο, διασκεδαστική για παρακολούθηση και ένα συναρπαστικό άθλημα για να στοιχηματίσετε τόσο σε live όσο και πριν από τον αγώνα. Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο μεταξύ των παικτών όσο και των αθλητικών στοιχημάτων. Υπάρχουν τόσα πολλά τουρνουά τένις για να στοιχηματίσετε, κάτι που το κάνει ακόμα καλύτερο.

Αυτό το άρθρο έχει μερικές διορατικές πληροφορίες για τα στοιχήματα τένις τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους παίκτες.

Tennis Στοίχημα
Καλύτερο στοίχημα τένιςΠώς να στοιχηματίσετε στο τένιςΑποδόσεις στοιχήματος τένις
Καλύτερο στοίχημα τένις

Καλύτερο στοίχημα τένις

Το τένις υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, με τη σύγχρονη μορφή να λαμβάνει χώρα γύρω στο 1859. Έκτοτε, υπήρξαν άτυπα στοιχήματα για τα αποτελέσματα των αγώνων. Όταν τα επίσημα αθλητικά στοιχήματα έγιναν μια κύρια δραστηριότητα, το τένις ήταν από τα πρώτα αθλήματα που υιοθετήθηκαν από τους στοιχηματιστές εκτός από το τότε κοινό στοίχημα ιπποδρομιών.

Η δημοτικότητα του στοιχήματος τένις αυξάνεται σταθερά από τότε που ξεκίνησε. Σήμερα, υπάρχουν μεγάλα τουρνουά και παίκτες με αστέρια που προσελκύουν πλήθος παίκτες για να στοιχηματίσουν στα αποτελέσματα των αγώνων. Ονόματα όπως η Maria Sharapova, ο Roger Federer και η Serena Williams είναι συχνά «σίγουρα στοιχήματα» για πολλούς παίκτες. Μεγάλα τουρνουά όπως το Open (Γουίμπλεντον, Αυστραλιανά και Γαλλικά) και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πάντα δημοφιλείς στους παίκτες του στοιχήματος.

Σήμερα, διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα έχει κάνει τα στοιχήματα στο τένις ακόμα πιο δημοφιλή. Οι άνθρωποι μπορούν να στοιχηματίσουν σε ξένες στοιχηματικές εταιρείες και να λάβουν τα κέρδη τους αμέσως. Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν επίσης επεκτείνει τις αγορές εισάγοντας ζωντανά στοιχήματα εντός παιχνιδιού, cash-out και εικονικά παιχνίδια τένις και πρωταθλήματα.

Καλύτερο στοίχημα τένις
Πώς να στοιχηματίσετε στο τένις

Πώς να στοιχηματίσετε στο τένις

Τα παιχνίδια τένις παίζονται ως αγώνες μονού ή διπλού. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει μεγάλες αγορές (πολλά πράγματα για να στοιχηματίσετε), είναι φιλικός προς τον χρήστη, έχει καλή υποστήριξη και είναι αποτελεσματικός στις πληρωμές. Μόλις γίνει αυτό, ο καθένας μπορεί να στοιχηματίσει στο τένις με ευκολία. Τα δημοφιλή στοιχήματα περιλαμβάνουν:

  • Money Line: Ο απόλυτος νικητής ενός αγώνα τένις.
  • Παιχνίδι Spread: Στοίχημα στον παίκτη/ομάδα που θα κερδίσει περισσότερους αγώνες σε μια συγκεκριμένη περίοδο, π.χ. ένα τουρνουά ή μια σειρά.
  • Σετ Spread: Στοιχηματισμός για το πώς θα κερδηθούν σετ σε έναν αγώνα. Για παράδειγμα, ένας παίκτης θα κερδίσει δύο σερί σετ, θα κερδίσει το πρώτο και θα χάσει τα άλλα δύο κ.ο.κ.
  • Άλλα στοιχήματα περιλαμβάνουν over/under, futures και props.

Η τοποθέτηση αυτών των στοιχημάτων απαιτεί από έναν παίκτη να καταθέσει ένα ποντάρισμα στον στοιχηματικό του λογαριασμό. Στο site στοιχημάτων δίνονται οι αποδόσεις για κάθε αποτέλεσμα. (Οι πιθανότητες συζητούνται στην επόμενη ενότητα αυτού του άρθρου).

Ο παίκτης ελέγχει το προβλεπόμενο αποτέλεσμα, εισάγει ένα ποσό για να ποντάρει και μετά κάνει κλικ στο 'επιβεβαίωση'. Στη συνέχεια, το ποντάρισμα αφαιρείται από τον στοιχηματικό λογαριασμό του παίκτη καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα. Τα κερδοφόρα στοιχήματα συνήθως πληρώνονται άμεσα μέσω μιας μεθόδου της επιλογής του παίκτη.

Πώς να στοιχηματίσετε στο τένις
Αποδόσεις στοιχήματος τένις

Αποδόσεις στοιχήματος τένις

Οι πιθανότητες είναι το μέγεθος της πρόκλησης που πρέπει να ξεπεράσει ένας παίκτης για να κερδίσει ένα παιχνίδι. Εάν ένας παίκτης έχει πιθανότητες μίας (αγαπημένο), το παιχνίδι είναι πιο εύκολο για αυτόν από ό,τι για έναν παίκτη με απόδοση 10.

Για τους παίκτες, επομένως, οι μεγαλύτερες αποδόσεις σημαίνει ότι θα κερδίσουν περισσότερα, δηλαδή, το στοίχημα σε αουτσάιντερ είναι ένα στοίχημα υψηλού κινδύνου, αλλά έχει καλύτερες αποδόσεις. Αυτά συχνά εξηγούνται σε γενικά άρθρα σχετικά με τον τρόπο στοιχηματισμού σε αθλήματα και σε εκείνα που προσφέρουν συμβουλές αθλητικών στοιχημάτων.

Τα στοιχήματα τένις είναι παρόμοια με εκείνα άλλων αθλημάτων. Ωστόσο, τα ίδια στοιχήματα εκφράζονται διαφορετικά σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Υπάρχουν κλασματικές/Βρετανικές αποδόσεις, Ευρωπαϊκές/δεκαδικές και Αμερικάνικες/Moneyline αποδόσεις.

Σε κλασματικές αποδόσεις, ο πρώτος αριθμός είναι τα κέρδη που λαμβάνει κάποιος από το να ποντάρει ένα στοίχημα που συμβολίζεται με τον δεύτερο αριθμό. Οι πιθανότητες 5/1 σημαίνει ότι κερδίζονται πέντε δολάρια για ένα δολάριο που έχει στοιχηματιστεί. Οι δεκαδικές αποδόσεις δηλώνουν τον αριθμό με τον οποίο πολλαπλασιάζεται το ποντάρισμα για να βγει η τελική νίκη. Μια απόδοση 2,5 σημαίνει ότι ένα άτομο που στοιχηματίζει 10 $ θα λάβει 25 $ εάν κερδίσει, συμπεριλαμβανομένου του πονταρίσματος του.

Οι πιθανότητες Moneyline έχουν σύμβολο + ή - πριν από τους αριθμούς. Τα αγαπημένα έχουν -ve πιθανότητες ενώ τα αουτσάιντερ έχουν +ve πιθανότητες. Ο νικητής λαμβάνει το στοίχημά του συν το ποσό που αναγράφεται στη γραμμή χρημάτων.

Αποδόσεις στοιχήματος τένις