Water Polo Στοίχημα

Η υδατοσφαίριση παίχτηκε για πρώτη φορά στο χώρες της Κεντρικής Ευρώπης στις αρχές του αιώνα, και συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων το 1900. Οι ευρωπαϊκές ομάδες ανδρών της Ουγγαρίας, της Ισπανίας, της Ρωσίας, της Ιταλίας και της πρώην Γιουγκοσλαβίας ήταν συνήθως δυνατές στις κληρώσεις ανδρών των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων και των Ολυμπιακών Αγώνων Αγώνες, ενώ η γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ είναι η κορυφαία.

Συνολικά 260 αθλητές από 20 χώρες συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Η Σερβία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά ανδρών αφού νίκησε την Κροατία στον τελικό. Η υδατοσφαίριση, όπως και πολλά άλλα υποτιμημένα αθλήματα, προσφέρει φανταστικές ευκαιρίες στοιχηματισμού για έμπειρους παίκτες.

Water Polo Στοίχημα
Γιατί η υδατοσφαίριση είναι δημοφιλής για στοιχήματα;

Γιατί η υδατοσφαίριση είναι δημοφιλής για στοιχήματα;

Παρόλο που η υδατοσφαίριση είναι ένα καλά ανεπτυγμένο άθλημα, ενδιαφέρει μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Οι επαγγελματίες παίκτες στοιχηματισμού, από την άλλη, βρίσκουν ελκυστικό τον χαμηλό φωτισμό αυτού του αθλήματος, καθώς είναι πολύ πιο απλό να παίζεις εναντίον του bookmaker όταν υπάρχουν λίγοι ειδικοί στον συγκεκριμένο τομέα του αθλητισμού.

Η υδατοσφαίριση μπορεί να μην έχει το μεγαλύτερο κοινό σε διεθνές επίπεδο, αλλά έχει αρκετά μεγάλο κοινό που είναι διαθέσιμο στις περισσότερες μεγάλες ιστοσελίδες στοιχημάτων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κάθε τέσσερα χρόνια όταν διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το άθλημα επαναφέρεται σε παγκόσμιο κοινό. Οι παίκτες στοιχημάτων υδατοσφαίρισης καλύπτουν άλλα βασικά γεγονότα, όπως σημαντικούς αγώνες NCAA, μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της FINA μεταξύ των Ολυμπιακών τουρνουά.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι το στοίχημα υδατοσφαίρισης δεν έχει το ίδιο επίπεδο διαδικτυακής παρουσίας με αυτό άλλα μεγάλα αθλήματα. Η εύρεση μιας καλής τοποθεσίας για να στοιχηματίσετε στην υδατοσφαίριση στο διαδίκτυο απαιτεί λίγη προσπάθεια. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι εύκολο να βρείτε μέρη για να στοιχηματίσετε στην υδατοσφαίριση, αλλά εκτός εποχής, είναι πραγματικό κυνήγι.

Ένας άλλος λόγος για τη δημοτικότητα του διαδικτυακού στοιχήματος υδατοσφαίρισης είναι ότι είναι συγκρίσιμο με άλλα αθλήματα, καθιστώντας το εύκολο να το κατανοήσουμε. Στο μπάσκετ, για παράδειγμα, όλοι παίζουν άμυνα και επίθεση. Υπάρχει ένας σέντερ, ένας γκαρντ, ένας πόιντ γκαρντ και εξωτερικοί σουτέρ, που όλοι κινούν συνεχώς την μπάλα - όπως και στην υδατοσφαίριση.

Για να δημιουργήσετε γωνίες για βολές, πρέπει να είστε συνεχώς σε κίνηση, παρόμοια με το χόκεϊ επί χόρτου. Ο μόνος τρόπος για να σκοράρεις είναι να νικήσεις τον τερματοφύλακα, όπως στο ποδόσφαιρο. Η υδατοσφαίριση, από την άλλη, παίζεται εξ ολοκλήρου στο νερό, χωρίς επαφή με τον πυθμένα της πισίνας - για 32 λεπτά τη φορά.

Γιατί η υδατοσφαίριση είναι δημοφιλής για στοιχήματα;
Πώς να στοιχηματίσετε στην υδατοσφαίριση

Πώς να στοιχηματίσετε στην υδατοσφαίριση

Διατηρήστε λογαριασμούς με τουλάχιστον δύο διαφορετικές εταιρείες στοιχημάτων υδατοσφαίρισης για να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές. Αυτό θα σας διευκολύνει να λαμβάνετε αποδόσεις για οποιονδήποτε συγκεκριμένο αγώνα που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και στο ο καλύτερος online bookmaker, η υδατοσφαίριση είναι τυχαία, οπότε είναι καλή ιδέα να έχετε μερικές τοποθεσίες για να ελέγξετε και να στοιχηματίσετε.

Αυτή η συμβουλή βασίζεται στο γεγονός ότι κανένας μεμονωμένος bookmaker δεν προσφέρει πλήρη, ολοκληρωμένα στοιχήματα υδατοσφαίρισης συνεχώς. Για να ανακαλύψετε ενεργές στοιχηματικές αγορές, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε μερικές διαφορετικές τοποθεσίες στοιχημάτων.

Πώς να στοιχηματίσετε στην υδατοσφαίριση
Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα υδατοσφαίρισης;

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα υδατοσφαίρισης;

Οποιοσδήποτε μπορεί να στοιχηματίσει στην υδατοσφαίριση σε οποιοδήποτε τουρνουά και εκδηλώσεις online αθλητικών στοιχημάτων με άδεια χρήσης. Ωστόσο, ισχύουν συγκεκριμένοι περιορισμοί ανά χώρα, γι' αυτό θα πρέπει να αποφεύγετε τα στοιχήματα σε χώρες που απαγορεύουν τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα - εάν κάτι πάει στραβά, η χώρα σας δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει.

Τα καλύτερα στοιχήματα υδατοσφαίρισης

Το περισσότερο κοινά είδη στοιχημάτων στις αγορές στοιχημάτων υδατοσφαίρισης είναι ποιος θα κερδίσει τον αγώνα, ποιο θα είναι το συνολικό σκορ και το περιθώριο νίκης της νικήτριας ομάδας. Όσον αφορά την υδατοσφαίριση, οι στοιχηματιστές κρατούν τα πράγματα απλά επειδή δεν είναι το πιο δημοφιλές άθλημα όσον αφορά τη συνολική λαβή στοιχημάτων.

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα υδατοσφαίρισης;
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχηματισμού υδατοσφαίρισης

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχηματισμού υδατοσφαίρισης

Αποδόσεις Moneyline

Σε μια γραμμή χρημάτων υδατοσφαίρισης, ο στόχος σας είναι να επιλέξετε τη νικήτρια ομάδα.

Εδώ, οι πιθανότητες που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε ομάδα υποδεικνύουν πόσο θα σας ζητηθεί να ρισκάρετε σε σχέση με το ποσό που αντέχετε να κερδίσετε. Οι αποδόσεις προσαρμόζονται από τους παίκτες μπουκ για να αντανακλούν την αντιληπτή διαφορά ταλέντων μεταξύ των ομάδων.

Οι αποδόσεις ορίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε οι παίκτες να ενδιαφέρονται και για τις δύο πλευρές του στοιχήματος. Η πιο αδύναμη ομάδα λαμβάνει καλύτερες πιθανότητες, ενώ η ισχυρότερη ομάδα λαμβάνει μικρότερες αποδόσεις. Ο πράκτορας στοιχημάτων ελπίζει να προσελκύσει χρήματα και από τις δύο πλευρές του στοιχήματος με αυτόν τον τρόπο, ώστε οι χαμένοι να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση των νικητών, ενώ ο πράκτορας στοιχημάτων διατηρεί ένα μικρό κέρδος.

Πιθανότητες χάντικαπ

Ένα online χάντικαπ στοιχηματισμού υδατοσφαίρισης λειτουργεί παρόμοια με ένα στοίχημα γραμμής χρήματος, για να προβλέψει σωστά την πλευρά που κερδίζει. Η διαφορά είναι ότι τα στοιχήματα με χάντικαπ παρέχουν ένα τεχνητό μειονέκτημα πόντων στη μία ή στην άλλη ομάδα για να αντιπροσωπεύουν την ανώτερη δύναμη της μιας πλευράς.

Δείτε ένα παράδειγμα: Σερβία: -6,5 (2,10) έναντι Σλοβακίας: +6,5 (1,76).

Αυτό το σενάριο δείχνει ότι η Σερβία έχει χάντικαπ 6,5 πόντων και ευνοείται πολύ για να κερδίσει τον αγώνα. Αν ποντάρετε σε Σερβία, πρέπει να κερδίσουν με τουλάχιστον επτά πόντους για να θεωρηθούν νικητές. Το στοίχημά σας χάνεται εάν η Σερβία χάσει ή κερδίσει μόνο με 5 πόντους, για παράδειγμα.

Αν ποντάρετε στη Σλοβακία, θα λάβετε ένα χάντικαπ 6,5 πόντων υπέρ σας. Αυτό σημαίνει ότι η Σλοβακία μπορεί να χάσει έως και 6 πόντους και να κερδίσει το στοίχημά σας. Οι αποδόσεις που περικλείονται σε παρένθεση δείχνουν επίσης πόσα μπορείτε να κερδίσετε ποντάροντας σε κάθε ομάδα.

Ποντάρισμα σε σύνολα

Ο στόχος στο στοίχημα ενός αθροίσματος πόντων δεν είναι ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι. Ο στόχος είναι να μαντέψετε εάν ο συνολικός αριθμός των πόντων που θα σημειωθούν στον αγώνα θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από έναν αριθμό που έχει ορίσει η εταιρεία στοιχημάτων.

Το παρακάτω είναι ένα παράδειγμα στοιχήματος συνολικών πόντων:

  • Πάνω από 18,5: 1,90
  • Κάτω από 18,5: 1,90

Σε αυτή την περίπτωση, το σύνολο έχει καθοριστεί στις 18,5 μονάδες από την εταιρεία στοιχημάτων. Στο τέλος του αγώνα, αυτό είναι το συνολικό σκορ και των δύο ομάδων. Θα επιλέγατε το over σε απόδοση 1,90 αν πιστεύετε ότι και οι δύο ομάδες θα τερματίσουν με συνδυασμένο σκορ 19 ή περισσότερων πόντων. Θα πρέπει να επιλέξετε το κάτω αν πιστεύετε ότι η συνολική βαθμολογία θα είναι 18 ή λιγότεροι βαθμοί.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχηματισμού υδατοσφαίρισης
Συμβουλές για στοιχήματα υδατοσφαίρισης

Συμβουλές για στοιχήματα υδατοσφαίρισης

Η υδατοσφαίριση είναι ένα παιχνίδι όπου τα φαβορί μπορεί να κερδίσουν 20-30 παιχνίδια στη σειρά, ακόμη και σε διεθνείς αγώνες, καθιστώντας δύσκολη την ακριβή μέτρηση της φόρμας μιας ομάδας, ειδικά όταν η ποιότητα των αγωνιζόμενων για τους παίκτες υδατοσφαίρισης ποικίλλει συνεχώς. Παρακολουθήστε πόσο γρήγορα μεταβαίνουν οι ομάδες από την άμυνα στην επίθεση. Σε σύγκριση με μια ομάδα με κακή αμυντική γραμμή, μια ομάδα που εκτελεί αυτό καλά θα έχει ένα πλεονέκτημα στο παιχνίδι.

Στην υδατοσφαίριση, ο τερματοφύλακας παίζει κρίσιμο ρόλο. Όταν ένας τερματοφύλακας τραυματίζεται, οι πιθανότητες νίκης της ομάδας μειώνονται πολύ, κάτι στο οποίο αντιδρούν οι μπουκ, αν και μερικές φορές καθυστερούν να προσαρμόσουν τις τιμές. Κάθε ομάδα υδατοσφαίρισης έχει επιπλέον βασικούς παίκτες των οποίων ο τραυματισμός μπορεί να προκαλέσει διακοπή του παιχνιδιού της ομάδας.

Οι μεμονωμένες ομάδες έχουν παίκτες που διατηρούνται στο παιχνίδι μόνο για να κρατήσουν τους καλύτερους παίκτες του αντιπάλου εκτός (με βάση τα πρωτότυπα των παικτών χόκεϊ στο χόκεϊ). Αν η ομάδα έχει βασικό παίκτη, η απουσία του θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο παιχνίδι. Θα πρέπει να αποφύγετε να στοιχηματίσετε σε φιλικά παιχνίδια, καθώς οι ομάδες μπορεί εύκολα να αναγνωρίσουν την πειραματική σύνθεση και να παίξουν για χάρη της εξοικείωσης με τις νέες τεχνικές παρά για τη νίκη.

Συμβουλές για στοιχήματα υδατοσφαίρισης
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Θα πρέπει να διαχειριστείτε τα χρήματά σας προσεκτικά για να αποφύγετε να χάσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό απροσδόκητα. Να θυμάστε πάντα ότι δεν πρέπει ποτέ να ρισκάρετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είστε διατεθειμένοι να χάσετε σε ένα στοίχημα. Θα πρέπει να μοιράσετε τα οικονομικά σας για να αποτρέψετε τη σπατάλη όλων των χρημάτων σας ταυτόχρονα.

Εάν έχετε ένα αρνητικό σερί τύχης, μην προσπαθήσετε να το αντισταθμίσετε αυξάνοντας το μέγεθος του στοιχήματός σας. Είτε ορίστε ένα όριο στο ποσό που μπορείτε να καταθέσετε κάθε μήνα είτε ένα όριο στο ποσό που μπορείτε να χάσετε σε ένα μόνο παιχνίδι.

Πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να ξέρετε πότε να τα παρατήσετε. Είστε πιο διατεθειμένοι να παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις όταν είστε ταραγμένοι, κάτι που είναι κακό όταν πρόκειται για τον τζόγο. Να έχετε πάντα καθαρό μυαλό και να σκεφτείτε πλήρως την επόμενη επιλογή σας.

Δοκιμάστε τον αυτο-αποκλεισμό εάν τα πράγματα χειροτερεύουν και αρχίζετε να νιώθετε ότι αναπτύσσετε έναν εθισμό. Ο αυτοαποκλεισμός βοηθά τα άτομα που παλεύουν με εθισμούς στον τζόγο να κάνουν ένα διάλειμμα από αυτόν και να εστιάσουν τη ζωή και τα χρήματά τους σε κάτι άλλο.

Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με πρόσθετα κοινοτικά προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το ζήτημα του τζόγου, καθώς και να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να διαχειριστείτε τα επόμενα βήματα στην ανάκτησή σας.

Υπεύθυνος τζόγος