FIFA Παγκόσμιο Κύπελο

Αυτός ο οδηγός στοιχηματισμού για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA έχει κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες πριν στοιχηματίσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, από την ιστορία του τουρνουά και τη δημοτικότητά του μέχρι τον τρόπο στοιχηματισμού στο επερχόμενο τουρνουά Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022. Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA είναι ένα διεθνές διοργάνωση ομοσπονδιακού ποδοσφαίρου που φιλοξενεί εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου ανδρών που είναι μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA).

Είναι ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά τουρνουά παγκοσμίως και η crème de la crème της ένωσης ποδοσφαίρου. Το τουρνουά διεξάγεται μετά από τέσσερα χρόνια και αυτή τη στιγμή αγωνίζονται 32 ομάδες.

Η ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA

Η ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA

Παρόλο που υπήρχαν διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου πριν, μόλις το 1930 διεξήχθη το εναρκτήριο τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στην Ουρουγουάη. Αγωνίστηκε από 13 ομάδες από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Οι δύο πρώτοι αγώνες διεξήχθησαν ταυτόχρονα στις 13 Ιουλίου 1930. Ο ένας αγώνας με τη Γαλλία με το Μεξικό έληξε 4-1 υπέρ της Γαλλίας, ενώ ο άλλος αγώνας μεταξύ ΗΠΑ και Βελγίου έληξε 3-0 υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών. Στους τελικούς, η οικοδέσποινα, η Ουρουγουάη, κέρδισε την Αργεντινή με 4–2.

Τα πρώτα χρόνια του πρωταθλήματος, ο πόλεμος και διηπειρωτικός Τα ταξίδια εμπόδισαν πολύ την επιτυχία του τουρνουά. Για παράδειγμα, λίγες ομάδες της Νότιας Αμερικής είχαν τη θέληση να ταξιδέψουν στην Ευρώπη για το τουρνουά του 1934, ενώ ορισμένες χώρες μποϊκοτάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1938. Μετά ήρθε ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, που οδήγησε στην ακύρωση των τουρνουά του 1942 και του 1946.

Ευτυχώς, μετά το τέλος του πολέμου, η FIFA έλυσε αρκετά ζητήματα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1950 έγινε επιτυχία. Ήταν το πρώτο τουρνουά που περιελάμβανε βρετανικές ομάδες, οι οποίες είχαν αποσυρθεί από τη FIFA το 1920.

Οι πιο επιτυχημένες ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Βραζιλία παραμένει η πιο επιτυχημένη ομάδα σε αυτό το τουρνουά, έχοντας κατακτήσει το ρεκόρ 5 φορές, και είναι η μόνη ομάδα που έχει συμμετάσχει σε όλα τα τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την ακολουθούν Ιταλία και Γερμανία με 4 τίτλους η κάθε μία.

Η σημερινή πρωταθλήτρια είναι η Γαλλία, η οποία κέρδισε τον δεύτερο τίτλο της στο τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 που φιλοξενήθηκε στη Ρωσία. Η ομάδα έφυγε με το πολυπόθητο τρόπαιο, 35 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικό έπαθλο και το δικαίωμα να καυχιέται με το Σήμα Πρωταθλητών της FIFA μέχρι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA
Μορφή Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA

Μορφή Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA

Ο δρόμος προς το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά με προκριματικά στις 6 συνομοσπονδίες της FIFA - Αφρική, Βόρεια και Κεντρική Αμερική και Καραϊβική, Ασία, Νότια Αμερική, Ωκεανία και Ευρώπη. Κάθε συνομοσπονδία επιβλέπει τις προκρίσεις, ενώ η FIFA αποφασίζει τον αριθμό των θέσεων που θα πάρει κάθε συνομοσπονδία με βάση τη δύναμη των ομάδων στις συνομοσπονδίες. Τα προσόντα ξεκινούν 3 χρόνια πριν από τη διοργάνωση και εξαπλώνονται σε 2 χρόνια. Οι μορφές προσόντων ποικίλλουν ανάλογα με τη συνομοσπονδία. Ως έχει, η χώρα υποδοχής αποκτά αυτόματη πρόκριση.

Οι μορφές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA έχουν αλλάξει με τα χρόνια. Επί του παρόντος, το τουρνουά προσελκύει τις 32 ομάδες που προκρίνονται και τις βάζει σε δράση γεμάτη αδρεναλίνη για έναν ολόκληρο μήνα. Υπάρχουν δύο βασικές φάσεις: η φάση των ομίλων και η φάση των νοκ άουτ.

Φάση ομίλων

Στη φάση των ομίλων, υπάρχουν 8 όμιλοι, ο καθένας με 4 ομάδες που μάχονται σε ένα πρωτάθλημα κυκλικής διαδοχής όπου κάθε ομάδα παίζει με τις άλλες 3 ομάδες του ομίλου. Μια ομάδα παίρνει 3 βαθμούς για τη νίκη, 1 για την ισοπαλία και 0 για την ήττα. Αφού διεξαχθούν οι 3 αγώνες, οι ομάδες 1 και 2 προκρίνονται στη φάση των νοκ άουτ.

Νοκ άουτ στάδια

Το νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA είναι ένα τουρνουά ενός αποκλεισμού όπου οι ομάδες αναμετρώνται σε μεμονωμένους αγώνες. Η φάση των νοκ άουτ ξεκινά με τον γύρο των 16 προτού προχωρήσει στους προημιτελικούς, στους ημιτελικούς και τελικά στην κορύφωσή του στους τελικούς. Για την ιστορία, οι ομάδες που έχασαν στα ημιτελικά μάχονται για την τρίτη θέση την παραμονή των τελικών.

Σχετικά με το ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, προσελκύοντας περισσότερους από 4 δισεκατομμύρια θαυμαστές. Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν πάνω από 250 εκατομμύρια ποδοσφαιριστές σε περισσότερες από 200 χώρες. Ωστόσο, είναι δύσκολο να εντοπίσουμε την ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς εμφανίστηκε ανεξάρτητα σε διαφορετικούς πολιτισμούς όπου υπήρχαν παιχνίδια παρόμοια με το σύγχρονο ποδόσφαιρο—αυτά τα παιχνίδια περιλάμβαναν το λάκτισμα ενός αντικειμένου που μοιάζει με τη σύγχρονη μπάλα.

Μορφή Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA
Γιατί είναι δημοφιλές το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA;

Γιατί είναι δημοφιλές το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που προσελκύει τεράστιες παρουσίες και τηλεθέαση. Για παράδειγμα, οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 μεταξύ Γαλλίας και Κροατίας είχαν κατά μέσο όρο ζωντανό κοινό 517 εκατομμυρίων θεατών, με αιχμές έως και 1,1 δισεκατομμυρίων θεατών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το τουρνουά κυριαρχεί επίσης σε διαδικτυακούς ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων. Λοιπόν, γιατί το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA είναι δημοφιλές μεταξύ των παικτών;

Αρέσει στους παίκτες του στοιχήματος στοιχηματισμός σε αθλητικά τουρνουά, ειδικά των πιο διάσημων διοργανώσεων, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο. Καθώς το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, είναι γνωστό ότι οι παίκτες του στοιχήματος θα είναι απασχολημένοι με τα στοιχήματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο τώρα που όταν το τουρνουά είναι σε εξέλιξη, όλος ο κόσμος των αθλητικών στοιχημάτων εστιάζεται σε αυτόν τον αγώνα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται σε μια εποχή που τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και αθλητικών αγώνων, για παράδειγμα, το Barclays Premier League, δεν τρέχουν, επομένως οι παίκτες του στοιχήματος έχουν μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο ως την κύρια ανταγωνιστική ποδοσφαιρική διοργάνωση για να στοιχηματίσουν.

Η ανταγωνιστικότητα της διοργάνωσης, το ταλέντο και φυσικά το πάθος που έχουν οι παίκτες για τις αγαπημένες τους ομάδες είναι ο μεγαλύτερος λόγος που το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA είναι δημοφιλές στους λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος.

Γιατί είναι δημοφιλές το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA;
Πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA

Πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA

Το στοίχημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Όποιος ξέρει πώς να στοιχηματίζει σε κανονικούς αγώνες ποδοσφαίρου και τουρνουά μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Αυτό αρκεί να κατανοήσουν τον κόσμο των στοιχημάτων ποδοσφαίρου, ειδικά τον κόσμο διαφορετικές επιλογές στοιχήματος, αλλιώς γνωστές ως στοιχηματικές αγορές, και κυρίως, οι αποδόσεις.

Συμβουλές στοιχήματος της FIFA

Το πρώτο πράγμα είναι να βρείτε έναν αξιόπιστο bookmaker που θα έχει αγορές στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φυσικά, ο καλύτερος πράκτορας στοιχημάτων είναι αυτός που έχει άδεια και έχει τεράστιες στοιχηματικές αγορές με υψηλές αποδόσεις. Κατά την επιλογή του καλύτερου αθλητικού στοιχήματος, είναι επίσης σημαντικό να αξιολογήσετε τις διαθέσιμες μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης και, κυρίως, τα μπόνους στοιχημάτων ποδοσφαίρου.

Το επόμενο σημαντικό πράγμα είναι να κατανοήσουμε ποιες ομάδες συμμετέχουν και τα δυνατά τους σημεία. Οι παίκτες δεν πρέπει απλώς να στοιχηματίζουν στα τυφλά. θα πρέπει να αναλύσουν την τρέχουσα μορφή της ομάδας στην οποία θέλουν να στοιχηματίσουν, τους μεμονωμένους παίκτες και τα στατιστικά μεταξύ τους, όπου χρειάζεται. Ο έλεγχος των προβλέψεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου από ειδικούς παίκτες μπορεί να βοηθήσει πολύ όσους δεν είναι τόσο ένθερμοι για το ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι, παιδιά, ένας οδηγός στοιχηματισμού για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξεκινήσει από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 και θα διεξαχθεί στο Κατάρ, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA