Εθισμός στον τζόγο

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher
WriterDimitris VasiliouWriter

Αποφυγή εθισμού στον τζόγο

Για όποιον δεν έχει πέσει στην παγίδα, ο εθισμός στο στοίχημα μοιάζει αδύνατο σενάριο. Πολλοί άνθρωποι που απολαμβάνουν τον τζόγο ως κοινωνική δραστηριότητα δεν καταλαβαίνουν πώς μπορεί να ρουφήξει τους ανθρώπους. Ο εθισμός στον τζόγο είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που όλοι οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν ανά πάσα στιγμή.

Για να γίνει αυτό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι προκαλεί μια τέτοια συμπεριφορά.

Συναισθηματικό Στοίχημα

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να στοιχηματίζουν σε ομάδες που υποστηρίζουν. Άλλοι είναι εναντίον εκείνων των ομάδων που μισούν. Αυτό τους κάνει να χάνουν τον ορθολογισμό στη διαδικασία στοιχηματισμού τους. Εάν τα στοιχήματα δεν πάνε καλά, είναι πιθανό να συνεχίσουν το κυνηγητό σε σημείο που να μην μπορούν πλέον να το ελέγξουν.

Το στοίχημα ως επένδυση

Οι καιροί μπορεί να ήταν δύσκολοι, αλλά το να στοιχηματίζετε με μοναδικό στόχο να βγάλετε χρήματα εξακολουθεί να είναι κακή ιδέα. Ακριβώς όπως θα βάζατε όλα τα χρήματά σας σε μια start-up, έτσι και τα στοιχήματα ως επιχείρηση θα συνεχίσουν να ζητούν περισσότερα. Κυνηγάς τις ήττες και θέλεις να κεφαλαιοποιήσεις τις νίκες. Πάντα να το αποφεύγετε αυτό.

Άλλες κοινές αιτίες εθισμού στο στοίχημα περιλαμβάνουν:

  • Συκοφαντούμε για πάρα πολλά στοιχήματα
  • Μη έχοντας στοιχηματικό προϋπολογισμό
  • Στρες ή κατάθλιψη που προέρχεται από άλλες περιοχές (εκτροπή και αναζήτηση παρηγοριάς).
  • Σχέση με εξαρτημένους στο στοίχημα

Αποφυγή εθισμού στο στοίχημα

Με τους παραπάνω λόγους που αναφέρθηκαν, είναι εύκολο να πούμε πώς μπορεί κανείς να αποφύγει τον εθισμό. Είναι το αντίστροφο από τα παραπάνω αίτια. Αλλά συνήθως, είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Το πιο σημαντικό μέρος είναι να αφαιρέσετε το συναίσθημα από το στοίχημα. Μην στοιχηματίζετε γιατί είστε σπασμένοι. Ή μεθυσμένος. Ή πληγωμένος. Μην συνδέετε τα στοιχήματά σας με την υποστήριξή σας για ομάδες.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ο εθισμός είναι μια διαταραχή. Εάν συναντήσετε έναν εθισμένο, απευθυνθείτε και βοηθήστε τον. Μπορείτε να τους παραπέμψετε σε οργανισμούς όπως οι Be Gamble Aware, Priory Group και Help Guide, όπου μπορούν να λάβουν επαγγελματική βοήθεια.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

Η Natalie "OddsQueen" Turner, με καταγωγή από τη ζωντανή πόλη του Τορόντο, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το BettingRanker. Με δύο δεκαετίες στη βιομηχανία του στοιχήματος, η απαράμιλλη τεχνογνωσία της και η οραματική ηγεσία της έχουν κάνει την BettingRanker την πιο δημοφιλή πλατφόρμα για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το αθλητικό στοίχημα.

Send email
More posts by Natalie Turner