Η νέα άκρη του στοιχήματος της Melbet

Ειδήσεις

2022-06-29

Η Melbet είναι γνωστή για τις εξαιρετικές υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων της. Οι παίκτες που χρησιμοποιούν τον πάροχο μπορούν να συμμετέχουν σε μια ποικιλία διαθέσιμων αθλητικών εκδηλώσεων. Από την έναρξή της, η πλατφόρμα έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη για να παρέχει υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης στους χρήστες της.

Η νέα άκρη του στοιχήματος της Melbet

Υπάρχουν περισσότερα από διακόσια αθλητικά γεγονότα στα οποία οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν καθημερινά. Το site είναι κατάλληλο τόσο για νέους όσο και για έμπειρους παίκτες. Μερικοί από τους εξέχοντες χρήστες αθλημάτων που μπορούν να βρουν στο Melbet είναι η Formula 1, το Floorball και το μπέιζμπολ. Επίσης, μεταξύ άλλων αθλημάτων, διατίθενται μπολ, σνούκερ, κέρλινγκ και σκι με τον πάροχο.

Η Melbet προσφέρει περισσότερα από 20.000 στοιχηματικά γεγονότα πριν από τον αγώνα κάθε μήνα. Παρέχουν επίσης μια υπηρεσία ζωντανής ροής που μεταδίδει αγώνες υψηλής ευκρίνειας από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των La Liga, Bundesliga και Premier League.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το multi-Live. Η λειτουργία επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν και να στοιχηματίζουν σε έως και τέσσερα διαφορετικά αθλητικά γεγονότα ταυτόχρονα. Η Melbet έχει επίσης συνεργασία στα μέσα ενημέρωσης με την ισπανική La Liga. Μεγάλοι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ανταγωνίζονται και η συνεργασία τους είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες επιτυχίες τους.

Μπόνους στη Melbet

Μπόνους και προσφορές είναι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρείες διαδικτυακών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών για να προσελκύσουν νέους καταναλωτές και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες. Τα μπόνους διατίθενται σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του μπόνους πρώτης κατάθεσης για νέους πελάτες ή των δωρεάν στοιχημάτων εάν επιτύχουν ορισμένες προϋποθέσεις που ορίζονται από τον ιστότοπο. Υπάρχει μια σειρά από προωθητικές ενέργειες με τη Melbet.

Μπόνους κωδικού προσφοράς

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν έως και 100 $ χρησιμοποιώντας τον κωδικό. Ο κωδικός προσφοράς είναι μια φανταστική προσφορά και υπάρχουν περισσότερες προσφορές. Άλλες προσφορές καλωσορίσματος είναι διαθέσιμες για άλλα έθνη σε όλο τον κόσμο. Για να δικαιούνται το μπόνους, οι παίκτες πρέπει να κάνουν μια ελάχιστη κατάθεση $10.

Για να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχει να προσφέρει ο ιστότοπος Melbet, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο αθλητικό στοίχημα. Για να λάβετε το δώρο καλωσορίσματος έως και 130 $ (100 €), οι παίκτες πρέπει να εισαγάγουν τον κωδικό προσφοράς STYVIP1. Υπάρχουν ειδικές σελίδες που προσφέρουν περισσότερες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τον κωδικό προσφοράς.
Οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με ένα κλικ, το τηλέφωνο, το email και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να το κάνουν αυτό. Δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά πρέπει να παρέχουν στη Melbet ακριβείς πληροφορίες.

Μπόνους καλωσορίσματος για νέους παίκτες

Το μπόνους καλωσορίσματος της Melbet υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και περιορισμούς. Αρχικά, κάθε πελάτης δικαιούται μόνο ένα μπόνους καλωσορίσματος. Αυτό ισχύει για μια διεύθυνση μιας οικογένειας, έναν κοινόχρηστο υπολογιστή και μια κοινόχρηστη διεύθυνση IP. Οι χρήστες δεν μπορούν να ανοίξουν πολλούς λογαριασμούς Melbet χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία λογαριασμού, όπως τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα, λογαριασμό διαδικτυακών πληρωμών ή διεύθυνση email. Εάν ανακαλυφθεί ότι κάποιος έχει εκμεταλλευτεί την προσφορά μπόνους, ο λογαριασμός Melbet θα ακυρωθεί.

Όροι για μπόνους καλωσορίσματος

Το κίνητρο πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία λήξης του. Επιπλέον, οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν ολόκληρη την αξία του μπόνους πριν κάνουν ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό τους. Πριν από την ανάληψη, πρέπει να τηρήσετε όλους τους άλλους όρους μπόνους. Διαφορετικά, το μπόνους και όλα τα κέρδη θα καταπέσει. Η Melbet διατηρεί επίσης το δικαίωμα να χορηγήσει ή να ακυρώσει το μπόνους εάν κριθεί απαραίτητο.

Οι χρήστες πρέπει να στοιχηματίσουν 12 φορές το ποσό του μπόνους στα στοιχήματα συσσωρευτών για να είναι επιλέξιμοι για το μπόνους. Τουλάχιστον τρία γεγονότα πρέπει να περιλαμβάνονται σε οποιοδήποτε στοίχημα συσσωρευτή. Σε ένα στοίχημα συσσωρευτή, τουλάχιστον τρία γεγονότα πρέπει να έχουν αποδόσεις 2,10 ή υψηλότερες. Όταν όλα τα στοιχήματα που έγιναν με αυτό το ποσό έχουν διευθετηθεί, το απαιτούμενο ποσό στοιχήματος θεωρείται ότι έχει πληρωθεί. Οποιεσδήποτε άλλες προωθητικές ή ειδικές προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν με το μπόνους καλωσορίσματος. Πριν ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις στοιχηματισμού μπόνους, οι παίκτες μπορούν να αποσύρουν τα χρήματά τους και να χάσουν το έπαθλο και όλες τις σχετικές νίκες.

Δωρεάν στοίχημα γενεθλίων

Η Melbet θέλει οι χρήστες να έχουν μια μοναδική εμπειρία στοιχηματισμού. Έτσι, την πιο σημαντική μέρα του χρόνου ενός παίκτη, προσφέρει ένα ειδικό μπόνους γενεθλίων. Εάν κάποιος επιθυμεί να δικαιούται το μπόνους γενεθλίων, πρέπει να έχει καταθέσει τουλάχιστον 100 € και να έχει τον λογαριασμό του για τουλάχιστον 30 ημέρες. Επίσης, κάποιος πρέπει να ήταν ενεργός τις τελευταίες 30 ημέρες πριν από τα γενέθλιά του και να συμπληρώσει ένα προσωπικό προφίλ.

Συνεργασία με την WSbettico της Γκάνας

Η Melbet και η Bettico συνεργάστηκαν για να διευκολύνουν τους παίκτες να αντιγράψουν δελτία στοιχήματος και από τις δύο τοποθεσίες. Αυτή η νέα λειτουργία επιτρέπει στους παίκτες να μοιράζονται δελτία στοιχήματος με τους φίλους τους. Το WSbettico είναι η πρώτη πλατφόρμα κοινωνικής στοιχηματισμού στον κόσμο που βασίζεται στο blockchain. Αυτό θα προσφέρει στους παίκτες ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά στοιχημάτων. Με το διακριτικό WSC, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορα δελτία πιθανοτήτων, να πουλήσουν πιθανές αποδόσεις που μπορούν να κερδίσουν, να συμμετάσχουν σε στοιχήματα P2P και να δημιουργήσουν μια προσωπική εκδήλωση στοιχήματος.

Οι πάροχοι στοχεύουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον κατάλληλο για να παίζετε μια ποικιλία από ενδιαφέροντα παιχνίδια NFT και VR και να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία κερδοφόρων επενδυτικών αγαθών μέσω των συστάσεων του WSC AI. Δύο άλλοι λόγοι για να συμμετάσχετε σε αυτό το έργο είναι το Mentors World και το WSC Metaverse.

Τελευταίες ειδήσεις

Προημιτελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 - Αγγλία εναντίον Γαλλίας
2022-12-09

Προημιτελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 - Αγγλία εναντίον Γαλλίας

Ειδήσεις