Ειδήσεις

October 13, 2023

Η BetConstruct στοχεύει να αναδιαμορφώσει τον τομέα της ζωντανής ροής με τη νέα πλατφόρμα OTT

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Η BetConstruct, κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογίας αθλητικών στοιχημάτων, κυκλοφόρησε μια νέα πλατφόρμα OTT για να φέρει επανάσταση στις υπηρεσίες ροής. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει παγκόσμια εμβέλεια μέσω του FastMedia, επιτρέποντας τη ροή αθλητικών από οποιαδήποτε περιοχή.

Η BetConstruct στοχεύει να αναδιαμορφώσει τον τομέα της ζωντανής ροής με τη νέα πλατφόρμα OTT

Οι λύσεις OTT αποτελούν επανάσταση για τους παρόχους ζωντανής ροής, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα που ανταποκρίνεται στις ατομικές απαιτήσεις συγκεκριμένων εμπορικών σημάτων και εταιρειών ροής. Αυτό το διαισθητικό και γρήγορο εργαλείο διαχείρισης καθιστά εύκολη την προσαρμογή και τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που ταιριάζει ακριβώς στο όραμα του πελάτη.

Με αυτήν την τεχνολογία, οι φορείς εκμετάλλευσης αθλητικών στοιχημάτων μπορούν να δημιουργούν προσαρμοσμένα σχέδια με βάση τις δικές τους προτιμήσεις και να προσθέτουν εύκολα διαδικασίες πληρωμής για την πλατφόρμα OTT. Επιπλέον, πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχονται από την Fast Media είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Το προϊόν OTT διατίθεται σε διάφορες μορφές, όπως web και mobile. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν σε αθλητικό στοίχημα και εφαρμογές τζόγου διαθέσιμες δωρεάν στο App Store, Play Market, Apple TV και Android TV. Επιπλέον, διατίθενται προσαρμοσμένες εφαρμογές Smart TV κατόπιν αιτήματος του πελάτη. 

Σύμφωνα με BetConstruct, η πλατφόρμα OTT θα προσφέρει μια δυναμική, φιλική προς το χρήστη και προσαρμόσιμη εμπειρία που περιλαμβάνει πρόσβαση σε:

  • Ζωντανή ροή και περιεχόμενο VOD
  • Δημιουργία εσόδων μέσω συνδρομών και PPV
  • Πολυκαναλική μετάδοση
  • Υποστήριξη πολλών γλωσσών

Αυτή η ανακοίνωση είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή προϊόντων τεχνολογίας αθλητικών στοιχημάτων και τζόγου της BetConstruct. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε α συνεργασία με το XGateway, ένας οραματιστής και δυναμικός πάροχος υπηρεσιών πληρωμών. 

Ακόμα τον ίδιο μήνα, ξεκίνησε ο πάροχος λογισμικού Στοιχηματίστε εύκολα, μια λύση πολλαπλών πλατφορμών για την ανάπτυξη τζόγου για κινητά και εφαρμογές αθλητικών στοιχημάτων. Παρέχει πολλές επιλογές ενσωμάτωσης για τη βελτίωση της αφοσίωσης και της αλληλεπίδρασης των χρηστών.

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα
2023-11-20

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα

Ειδήσεις