Ειδήσεις

November 2, 2022

Η Unibet υπογράφει συμφωνία με τον Άγιαξ

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Η Unibet κυκλοφορεί στην Ολλανδία

Αφού η μητρική εταιρεία Kindred εξασφάλισε άδεια άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας στο Ολλανδία τον Μάιο, η Unibet κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. Η Kindred είχε σταματήσει να δραστηριοποιείται στην Ολλανδία πριν ανοίξει η αγορά, ενώ έγινε μέλος πολλών άλλων παρόχων που έκαναν το ίδιο για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της ολλανδικής κυβέρνησης.

Η Unibet υπογράφει συμφωνία με τον Άγιαξ

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, σύμφωνα με τον Lennart Kessels, γενικό διευθυντή του Kindred στην Ολλανδία, καθώς το Unibet.nl κυκλοφόρησε. Ήταν ευχαριστημένος με την ομάδα γιατί είχαν δουλέψει σκληρά για να πετύχουν αυτόν τον στόχο. Ο Kessels είπε ότι έχει έρθει πλέον η ώρα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες τους στα Ολλανδικά και ότι είναι έτοιμοι να τους καλωσορίσουν πίσω στη συναρπαστική νέα τους ιστοσελίδα Unibet.nl.

Διαδικασία επέκτασης του Bookmaker στη Χώρα

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Kindred, Henrik Tjärnström, δήλωσε ότι ανυπομονούν να ασκήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ολλανδία. Η χώρα διαθέτει μια μεγάλη και σημαντική ευρωπαϊκή αγορά με τοπική άδεια και η εταιρεία προωθεί προγράμματα τοπικών αδειών τα τελευταία δέκα χρόνια.

Έτσι, ήταν ενθουσιασμένοι που η άδεια που χορηγήθηκε πρόσφατα στην Ολλανδία θα τους επιτρέψει να υποστηρίξουν ενεργά μια δίκαιη και βιώσιμη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Επιπλέον, το online αθλητικό βιβλίο στοχεύει να εμβαθύνει και να διευρύνει τον ρόλο της στην ολλανδική κοινωνία. Η εταιρεία στοιχημάτων είναι πρόθυμη να προσφέρει στους Ολλανδούς πελάτες μια ασφαλή, ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία τζόγου ως μέρος των μακροπρόθεσμων στόχων και της στρατηγικής τους.

Συμφωνία χορηγίας με τον Άγιαξ

Μετά την επιστροφή της Unibet, οι ολλανδικοί γίγαντες του ποδοσφαίρου Άγιαξ υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με τον πάροχο διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων. Αυτή η συμφωνία θα κάνει το bookmaker να συμμετέχει Συνεργασία του Άγιαξ ομάδα αμέσως. 

Ο Άγιαξ και η Unibet θα συνεργαστούν σε έργα που σχετίζονται με τον υπεύθυνο τζόγο, την ψυχική υγεία και την πρόληψη των στημένων αγώνων εκτός από την επιχειρηματική τους σχέση. Η συνεργασία έρχεται μετά την άδεια της Unibet να προσφέρει διαδικτυακά παιχνίδια στην Ολλανδία τον Ιούνιο.

Ο Εμπορικός Διευθυντής του Ajax, Menno Geelen, εξέφρασε τη χαρά της εταιρείας του που καλωσόρισε τη Unibet ως έναν νέο συνεργάτη που είναι παγκοσμίως γνωστός ως πρωτοπόρος στον τομέα του υπεύθυνου παιχνιδιού. Στη συνεργασία τους, αυτός ο τομέας θα λάβει ιδιαίτερη προσοχή. Παρέχοντας στους θαυμαστές προϊόντα υψηλής ποιότητας, η Unibet ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Ο Ajax θα βοηθήσει σε αυτό μέσω συνεργατικών έργων και περιεχομένου.

Η δέσμευση της Unibet στον υπεύθυνο τζόγο

Στην ολλανδική βιομηχανία στοιχημάτων, η Unibet εισήγαγε ένα φρέσκο Unibet Πρόγραμμα επιπτώσεων. Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στην προστασία των ηθικών και υπεύθυνων προτύπων τζόγου, ενώ παράλληλα καταπολεμά την απάτη και τη διαφθορά στα αθλητικά στοιχήματα. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση πρωτοβουλιών που επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην ενίσχυση της λογοδοσίας και της ασφάλειας στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Η Unibet επικεντρώθηκε σε τρεις πυλώνες για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος.

Αυτοί οι πυλώνες περιλαμβάνουν σχέσεις με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ποδοσφαίρου για την Ανάπτυξη, έναν φιλανθρωπικό αγώνα με την Telstar και την De Graafschap και περαιτέρω συμμετοχή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέσω αυτής της συμμαχίας, η Unibet έχει ονομαστεί ο επίσημος συνεργάτης για το EFDN στη χώρα και θα δει ότι ο οργανισμός προωθεί τις καλύτερες ασφαλείς μεθόδους τζόγου.

Φυσικά, δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με την πρόσφατη αύξηση της παρουσίας της Unibet στη χώρα. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής της Unibet Ολλανδίας, Lennart Kessels, εξέφρασε την τεράστια υπερηφάνεια της εταιρείας του, ειδικά για τη συνεργασία με τον Ajax. Ως μέρος της συνεργασίας, θα χρηματοδοτήσουν την Unibet Impact. 

Το μοναδικό πρόγραμμα που ονομάζεται Unibet Impact βασίζεται σε συνεργασίες με κοινωνικούς οργανισμούς, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αθλητικών πρωταθλημάτωνκαι ομάδες. Ο στόχος της Unibet Impact είναι να κάνει την ολλανδική κοινωνία τυχερών παιχνιδιών πιο ευχάριστη, προωθώντας παράλληλα μια ασφαλέστερη και πιο υπεύθυνη επιχείρηση διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Ερασιτεχνικός αθλητισμός και πρόσθετη ορατότητα

Η εταιρεία θα χρηματοδοτήσει 50 ομάδες στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ως μέρος της θετικής ενίσχυσης της επωνυμίας της Unibet στην Ολλανδία, οι ομάδες που θα υποβάλουν αίτηση θα λάβουν προσαρμοσμένα πουκάμισα, κάλτσες, σορτς και τσάντες κιτ. Στην ρυθμιζόμενη αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας, η Unibet αναπτύσσεται γρήγορα. Έπρεπε να φύγει νωρίτερα γιατί η αγορά επαναρυθμιζόταν, αλλά επέστρεψε τον Ιούνιο.

Η Unibet θέλει να επικεντρωθεί στο υπεύθυνο gaming όσον αφορά την ψυχική υγεία, ειδικά με τον Άγιαξ. Θα ερευνήσουν την ακριβή μορφή που θα δώσουν σε αυτό το προσεχές διάστημα, παίρνοντας παράλληλα μαθήματα από πρωτοβουλίες που έχουν ήδη υποστηρίξει παγκοσμίως.

Το Kindred Group επιθυμεί να συμμετέχει περισσότερο στα εθνικά αθλήματα γενικά. Ταυτόχρονα, η Unibet συνήψε σχέσεις με συνεργάτες από την Telstar και την Graafschap για να διασφαλίσει ότι θα μπορούσε να εκτελέσει τους πυλώνες των καθηκόντων της.

Όλα για την Unibet

Ο Όμιλος Kindred, μια από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο με εννέα επωνυμίες στο χαρτοφυλάκιό του, περιλαμβάνει την Unibet, η οποία ιδρύθηκε το 1997. Οι χρήστες μπορούν να στοιχηματίσουν σε διάφορα αθλητικά γεγονότα μέσω της Unibet και να συμμετέχουν σε αποκλειστικά παιχνίδια διαδικτυακού καζίνο.

Ο ιστότοπος παρέχει στους νέους χρήστες ένα μπόνους καλωσορίσματος στην αρχική τους κατάθεση. Επίσης, ο ιστότοπος έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες διαδικτυακών πληρωμών. Ως εκ τούτου, η Unibet παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών κατάθεσης στους πελάτες της για χρήση κατά την πραγματοποίηση καταθέσεων και αναλήψεων χρημάτων.

Visa, MasterCard, Neteller, τραπεζικές μεταφορές, Skrill και PayPal, είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα προσφέρει περίπου 35 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων κρίκετ, μπέιζμπολ, ιπποδρομιών, χόκεϊ επί πάγου, πολιτικής, UFC και χειμερινών σπορ.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Ο Matteo "Teo" Bianchi, που χαιρετίστηκε ως το "Data Dynamo" της BettingRanker, είναι ο βασικός συνδυασμός ενός λάτρη των σπορ και ενός λάτρη των αριθμών. Η σχολαστική του έρευνα διασφαλίζει ότι οι παίκτες του στοιχήματος είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, καθιστώντας τον ακρογωνιαίο λίθο της πλατφόρμας.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα
2023-11-20

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα

Ειδήσεις