Ειδήσεις

November 10, 2023

Μεγιστοποιήστε τη δοκιμαστική εμπειρία σας με πλήρη πρόσβαση στο FT.com

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Τι Περιλαμβάνεται στη Δοκιμή μου;

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής σας, θα έχετε πλήρη ψηφιακή πρόσβαση στο FT.com με όλα τα πακέτα Standard Digital και Premium Digital.

Μεγιστοποιήστε τη δοκιμαστική εμπειρία σας με πλήρη πρόσβαση στο FT.com
  • Το Standard Digital περιλαμβάνει πρόσβαση σε παγκόσμιες ειδήσεις, αναλύσεις και γνώμες ειδικών.
  • Το Premium Digital περιλαμβάνει πρόσβαση στην κορυφαία επιχειρηματική στήλη μας, τη Lex, καθώς και 15 επιμελημένα ενημερωτικά δελτία που καλύπτουν βασικά επιχειρηματικά θέματα με πρωτότυπες, σε βάθος αναφορές.

Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετάσχετε ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της δοκιμής σας, μεταβαίνοντας στην ενότητα "Ρυθμίσεις και λογαριασμός".

Τι συμβαίνει στο τέλος της δοκιμής μου;

Εάν δεν κάνετε τίποτα, θα εγγραφείτε αυτόματα στο premium ψηφιακό μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής μας και θα διατηρήσετε πλήρη πρόσβαση για 709 kr. κάθε μήνα.

Για εξοικονόμηση κόστους, μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας ανά πάσα στιγμή στο διαδίκτυο στην ενότητα "Ρυθμίσεις και λογαριασμός". Εάν θέλετε να διατηρήσετε την premium πρόσβασή σας και να εξοικονομήσετε 20%, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως στο τέλος της δοκιμής.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε υποβάθμιση σε Standard Digital, μια ισχυρή δημοσιογραφική προσφορά που ικανοποιεί τις ανάγκες πολλών χρηστών. Συγκρίνετε το Standard και το Premium Digital εδώ.

Οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή και θα τεθούν σε ισχύ στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε την πλήρη πρόσβαση για 4 εβδομάδες, ακόμη και αν κάνετε υποβάθμιση ή ακύρωση.

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα
2023-11-20

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα

Ειδήσεις