Το Cold Trading εξηγείται

Ειδήσεις

2022-01-12

Η ψυχρή διαπραγμάτευση είναι αρκετά συνηθισμένη στον οικονομικό κόσμο. Ωστόσο, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στον κόσμο του στοιχήματος, ειδικά μεταξύ παικτών που δεν έχουν πολλές ή καθόλου αθλητικές γνώσεις. Οι Cold Traders δραστηριοποιούνται κυρίως σε αγορές ή εκδηλώσεις που έχουν υψηλή μεταβλητότητα, όπως οι ιπποδρομίες.

Το Cold Trading εξηγείται

Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τίποτα άλλο εκτός από τις αποδόσεις σχετικά με το στοιχηματικό γεγονός. Όλοι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα επίσης δεν έχουν σημασία. Σε αντίθεση με τα αθλητικά στοιχήματα, η επιτυχία της στρατηγικής στοιχηματισμού δεν βασίζεται απαραίτητα στις αθλητικές γνώσεις του παίκτη.

Συγκρίσεις μεταξύ συναλλαγών και στοιχημάτων

Όσον αφορά τις συναλλαγές, οι επενδυτές συνήθως αγοράζουν ή πωλούν μετοχές ακόμα κι αν δεν κατανοούν την εσωτερική λειτουργία της εταιρείας. Λαμβάνουν ως επί το πλείστον επενδυτικές αποφάσεις με βάση τις τάσεις που εμφανίζονται στην αγορά και τις εκτιμώμενες προβλέψεις.

Ορισμένοι έμποροι μπορούν να κάνουν επενδύσεις με βάση τις αντιλήψεις τους για την εταιρεία. Κι αυτό γιατί τα κέρδη γίνονται με βάση τις μεταβαλλόμενες αξίες της μετοχής και όχι έναν προκαθορισμένο στόχο.

Οι Cold traders στον κόσμο του στοιχήματος χρησιμοποιούν την ίδια προσέγγιση διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα. Οι παίκτες του στοιχήματος τοποθετούν στοιχήματα και αποκομίζουν κέρδη με βάση το πώς αλλάζουν οι πιθανότητες πριν και κατά τη διάρκεια του γεγονότος. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν κέρδη από τα στοιχήματα πίσω και τα στοιχήματα lay. Για τα πίσω στοιχήματα, ο παίκτης βγάζει κέρδος εάν πέσουν οι αποδόσεις. Για στοιχήματα lay, ο παίκτης βγάζει κέρδη εάν οι πιθανότητες αυξηθούν. Και οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά κοινές.

Ψυχρές περίοδοι συναλλαγών

Η πλειονότητα των κρύων εμπόρων συνήθως λειτουργεί μεταξύ μιας ώρας μέχρι την έναρξη και όταν ξεκινά η εκδήλωση. Η αστάθεια των πιθανοτήτων είναι συνήθως υψηλή, καθιστώντας τις αγορές κατάλληλες για γρήγορες συναλλαγές εντός αυτής της περιόδου. Οι ψυχροί έμποροι συνήθως προσπαθούν να ολοκληρώσουν όλες τις δραστηριότητές τους πριν από την έναρξη και να μεταφέρουν την εστίασή τους στο επόμενο γεγονός.

Αυτό σημαίνει ότι βγάζουν τα κέρδη τους και ξεχνούν το γεγονός ακόμη και πριν ξεκινήσει η εκδήλωση. Επομένως, το gameplay και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης δεν επηρεάζουν την κερδοφορία τους με κανέναν τρόπο.

Πώς να κάνετε Cold Trading

Τα κέρδη που συνδέονται με τις ψυχρές συναλλαγές είναι συνήθως σχετικά μικρά. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να κάνουν πολλές συναλλαγές για να βγάλουν ένα σημαντικό ποσό κέρδους. Όπως τα αθλητικά στοιχήματα, είναι δυνατό να κάνετε τα πάντα αυτοπροσώπως, αλλά η διαδικασία μπορεί να είναι αργή και κουραστική, με μεγάλες πιθανότητες να κάνετε λάθη.

Έτσι, οι περισσότεροι παίκτες προτιμούν συνήθως τη χρήση εργαλείων στοιχήματος ή αυτοματοποιημένων ρομπότ. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας διευκολύνει τα πάντα και μεγιστοποιεί τα πιθανά κέρδη. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν τα καλύτερα εργαλεία συναλλαγών και να στοιχηματίσουν στις πιο αξιόπιστες τοποθεσίες στοιχημάτων για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα εργαλεία στοιχήματος.

Μη ρευστοποιήσιμες αγορές

Οι περισσότεροι κρύοι έμποροι προτιμούν να στοιχηματίζουν σε δραστηριότητες κοντά στο off. Ωστόσο, ορισμένοι είναι πιο ευέλικτοι και κεφαλαιοποιούν τις αγορές με έλλειψη ρευστότητας. Οι μη ρευστοποιημένες αγορές αντιπροσωπεύονται συνήθως από μεγάλα spread μεταξύ των αποδόσεων lay και back.

Υπάρχει επίσης λιγότερος ανταγωνισμός σε τέτοιες αγορές, επιτρέποντας στους παίκτες να λάβουν καλύτερες αξίες lay ή back από ό,τι θα επέτρεπε κανονικά μια αγορά ρευστότητας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο απαιτεί υψηλά επίπεδα εισόδου, αλλά τα bots βοηθούν να γίνει δυνατό.

Τελευταίες ειδήσεις

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα
2022-09-14

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα

Ειδήσεις