Ειδήσεις

October 31, 2023

Το NFL κυριαρχεί στις αξιολογήσεις, το World Series μειώνεται, το College Football απογοητεύει

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Εισαγωγή

Τα τελευταία εβδομαδιαία πίνακες βαθμολογίας αθλητικών αποκαλύπτουν μια ισχυρή απόδοση από το NFL το απόγευμα της Κυριακής, ενώ το World Series παρουσίασε πτώση στην τηλεθέαση. Επιπλέον, οι αγώνες ποδοσφαίρου κολεγίου απέτυχαν να φτάσουν τα επτά εκατομμύρια θεατές. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα βασικά σημεία από τις βαθμολογίες.

Το NFL κυριαρχεί στις αξιολογήσεις, το World Series μειώνεται, το College Football απογοητεύει

Βαθμολογίες NFL

Το NFL κυριάρχησε στις τηλεθεάσεις για άλλη μια φορά, με το εθνικό παράθυρο της Κυριακής στο CBS να προσελκύει τους περισσότερους θεατές της εβδομάδας. Ο αγώνας μεταξύ των 49ers και Bengals συγκέντρωσε 26,06 εκατομμύρια θεατές, καθιστώντας το το δεύτερο παράθυρο NFL με τις περισσότερες προβολές της σεζόν. Το singleheader του FOX, με τους Rams και τους Cowboys, είχε επίσης καλή απόδοση, προσελκύοντας σχεδόν 20 εκατομμύρια θεατές.

Ωστόσο, το παιχνίδι primetime στο NBC μεταξύ των Bears και των Chargers έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο της σεζόν με μόνο 15,72 εκατομμύρια θεατές.

Προβολή παγκόσμιας σειράς

Το World Series, αν και η κορυφαία κλήρωση εκτός NFL, παρουσίασε πτώση στην τηλεθέαση. Το παιχνίδι 1 την Παρασκευή προσέλκυσε 9,17 εκατομμύρια θεατές, ενώ το παιχνίδι 2 το Σάββατο είχε 8,15 εκατομμύρια θεατές. Αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν δύο από τα μικρότερα κοινά στην ιστορία του World Series, με το Game 2 να κατατάσσεται τελευταίο.

Κολλεγιακές βαθμολογίες ποδοσφαίρου

Σε μια εκπληκτική εξέλιξη των γεγονότων, κανένας αγώνας ποδοσφαίρου κολεγίου αυτή την εβδομάδα δεν έφτασε τα επτά εκατομμύρια θεατές. Το παιχνίδι Georgia-Florida έφτασε στην κορυφή των charts με 5,95 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Άλλα Highlights

Εκτός από το NFL και το World Series, υπήρχαν μερικά άλλα αξιοσημείωτα γεγονότα στις βαθμολογίες. Την Κυριακή σημειώθηκε ένα ρεκόρ θεατών στο κολεγιακό βόλεϊ, ενώ η εβδομάδα έναρξης του NBA συγκέντρωσε την υψηλότερη τηλεθέαση εδώ και έξι χρόνια.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, το NFL συνεχίζει να κυριαρχεί στις εβδομαδιαίες βαθμολογίες αθλημάτων, ενώ το World Series παρουσίασε πτώση στην τηλεθέαση. Οι αγώνες κολεγιακού ποδοσφαίρου επίσης απέτυχαν να προσελκύσουν μεγάλο κοινό. Αυτές οι βαθμολογίες υπογραμμίζουν τη συνεχιζόμενη δημοτικότητα του NFL και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν άλλα αθλήματα για να τραβήξουν την προσοχή των θεατών. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι βαθμολογίες τις επόμενες εβδομάδες.

Εβδομαδιαίες βαθμολογίες αθλημάτων, 23-29 Οκτωβρίου

Παρατίθενται μόνο εκδηλώσεις με τουλάχιστον 150.000 θεατές. Οι βαθμολογίες των νοικοκυριών 0,55 ή χαμηλότερες εμφανίζονται στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο.

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα
2023-11-20

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα

Ειδήσεις