LOOT.BET Επέκταση σε νέες αγορές

Ειδήσεις

2022-08-17

Το LOOT.BET, αναμφισβήτητα, ένας από τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων eSports, κλιμακώνεται σε μεγαλύτερα ύψη μετά την εξαγορά της μητρικής εταιρείας του React Gaming Group, Livestream Gaming Inc. Λίγους μήνες μετά την εξαγορά της Livestream Gaming Inc., ΛΑΦΥΡΟ. ΣΤΟΙΧΗΜΑΗ μητρική εταιρεία της, η React Gaming Group επιθυμεί να επεκταθεί σε νέες αγορές.

LOOT.BET Επέκταση σε νέες αγορές

ΛΑΦΥΡΟ. Εξαγορά της BET από την React Gaming Group

Το React Gaming, παλαιότερα γνωστό ως Intema Solutions, είναι βασικός παίκτης στον κλάδο των eSports. Κατέχει και διαχειρίζεται πολλά εγχειρήματα στο οικοσύστημα eSports, συμπεριλαμβανομένου του HypeX.gg, ενός οργανισμού τουρνουά eSports και μιας πλατφόρμας στοιχημάτων. Η εταιρεία διαθέτει επίσης την Generationz Gaming Entertainment, έναν ιστότοπο στοιχημάτων και μια ομάδα eSports, την Team Bloodhounds, μια στολή Fortnite. Άλλες εταιρείες που ανήκουν στον Όμιλο React Gaming περιλαμβάνουν το Advertiise και το TheSMACK.gg.

Ωστόσο, από όλες τις ενδείξεις, η κύρια εστίαση είναι πλέον στο LOOT.BET, δεδομένου ότι η πλατφόρμα στοιχηματισμού, σημειώνει εκθετική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Η LOOT.BET ιδρύθηκε το 2016 και διαθέτει πάνω από 450.000 εγγεγραμμένους παίκτες και έχει συνεργαστεί με αρκετούς κορυφαίους διοργανωτές και ομάδες eSports event.

Το ενδιαφέρον του React Gaming Group για το Livestream Gaming και το LOOT.BET ξεκίνησε το 2021, όταν η καναδική εταιρεία έκανε επίσημα γνωστές τις προθέσεις της. Ωστόσο, μόλις τον Φεβρουάριο του 2022 η React Gaming Group ολοκλήρωσε την αγορά του Livestream Gaming σε μια συμφωνία αξίας περίπου 14,75 εκατομμυρίων δολαρίων (£10,6 εκατ.). Το React Gaming Group θα προσθέσει $3 εκατομμύρια (£2,157 εκατ.) εάν το Livestream πετύχει τους στόχους του.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το LOOT.BET είναι από τα πιο γρήγορα ανερχόμενα στοιχηματικές ιστοσελίδες, και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο ραντάρ του React Gaming Group. Το 2020, ο όγκος στοιχημάτων της εταιρείας στοιχημάτων eSports αυξήθηκε κατά 67% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ενώ η βάση των παικτών αυξήθηκε κατά 58% την ίδια χρονιά. Όσον αφορά τα έσοδα, οι αναφορές ανέφεραν ότι η εταιρεία είχε ακαθάριστα έσοδα από τυχερά παιχνίδια 3,22 εκατομμυρίων $ το 2020. Αυτά είναι στοιχεία που εξηγούν γιατί το LOOT.BET θα είναι καθοριστικό στο οικοσύστημα eSports του React Gaming Group.

Επέκταση σε νέες αγορές

Την εποχή της εξαγοράς του Livestream, η LOOT.BET προσέφερε ήδη στοιχηματικές αγορές σε περισσότερες από 40 χώρες. Αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης του React Gaming Group, η εταιρεία έδειξε την πρόθεσή της να επεκταθεί σε νεότερες αγορές, μια προσφορά που στοχεύει να αναδείξει το LOOT.BET ως τον καλύτερο ιστότοπο στοιχημάτων eSports παγκοσμίως.

Άδεια διαδικτυακού τυχερού παιχνιδιού Isle of Man

Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2022, η React Gaming Group είχε αποκτήσει άδεια διαδικτυακού τυχερού παιχνιδιού Isle of Man, προσθέτοντας στην άδεια τυχερού παιχνιδιού Curaçao της LOOT.BET. Αυτή η άδεια δεν ήταν απαραίτητα μια στρατηγική επέκτασης. ήταν για να διευκολυνθεί η εξαγορά του Livestream Gaming.

Αλλά τότε, είναι αδύνατο να αγνοήσουμε το γεγονός ότι οι Manx έχουν τεράστια όρεξη για τυχερά παιχνίδια, ειδικά για στοιχήματα. Σε μια έρευνα του 2017, το 76% των Manx παίζει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, ενώ το 18,5% του πληθυσμού παίζει στο διαδίκτυο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία που αναφέρθηκαν παραπάνω, το LOOT.BET θα είναι σίγουρα ένα γνωστό όνομα στη στοιχηματική σκηνή του Isle of Man τώρα που προσφέρει στοιχήματα eSports και παραδοσιακά στοιχήματα παράλληλα με τα παιχνίδια καζίνο.

Άδεια παιχνιδιού Ontario

Μια άλλη νίκη για το LOOT.BET είναι η άδεια παιχνιδιού του Οντάριο που θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες διαδικτυακού τζόγου σε παίκτες στην καναδική επαρχία. Μετά από μια μακρά συζήτηση, το Οντάριο αποφάσισε να ξεκινήσει μια νόμιμη και ρυθμιζόμενη αγορά διαδικτυακού τζόγου. Αυτό σήμαινε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης ήταν ελεύθεροι να δημιουργήσουν καταστήματα στην επαρχία.

Η React Gaming Group άδραξε τη στιγμή και ζήτησε άδεια από την Επιτροπή Αλκοόλ και Παιχνιδιών του Οντάριο (AGCO). Με τη νόμιμη και ρυθμιζόμενη αγορά τυχερών παιχνιδιών ανοιχτή, η άδεια τυχερών παιχνιδιών του Οντάριο θα είναι επίσης μια νίκη για το LOOT.BET. Αυτό λαμβάνει υπόψη ότι ο Καναδάς, και συγκεκριμένα το Οντάριο, έχει πολλούς θαυμαστές eSports και eSports στοιχήματα. Ενώ υπάρχουν αρκετοί άλλοι χειριστές, στους οποίους έχουν χορηγηθεί άδειες, η LOOT.BET θα έχει το προβάδισμα καθώς είναι η πρώτη εταιρεία στοιχημάτων eSports.

Είσοδος στην αγορά των Φιλιππίνων

Στα τελευταία νέα, η React Gaming Group επιδιώκει να αξιοποιήσει την αγορά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων με μια από τις εταιρείες της, τη Generationz Gaming Entertainment. Η συμφωνία είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο κατανομής εσόδων λευκής ετικέτας με την HHRP, μια από τις τέσσερις εταιρείες με άδειες λειτουργίας στις Φιλιππίνες.

Μετά την πιστοποίηση του LOOT.BET από την Gaming Laboratories International, η Generationz Gaming Entertainment θα λειτουργεί την πλατφόρμα LOOT.BET κάτω από τον ιστότοπο της HHRP. Το React Gaming Group θα λάβει στη συνέχεια ένα μέρος των εσόδων που παράγονται στη χώρα με περισσότερους από 100 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η επικείμενη είσοδος του React Gaming Group στη σκηνή του gaming των Φιλιππίνων θα είναι ορόσημο καθώς η εταιρεία επιδιώκει να αυξήσει τα έσοδά της.

Ενώ το Οντάριο, η Νήσος του Μαν και οι Φιλιππίνες είναι οι νέες αγορές στις οποίες στοχεύει η React Gaming Group, αναμένουμε από την εταιρεία να εντοπίσει πολλές άλλες χώρες όπου η δημοτικότητα των στοιχημάτων eSports αυξάνεται. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα αναπαράγει το επιχειρηματικό μοντέλο της λευκής ετικέτας με φορείς σε άλλες χώρες.

Με την επένδυση των 6 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την εξαγορά της LOOTBET, το React Gaming Group σημαίνει επιχειρηματική δραστηριότητα και σίγουρα θα είναι μια ανασταλτική δύναμη στα eSports στοιχήματα.

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα στατιστικά ως πλεονέκτημα αθλητικών στοιχημάτων
2023-02-01

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα στατιστικά ως πλεονέκτημα αθλητικών στοιχημάτων

Ειδήσεις