Ειδήσεις

November 9, 2023

The Lost Lionesses: Inspiring Women in the Football's History

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Το έργο Lost Lionesses συγκέντρωσε διάφορα στοιχεία για να δημιουργήσει μια δυνατή και εμπνευσμένη ιστορία. Με επικεφαλής τον φωτογράφο Will Douglas και στυλ Charlotte Kennedy, το έργο παρουσίασε τη ζωντανή και παιχνιδιάρικη γκαρνταρόμπα των Lost Lionesses. Το γύρισμα είχε ως στόχο να συλλάβει την ουσία αυτών των αξιοσημείωτων γυναικών, οι οποίες περιγράφονταν ότι είχαν «νεαρές ψυχές» και «μολυσματική» ενέργεια όταν ήταν όλες μαζί.

The Lost Lionesses: Inspiring Women in the Football's History

Η λήψη ακολούθησε μια προσέγγιση "απογυμνωμένη πλάτη", χρησιμοποιώντας ένα διακριτικό μπλε φόντο της Αγγλίας και απαλό φωτισμό για να δημιουργήσει μια απλή αλλά εντυπωσιακή αισθητική. Ενώ μερικές από τις λέαινες αρχικά δίσταζαν να βρεθούν μπροστά στην κάμερα, η ατμόσφαιρα ελαφρύνθηκε με τη βοήθεια της μουσικής της δεκαετίας του '80. Η συναισθηματική πτυχή του γυρίσματος ήταν εμφανής, με έναν σύζυγο να εκφράζει την περηφάνια του και να δακρύζει.

Το έργο είχε βαθύ αντίκτυπο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Η Sophie, η οποία έχει μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για το έργο, διαπίστωσε ότι τους έχει αγγίξει και τους εξέπληξε. Η ιστορία των Lost Lionesses και η απαγόρευση του γυναικείου ποδοσφαίρου είναι ακόμα σχετικά άγνωστη στον κόσμο του ποδοσφαίρου και η συζήτηση με φίλους και την οικογένεια ήταν διαφωτιστική.

Για τον Jon-Paul, το έργο έκανε τον κύκλο του όταν οι γυναίκες της Αγγλίας έφτασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν μια στιγμή επικύρωσης και προόδου, δείχνοντας πόσο μακριά έχει φτάσει το γυναικείο ποδόσφαιρο. Ο Will ελπίζει ότι το έργο θα συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη του παιχνιδιού, υπενθυμίζοντας μας τις θυσίες που έκαναν αυτές οι γυναίκες στο παρελθόν.

Κοιτάζοντας το μέλλον, το έργο στοχεύει να επεκτείνει το εύρος του δημιουργώντας καπάκια για άλλες μη αναγνωρισμένες γυναικείες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970 και το Ευρώ του 1969. Αυτή η συνεχής προσπάθεια θα διασφαλίσει ότι η ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου θα αναγνωριστεί και θα γιορταστεί, εμπνέοντας τις μελλοντικές γενιές παικτών.

Το έργο Lost Lionesses είναι μια απόδειξη της ανθεκτικότητας και της αποφασιστικότητας των γυναικών στο ποδόσφαιρο. Λειτουργεί ως υπενθύμιση της προόδου που έχει σημειωθεί και της δουλειάς που χρειάζεται ακόμη να γίνει για να επιτευχθεί η ισότητα στο άθλημα. Ας συνεχίσουμε να τιμούμε το παρελθόν και να στηρίζουμε τις τωρινές και μελλοντικές λέαινες που έχουν ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία.

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα
2023-11-20

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα

Ειδήσεις