Ειδήσεις

August 24, 2022

William Hill Incentives Spark Expansion

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Η καινοτόμος προσφορά δωρεάν στοιχημάτων της William Hill φέρνει επανάσταση στα κίνητρα στον αθλητικό τζόγο. Για τους επερχόμενους διαγωνισμούς, οι πελάτες του αθλητικού στοιχήματος μπορούν να λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα για απλή τήρηση των όρων του μπόνους. Το δωρεάν στοίχημα χωρίς δυνατότητα εξαργύρωσης είναι μια προωθητική προσφορά για κατόχους λογαριασμών που πληρούν τα κριτήρια, η οποία δεν έχει χρηματική αξία. Ωστόσο, τα κέρδη σε μετρητά από το δωρεάν στοίχημα είναι πραγματικά, γι' αυτό και η προσφορά τραβάει μεγάλη προσοχή.

William Hill Incentives Spark Expansion

Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες από τουλάχιστον 85 χώρες, William Hill δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης στην αγορά διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων. Αν και η επωνυμία δεν χρειάζεται να προσφέρει προσοδοφόρα μπόνους, οι συνεχιζόμενες προσφορές της χρησιμεύουν για τη διατήρηση της υπάρχουσας πελατειακής βάσης και την προσέλκυση νέων τζογαδόρων.

Επισημαίνεται στην περιοχή μενού Ρυθμίσεις λογαριασμού της εταιρείας στον ιστότοπο, τα δωρεάν στοιχήματα είναι καλά μόνο για επιλέξιμα αθλητικά στοιχήματα. Η επωνυμία αυξάνει τα κίνητρα στις ΗΠΑ, μια αγορά που αναπτύσσεται από τότε που το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας νομιμοποίησε τα αθλητικά στοιχήματα το 2018. Ας εξερευνήσουμε πώς η εκρηκτική ανάπτυξη της William Hill επηρεάζει την αγορά αθλητικών στοιχημάτων δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ιστορία του William Hill

Η William Hill απολαμβάνει ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς αθλητικών στοιχημάτων. Με έσοδα που ξεπερνούν τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε μια αγορά αξίας άνω των 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η εταιρεία είναι σημαντικός παίκτης διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα. Το William Hill ξεκίνησε το 1934 και άλλαξε χέρια αρκετές φορές. Το 1971, η Sears Holding εξαγόρασε την εταιρεία. Εκείνη την εποχή, το στοιχηματικό ίδρυμα ήταν υπεύθυνο για τουλάχιστον το 10 τοις εκατό των κερδών της Sears. Ωστόσο, ο Sears πούλησε την επιχείρηση μέχρι το 1988.

Μέχρι το 2018, η διαδικτυακή επέκταση τροφοδότησε την εκθετική ανάπτυξη της εταιρείας ως μία από τις κορυφαίες διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων. Το 2020, η Caesars Entertainment ανέλαβε τον έλεγχο της τότε δημόσιας εταιρείας για 2,9 δισεκατομμύρια ευρώ μόνο για να την πάρει ιδιωτική το 2021. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Caesars πούλησε το ευρωπαϊκό τμήμα της επιχείρησης σε 888 για 3 δισεκατομμύρια δολάρια και την υπόλοιπη επιχείρηση για 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια 2022. Μια συνεργασία του 2021 με την Relax Gaming επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο τυχερών παιχνιδιών της William Hill προσθέτοντας 2000 παιχνίδια καζίνο στην εφαρμογή και τον ιστότοπο της μάρκας.

Νομικά θέματα και απαγορεύσεις

Για σχεδόν μια δεκαετία, ο George Howarth, ενήργησε ως κοινοβουλευτικός σύμβουλος της εταιρείας που λάμβανε πληρωμή ύψους £30.000. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου, ο Howarth υπέβαλε δημοσιονομικά στοιχεία για αυστηρότερη φορολόγηση στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων. Αργότερα αποχώρησε από τον ρόλο του βουλευτή στον απόηχο ενός σκανδάλου δαπανών, στο οποίο ορισμένα μέλη κατηγορήθηκαν για εκτεταμένη κατάχρηση επιδομάτων και εξόδων.

Μέχρι το 2008, η Αρχή Προτύπων Διαφήμισης του Ηνωμένου Βασιλείου κατηγόρησε τη William Hill για «κοινωνικά ανεύθυνη» διαφήμιση. Το επόμενο έτος, η ASA απαγόρευσε την πρόσθετη διαφήμιση που διανέμεται από την εταιρεία επειδή περιείχε παραπλανητικές πληροφορίες, οι οποίες παραβίαζαν την «αλήθεια»

Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον Διεθνούς

Παρά ορισμένες από τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η εταιρεία κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, η William Hill είναι προετοιμασμένη για εκρηκτική ανάπτυξη λόγω του καινοτόμου καταλόγου ψηφιακών παιχνιδιών, των ελκυστικών κινήτρων και της εκτεταμένης βάσης πελατών της. Προσφέροντας αποδόσεις σε διαγωνισμούς, αγώνες και τουρνουά σε όλο τον κόσμο, το αθλητικό βιβλίο απευθύνεται σε λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος.

Ο εύκολος στην πλοήγηση ιστότοπος εμφανίζει δημοφιλείς διαγωνισμούς και κορυφαία στοιχήματα για παίκτες που αποφασίζουν σε ποιον αγώνα θα στοιχηματίσουν. Οργανώνοντας όλους τους αγώνες ανάλογα με τον αθλητισμό, ο ιστότοπος επιτρέπει την προβολή παιχνιδιών δράσης για ζωντανά στοιχήματα σε πραγματικό χρόνο.

Ως ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με τον αθλητικό τζόγο μέσω της εφαρμογής για κινητά, η William Hill έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο πολυσύχναστες πλατφόρμες για κινητές συσκευές στην αγορά. Μετά από χρόνια βελτίωσης, η εφαρμογή αντικατοπτρίζει τις προσφορές της μάρκας στο Διαδίκτυο, οι οποίες είναι παγκοσμίως δημοφιλείς.

Αθλητισμός για στοιχήματα

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο δωρεάν στοιχήματα για επιλέξιμα αθλητικά στοιχήματα και το αθλητικό στοίχημα έχει πολλά αθλήματα για να διαλέξετε. Με περισσότερα από 30 αθλήματα στο μενού, οι παίκτες έχουν μια ποικιλία επιλογών στοιχηματισμού. Από το κρίκετ μέχρι την πισίνα, το William Hill προσφέρει πιθανότητες για παραδοσιακά και εξειδικευμένα αθλήματα.
Οι αθλητικές επιλογές μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα, σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους που σχετίζονται με τον τζόγο. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή αθλήματα που μπορεί να περιμένουν οι πελάτες της William Hill.

eSports

Εκρηκτικά σε δημοτικότητα, τα esports αναμένεται να φτάσουν σε αξία αγοράς άνω των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027. Για τους παίκτες, αυτή η ώριμη αγορά προσφέρει χιλιάδες ανταγωνιστικές ευκαιρίες στοιχηματισμού ανά μήνα από όλο τον κόσμο. Το αθλητικό τετράδιο ελκύει eSports λάτρεις προσφέροντας αποδόσεις δημοφιλών διεθνών και τοπικών αγώνων.

Ποδόσφαιρο

Ως ένα από τα τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο προσελκύει τους οπαδούς να στοιχηματίσουν σε αγαπημένες ομάδες, παίκτες και αποτελέσματα. Ενισχύοντας τη δέσμευση με τον ανταγωνισμό και τους ανταγωνιστές, τα αθλητικά στοιχήματα ποδοσφαίρου στη William Hill έχουν γίνει σημαντικό μέρος της παγκόσμιας κουλτούρας.

Πυγμαχία

Σε αγώνες σκληρότητας και ευφυΐας, οι αγώνες πυγμαχίας παρουσιάζουν ικανούς αγωνιζόμενους σε σκληρούς αγώνες για να δουν ποιος θα βασιλέψει νικητής. Από το βάρος της κοροϊδίας έως το μεγάλο βάρος, η William Hill προσφέρει πρόσβαση για προβολή αγώνων σε πραγματικό χρόνο και στοιχήματα για το ποιος μπορεί να κερδίσει. Σύμφωνα με τους ειδικούς, περισσότερο από το 45 τοις εκατό των αθλητικών στοιχημάτων γίνεται διαδικτυακά. 

Για τους λάτρεις της πυγμαχίας και άλλων σπορ, η εύκολη πρόσβαση σε ευκαιρίες στοιχηματισμού είναι τόσο βολική όσο και επικίνδυνη. Η έρευνα δείχνει ότι η διασταύρωση στοιχήματος και τεχνολογίας μπορεί να αυξήσει τα περιστατικά εθισμού στον τζόγο παγκοσμίως.

Τελευταίες ειδήσεις

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα
2023-11-20

Πώς να αντιμετωπίσετε τις κακές διαδρομές στο στοίχημα

Ειδήσεις