Zambia's Bulldogs 10bet Basketball Gear

Ειδήσεις

2022-11-23

Στο πλαίσιο της εταιρικής της κοινωνικής ευθύνης, μια κορυφαία εταιρεία στοιχημάτων, η 10Bet Zambia, προμήθευσε κιτ μπάσκετ στην Ακαδημία Μπάσκετ Μπουλντόγκ. Η εταιρεία στοιχημάτων βρίσκεται στη χώρα από το 2021 και θεωρεί ότι η επιστροφή στη γειτονιά στην οποία δραστηριοποιείται αποτελεί μέρος του εταιρικού της κοινωνικού καθήκοντος.

Zambia's Bulldogs 10bet Basketball Gear

Σύμφωνα με τον Kalumbu Soneka, country διευθυντή για 10 Στοίχημα, η εταιρεία εξακολουθεί να δεσμεύεται να βοηθήσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βελτιώσει τον αθλητισμό στη χώρα. Ο Soneka λέει ότι η 10bet γνωρίζει πόσο σημαντικά είναι τα αθλήματα για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης. Σύμφωνα με αυτήν, η 10bet και η Bulldog Academy συνεργάστηκαν αφού είχαν παρόμοιους στόχους.

Ο bookmaker ήταν στην ευχάριστη θέση να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα. Ως μέρος της δέσμευσής τους για την εταιρική κοινωνική ευθύνη, έδωσαν εξοπλισμό μπάσκετ στην Bulldog Basketball Academy αξίας K30.000 ($2000). Ο μπουκ ήλπιζε ότι παρά το γεγονός ότι το δώρο φαινόταν ασήμαντο, θα είχε σημαντικό αντίκτυπο.

Εξοπλισμός Συνεισφορά από το Sportsbook

Μπάσκετ, σετ προπόνησης, σαλιάρες και μπλουζάκια ήταν μεταξύ του εξοπλισμού που παραδόθηκε στην ακαδημία. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Ζάμπια (ZBF), Maziko Phiri, εξέφρασε ενθουσιασμό για την επιτυχία της ακαδημίας να προσελκύει χορηγούς για να στηρίξουν την ανάπτυξη των μεγάλων δυνατοτήτων της χώρας. Σύμφωνα με τον Phiri, η ZBF πιστεύει ότι τα σχολεία και οι ακαδημίες είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη ταλέντων σε επίπεδο βάσης.

Ο πρόεδρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην 10bet για την καλοσύνη τους προς την Ακαδημία Bulldog. Επιπλέον, πίστευαν ότι τα εργαλεία θα ήταν ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των μελλοντικών αστέρων παικτών μπάσκετ της χώρας. 

Η οργάνωση εκτίμησε επίσης τη βοήθεια του μπουκ και ευχήθηκε στην ακαδημία να φροντίσει άριστα τον εξοπλισμό. Ο Dominic Lungu, ο αρχηγός της ομάδας, επαίνεσε τη 10bet για τη γενναιοδωρία της και πρόσθεσε ότι ο εξοπλισμός θα βοηθούσε τους παίκτες να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να γίνουν καλύτεροι αθλητές.

Οι επιδράσεις των νέων χορηγιών 10Bet στον αθλητικό τομέα της Ζάμπια

Υπάρχουν πολύ περισσότερες συνέπειες σε αυτήν την κατάσταση από ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς αρχικά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις πρόσφατες ανακοινώσεις χορηγιών της 10bet και την κυκλοφορία στη Ζάμπια. Το γεγονός ότι η 10bet έχει πλέον καθορίσει ότι είναι προσοδοφόρο να κυκλοφορήσει στη Ζάμπια καταδεικνύει τη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις βλέπουν τη Ζάμπια. Στο μακρινό μέλλον, περισσότερα παγκόσμιες στοιχηματικές εταιρείες ενδέχεται να αποφασίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Ζάμπια.

Υπήρξαν μερικοί ευρέως διαδεδομένοι μύθοι που έχουν μερικοί άνθρωποι, όπως η αντίληψη ότι η Ζάμπια δεν έχει πρόσβαση σε καμία τεχνολογία. Επίσης, υπάρχουν αντιλήψεις ότι οι Ζάμπια δεν έχουν επιπλέον χρήματα να ξοδέψουν σε δραστηριότητες αναψυχής, κάνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων να αποφεύγουν τη χώρα.

Αυτές είναι αβάσιμες πεποιθήσεις, καθώς υπάρχουν πολλές περιοχές στη Ζάμπια με εύκολη πρόσβαση στην τεχνολογία και οι άνθρωποι που ζουν εκεί χρειάζονται νέες επιχειρήσεις για να ξοδέψουν τα επιπλέον χρήματά τους.

Ευτυχώς, περισσότερες επιχειρήσεις αρχίζουν να συνειδητοποιούν αυτήν την εξέλιξη και ένας τεράστιος αριθμός από αυτές είναι πιθανό να πετάξει στη χώρα για να συμμετάσχει στη δραστηριότητα. Επί του παρόντος, η οικονομία της Ζάμπια είναι πλέον μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Αφρική.

Παροχή της ζωτικής ώθησης

Σίγουρα, μπορεί να είναι ευσεβής πόθος να προτείνουμε ότι μια ομάδα που λαμβάνει χορηγία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στην οικονομία της Ζάμπια, και αυτό μπορεί να συμβαίνει. Ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει μια φορά και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα περισσότερο από πρόσθετα χρήματα και υποστήριξη για μια ακαδημία μπάσκετ, είναι αναμφισβήτητα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αρχικά, μπορεί να ξεκινήσει με αργό ρυθμό, με λίγες μόνο επιχειρήσεις να αποφασίζουν να μιμηθούν την 10bet. Αλλά όταν περισσότεροι οργανισμοί και εταιρείες επιλέξουν να συμμετάσχουν στο κίνημα, είναι πιθανό ότι, σύντομα, η Ζάμπια θα μπορούσε να αποκτήσει έναν ζωντανό αθλητικό τομέα που μπορεί ακόμη και να ανταγωνιστεί αυτόν των εθνών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ή οι ΗΠΑ.

Αναμφίβολα, η νέα χορηγία των Bulldogs με τη 10bet αντιπροσωπεύει μια σημαντική βελτίωση, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η συνολική υγεία του συλλόγου. Επιπλέον, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτής της εμπειρίας μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμιες για την οικονομία της Ζάμπια συνολικά.

Είναι εύκολο να υποτιμήσουμε τον αντίκτυπο μιας τέτοιας φαινομενικά ασήμαντης αλλαγής. Ωστόσο, μικρές προσαρμογές όπως αυτές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο μπορούν να χρησιμεύσουν ως η σπίθα που ανάβει κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτές. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε πόση επίδραση θα έχει η νέα χορηγία 10bet των Bulldog στην οικονομία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οποιαδήποτε μεταρρύθμιση, όσο μέτρια κι αν είναι, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όλα για την 10Bet Bookmaker

Η Blue Star Planet Limited, ιδιοκτήτης και χειριστής της εταιρείας, έχει τη 10bet σε λειτουργία από το 2003. Ο πάροχος δεν μπόρεσε να βρει άλλους αδελφούς ιστότοπους. Ως εκ τούτου, το προσωπικό της 10bet ήταν σε θέση να επικεντρωθεί μόνο σε ένα εμπορικό σήμα για σχεδόν 20 χρόνια.

Ο ιστότοπος της 10bet έχει ένα εκπληκτικό ιστορικό που έχει αποκτηθεί εδώ και σχεδόν 20 χρόνια στον κλάδο και κατέχει άδειες από τη Σουηδία, τη Μάλτα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η κατοχή αυτών των αδειών τους επιτρέπει να δέχονται νόμιμα παίκτες από ένα ευρύ φάσμα εθνών, κάτι που είναι επωφελές για όλους όσους σκέφτονται να παίξουν με τον ιστότοπο. Ακόμα κι αν μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, καταδεικνύει τη δέσμευση του ιστότοπου να διατηρήσει τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 - Μεξικό εναντίον Αργεντινής
2022-11-26

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 - Μεξικό εναντίον Αργεντινής

Ειδήσεις