Οι πιο δημοφιλείς μπουκ στο Ηνωμένες Πολιτείες

Τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα στις ΗΠΑ έχουν κλιμακωθεί σε νέα ύψη τα τελευταία χρόνια. Τα έσοδα που παράγονται από τα αθλητικά στοιχήματα είναι μια καλή ένδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας του κλάδου. Για παράδειγμα, τα αθλητικά στοιχήματα απέφεραν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στους πρώτους δέκα μήνες του 2021.

Αυτό ήταν 230 τοις εκατό περισσότερο από ό,τι είχε παραχθεί την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν αγκαλιάσει τα αθλητικά στοιχήματα τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη δημοτικότητα. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις ΗΠΑ είναι ότι η αθλητική βιομηχανία ανθεί. Η πλειοψηφία των ενηλίκων απολαμβάνει να παρακολουθεί αθλήματα, με τη χώρα να φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο.

Οι πιο δημοφιλείς μπουκ στο Ηνωμένες Πολιτείες
Τοπικοί στοιχηματιστές εναντίον διαδικτυακών ιστοσελίδων στοιχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες

Τοπικοί στοιχηματιστές εναντίον διαδικτυακών ιστοσελίδων στοιχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι οπαδοί μπορούν έτσι να αναλύσουν κριτικά τα παιχνίδια και να κάνουν τεκμηριωμένες προβλέψεις στις οποίες τοποθετούν τα στοιχήματα. Τα στοιχήματα βοηθούν να γίνουν τα παιχνίδια πιο ενδιαφέροντα, καθώς οι οπαδοί έχουν κάτι να κερδίσουν ή να χάσουν με βάση τα αποτελέσματα των αθλημάτων.

Ένας άλλος κύριος λόγος για την αυξανόμενη δημοτικότητα είναι η αυξημένη πρόσβαση σε διαδικτυακές πλατφόρμες στοιχηματισμού. Ο αριθμός των ιστοσελίδων αθλητικών στοιχημάτων είναι αρκετά μεγάλος, με σχεδόν όλους να είναι προσβάσιμοι μέσω φορητών συσκευών. Οι παίκτες μπορούν έτσι να στοιχηματίσουν ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. ο παρόχους διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων χρησιμοποιήστε επίσης αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ, όπως η προσφορά δωρεάν μπόνους, η προσέλκυση ακόμη περισσότερων παικτών.

Τοπικοί στοιχηματιστές εναντίον διαδικτυακών ιστοσελίδων στοιχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες
Τα αγαπημένα παιχνίδια των παικτών των ΗΠΑ για να στοιχηματίσουν

Τα αγαπημένα παιχνίδια των παικτών των ΗΠΑ για να στοιχηματίσουν

Ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό μέρος της αμερικανικής κουλτούρας. Οι πολίτες είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί σε όλα τα mainstream παιχνίδια όπου συνήθως τοποθετούν στοιχήματα. Ωστόσο, συγκεκριμένα αθλήματα ξεχωρίζουν μεταξύ των υπολοίπων ως προς τη δημοτικότητα, όπως αυτά που επισημαίνονται παρακάτω.

αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο κατατάσσεται ως το πιο δημοφιλές άθλημα θεατών στις ΗΠΑ. Το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι το National Football League (NFL), με 32 franchise να διαγωνίζονται.

Το NFL λαμβάνει συνήθως τις υψηλότερες τηλεθεάσεις από όλα τα αθλήματα στις ΗΠΑ, ειδικά κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Το πρωτάθλημα έχει επίσης τον υψηλότερο μέσο όρο συμμετοχής από όλα τα αθλητικά πρωταθλήματα στον κόσμο. Άλλα πρωταθλήματα αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι επίσης αρκετά δημοφιλή, συμπεριλαμβανομένου του κολεγιακού ποδοσφαίρου.

Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα άλλο δημοφιλές άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, εφευρέθηκε το 1891 στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας είναι η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA). Όσον αφορά τα έσοδα, το ΝΒΑ κατατάσσεται στην τρίτη θέση. Το μπάσκετ είναι επίσης το πιο παιγμένο ομαδικό άθλημα στις ΗΠΑ όταν λαμβάνονται υπόψη τα ερασιτεχνικά επίπεδα.

Μπέιζμπολ

Μπέιζμπολ ήταν το πρώτο άθλημα που έγινε επαγγελματίας στις ΗΠΑ. Επί του παρόντος, το υψηλότερο επίπεδο μπέιζμπολ στον κόσμο είναι το Major League Baseball, το οποίο συνήθως παίζεται μεταξύ των νικητών του National League και του American League. Το μπέιζμπολ παίζεται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια, προσελκύοντας αρκετούς θαυμαστές.

Τα αγαπημένα παιχνίδια των παικτών των ΗΠΑ για να στοιχηματίσουν
Ποιοι είναι οι ασφαλέστεροι τρόποι πληρωμής στις ΗΠΑ;

Ποιοι είναι οι ασφαλέστεροι τρόποι πληρωμής στις ΗΠΑ;

Οι παίκτες στις ΗΠΑ έχουν μια εκτενή λίστα με διαδικτυακούς τρόπους πληρωμής στοιχημάτων στα χέρια τους. Μερικές δημοφιλείς επιλογές πληρωμής επισημαίνονται παρακάτω.

Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες επιλογές κατάθεσης στο διαδίκτυο. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν ήδη πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, γεγονός που την καθιστά την πιο προσιτή επιλογή. Η πραγματοποίηση καταθέσεων με χρήση πιστωτικών καρτών είναι επίσης αρκετά γρήγορη και εύκολη. Οι χρήστες χρειάζεται μόνο να εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας και να επιβεβαιώσουν τη συναλλαγή.

Ηλεκτρονικά πορτοφόλια

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι αρκετά δημοφιλή στις ΗΠΑ. Επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν ανάληψη ή να κάνουν καταθέσεις εύκολα και από οποιοδήποτε μέρος, εάν μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια προσφέρουν επίσης καλή ασφάλεια όταν τηρούνται όλες οι σχετικές προφυλάξεις.

Υπηρεσίες πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου

Το Apple Pay είναι μια άλλη επιλογή που έχει αποκτήσει ουσιαστική δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Η υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν καταθέσεις, αλλά δεν υποστηρίζει αναλήψεις. Η χρήση του περιορίζεται σε χρήστες με συσκευές iOS, κάτι που είναι αρκετά καλός αριθμός στις ΗΠΑ. Οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Android Pay, το οποίο λειτουργεί σχεδόν παρόμοια με το Apple Pay.

Ποιοι είναι οι ασφαλέστεροι τρόποι πληρωμής στις ΗΠΑ;
Η ιστορία του στοιχήματος στις ΗΠΑ

Η ιστορία του στοιχήματος στις ΗΠΑ

Το σύγχρονο αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ ξεκίνησε στις αρχές του 19ου αιώνα. Εκείνη την εποχή, οι παίκτες συνήθιζαν να στοιχηματίζουν σε ιπποδρομίες, που ήταν το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα. Το 1876, το επαγγελματικό μπέιζμπολ ιδρύθηκε μέσω του National League.

Το πρωτάθλημα βοήθησε να ωθήσει τα αθλητικά στοιχήματα στο προσκήνιο, έτσι ώστε άρχισε να επηρεάζει ακόμη και τους αγώνες. Υπήρχαν περιπτώσεις ομάδων που πετούσαν παιχνίδια λόγω τζόγου. Κατά συνέπεια, η γενική στάση απέναντι στα αθλητικά στοιχήματα έγινε κακή. Οι άνθρωποι τοποθετούσαν αθλητικά στοιχήματα κυρίως μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, τα αθλητικά στοιχήματα άρχισαν να ξανακερδίζουν δημοτικότητα. Περισσότερα αθλήματα ήρθαν στο φύλο, γεγονός που συνέβαλε στην αυξημένη δημοτικότητα. Η δεκαετία του 1920 έγινε γνωστή ως η Χρυσή Εποχή του αθλητισμού. Το κολεγιακό μπάσκετ και το ποδόσφαιρο κατέληξαν να γίνουν μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αθλητικών στοιχημάτων.

Σημειωτέον, δεν εγκρίθηκε νομοθεσία για τα αθλητικά στοιχήματα στις ΗΠΑ εκείνη την περίοδο. Ήταν μέχρι το 1931 όταν ο τζόγος νομιμοποιήθηκε στη Νεβάδα. Όλες οι άλλες πολιτείες παρέμειναν σιωπηλές για το θέμα. Και το 1961, ψηφίστηκε ο νόμος για το Διακρατικό Wire, αναγκάζοντας τα αθλητικά στοιχήματα να γίνουν πιο τοπικά στις περισσότερες περιοχές. Το Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, άρχισε να θεωρείται ως το μόνο μέρος που οι παίκτες μπορούσαν να στοιχηματίσουν νόμιμα σε αθλήματα.

Η ιστορία του στοιχήματος στις ΗΠΑ
ΗΠΑ Αθλητικά στοιχήματα στα τέλη του 19ου αιώνα

ΗΠΑ Αθλητικά στοιχήματα στα τέλη του 19ου αιώνα

Τα αθλητικά στοιχήματα δεν ήταν μεγάλη βιομηχανία στις ΗΠΑ μέχρι τη δεκαετία του 1970. Τότε ήταν που το Κογκρέσο μείωσε τον φόρο αθλητικών στοιχημάτων που έπρεπε να πληρώσουν οι εταιρείες στοιχημάτων. Περισσότερες πολιτείες άρχισαν επίσης να νομιμοποιούν τα αθλητικά στοιχήματα. Οι αθλητικές λοταρίες άρχισαν επίσης να γίνονται δημοφιλείς σε ολόκληρη τη χώρα. Delaware, Oregon Sports Action και The Montana ήταν τα πιο δημοφιλή λαχεία εκείνη την εποχή.

Το 1992 θεσπίστηκε ο νόμος περί προστασίας του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο οποίος απαγόρευσε όλες τις φόρμες αθλητικών στοιχημάτων. Αυτό ήταν με εξαίρεση τέσσερις πολιτείες που είχαν ήδη νομιμοποιήσει τον τζόγο. Ο νόμος περιόριζε τα αθλητικά στοιχήματα μέχρι το 2018 όταν το Ανώτατο Δικαστήριο το ανέτρεψε.

ΗΠΑ Αθλητικά στοιχήματα στα τέλη του 19ου αιώνα
Στοίχημα στις μέρες μας στις Η.Π.Α

Στοίχημα στις μέρες μας στις Η.Π.Α

Η βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων στις ΗΠΑ εμφανίζεται τώρα πολύ διαφορετική από ό,τι πριν από μερικές δεκαετίες. Ο κύριος παράγοντας διαφοροποίησης ήταν η εισαγωγή του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος, το οποίο επεκτάθηκε περαιτέρω στο στοίχημα μέσω κινητού τηλεφώνου.

Είναι πλέον δυνατό για οποιονδήποτε στη χώρα άνω των 18 ετών να στοιχηματίσει σχεδόν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό άθλημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι εγγραφή σε ένα διαδικτυακό καζίνο για να ξεκινήσει ένας παίκτης να στοιχηματίζει σε αθλήματα. Περισσότεροι παίκτες έχουν επίσης κινητές συσκευές όπως smartphone και tablet, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στις πλατφόρμες αθλητικών στοιχημάτων.

Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των πολιτειών που έχουν νομιμοποιήσει τα αθλητικά στοιχήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν πλέον να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους χωρίς φόβο. Επί του παρόντος, 26 πολιτείες διαθέτουν διάφορες μορφές νόμιμων αγορών αθλητικών στοιχημάτων. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες μπουκ που επιτρέπουν πλέον στους παίκτες των ΗΠΑ να εγγραφούν και να στοιχηματίσουν νόμιμα. Τα περισσότερα από αυτά είναι offshore, αλλά μερικά έχουν έδρα εντός της χώρας.

Το μέλλον του αθλητικού στοιχήματος στις ΗΠΑ

Στοίχημα σε διάφορα αθλήματα είναι περισσότερο από πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται σε δημοτικότητα στις ΗΠΑ. Για αρχή, περισσότερες πολιτείες θα νομιμοποιήσουν τα στοιχήματα σε αθλήματα. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πιθανότητες να εισαχθούν νέοι νόμοι για τον περιορισμό του τύπου και της έκτασης στον οποίο οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν.

Αυτό πιθανότατα θα επηρεάσει περισσότερο τα διαδικτυακά στοιχήματα, δεδομένου ότι πάνω από το 90% όλων των αθλητικών στοιχημάτων γίνονται μέσω διαδικτυακών στοιχημάτων. Ο αριθμός των στοιχημάτων που επιτρέπουν στους παίκτες στοιχηματισμού των ΗΠΑ να συμμετέχουν και να στοιχηματίζουν θα αυξηθεί για να επωφεληθούν από την αυξανόμενη δημοτικότητα των στοιχημάτων. Ο αυξημένος ανταγωνισμός μπορεί να οδηγήσει σε πολυάριθμα καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τους μπουκ.

Στοίχημα στις μέρες μας στις Η.Π.Α
Είναι νόμιμο το αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ;

Είναι νόμιμο το αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ;

Τα αθλητικά στοιχήματα θεωρούνταν παράνομα στις ΗΠΑ για πολλά χρόνια μέχρι τις 14 Μαρτίου 2018. Τότε ήταν που το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών απέρριψε τον νόμο περί προστασίας των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αθλημάτων του 1992, καθιστώντας όλα τα αθλητικά στοιχήματα παράνομα σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατέστησε νόμιμα όλα τα αθλητικά τυχερά παιχνίδια σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Τα κράτη εξακολουθούσαν να έχουν την εξουσία να αποφασίζουν εάν τα στοιχήματα θα επιτρέπονται σε κρατικό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, και οι 50 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν διαφορετικούς νόμους για αθλητικά στοιχήματα.

Είναι νόμιμο το αθλητικό στοίχημα στις ΗΠΑ;
Πολιτεία που επιτρέπουν τα αθλητικά στοιχήματα

Πολιτεία που επιτρέπουν τα αθλητικά στοιχήματα

Νεβάδα

Η Νεβάδα ήταν η πρώτη πολιτεία που έκανε τα αθλητικά στοιχήματα νόμιμα στις ΗΠΑ. Έχει μακρά ιστορία στον τζόγο και επί του παρόντος εξακολουθεί να είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ. Τα είδη στοιχηματισμού που επιτρέπονται περιλαμβάνουν κινητά και προσωπικά, χωρίς αξιοσημείωτες απαγορεύσεις.

Ντέλαγουερ

Το Ντέλαγουερ νομιμοποίησε τα στοιχήματα ενός παιχνιδιού στις 5 Ιουνίου 2018, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Επίσης επέτρεψε διευρυμένες επιλογές αθλητικών στοιχημάτων σε διάφορα άλλα επίγεια καζίνο και στο διαδίκτυο. Ο μόνος αξιοσημείωτος περιορισμός είναι ότι οι παίκτες δεν μπορούν να στοιχηματίσουν σε παιχνίδια κολεγιακών ομάδων εντός της πολιτείας.

New Jersey

Τα αθλητικά στοιχήματα έγιναν νόμιμα στο Νιου Τζέρσεϊ στις 11 Ιουνίου 2018, όταν ο Φιλ Μέρφι υπέγραψε ένα νομοσχέδιο για αθλητικά στοιχήματα που το υποστήριξε. Ο νόμος επιτρέπει τόσο τα κινητά όσο και τα προσωπικά αθλητικά στοιχήματα. Ωστόσο, ο νόμος απαγορεύει στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε ομάδες κολεγίων και κολέγια εντός της πολιτείας αθλητικές εκδηλώσεις και τουρνουά κρατείται στο κράτος.

Μισισιπής

Ο Μισισίπι είχε ήδη θεσπίσει νέους νόμους για τα αθλητικά στοιχήματα το 2017, ακόμη και πριν από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ωστόσο, οι νέοι κανόνες τέθηκαν σε ισχύ μόνο μετά την απόφαση ορόσημο, την 1η Αυγούστου 2018. Ο νόμος επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν αθλητικά στοιχήματα αυτοπροσώπως, χωρίς σαφείς διατάξεις για τα διαδικτυακά στοιχήματα.

Δυτική Βιρτζίνια

Η Δυτική Βιρτζίνια ήταν η πέμπτη πολιτεία που νομιμοποίησε τα ρυθμιζόμενα αθλητικά στοιχήματα στις ΗΠΑ. Ένα νέο νομοσχέδιο ψηφίστηκε το 2018, το οποίο επέτρεπε τα αθλητικά στοιχήματα τόσο σε πρόσωπο όσο και σε κινητό. Το νομοσχέδιο ανακήρυξε επίσης την Επιτροπή Λοταρίας της Δυτικής Βιρτζίνια ως την κύρια ρυθμιστική αρχή του αθλητικού στοιχήματος.

Νέο Μεξικό

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν στο Νέο Μεξικό για τη νομιμοποίηση των αθλητικών στοιχημάτων. Ωστόσο, το κράτος επιτρέπει όλες τις μορφές τυχερών παιχνιδιών κατηγορίας τρίτης. Τα τυχερά παιχνίδια κατηγορίας τρίτης περιλαμβάνουν όλα τα αθλητικά στοιχήματα και τα στοιχήματα σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Απαγορεύεται στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε ομάδες κολεγίων εντός της πολιτείας.

Πενσυλβάνια

Ο κυβερνήτης Τομ Γουλφ υπέγραψε το νομοσχέδιο για τα αθλητικά στοιχήματα της Πενσυλβάνια το 2017 ως μέρος μιας νομοθετικής ώθησης που περιλάμβανε το DFS και το διαδικτυακό πόκερ. Το νομοσχέδιο τέθηκε σε ισχύ αμέσως μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 2018. Αυτοπροσώπως και διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα είναι και τα δύο νόμιμα στο κράτος.

Άλλες πολιτείες όπου τα αθλητικά στοιχήματα είναι νόμιμα περιλαμβάνουν το Ρόουντ Άιλαντ, Αρκάνσας, Νέα Υόρκη, Αϊόβα, Όρεγκον, Ιντιάνα, Ιλινόις, Νιου Χάμσαϊρ, Μίσιγκαν, Μοντάνα, Κολοράντο, Ουάσιγκτον, Τενεσί, Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα, Ουαϊόμινγκ, Ουάσιγκτον, Αριζόνα, Νότια Ντακότα, Κονέκτικατ και Βόρεια Ντακότα.

Πολιτεία που επιτρέπουν τα αθλητικά στοιχήματα
Πολιτεία όπου τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι νόμιμα

Πολιτεία όπου τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι νόμιμα

Αρκετές άλλες πολιτείες βρίσκονται σε ετοιμότητα για τη νομιμοποίηση των αθλητικών στοιχημάτων. Τα στοιχήματα γίνονται ήδη νόμιμα σε αυτές τις πολιτείες, αν και δεν έχουν υπογραφεί ακόμη νόμοι σχετικά με τις δραστηριότητες. Αυτά περιλαμβάνουν το Μέριλαντ, τη Λουιζιάνα, τη Νεμπράσκα και τη Φλόριντα.

Αρκετά άλλα κράτη κινούνται προς τη νομιμοποίηση του αθλητικού στοιχήματος με βάση τις νομοθετικές δραστηριότητες που έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια. Οι πολιτείες είναι Οκλαχόμα, Μέιν, Κεντάκι, Μινεσότα, Μασαχουσέτη, Μιζούρι, Νότια Καρολίνα, Κάνσας, Οχάιο, Καλιφόρνια, Χαβάη, Τζόρτζια, Τέξας, Αλαμπάμα, Βερμόντ και Αλάσκα.

Οι μόνες δύο πολιτείες όπου δεν έχουν γίνει προσπάθειες για τη νομιμοποίηση των αθλητικών στοιχημάτων είναι το Αϊντάχο και το Ουισκόνσιν.

Πολιτεία όπου τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι νόμιμα
Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμα τα στοιχήματα σε αθλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Σε ομοσπονδιακό επίπεδο, τα αθλητικά στοιχήματα είναι νόμιμα στις ΗΠΑ. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές πολιτείες όπου όλα τα είδη αθλητικών στοιχημάτων εξακολουθούν να είναι παράνομα.

Μπορούν οι παίκτες των ΗΠΑ να στοιχηματίσουν σε αθλήματα που δεν είναι δημοφιλή στη χώρα;

Οι παίκτες των ΗΠΑ μπορούν να στοιχηματίσουν σχεδόν σε οποιοδήποτε άθλημα παίζεται επαγγελματικά οπουδήποτε στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να βρουν έναν πράκτορα στοιχημάτων που προσφέρει την αθλητική αγορά στην οποία θέλουν να στοιχηματίσουν. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ιστοσελίδες υπεράκτιων στοιχημάτων που δέχονται παίκτες στοιχημάτων στις ΗΠΑ.

Υπάρχει στρατηγική για να κερδίσετε αθλητικά στοιχήματα;

Καμία στρατηγική δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οποιοσδήποτε παίκτης θα κερδίσει ένα αθλητικό στοίχημα. Ωστόσο, πολυάριθμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατηγικές για να βελτιώσετε τις πιθανότητες νίκης, οι περισσότερες από τις οποίες περιστρέφονται γύρω από την επιλογή των σωστών πιθανοτήτων.

Μπορούν οι παίκτες να στοιχηματίσουν σε αθλήματα μετά την έναρξη;

Διάφοροι διαδικτυακοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων επιτρέπουν στους παίκτες να τοποθετούν ζωντανά στοιχήματα έως και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτό δεν προσφέρεται συνήθως για όλα τα παιχνίδια και οι πιθανότητες ποικίλλουν συνήθως συνεχώς σε όλο το παιχνίδι.

Χάνουν οι παίκτες χρήματα αν ένα παιχνίδι εγκαταλείψει πριν τελειώσει;

Αυτό συνήθως εξαρτάται από τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου στοιχημάτων που χρησιμοποιείται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα στοιχήματα θα ακυρώνονται, εκτός εάν μια αρμόδια αρχή εκδώσει οριστικό αποτέλεσμα του αγώνα που έχει διακοπεί.

Συχνές ερωτήσεις

Μην χάσετε αυτές τις προσφορές μπόνους

EnergyCasino
EnergyCasino
20€
Τρόποι κατάθεσης
BlikSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςEnergyCasino επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ivibet
Ivibet
Τρόποι κατάθεσης
Paysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςIvibet επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Close