Eξερευνήστε τις καλύτερες online bookmakers

Τα αθλητικά βιβλία ή οι μπουκ έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Αλλά με τις μυριάδες επιλογές εκεί έξω, η προσγείωση στον σωστό ιστότοπο τζόγου δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Λοιπόν, υπάρχει πραγματικά ένας «τέλειος πράκτορας στοιχημάτων» για να παίξετε;

Θα ξετυλίξουμε αυτό το μυστήριο, καθώς και πώς να εγκατασταθείτε σε έναν διαδικτυακό στοιχηματιστή όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μην ανησυχείτε, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος δρόμος πρέπει να ακολουθήσετε όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα, αλλά εδώ σας δίνουμε έναν οδηγό για το πού να κοιτάξετε, τι είναι ο Bookmaker, τι να κάνετε και πώς μπορείτε κερδίστε τα καλύτερα μπόνους.

Τι είναι ένας μπουκ;

Τι είναι ένας μπουκ;

Ο πράκτορας στοιχημάτων ή αθλητικός στοιχηματισμός, όπως είναι ευρέως γνωστό, είναι ένα άτομο ή εταιρεία που δέχεται στοιχήματα και πληρώνει ανάλογα με τις συμφωνημένες αποδόσεις. Συχνά, οι μπουκ παίρνουν στοιχήματα σε νόμιμα και επαγγελματικά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, πυγμαχία, γκολφ και άλλα.

Ακόμα καλύτερα, το τρέχον δίχτυ είναι ακόμη ευρύτερο για να φιλοξενήσει πολιτικά γεγονότα, esports, μετεωρολογικές προβλέψεις κ.λπ.

Τούτου λεχθέντος, η δημιουργία στοιχημάτων μπορεί να είναι νόμιμη ή παράνομη, ανάλογα με τους τοπικούς νόμους για τα τυχερά παιχνίδια. Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η δημιουργία στοιχημάτων είναι νόμιμη από το 1961 και θεωρείται σήμερα ως ένας καθοριστικός παράγοντας στην οικονομία της χώρας.

Ωστόσο, στις περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οποιαδήποτε μορφή στοιχήματος δεν επιτρέπεται για θρησκευτικούς και πολιτιστικούς λόγους.

Δείτε πώς λειτουργεί ένας online bookmaker. Ας υποθέσουμε ότι ένας παίκτης του στοιχήματος θέλει να ποντάρει στη νίκη της Μαρίας Σαράποβα εναντίον της Σερένα Γουίλιαμς στο Γυναικείο Τένις. Εάν η Sharapova έχει 2,50 αποδόσεις και ο παίκτης ποντάρει $100 στη νίκη της, είναι δυνατή μια νίκη $250 ($100 x 2,50). Αν χάσει ή το παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο, το ποντάρισμα των $100 πηγαίνει στον μπουκ.

Τι είναι ένας μπουκ;
Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπόνους στοιχηματισμού

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπόνους στοιχηματισμού

Οι στοιχηματιστές θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να προσελκύσουν και να κρατήσουν παίκτες. Για να επιτευχθεί αυτό, προσφέρουν στους παίκτες μπόνους και προσφορές. Πώς όμως ξεχωρίζετε τα μπόνους των μπουκ;

Μπόνους καλωσορίσματος

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα μπόνους καλωσορίσματος είναι ένα κίνητρο που δίνεται στους νέους παίκτες μετά την επιτυχή δημιουργία ενός λογαριασμού. Πλέον κορυφαία online bookmakers προσφέρει αυτό το είδος προσφοράς και μπορεί να έρθει ως μπόνους χωρίς κατάθεση ή κατάθεση.

Για παράδειγμα, ένας στοιχηματισμός προσφέρει 100% έως και 200 $ στην πρώτη κατάθεση. Στη συνέχεια, ένας παίκτης κάνει μια κατάθεση $50. Σε αυτήν την περίπτωση, ο παίκτης θα λάβει επιπλέον $50, που είναι το 100% του ποσού της κατάθεσής του. Αυτό κάνει το συνολικό bankroll του παίκτη να είναι $100. Δυστυχώς, ο παίκτης δεν μπορεί να αποσύρει τα χρήματα του μπόνους αμέσως πριν εκπληρώσει τις απαιτήσεις στοιχηματισμού. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί ένας κωδικός προσφοράς για την ενεργοποίηση του μπόνους.

Δωρεάν στοιχήματα

Τα δωρεάν στοιχήματα είναι άλλες ελκυστικές προσφορές που λαμβάνουν οι παίκτες του στοιχήματος στις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων. Όπως και με το μπόνους καλωσορίσματος, τα δωρεάν στοιχήματα έχουν τη μορφή δωρεάν χρημάτων που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να ποντάρουν σε μια συγκεκριμένη αγορά στοιχημάτων.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι παίκτες δεν καταθέτουν τίποτα. Αντίθετα, χρησιμοποιούν τα χρήματα του μπόνους για να τοποθετήσουν στοιχήματα. Ο παίκτης μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματα του μπόνους συν το κέρδος εάν το στοίχημα κερδίσει. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αθλητικό στοίχημα.

Επαναφόρτωση μπόνους

Οι έμπειροι χρήστες αθλητικών στοιχημάτων γνωρίζουν μερικά πράγματα σχετικά με τα μπόνους επαναφόρτωσης. Ένα μπόνους επαναφόρτωσης είναι βασικά σαν ένα δωρεάν στοίχημα για όσους δεν γνωρίζουν τίποτα γι' αυτό.

Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά. Συνήθως δίνονται σε επόμενες καταθέσεις και όχι στην πρώτη. Απλώς κάντε μια κατάλληλη κατάθεση και ικανοποιήστε την απαίτηση ανατροπής.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το μπόνους μερικές φορές έρχεται ως ποσοστό απώλειας ή επιστροφή μετρητών. Για παράδειγμα, ορισμένα αθλητικά βιβλία επιστρέφουν 3% έως 5% της συνολικής κατάθεσης του παίκτη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή του μήνα. Ο στόχος είναι να μετριαστούν οι παίκτες από τις ήττες και να τους ενθαρρύνουμε να καταθέσουν και να παίξουν περισσότερο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπόνους στοιχηματισμού
Εγγραφή σε διαδικτυακό στοιχηματιστή

Εγγραφή σε διαδικτυακό στοιχηματιστή

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άνοιγμα ενός λογαριασμού στοιχήματος είναι αρκετά απλό είτε παίζετε σε κινητό είτε σε υπολογιστή. Ξεκινήστε επιλέγοντας έναν ιστότοπο στοιχημάτων από τις μυριάδες επιλογές στο διαδίκτυο και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Όταν επιλέγετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων, λάβετε υπόψη τις πιθανότητες, την αξιοπιστία, τα μπόνους, τις διαθέσιμες αγορές κ.λπ. Παρακάτω είναι πώς να ανοίξετε έναν στοιχηματικό λογαριασμό:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή, Εγγραφή ή Εγγραφή και εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα. Το αθλητικό βιβλίο θα απαιτήσει πληροφορίες όπως η χώρα διαμονής, τα πλήρη ονόματα, η ημερομηνία γέννησης, ο αριθμός τηλεφώνου κ.λπ.

  2. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τις πληροφορίες σύνδεσης. Όπως αναμενόταν, θα χρειαστεί να δώσετε ένα όνομα χρήστη και έναν σύνθετο κωδικό πρόσβασης. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα ή ψευδώνυμα ως όνομα χρήστη.

  3. Μετά από αυτό, ο υπεύθυνος στοιχημάτων μπορεί να απαντήσει σε μια ερώτηση ασφαλείας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε αυτό που θυμάστε εύκολα. Αυτό μπορεί να είναι το όνομα του δασκάλου, του κατοικίδιου ζώου, του καλύτερου φίλου σας κ.ο.κ.

  4. Τώρα σύνδεσμος α μέθοδος πληρωμής και στη συνέχεια κάντε μια ελάχιστη κατάθεση. Το μπόνους καλωσορίσματος σας θα πιστωθεί αμέσως εάν ο υπεύθυνος στοιχημάτων προσφέρει κάτι.

  5. Τέλος, μεταβείτε στη σελίδα επιλογής αγώνα, δημιουργήστε ένα στοιχηματικό δελτίο και ποντάρετε ένα ποσό.

Η δημιουργία ενός λογαριασμού στοιχηματισμού είναι μόνο το πρώτο βήμα προς την απόσυρση κερδών στοιχημάτων. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα αθλητικά βιβλία απαιτούν από τους παίκτες να ολοκληρώσουν μια διαδικασία KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας) πριν προβούν σε αναλήψεις.

Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για την αποτροπή απατεώνων, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τυχερών παιχνιδιών ανηλίκων.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι παίκτες πρέπει να διαθέτουν αυτά τα έγγραφα:

  • Έγχρωμο και πρωτότυπο αντίγραφο ταυτότητας/διαβατηρίου/άδειας οδήγησης που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση.
  • Το πιο πρόσφατο αντίγραφο λογαριασμού κοινής ωφελείας ή τραπεζικού λογαριασμού.
  • Μια σαρωμένη ή καθαρή φωτογραφία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Σημειώστε ότι η εικόνα πρέπει να περιλαμβάνει οκτώ μεσαίους αριθμούς.

Λήψη της σύνδεσής σας στο bookmaker

Με τόσες πολλές λεπτομέρειες ασφαλείας που πρέπει να θυμάστε αυτές τις μέρες, είναι δυνατό να ξεχάσετε τις πληροφορίες σύνδεσης ενός λογαριασμού στοιχηματισμού. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να χάσετε αυτήν την αγορά στοιχημάτων λόγω ενός ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης ή ονόματος χρήστη.

Για να ανακτήσετε τις ξεχασμένες πληροφορίες, κάντε κλικ στο κουμπί «σύνδεση» και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί επαναφοράς κωδικού πρόσβασης στο κάτω μέρος της οθόνης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να χρειαστεί να εισάγουν στοιχεία σύνδεσης που μπορούν να θυμούνται για να ενεργοποιήσουν αυτό το κουμπί.

Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν αριθμό τηλεφώνου ή email για να στείλετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Επίσης, ορισμένοι παίκτες στοιχημάτων θα ζητήσουν από τους παίκτες να απαντήσουν σε μια ερώτηση ασφαλείας ή να εισαγάγουν την ημερομηνία γέννησης που παρέχεται κατά τη διαδικασία εγγραφής.

Ωστόσο, χρησιμοποιήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης σε κάτι που μπορείτε εύκολα να θυμάστε.

Εγγραφή σε διαδικτυακό στοιχηματιστή