Kαλύτερα μπόνους online στοιχήματος

Υπάρχουν 1001 λόγοι για να συμμετάσχετε στον αναπτυσσόμενο κόσμο του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Εκτός από την απαράμιλλη ευκολία, οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων συνοδεύονται από έναν τόνο μπόνους. Συνήθως, τα αθλητικά βιβλία δίνουν στους νέους παίκτες ένα μπόνους στοιχηματισμού αγώνα ή στοιχήματα χωρίς κίνδυνο. Για τους πιστούς παίκτες, δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη στοιχημάτων μπόνους και προσφορές επιστροφής μετρητών.

Αλλά είτε είστε νέος παίκτης είτε πιστός, η εύρεση των καλύτερων διαδικτυακών προσφορών στοιχηματισμού μπορεί πραγματικά να βελτιώσει το παιχνίδι σας. Έτσι, αυτή η σελίδα θέτει τα θεμέλια για την περιπέτεια μπόνους αθλητικών στοιχημάτων σας στο διαδίκτυο και πώς να τα απολαύσετε στο έπακρο.

Kαλύτερα μπόνους online στοιχήματος
No Deposit Bonus

Τα πολλά μπόνους που περιμένουν τους ολοκαίνουργιους παίκτες στις περισσότερες στοιχηματικές τοποθεσίες διατίθενται σε μικτή τσάντα κάθε σχήματος και μεγέθους. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξουν οι παίκτες είναι η σελίδα όπου ο ιστότοπος στοιχημάτων αναφέρει κάθε μπόνους διαδικτυακού στοιχήματος που προσφέρουν.

Εμφάνιση περισσότερων...
Κωδικοί μπόνους

Στον κόσμο του διαδικτυακού τζόγου, οι κωδικοί προσφοράς, γνωστοί και ως κωδικοί μπόνους, είναι εξαιρετικά σημαντικοί. Παρέχουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια ειδική δωρεάν προσφορά στοιχήματος ή μπόνους που δεν θα ήταν προσβάσιμο αν πηγαίνατε κατευθείαν στον ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων.

Εμφάνιση περισσότερων...
Μπόνους καλωσορίσματος

Τα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία δίνουν συχνά κίνητρα για να συναρπάσουν νέους παίκτες και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες παίκτες. Ένα από αυτά τα προνόμια είναι το μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, ένας νέος πελάτης μπορεί να λάβει περισσότερα χρήματα πέρα από το bankroll του και άλλα οφέλη που αναφέρονται στους όρους και τις προϋποθέσεις. Ένα μπόνους καλωσορίσματος μπορεί να είναι το 100% της αρχικής κατάθεσης ή περισσότερο.

Εμφάνιση περισσότερων...
Μπόνους κατάθεσης

Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν αυτό το μπόνους στοιχήματος:

Εμφάνιση περισσότερων...
Δωρεάν στοιχήματα

Ίσως είναι δύσκολο να βρείτε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων που δεν προσφέρουν δωρεάν στοιχήματα κάποιου είδους. Ταυτόχρονα, ένα δωρεάν στοίχημα μπορεί να αφορά πολλές άλλες προσφορές, επομένως μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά αν ο παίκτης είναι αρχάριος. Τα δωρεάν στοιχήματα είναι μια σημαντική προώθηση που πρέπει να αναζητήσετε σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων. Φυσικά, αυτές οι προσφορές συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις, αλλά η απόκτησή τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το πορτοφόλι κάθε παίκτη.

Εμφάνιση περισσότερων...
Μπόνους εγγραφής

Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα μπόνους αθλητικών στοιχημάτων απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα παικτών. Σήμερα, τα περισσότερα αθλητικά στοιχήματα έχουν αναβαθμίσει το παιχνίδι τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια ποικιλία από μπόνους αθλητικών στοιχημάτων. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών είναι διαβόητοι για την απονομή τεράστιων μπόνους. Συνήθως, αυτά τα μπόνους συνεπάγονται απαραίτητα μια κατάθεση, κάτι που είναι εντάξει επειδή αρχικά αναζητάτε δράση με πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο.

Εμφάνιση περισσότερων...
Μπόνους επιβράβευσης

Τα μπόνους αφοσίωσης υπάρχουν στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών εδώ και πολύ καιρό. Τόσο τα επίγεια όσο και τα διαδικτυακά καζίνο χρησιμοποιούν αυτά τα κίνητρα για να δελεάσουν τους παίκτες, κυρίως με την υπόσχεση για μίζες, δωρεάν παιχνίδι, δωμάτια με έκπτωση και ένα σωρό άλλα κίνητρα υπό την προϋπόθεση ότι κάνουν ένα πράγμα. τοποθετήστε τα στοιχήματα μαζί τους με συνέπεια.

Εμφάνιση περισσότερων...
Μπόνους επιστροφής χρημάτων

Τα αθλητικά βιβλία παρέχουν πολλές μορφές μπόνους αθλητικών στοιχημάτων. Ορισμένα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία δίνουν συχνά εκπτώσεις στους παίκτες τους με την ελπίδα να τους προσελκύσουν να συνεχίσουν να παίζουν μαζί τους ή να τους ευχαριστήσουν για την αφοσίωσή τους. Αυτές οι επιστροφές χρημάτων ονομάζονται με διάφορα ονόματα, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι το μπόνους επιστροφής μετρητών σε αθλητικά στοιχήματα.

Εμφάνιση περισσότερων...

Μπόνους σύστασης

Τι είναι τα μπόνους στοιχήματος;

Τι είναι τα μπόνους στοιχήματος;

Βασικά, ένα μπόνους αθλητικού στοιχήματος είναι απλώς ένα εργαλείο μάρκετινγκ. Δίνονται σε νέους παίκτες για να γλυκάνουν τη συμφωνία μετά από μια επιτυχημένη διαδικασία εγγραφής. Αλλά τα έπαθλα δεν χρησιμοποιούνται μόνο σε νέους παίκτες. Οι υφιστάμενοι παίκτες στοιχηματισμού λαμβάνουν επίσης μια ανταμοιβή για την ακλόνητη πίστη τους στη διαδικτυακή μάρκα στοιχημάτων. Το βραβείο μπορεί να είναι δωρεάν στοιχήματα, επιστροφή μετρητών, μπόνους καλωσορίσματος, παραπομπές παικτών και ούτω καθεξής.

Γιατί όμως οι αθλητικοί στοιχηματιστές προσφέρουν μπόνους; Πρώτα απ 'όλα, ο αυθόρμητος ανταγωνισμός δεν επιτρέπει σε κανένα αθλητικό στοίχημα να καθίσει και να περιμένει τους παίκτες να εγγραφούν. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι από αυτούς ξεκινούν μια επιθετική προσπάθεια μάρκετινγκ για να δελεάσουν και να κρατήσουν παίκτες.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του στοιχήματος θα αρκούνται πάντα με επιπλέον δωρεάν στοιχήματα ή χρήματα που κατατέθηκαν στους στοιχηματικούς τους λογαριασμούς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αρχάριους που χρειάζονται λίγο χώρο για να κουνιάσουν για να πάρουν το μπουκέτο.

Παρακάτω είναι τα κύρια πλεονεκτήματα των μπόνους στοιχήματος:

 • Βοηθούν τους παίκτες να εγκατασταθούν γρήγορα σε ένα αθλητικό βιβλίο.
 • Τα μπόνους βοηθούν στη μείωση του κινδύνου επιτρέποντας στους παίκτες να ποντάρουν δωρεάν.
 • Είναι εύκολο να ενεργοποιηθούν.
 • Τα μπόνους βοηθούν τα αθλητικά βιβλία να προσελκύουν και να διατηρούν παίκτες
Τι είναι τα μπόνους στοιχήματος;
Πώς λειτουργούν οι προσφορές διαδικτυακού στοιχήματος

Πώς λειτουργούν οι προσφορές διαδικτυακού στοιχήματος

Οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στοιχηματισμού και να λάβουν τον κωδικό προσφοράς αθλητικών στοιχημάτων για να διεκδικήσουν μπόνους χωρίς κατάθεση για online αθλητικά στοιχήματα. Ο κωδικός μπόνους είναι ένα σύνολο αριθμών/γραμμάτων για την ενεργοποίηση μιας προσφοράς μπόνους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να κάνουν μια ελάχιστη κατάθεση πριν ενεργοποιηθεί το μπόνους.

Μετά την εκπλήρωση των προϋποθέσεων, η ανταμοιβή θα αντανακλά αυτόματα στον στοιχηματικό λογαριασμό δίπλα στο πραγματικό υπόλοιπο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων μπόνους αμέσως. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μια απαίτηση playthrough που πρέπει να εκπληρωθεί. Μερικές φορές ονομάζονται απαιτήσεις ανατροπής ή απαιτήσεις στοιχηματισμού, αυτές είναι οι καθορισμένες φορές που πρέπει να παίξετε χρησιμοποιώντας το μπόνους πριν την ανάληψη.

Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι ένα αθλητικό στοίχημα είναι αρκετά γενναιόδωρο για να προσφέρει στους νέους παίκτες ένα μπόνους καλωσορίσματος 100% έως και 100 $. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Αλλά τότε, υπάρχει μια απαίτηση στοιχηματισμού 10x. Εδώ λοιπόν, αν ένας παίκτης καταθέσει 50$, παίρνει ένα μπόνους 50$. Για να εισπράξει αυτό το μπόνους, ο παίκτης πρέπει να στοιχηματίσει $500 ($50 x 10). Ευτυχώς, οι παίκτες δεν χρειάζεται να στοιχηματίσουν το συνολικό ποσό σε ένα μόνο στοίχημα.

Εκτός από τις απαιτήσεις στοιχηματισμού, ρίξτε επίσης μια ματιά στα ακόλουθα πράγματα:

 • Ημερομηνία λήξης του μπόνους (συνήθως 30 έως 60 ημέρες).
 • Το μέγιστο ποσό πονταρίσματος.
 • Η επιλέξιμη μέθοδος κατάθεσης, αν και ασυνήθιστη.
Πώς λειτουργούν οι προσφορές διαδικτυακού στοιχήματος
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους στοιχήματος

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους στοιχήματος

Λοιπόν, πώς οι παίκτες του στοιχήματος τοποθετούν ένα ποντάρισμα με τα δωρεάν χρήματα ή τα στοιχήματα; Ευτυχώς, δεν είναι τόσο διαφορετικό από κάνοντας παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα. Ξεκινήστε προσθέτοντας την επιλογή αγώνα στο δελτίο στοιχήματος. Μόλις γίνει αυτό, προχωρήστε στην τοποθέτηση ενός πονταρίσματος.

Θα δείτε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο μπόνους εάν υπάρχει. Θυμηθείτε ότι εάν η αξία πονταρίσματος είναι μεγαλύτερη από το συνολικό ποσό μπόνους, το υπόλοιπο θα αφαιρεθεί από το κύριο πορτοφόλι. Οι πληροφορίες είναι σαφώς ορατές στο δελτίο επιβεβαίωσης. Καλή τύχη!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους στοιχήματος
Συμβουλές και κόλπα για μπόνους

Συμβουλές και κόλπα για μπόνους

Υπάρχει πραγματικά κάποια στρατηγική για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μπόνους στοιχήματος; Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

 • Γνωρίστε τις διαθέσιμες επιλογές: Αξίζει να μάθετε μερικά πράγματα για τους τύπους μπόνους στοιχήματος. Ο πιο συνηθισμένος τύπος μπόνους είναι χωρίς κατάθεση, όπου ο στοιχηματιστής αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό της κατάθεσης. Αντίθετα, ορισμένα αθλητικά στοιχήματα προσφέρουν δωρεάν στοιχήματα χωρίς κατάθεση. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίκτες παίρνουν χρήματα μπόνους χωρίς να καταθέσουν τίποτα. Εκτός από αυτά τα δύο, τα bookmakers προσφέρουν επίσης εκπτώσεις, δωρεάν στοιχήματα, μπόνους επαναφόρτωσης και παραπομπές. Επομένως, επιλέξτε αυτό που ενέχει ελάχιστους κινδύνους.

 • Χαμηλή απαίτηση ανατροπής: Πάρτε αυτό το παράδειγμα. ένας διαδικτυακός στοιχηματισμός προσφέρει μια εντυπωσιακή ανταμοιβή καλωσορίσματος 1.000$. Αμέσως, εγγράφεστε και λογαριάζεστε και το διεκδικείτε μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι το μπόνους έχει απαίτηση 10x rollover. Ακόμη χειρότερα, αυτή η προϋπόθεση πρέπει να εκπληρωθεί εντός μιας εβδομάδας. Εκτός κι αν κάποιος είναι βαρύς τζογαδόρος, το να στοιχηματίζεις 10.000$ σε μια εβδομάδα είναι ένα αντικατοπτρισμό. Σε τον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος, μια συμφωνία που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή μάλλον είναι.

 • Πηγαίνετε για υψηλότερα ελάχιστα πονταρίσματα: Είναι ενδιαφέρον ότι τα αθλητικά βιβλία δεν επιτρέπουν στους παίκτες να ποντάρουν οποιοδήποτε ποσό με τα χρήματα μπόνους τους. Εάν συνέβαινε αυτό, τότε οι περισσότεροι παίκτες θα πληρούσαν γρήγορα την απαίτηση ανατροπής. Έτσι, για να αποφύγουν αυτό το σενάριο, τοποθετούν ένα ανώτατο όριο στο μέγιστο ποντάρισμα κατά τη διάρκεια της περιόδου μπόνους. Επομένως, η αναζήτηση υψηλότερων ελάχιστων πονταρισμάτων σημαίνει ότι πληροίτε τις απαιτήσεις ανατροπής πολύ νωρίτερα.

 • Καταστροφή: Μερικοί παίκτες επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε μεγάλες αποδόσεις. Τώρα αυτό σημαίνει ότι εάν τα στοιχήματά τους κερδίσουν, παραμένουν με λιγότερες απαιτήσεις playthrough. Στα αθλητικά στοιχήματα, αυτό ονομάζεται busting out. Όμως, όσο καλό και αν ακούγεται, αυτή η διαδικασία μπορεί να χρειάζεται ένα σημαντικό bankroll. Ωστόσο, αξίζει να συμπληρωθούν οι απαιτήσεις ανατροπής αθλητικών στοιχημάτων.

 • Χρησιμοποιήστε το back and lay betting: Ας υποθέσουμε ότι τοποθετείτε ένα στοίχημα $10 στο Ίππο Α για να κερδίσετε μια κούρσα με αποδόσεις 5.0. Εάν το άλογο κερδίσει, σημαίνει ότι θα πάρετε $50. Αυτό ονομάζεται πίσω στοίχημα. Από την άλλη πλευρά, το στοίχημα lay περιλαμβάνει ποντάρισμα χρημάτων για να μην κερδίσει το άλογο. Αυτά τα δύο στοιχήματα διασφαλίζουν ότι μεγιστοποιείτε τα κέρδη διατηρώντας ταυτόχρονα το μπόνους του μπουκ. Θυμηθείτε, ο στόχος είναι να κερδίσετε και να αποσυρθείτε.

Συμβουλές και κόλπα για μπόνους
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το μπόνους τώρα; Λοιπόν, κρατήστε πρώτα τα άλογά σας! Είναι ζωτικής σημασίας να θυμόμαστε ότι τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι μια υπόθεση do-or-die. Ως εκ τούτου, μην υπερβάλλετε προσπαθώντας να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις ανατροπής.

Το στοίχημα με συναισθήματα και όχι με στρατηγική μπορεί να οδηγήσει μόνο σε ένα αποτέλεσμα – περισσότερες απώλειες. Έτσι, δημιουργήστε ένα bankroll και αποφύγετε να κυνηγήσετε τις ζημιές.

Υπεύθυνος τζόγος