Διεκδίκησε το Δωρεάν στοιχήματα

Ίσως είναι δύσκολο να βρείτε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων που δεν προσφέρουν δωρεάν στοιχήματα κάποιου είδους. Ταυτόχρονα, ένα δωρεάν στοίχημα μπορεί να αφορά πολλές άλλες προσφορές, επομένως μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά αν ο παίκτης είναι αρχάριος. Τα δωρεάν στοιχήματα είναι μια σημαντική προώθηση που πρέπει να αναζητήσετε σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων. Φυσικά, αυτές οι προσφορές συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις, αλλά η απόκτησή τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το πορτοφόλι κάθε παίκτη.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για δωρεάν στοιχήματα και γεγονότα που πρέπει να έχουν υπόψη οι παίκτες του στοιχήματος όταν εγγράφονται σε μια διαδικτυακή τοποθεσία στοιχημάτων ή εάν πρέπει να συγκρίνουν δωρεάν στοιχήματα μεταξύ ιστοσελίδων στοιχημάτων.

Διεκδίκησε το Δωρεάν στοιχήματα
Τι είναι τα δωρεάν στοιχήματα

Τι είναι τα δωρεάν στοιχήματα

Τα δωρεάν στοιχήματα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ορισμένοι αρχάριοι παίκτες μπορεί να είναι δύσπιστοι. Πώς λειτουργούν όμως τα δωρεάν στοιχήματα; Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν δωρεάν στοιχήματα για να προσελκύσουν τους παίκτες για να εγγραφούν στους ιστότοπούς τους και να κάνουν κατάθεση στους λογαριασμούς τους. Οι στοιχηματιστές ελπίζουν ότι οι παίκτες όχι μόνο θα στοιχηματίσουν με τις υπηρεσίες τους, αλλά θα τους κρατήσουν να στοιχηματίζουν μακροπρόθεσμα, παρέχοντας στους παίκτες ένα προνόμιο.

Τα δωρεάν στοιχήματα είναι ένα απλό μπόνους. Οι παίκτες του στοιχήματος συνήθως αποκτούν ένα ορισμένο ποσό για να στοιχηματίσουν όταν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα. Ωστόσο, αυτό το μπόνους σχεδόν πάντα δεν μπορεί να εξαργυρωθεί ως μετρητά. Υπάρχουν και άλλα είδη μπόνους στοιχήματος που προσφέρουν οι στοιχηματιστές. Μην ξεχάσετε να τα ελέγξετε για να έχετε την καλύτερη εμπειρία στοιχηματισμού.

Για παράδειγμα, εάν το δωρεάν στοίχημα αξίζει $5 και ένας παίκτης το χάσει, αυτό το ποσό σε δολάρια εξαφανίζεται αμέσως. Εάν οι παίκτες στοιχηματίσουν στο δωρεάν στοίχημα 5 $ και κερδίσουν 5 $, θα κρατήσουν μόνο τα 5 $ που κέρδισαν ως ποσό που μπορεί να αποσυρθεί.

Τι είναι τα δωρεάν στοιχήματα
Απαιτήσεις για δωρεάν στοιχήματα

Απαιτήσεις για δωρεάν στοιχήματα

Ας υποθέσουμε ότι οι παίκτες του στοιχήματος βλέπουν έναν ιστότοπο που παρέχει διαδικτυακά στοιχήματα με δωρεάν στοιχήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, συνήθως υπάρχουν προϋποθέσεις και προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να είναι επιλέξιμοι να το διεκδικήσουν.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο στόχος των δωρεάν στοιχημάτων είναι να προσελκύσουν νέους παίκτες και να συνεχίσουν να παίζουν παίκτες μακροπρόθεσμα, στοιχηματικές ιστοσελίδες συνήθως διευκολύνουν τη διεκδίκηση δωρεάν στοιχημάτων. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους οι ιστότοποι στοιχημάτων με δωρεάν στοιχήματα επιτρέπουν στους παίκτες να το διεκδικήσουν.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στον διαδικτυακό ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων. Ορισμένοι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων ενδέχεται να απαιτούν από τους παίκτες να υποβληθούν και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία KYC (Γνωρίζω-Σου-Πελάτη), όπου οι παίκτες θα πρέπει να παράσχουν έγγραφα που επαληθεύουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Εγγραφή α έγκυρος τρόπος πληρωμής και ολοκληρώστε την πρώτη κατάθεση σε λογαριασμό ενός στοιχηματιστή.

Ορισμένες ιστοσελίδες στοιχημάτων ενδέχεται να απαιτούν από τους παίκτες να τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα. Η αξία αυτού του πρώτου στοιχήματος μπορεί να καθορίσει το ποσό του δωρεάν στοιχήματος που θα δώσει ο ιστότοπος στοιχημάτων.

Ορισμένες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων με δωρεάν στοιχήματα ενδέχεται να απαγορεύσουν στους παίκτες να χρησιμοποιούν τα δωρεάν στοιχήματά τους για να στοιχηματίσουν σε αποδόσεις κάτω από ζυγούς, ώστε να εμποδίσουν τους παίκτες να υποστηρίξουν κάτι που φαίνεται σίγουρος νικητής.

Ορισμένοι μεγάλοι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων διαθέτουν επίσης δωρεάν προσφορές στοιχημάτων που μπορούν να λάβουν οι υπάρχοντες χρήστες. Αυτά τα δωρεάν στοιχήματα απαιτούν από τους παίκτες να στοιχηματίσουν ένα συγκεκριμένο ποσό ή για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα να προχωρήσουν ώστε να λάβουν το δωρεάν στοίχημα.

Απαιτήσεις για δωρεάν στοιχήματα
Μετατρέψτε τα δωρεάν στοιχήματα σε πραγματικά χρήματα

Μετατρέψτε τα δωρεάν στοιχήματα σε πραγματικά χρήματα

Το να κάνετε τα καλύτερα δωρεάν στοιχήματα στο διαδίκτυο είναι αρκετά εύκολο. Μόλις διεκδικηθεί το δωρεάν στοίχημα, οι παίκτες μπορούν απλώς να τοποθετήσουν ένα στοίχημα όπως συνήθως. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν στοίχημα, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τα ψιλά γράμματα, προσέχοντας πράγματα όπως γεωγραφικούς περιορισμούς και απαιτήσεις playthrough.

Γεωγραφικοί περιορισμοί

Το να γνωρίζετε εάν η γεωγραφική τοποθεσία πληροί τις προϋποθέσεις για έναν παίκτη να χρησιμοποιήσει το δωρεάν στοίχημα είναι αρκετά εύκολο. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων συνήθως αναφέρουν τη χώρα ή τις χώρες όπου μπορεί να εξαργυρωθεί το δωρεάν στοίχημα στους όρους και τις προϋποθέσεις του εν λόγω δωρεάν στοιχήματος.

Εάν δεν υπάρχουν αναφερόμενοι γεωγραφικοί περιορισμοί, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το δωρεάν στοίχημα ισχύει διεθνώς.

Απαιτήσεις Playthrough

Οι απαιτήσεις Playthrough, από την άλλη πλευρά, τείνουν να είναι πιο περίπλοκες. Οι απαιτήσεις Playthrough συνήθως σημαίνουν ότι οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να τοποθετήσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό ή αξία στοιχημάτων για να μπορέσουν να εξαργυρώσουν με κέρδη στο δωρεάν στοίχημα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να υπολογίσετε την αξία ενός δωρεάν στοιχήματος με απαιτήσεις playthrough είναι να πολλαπλασιάσετε το δωρεάν στοίχημα με τον αριθμό των απαιτούμενων ανατροπών ή να στοιχηματίσετε τη συνολική του αξία μέσω των ιδίων κεφαλαίων του παίκτη.

Ας υποθέσουμε ότι ο ιστότοπος στοιχημάτων προσφέρει ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 100 $. Εάν η απαίτηση playthrough είναι να το αναποδογυρίσετε τρεις φορές, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει στη συνέχεια να ποντάρουν 300$ προτού μπορέσουν να πληρωθούν τυχόν κέρδη στο δωρεάν στοίχημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι διαφορετικοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων μπορεί να έχουν διαφορετικές απαιτήσεις για playthrough.

Μετατρέψτε τα δωρεάν στοιχήματα σε πραγματικά χρήματα
Δωρεάν στρατηγική στοιχημάτων σε στοιχηματικές τοποθεσίες

Δωρεάν στρατηγική στοιχημάτων σε στοιχηματικές τοποθεσίες

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα καλύτερα δωρεάν στοιχήματα διπλασιάζοντας τα bankrolls, αντισταθμίζοντας στοιχήματα ή ταιριάζουν στοιχήματα. Αυτές οι μέθοδοι είναι μερικοί από τους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι οι παίκτες κάνουν τα περισσότερα χρήματα από τα δωρεάν στοιχήματα.

Ο διπλασιασμός των bankrolls είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε δωρεάν στοιχήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες του στοιχήματος είναι να το τοποθετήσουν στο bookmaker που τους έδωσε το δωρεάν στοίχημα.

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν στοιχήματα αντισταθμίζοντας τα στοιχήματά τους. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την τοποθέτηση του δωρεάν στοιχήματος σε ένα στοίχημα που ανταγωνίζεται άμεσα ένα στοίχημα που έκαναν με δικά τους χρήματα. Τα στοιχήματα αντιστάθμισης κινδύνου με ένα δωρεάν στοίχημα διασφαλίζουν ότι οι παίκτες μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν χωρίς κανένα μειονέκτημα.

Τα αντιστοιχισμένα στοιχήματα, από την άλλη πλευρά, μετατρέπουν τα δωρεάν στοιχήματα σε μετρητά. Για να γίνει αυτό, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να τοποθετήσουν ένα δωρεάν στοίχημα σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα (π.χ. η ομάδα 1 κερδίζει) και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν ένα ανταλλακτήριο στοιχήματος για να στοιχηματίσουν το αντίθετο αποτέλεσμα (π.χ. η ομάδα 1 δεν κερδίζει). Μέσω αυτού, η αξία του δωρεάν στοιχήματος μεγιστοποιείται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Δωρεάν στρατηγική στοιχημάτων σε στοιχηματικές τοποθεσίες
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Ενώ ο τζόγος είναι διασκεδαστικός, να έχετε κατά νου ότι είναι ψυχαγωγία επί πληρωμή. Δεν συνιστούμε στους παίκτες να βασίζονται στον τζόγο ως όλο τον βιοπορισμό τους.

Είναι σημαντικό να ορίσετε ένα όριο προϋπολογισμού και ένα χρονικό όριο. Στη ζέστη της στιγμής, οι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να μην συνειδητοποιούν ότι καταστρέφουν τις αποταμιεύσεις τους ή ότι ξεχνούν τα άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή, όπως η οικογένεια ή η καριέρα.

Ο καθορισμός ενός ορίου μπορεί επίσης να αποτρέψει τους παίκτες από το να κυνηγήσουν ήττες σε έναν γκρεμό. Μην στοιχηματίζετε με χρήματα που δεν κατέχουν ή δεν έχουν. Εάν οι παίκτες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στοιχηματίσουν, τότε δεν πρέπει να παίζουν. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε χρέη και άλλα προβλήματα στην οικονομική και προσωπική ζωή ενός παίκτη.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα για να ασκήσετε υπεύθυνο τζόγο είναι να μην πέσετε ποτέ θύμα της πλάνης του παίκτη. Το στοίχημα σε αθλήματα είναι ένα παιχνίδι τύχης και τύχης και καμία δεισιδαιμονία δεν θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας ενός παιχνιδιού. Κάθε αποτέλεσμα δεν εξαρτάται το ένα από το άλλο και η προσωπική τύχη ενός στοιχηματιστή δεν σημαίνει πάντα τύχη στο στοίχημα.

Ο τζόγος υπό την επήρεια αλκοόλ είναι κακή ιδέα, καθώς μπορεί να βλάψει τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων ενός παίκτη. Τα στοιχήματα που βασίζονται στο αλκοόλ μπορεί να οδηγήσουν σε κακά στοιχήματα, να κυνηγούν απώλειες ή να ξοδεύουν πέρα από τον προϋπολογισμό και το χρονικό όριο που μπορεί να ορίσει κάποιος για τον εαυτό του.

Υπεύθυνος τζόγος