Διεκδίκησε το Κωδικοί μπόνους

Στον κόσμο του διαδικτυακού τζόγου, οι κωδικοί προσφοράς, γνωστοί και ως κωδικοί μπόνους, είναι εξαιρετικά σημαντικοί. Παρέχουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια ειδική δωρεάν προσφορά στοιχήματος ή μπόνους που δεν θα ήταν προσβάσιμο αν πηγαίνατε κατευθείαν στον ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων.

Ένας διαδικτυακός κωδικός προώθησης αθλητικών στοιχημάτων είναι απλώς ένας κωδικός που δημιουργείται από υπολογιστή που αποτελείται από γράμματα ή/και αριθμούς που οι χρήστες στο διαδίκτυο μπορούν να εισαγάγουν σε ένα προωθητικό κουτί σε μια ιστοσελίδα για να λάβουν έκπτωση ή προσφορά κατά την εγγραφή ή την αγορά. Η θέση του κωδικού προσφοράς εξαρτάται από το αθλητικό στοίχημα, αλλά θα είναι πάντα σαφές σχετικά με το πού θέλουν να εισαγάγουν τον κωδικό προσφοράς.

Διεκδίκησε το Κωδικοί μπόνους

Ορισμένα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία έχουν αναπτύξει κωδικούς προσφοράς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νέοι πελάτες κατά την εγγραφή τους για νέο λογαριασμό. Οι κωδικοί προσφοράς υπάρχουν για να παρέχουν στους νέους πελάτες μια ανταμοιβή για το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού. Όταν χρησιμοποιείτε τον προσαρμοσμένο κωδικό προσφοράς ενός ιστότοπου αθλητικών στοιχημάτων, επιβεβαιώνετε ότι θέλετε να λάβετε την προσφορά που είναι διαθέσιμη σε αυτούς τους αθλητικούς στοιχηματισμούς κατά την εγγραφή σας.

Τα περισσότερα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία θα έχουν κάποια μεταβλητότητα στον όρο «κωδικός προσφοράς». Ορισμένοι διαδικτυακοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων θα το αναφέρουν ως κωδικό μπόνους, ενώ άλλοι θα το αναφέρουν ως κωδικό παραπομπής. Οι κωδικοί κατάθεσης χρησιμοποιούνται επίσης στη θέση των κωδικών προσφοράς. Επομένως, προσέξτε προσεκτικά αυτά την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε έναν διαδικτυακό στοιχηματιστή.

Section icon
Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς προσφοράς

Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς προσφοράς

Για να μπορέσετε να διεκδικήσετε ένα πολύτιμο μπόνους, πρέπει πρώτα να εντοπίσετε τους τρέχοντες και ακριβείς κωδικούς μπόνους. Δεν έχει νόημα να βρείτε ένα πραγματικά καλό μπόνους εάν ο κωδικός δεν είναι πλέον έγκυρος. Υπάρχουν χιλιάδες ειδικές προσφορές διαθέσιμες στο διαδίκτυο και θα μπορείτε πάντα να βρίσκετε τις καλύτερες προσφορές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Αφού συντάξετε μια λίστα με πιθανούς κωδικούς μπόνους, πρέπει να επιλέξετε το αθλητικό στοίχημα όπου θέλετε να παίξετε. Πριν επιλέξετε έναν ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων, έχετε υπόψη σας ότι οι περισσότεροι κωδικοί μπόνους είναι προσβάσιμοι μόνο σε παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά, επομένως πρέπει να επιλέξετε μια ομάδα τυχερών παιχνιδιών όπου δεν έχετε ήδη λογαριασμό.

Όταν βρείτε έναν ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, ήρθε η ώρα να εγγραφείτε. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σας, την ημερομηνία γέννησής σας, να είστε 18 ετών και άνω, να έχετε έγκυρο και νόμιμο λογαριασμό email και να μπορείτε να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας μια εγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής με το όνομά σας. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ, η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς προσφοράς
Μετατρέψτε τους κωδικούς προσφοράς σε πραγματικά χρήματα

Μετατρέψτε τους κωδικούς προσφοράς σε πραγματικά χρήματα

Εξετάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς προτού προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το μπόνους σας. Όταν προσπαθείτε να διεκδικήσετε το μπόνους, προσέξτε τις απαιτήσεις ανατροπής, τους περιορισμούς τυχερών παιχνιδιών, τους περιορισμούς στοιχημάτων και τις ημερομηνίες λήξης.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή απορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο στοιχημάτων για επιβεβαίωση και ελέγξτε ξανά τις απαιτήσεις. Τα καλύτερα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία διαθέτουν τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης πελατών που είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων και να διεκδικήσετε ένα μπόνους μόνο για να ανακαλύψετε ότι κάποια κρυφή ρήτρα σας εμποδίζει να αποσύρετε τα κέρδη σας.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και πληροίτε τις απαιτήσεις, ήρθε η ώρα να εξαργυρώσετε το μπόνους σας και να ξεκινήσετε να παίζετε. Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, συνιστάται να σχεδιάσετε μια στρατηγική για την καλύτερη χρήση του μπόνους σας. Έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε εάν χρησιμοποιήσετε το σωστό μπόνους.

Μετατρέψτε τους κωδικούς προσφοράς σε πραγματικά χρήματα
Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους

Ξεκινήστε εξετάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις ενός μπόνους. Σχεδόν οι όροι και προϋποθέσεις κάθε στοιχηματικού ιστότοπου περιλαμβάνουν μερικές εκπλήξεις. Οι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον να ρίξετε μια ματιά στα βασικά σημεία που θα επηρεάσουν την απόφασή σας.

Υπάρχουν επίσης πολλές απαιτήσεις στοιχηματισμού που θα επιβάλουν οι ιστότοποι στοιχημάτων σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης των στοιχημάτων προτού μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μπόνους. Η απαίτηση στοιχηματισμού συνήθως καθορίζει πόσες φορές πρέπει να παίξετε πριν το μπόνους σας μετατραπεί σε πραγματικά χρήματα που μπορείτε να κάνετε ανάληψη.

Εξετάστε τη διάρκεια ισχύος του μπόνους σας. Οι περιορισμένες περίοδοι εγκυρότητας μπόνους θα σας πιέσουν για να αυξήσετε τα στοιχήματά σας και να υπερβείτε τον προϋπολογισμό στοιχημάτων σας, αυξάνοντας τον κίνδυνο να χάσετε.

Το πιο σημαντικό, λάβετε υπόψη τη νομιμότητα του διαδικτυακού στοιχήματος στο οποίο σκοπεύετε να παίξετε. Η αδειοδότηση ενός διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την απόφαση της επιλεξιμότητάς του. Οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων που είναι νόμιμες διαθέτουν άδεια είτε από κυβερνητικές είτε από ανεξάρτητες αρχές, μερικές φορές και από τις δύο.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους
Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων κωδικών προώθησης

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων κωδικών προώθησης

Εκτός από τις σχετικές πτυχές που αναφέρθηκαν παραπάνω σχετικά με το τι πρέπει να αναζητήσετε στο α μπόνους εγγραφής, υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες που μερικές φορές περιέχονται στους Όρους και Προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Ελέγξτε εάν υπάρχει κανόνας μέγιστης ανάληψης πριν χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε κωδικό προσφοράς. Εάν υπάρχει, διαβάστε το προσεκτικά γιατί ορίζει πόσο από το χρηματικό έπαθλό σας μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Τα αθλητικά βιβλία χρησιμοποιούν αυτόν τον απλό κανόνα για να αποτρέψουν την απώλεια μεγάλων χρημάτων σε τυχερούς παίκτες.

Ας υποθέσουμε ότι κερδίσατε $500 σε χρήματα μπόνους. εάν το μέγιστο όριο ανάληψης της προσφοράς ήταν 200 $, δεν θα δείτε ποτέ τα υπόλοιπα 300 $. Ο διαδικτυακός ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτων έχει το νόμιμο δικαίωμα να το ανακαλέσει και να σας δώσει τα εγγυημένα $200.

Μερικά μπόνους απαιτούν μια πρώτη κατάθεση. Ενώ κάποιοι μπόνους αθλητικών στοιχημάτων διαφημίζονται ως εντελώς δωρεάν, αυτό λέει μόνο μέρος της αλήθειας. Ναι, μπορείτε να λάβετε το μπόνους ακόμα κι αν δεν κάνετε κατάθεση. Ωστόσο, εάν βγείτε στην κορυφή και θέλετε να αποσύρετε τα κέρδη σας, το αθλητικό στοίχημα θα εξακολουθεί να απαιτεί κατάθεση.

Οι υπηρεσίες ανάληψης, από την άλλη πλευρά, δεν είναι δωρεάν – και χρησιμοποιούνται μόνο από χρήστες που πληρώνουν. Για να είστε ελεύθεροι να κάνετε ανάληψη χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό, πρέπει πρώτη κατάθεση ένα μικρό ποσό, όπως $10-$25, και στη συνέχεια ολοκληρώστε το KYC.

Ενδέχεται επίσης να ισχύουν περιορισμοί στοιχηματισμού. Δεδομένου ότι ορισμένα αθλήματα βαθμολογούνται πιο βαριά από άλλα, το αθλητικό τεμάχιο μπορεί να διστάζει να ρισκάρει πραγματικά χρήματα σε ένα δωρεάν μπόνους για ένα βαρύ άθλημα. Επιβεβαιώστε αυτόν τον κανόνα δύο φορές πριν ποντάρετε με τον κωδικό προσφοράς σας.

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων κωδικών προώθησης
Ποια αθλήματα προσφέρουν κωδικούς προσφοράς;

Ποια αθλήματα προσφέρουν κωδικούς προσφοράς;

Οι περισσότεροι κωδικοί προσφοράς αθλητικών στοιχημάτων ισχύουν για όλα τα πρωταθλήματα. Αν και αυτή η λίστα μπορεί να μην είναι πλήρης, οι παρακάτω είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές μεταξύ των παικτών:

Κωδικοί προσφοράς MLB

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό κωδικό προσφοράς ιστότοπου αθλητικών στοιχημάτων σε ένα παιχνίδι MLB. Οι γραμμές χρημάτων, οι γραμμές εκτέλεσης, οι συνολικές σειρές, τα στηρίγματα παιχνιδιών, τα σκηνικά παικτών και τα στοιχήματα σε συμμετοχές θα πρέπει να είναι όλα διαθέσιμα σε εσάς. Πρόσθετες προσφορές αθλητικών στοιχημάτων MLB είναι διαθέσιμες σε όλους τους παίκτες. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε έναν παίκτη να πετύχει ένα home run και στη συνέχεια να κερδίσετε μερικά δολάρια σε δωρεάν πίστωση στοιχήματος για κάθε home run που χτυπά οποιοσδήποτε παίκτης σε αυτό το παιχνίδι.

Κωδικοί προσφοράς NBA

Κάθε χρόνο, παίζονται τεράστιοι αριθμοί αγώνων μπάσκετ, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί κωδικοί μπόνους αθλητικών στοιχημάτων χρησιμοποιούνται στη δράση του NBA. Υπάρχουν μερικά φανταστικά μπόνους NBA online αθλητικών στοιχημάτων διαθέσιμα, που κυμαίνονται από αυξήσεις αποδόσεων έως δωρεάν προσφορές στοιχημάτων και διαγωνισμούς. Για παράδειγμα, ως μέρος του διαγωνισμού NBA στο TNT Over/Under, οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων απονέμουν χιλιάδες δολάρια σε εβδομαδιαία έπαθλα.

Κωδικοί προσφοράς NFL

Κατά τη διάρκεια της σεζόν του NFL, το μεγαλύτερες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων τείνουν να προσφέρουν τους μεγαλύτερους κωδικούς προσφοράς αθλητικών στοιχημάτων. Μερικές από τις προσφορές αθλητικών στοιχημάτων πριν από το Super Bowl 56 περιελάμβαναν κωδικούς προσφοράς όπως "Στοιχηματίστε 5$, Κερδίστε 180$". Πρόσθετοι κωδικοί μπόνους αθλητικών στοιχημάτων NFL, όπως αύξηση αποδόσεων, μπόνους παρολί και διαγωνισμοί αθλητικών στοιχημάτων, όπως διαγωνισμοί "Beat the Spread" ή ημερήσιοι δωρεάν πισίνες, είναι επίσης διαθέσιμοι στα καλύτερα αθλητικά στοιχήματα.

Κωδικοί προσφοράς NHL

Επειδή υπάρχουν πολλοί οπαδοί του NHL σε μέρη όπου επιτρέπονται τα αθλητικά στοιχήματα, μερικοί από τους καλύτερους κωδικούς προώθησης αθλητικών στοιχημάτων προσφέρονται σε αγώνες χόκεϊ επί πάγου. Τον τελευταίο καιρό, έχουμε δει μερικά φανταστικά κίνητρα αθλητικών στοιχημάτων. Για παράδειγμα, ένας πράκτορας στοιχημάτων πρόσφερε στο παρελθόν το μπόνους "NHL Brick Wall", στο οποίο μπορούσατε να στοιχηματίσετε 50 $ σε μια ομάδα για να κερδίσει ένα παιχνίδι και να λάβετε 1 $ σε δωρεάν πίστωση στοιχήματος για κάθε απόκρουση που έκανε ο τερματοφύλακάς της.

Κωδικοί προσφοράς College Sports

Πολλές πολιτείες επιτρέπουν τα αθλητικά στοιχήματα κολεγίων, αλλά μπορεί να μην μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ομάδες εντός της πολιτείας ή να τοποθετήσετε στηρίγματα παικτών. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς προσφοράς εγγραφής αθλητικών στοιχημάτων για κολεγιακά παιχνίδια, ενώ οι πιθανότητες αυξάνονται και τα κίνητρα πάρι είναι συχνά διαθέσιμα.

Ποια αθλήματα προσφέρουν κωδικούς προσφοράς;
Τύποι κωδικών προσφοράς

Τύποι κωδικών προσφοράς

Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους κωδικούς προσφοράς αθλητικών στοιχημάτων. Όπως πάντα, να προσέχετε τις απαιτήσεις του playthrough. Εάν είναι ένα στοίχημα χωρίς κίνδυνο, τοποθετήστε ένα κατάλληλο στοίχημα και το μπόνους μετρητά θα απονεμηθεί εάν το στοίχημά σας κριθεί ανεπιτυχές. Εάν πρόκειται για προσφορά αγώνα κατάθεσης, τα δωρεάν ποσά στοιχήματος θα πρέπει να πιστωθούν γρήγορα στον λογαριασμό σας.

Όταν πληροίτε τα κριτήρια του playthrough, έχετε την επιλογή να εξαργυρώσετε ή να συνεχίσετε να στοιχηματίζετε. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τη σελίδα προσφορών αθλητικών στοιχημάτων της αγαπημένης σας εφαρμογής για κινητά αθλητικών στοιχημάτων ή του ιστότοπου για μια λίστα με ενεργές προσφορές μπόνους αθλητικών στοιχημάτων που μπορείτε να επωφεληθείτε, μαζί με τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις του αθλητικού στοιχήματος για οποιονδήποτε από τους προσφερόμενους κωδικούς προσφοράς.

Κωδικός προσφοράς στοιχημάτων χωρίς κίνδυνο

Αυτός είναι ο πιο τυπικός τύπος κινήτρου προώθησης κωδικού προώθησης αθλητικών στοιχημάτων νέου πελάτη. Σας επιτρέπει να στοιχηματίζετε σε οποιοδήποτε παιχνίδι, ενώ γνωρίζετε ότι εάν το στοίχημά σας είναι λανθασμένο, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων το συντομότερο δυνατό. Πολλά από αυτά τα κίνητρα κωδικών προσφοράς δεν έχουν περιορισμούς ελάχιστων αποδόσεων, επομένως μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε στοίχημα θέλετε και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν αποτύχει.

Τακτικά, θα κερδίζετε επίσης μέτρια κίνητρα στοιχήματος χωρίς κίνδυνο. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να στοιχηματίζετε 25 $ σε έναν αγώνα NBA κάθε εβδομάδα και να λαμβάνετε ένα δωρεάν κουπόνι στοιχήματος 25 $ εάν το ποντάρισμά σας χάσει.

Κωδικός προσφοράς μπόνους κατάθεσης

Οι κωδικοί προσφοράς αγώνα κατάθεσης αθλητικών στοιχημάτων είναι πολύ ελκυστικοί επειδή δεν εξαρτώνται από την πρώτη σας απώλεια στοίχημα. Θα λάβετε δωρεάν πίστωση στοιχήματος ανεξάρτητα από την απόδοση του πρώτου σας στοιχήματος. Ορισμένες ιστοσελίδες στοιχημάτων, για παράδειγμα, προσφέρουν ένα μπόνους αγώνα κατάθεσης 100% μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο ποσού, που κυμαίνεται από 250 $ έως ένα εντυπωσιακό $1.500.

Μπόνους κωδικού παραπομπής

ΕΝΑ μπόνους παραπομπής έχει σκοπό να σας δελεάσει να φέρετε μαζί τους φίλους και την οικογένειά σας. Εάν μπορείτε να πείσετε έναν φίλο σας να ανοίξει λογαριασμό με το αθλητικό σας στοίχημα, θα λάβετε και οι δύο δωρεάν πίστωση στοιχήματος. Ορισμένα αθλητικά βιβλία, για παράδειγμα, μπορεί να ανταμείψουν εσάς και έναν φίλο σας έως και $100 σε πίστωση ιστότοπου, εάν πείσετε αυτό το άτομο να συμμετάσχει και να χρησιμοποιήσει τον κωδικό παραπομπής σας.

Οι πιθανότητες ενισχύουν τους κωδικούς προσφοράς

Τα κίνητρα αύξησης πιθανοτήτων μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους: μαζικές ενισχύσεις που προορίζονται για νέους πελάτες και καθημερινές ενισχύσεις που απευθύνονται σε όλους τους πελάτες. Η επιλογή να στοιχηματίσετε $1 με αυξημένες αποδόσεις 100/1 ή 150/1 στα καλύτερα αθλητικά στοιχήματα καθημερινά. Για παράδειγμα, μια υπηρεσία αθλητικών στοιχημάτων μπορεί να προσφέρει +2480 αποδόσεις, από +1750, στα Hurricanes, Flames και Maple Leafs που κερδίζουν όλα μια δεδομένη βραδιά.

Τύποι κωδικών προσφοράς
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Ο τζόγος είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσεις την ώρα σου, αλλά είναι σημαντικό να το σκεφτείς σαν να αγοράσεις εισιτήριο κινηματογράφου. Είναι συναρπαστικό όλη την ώρα, και αν τύχει να κερδίσεις κάτι παραπάνω, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Ο στόχος, όμως, είναι να διασκεδάσουμε με αυτό.

Είναι ζωτικής σημασίας να αναπτύξετε και να τηρήσετε έναν προϋπολογισμό τυχερών παιχνιδιών που σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε τις συνήθεις δαπάνες σας, ενώ σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε. Ορίστε ένα χρονικό περιορισμό για τα αθλητικά σας στοιχήματα και προγραμματίστε άλλες δραστηριότητες γύρω από αυτό. Θα πρέπει να αποφύγετε να βάζετε περισσότερα στοιχήματα για να ανακτήσετε τα χαμένα μετρητά. Αυτό ονομάζεται κυνήγι απωλειών και μπορεί να εξελιχθεί σε εθισμό στον τζόγο. Καταλάβετε ότι όλα εξαρτώνται από την τύχη και την τύχη, και κανένα επίπεδο δεισιδαιμονιών δεν μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Όταν το στοίχημα δεν είναι πλέον ευχάριστο και δεν είναι πλέον στη διαχείρισή σας, είναι καιρός να αναλάβετε δράση για να βάλετε ένα τέλος σε αυτό. Αναγνωρίζοντας ότι έχετε ένα πραγματικό πρόβλημα ως προς την αποκατάσταση. Πρέπει να εμπιστεύεστε κάποιον με τον οποίο νιώθετε άνετα να συνομιλείτε και που μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη. Διαγράψτε οποιεσδήποτε εφαρμογές τζόγου, απαγορεύστε οποιουσδήποτε ιστότοπους τζόγου και αφαιρέστε τον εαυτό σας από τυχόν φόρουμ συμβουλών όπου φοβάστε ότι μπορεί να υποτροπιάσετε.

Υπεύθυνος τζόγος