Διεκδίκησε το Μπόνους καλωσορίσματος

Τα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία δίνουν συχνά κίνητρα για να συναρπάσουν νέους παίκτες και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες παίκτες. Ένα από αυτά τα προνόμια είναι το μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, ένας νέος πελάτης μπορεί να λάβει περισσότερα χρήματα πέρα από το bankroll του και άλλα οφέλη που αναφέρονται στους όρους και τις προϋποθέσεις. Ένα μπόνους καλωσορίσματος μπορεί να είναι το 100% της αρχικής κατάθεσης ή περισσότερο.

Οι ιστότοποι στοιχημάτων με μπόνους καλωσορίσματος συνήθως αλλάζουν τους όρους, επομένως ό,τι ήταν διαθέσιμο πριν από έναν μήνα μπορεί να μην ισχύει πλέον. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες θα πρέπει να ενημερώνονται για τις αλλαγές για να επωφεληθούν από τις καλύτερες προσφορές. Πολλοί στοιχηματιστές παρέχουν αυτό το μπόνους αθλητικών στοιχημάτων για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά.

Διεκδίκησε το Μπόνους καλωσορίσματος

Οι νέοι παίκτες ενθαρρύνονται να πάρουν την προσφορά εγγραφής, ειδικά όταν τοποθετούν στοιχήματα σε νέα παιχνίδια. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε χωρίς ρίσκο σε έναν ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων με πραγματικά χρήματα. Μερικές φορές, αυτή η προσφορά είναι αποκλειστική για ορισμένα παιχνίδια, επομένως η επιβεβαίωση των λεπτομερειών πριν από την τοποθέτηση ενός στοιχήματος είναι απαραίτητη. Σχεδόν όλοι online αθλητικά βιβλία απαιτούν το μπόνους να στοιχηματιστεί πολλές φορές για να μπορέσει να εξαργυρωθεί. Εάν ένας νέος παίκτης εγκαταλείψει ένα παιχνίδι πριν εκπληρώσει τις απαιτήσεις στοιχηματισμού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει τα οφέλη του πακέτου καλωσορίσματος.

Section icon
Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων

Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων μπόνους καλωσορίσματος συνοδεύονται από καθηλωτικές εμπειρίες και ευκαιρίες για να κερδίσετε βραβεία. Η εύρεση ενός μπόνους καλωσορίσματος είναι εύκολη. Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων έχουν αυτήν την επιλογή στη σελίδα εγγραφής. Αυτοί οι ιστότοποι θέλουν οι παίκτες να διεκδικούν τις προσφορές, κάνοντας τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ωστόσο, το να κερδίσεις και να μετατρέψεις το μπόνους σε πραγματικά χρήματα δεν είναι απλό. Το μπόνους δεν έχει απαιτήσεις στοιχηματισμού σε σπάνιες περιπτώσεις, αλλά οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν ορισμένα πρωτόκολλα.

Πριν εγγραφείτε λογαριασμό ή διεκδικήσετε το μπόνους, είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων. Σε περίπτωση μη κολλώδους μπόνους, τα επιπλέον μετρητά δεν μπορούν να αναληφθούν απευθείας. Ακόμη και τα κέρδη από τα κολλώδη μπόνους δεν μπορούν να εξαργυρωθούν. Με άλλα λόγια, όλα τα κέρδη από το ποντάρισμα σε μπόνους παραμένουν στο σύστημα. Οι παίκτες και οι ιδιοκτήτες αθλητικών στοιχημάτων επωφελούνται από τα μπόνους καλωσορίσματος. Με κάποια δέουσα επιμέλεια, οι παίκτες μπορούν να βρουν στοιχηματικούς ιστότοπους με ένα μπόνους καλωσορίσματος που βοηθά στην αύξηση των κερδών τους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων
Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους καλωσορίσματος

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους καλωσορίσματος

Υπάρχουν πολλά μπόνους καλωσορίσματος στα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία. Αλλά δεν αξίζει κάθε προσφορά. Οι λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να επιλέξουν μια προσφορά που ταιριάζει με τις ανάγκες τους στον τζόγο. Μερικές συμβουλές θα σας φανούν χρήσιμες όταν επιλέγετε ιστοσελίδες στοιχημάτων με μπόνους καλωσορίσματος.

Αξιοπιστία

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ένας online bookie είναι αξιόπιστος επειδή προσφέρει στους παίκτες του ελκυστικά μπόνους. Μια αξιόπιστη άδεια είναι μια θεμελιώδης πτυχή μιας αξιόπιστης τοποθεσίας αθλητικών στοιχημάτων. Στην ιδανική περίπτωση, οι αξιόπιστοι πάροχοι εμφανίζουν τις πληροφορίες αδειοδότησης στην αρχική σελίδα. Οι πιο αξιόπιστοι ρυθμιστικοί φορείς είναι η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, Αρχή Παιγνίων της Μάλτας, και Επιτροπή τυχερών παιχνιδιών Γιβραλτάρ. Επειδή αυτές οι οντότητες έχουν αυστηρά πρότυπα, διασφαλίζουν ότι οι παίκτες του στοιχήματος προστατεύονται όταν εγγράφονται και διεκδικούν μπόνους αθλητικών στοιχημάτων.

Οροι και Προϋποθέσεις

Σχεδόν σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε στοιχηματισμού, υπάρχουν κρυφές ρήτρες. Προτού εγγραφείτε σε αυτό, μπορεί να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να διαβάσετε όλους τους ασυνήθιστους Όρους και Προϋποθέσεις σε ένα μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων. Τουλάχιστον, οι ειδικοί προτείνουν να διαβάσετε μέρη που σχετίζονται με την απόφαση του παίκτη. Αυτά περιλαμβάνουν περιορισμούς προώθησης, όρια ανάληψης και όρους στοιχηματισμού.

Αυτοί οι όροι δεν διαφημίζονται σχεδόν καθόλου στις σελίδες προορισμού των περισσότερων αθλητικών στοιχημάτων. Ωστόσο, μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην ποιότητα μιας διαδικτυακής εμπειρίας μπόνους. Αρκετοί ιστότοποι περιορίζουν τον αριθμό των στοιχημάτων που μπορεί να τοποθετήσει κάποιος. Η μετάβαση στην ενότητα Όρων και Προϋποθέσεων προτού εγγραφείτε για ένα μπόνους καλωσορίσματος βοηθά στην αποφυγή περιττών εκπλήξεων.

Ημερομηνία λήξης

Κάθε πράκτορας στοιχημάτων ορίζει μια συγκεκριμένη περίοδο κατά την οποία ένας παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει το μπόνους του και να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις στοιχηματισμού. Ένα σύντομο χρονικό πλαίσιο αναγκάζει πολλούς παίκτες να στοιχηματίσουν περισσότερα, υπερβάλλοντας έτσι τις δαπάνες και αυξάνοντας τον κίνδυνο να χάσουν. Ένα καλό μπόνους καλωσορίσματος επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν πολλές φορές σε μια λογική περίοδο ισχύος.

Επιλέξιμα παιχνίδια

Μερικοί άπειροι παίκτες στοιχηματισμού παίρνουν μπόνους χωρίς να ελέγξουν τα επιλέξιμα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να επιλέγετε παιχνίδια που του αρέσει να παίζει ή να στοιχηματίζει. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές τους να κερδίσουν.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους καλωσορίσματος
Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους καλωσορίσματος

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους καλωσορίσματος

Οι απαιτήσεις στοιχηματισμού αναφέρονται επίσης ως απαιτήσεις παιχνιδιού. Ορίζουν πόσες φορές ένας παίκτης πρέπει να στοιχηματίσει το μπόνους καλωσορίσματος προτού μπορεί να αποσυρθεί. Εάν ο παίκτης στοιχηματίζει την απαίτηση play-through ως x15 για μπόνους 200 USD, ο παίκτης πρέπει να στοιχηματίσει με 3.000 USD σε αθλητικούς αγώνες. Όταν πληρούν τις προϋποθέσεις στοιχηματισμού, μπορούν να αποσύρουν τα υπόλοιπα κεφάλαιά τους εάν κερδίσουν χρήματα και να μην τα ξοδέψουν σε στοιχήματα.

Ορισμένες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων εφαρμόζουν απαιτήσεις play-through τόσο για την κατάθεση όσο και για το μπόνους ταυτόχρονα, κάτι που είναι λιγότερο επιθυμητό για τους παίκτες. Ας υποθέσουμε ότι απαιτείται ένας όρος στοιχηματισμού x20 σε μια κατάθεση 50 $ και ένα μπόνους 50 $. Ο παίκτης πρέπει να στοιχηματίσει συνολικά 1.000$ πριν αποσύρει το μπόνους.

(50 $ + 50 $) * 10 = 1.000 $

Αν και τα 1.000$ μπορεί να φαίνονται δύσκολα σε έναν νέο παίκτη, πολλοί διαδικτυακοί στοιχηματιστές παρέχουν υψηλότερα RTP, καθιστώντας τα στοιχήματα πολύ πιο εύκολα από τα στοιχήματα σε επίγεια σπίτια τυχερών παιχνιδιών. Οι μετατροπές μπόνους παιχνιδιών και τα ανώτατα όρια είναι οι άλλες συνήθεις προϋποθέσεις μπόνους αθλητικών στοιχημάτων. Οι μετατροπές μπόνους παιχνιδιού αφορούν τη συμβολή συγκεκριμένων παιχνιδιών στο play-through. Τα ανώτατα όρια μετατροπής περιορίζουν το ποσό του μπόνους που μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικά μετρητά.

Ποια αθλήματα προσφέρουν μπόνους καλωσορίσματος;

Οι ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν διαφορετικά μπόνους καλωσορίσματος όταν εγγράφονται οι παίκτες. Τα πιο δημοφιλή αθλήματα έχουν συνήθως τις καλύτερες προσφορές μπόνους. Ακολουθούν περισσότερα σχετικά με τα μπόνους καλωσορίσματος για μεμονωμένα αθλήματα.

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους καλωσορίσματος
Ποδοσφαιρικό μπόνους καλωσορίσματος

Ποδοσφαιρικό μπόνους καλωσορίσματος

Ποδόσφαιρο είναι ίσως το πιο στοιχηματισμένο άθλημα στον κόσμο. Δισεκατομμύρια χρήματα πηγαίνουν στο NFL και σε άλλα δημοφιλή πρωταθλήματα όλες τις σεζόν. Πάνω από το 95% των στοιχημάτων σε ποδοσφαιρικά στοιχήματα γίνονται σε διαδικτυακούς μπουκ. Ο λόγος που ξεχωρίζουν οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων είναι ότι έχουν ελκυστικά μπόνους καλωσορίσματος. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να ταιριάξουν τα αθλητικά βιβλία. Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων μπόνους καλωσορίσματος για εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, πρωταθλήματα και αγώνες ποδοσφαίρου κολεγίων.

Πολλά αθλητικά βιβλία σήμερα επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν κατάθεση σε κρυπτονομίσματα. Όσοι καταθέτουν με Bitcoin λαμβάνουν υψηλότερο ποσό μπόνους. Επιπλέον, το BTC διευκολύνει ταχύτερες πληρωμές, όπου τα αιτήματα ανάληψης διεκπεραιώνονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Εποχές ποδοσφαίρου

Η ενημέρωση σχετικά με τα στοιχήματα μελλοντικής εκπλήρωσης και ορισμένα ποδοσφαιρικά στοιχήματα είναι θεμελιώδους σημασίας για τα αθλητικά στοιχήματα. Για παράδειγμα, το Super Bowl 56 ξεκινά στο Λος Άντζελες στις 13 Φεβρουαρίου 2022. Ορισμένα γεγονότα έχουν ήδη περάσει, όπως η κανονική περίοδος του NFL, η οποία διαρκεί από τις 9 Σεπτεμβρίου 2021 έως τις 9 Ιανουαρίου 2022. Από την άλλη πλευρά, τα πλέι οφ του NFL ξεκίνησαν στις 15 Ιανουάριος 2022. Άλλες εκδηλώσεις που πρέπει να συνεχίσετε περιλαμβάνουν:

  • Κανονική περίοδος NCAA Division
  • Συνεδριακά Πρωταθλήματα
  • Ημιτελικοί CFP
  • Το Εθνικό Πρωτάθλημα CFP

Ένα μπόνους καλωσορίσματος ποδοσφαίρου μπορεί να είναι μια προσφορά περιορισμένου χρόνου. Άλλα μπορεί να διαρκέσουν όλη τη σεζόν, επομένως η ανάγνωση των όρων και προϋποθέσεων είναι ζωτικής σημασίας πριν πάρετε έναν κωδικό κουπονιού. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν μια ελάχιστη κατάθεση για να λάβουν το μπόνους καλωσορίσματος. Κάθε διαδικτυακός πράκτορας στοιχημάτων υποδεικνύει ποιες χώρες δικαιούνται οι κάτοικοι της προσφοράς μπόνους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα μπόνους καλωσορίσματος ποδοσφαίρου δεν απαιτείται για την εγγραφή σας σε ιστότοπο στοιχημάτων ποδοσφαίρου. Εάν ένας παίκτης επιλέξει να το παραλείψει, μπορεί να στοιχηματίσει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και άλλα αθλήματα.

Ποδοσφαιρικό μπόνους καλωσορίσματος
Μπόνους καλωσορίσματος σε ιπποδρομίες

Μπόνους καλωσορίσματος σε ιπποδρομίες

Χιλιαδες απο ιπποδρομίες συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, δίνεται μεγάλη έμφαση σε δύο κύριες σειρές, το Triple Crown, που ξεκινά τον Μάιο και το Breeders' Cup τον Νοέμβριο. Τα Belmont Stakes, Preakness Stakes και το θρυλικό Kentucky Derby είναι άλλα highlights.

Μια συμφωνία καλωσορίσματος είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι διαδικτυακοί ιπποδρομίες ανταγωνίζονται για νέους πελάτες. Τα κεφάλαια μπόνους μπορούν να αντιστοιχιστούν στην πρώτη κατάθεση ή να παρέχονται ως δωρεάν στοιχήματα. Ένας ιστότοπος στοιχημάτων μπορεί να αποφασίσει να δώσει 120 $ σε όλους τους νέους παίκτες. Αυτό μπορεί να κατανεμηθεί σε τρία διαδοχικά στοιχήματα με προσαυξήσεις 40$ σε μπόνους κάθε φορά.

Ένα τέτοιο μπόνους καλωσορίσματος δεν έχει περίοδο ισχύος. Εφόσον ο παίκτης κάνει την πρώτη κατάθεση και συνεχίζει να στοιχηματίζει σε ιπποδρομίες, θα πάρει τελικά το πλήρες μπόνους. Μερικοί high rollers στοιχηματίζουν τεράστια ποσά σε ιπποδρομίες και διεκδικούν αμέσως το πλήρες μπόνους. Αλλά οι περισσότεροι παίκτες τοποθετούν μικρότερα στοιχήματα, ας πούμε, 20 $ κατά τη διάρκεια των εβδομάδων. Όταν εγγράφονται για στοιχήματα αλόγων, οι παίκτες θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι περνούν εξαντλητικά τα ψιλά γράμματα. Ορισμένοι διαδικτυακοί ιπποδρομίες δέχονται παίκτες από μερικές πολιτείες, ενώ άλλοι θέτουν χρονικά όρια στις προσφορές καλωσορίσματος.

Μπόνους καλωσορίσματος σε ιπποδρομίες
Κωδικοί προσφοράς για στοιχήματα αλόγων

Κωδικοί προσφοράς για στοιχήματα αλόγων

Πολλές προσφορές στοιχηματισμού αλόγων απαιτούν την εισαγωγή κωδικών προσφοράς. Οι κωδικοί προσφοράς για μπόνους καλωσορίσματος συνήθως διαφημίζονται σε σελίδες ειδήσεων ιπποδρομιών. Οι παίκτες πρέπει να διασφαλίσουν την εγκυρότητα των κωδικών κουπονιών πριν τους παραλάβουν. Οι κριτικές ιστοτόπων είναι επίσης απαραίτητες όταν πρόκειται για την επιλογή κωδικών προσφοράς.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι νέοι παίκτες είναι στα πρόθυρα να χάσουν προσφορές προώθησης. Πολλά αθλητικά βιβλία δεν θέλουν οι νέοι πελάτες να περνούν από την ταλαιπωρία να ψάξουν στο διαδίκτυο για κωδικούς προσφοράς. Έτσι, εμφανίζουν τα κουπόνια στις ιστοσελίδες τους για να διευκολύνουν τα πράγματα.

Κωδικοί προσφοράς για στοιχήματα αλόγων
Μπόνους καλωσορίσματος μπάσκετ

Μπόνους καλωσορίσματος μπάσκετ

Η σεζόν μπάσκετ του NCAA φέρνει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού και το March Madness. Μπάσκετ Οι θαυμαστές τοποθετούν επίσης στοιχήματα ΝΒΑ στα κορυφαία αθλητικά στοιχήματα κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν του ΝΒΑ. Τα μπόνους καλωσορίσματος χωρίς κατάθεση για στοιχήματα μπάσκετ είναι σπάνια, αλλά υπάρχουν. Είναι ιδανικά για παίκτες που δοκιμάζουν έναν ιστότοπο πριν ποντάρουν πραγματικά μετρητά.

Η διεκδίκηση μιας προσφοράς καλωσορίσματος είναι απλή. Οι παίκτες θα εγγραφούν σε ένα αθλητικό στοίχημα που θα προσφέρει αποδόσεις μπάσκετ και θα πάρουν ένα μπόνους. Μόλις επαληθευτούν οι λογαριασμοί τους, τα χρήματα μπόνους προστίθενται στο bankroll τους. Οι παίκτες δεν μπορούν απλώς να κάνουν ανάληψη αυτών των χρημάτων. Πρέπει να το στοιχηματίσουν ξεχωριστά, όπως απαιτείται από το αθλητικό τετράδιο.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ένα μπόνους καλωσορίσματος μπάσκετ, για παράδειγμα, μπορεί να διεκδικηθεί μόνο μία φορά στον επιλεγμένο μπουκ. Ενώ η αλλαγή του ονόματος λογαριασμού και η λήψη αρκετών μπόνους μπορεί να είναι δελεαστική, οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχηματισμού στο διαδίκτυο αναπτύσσουν διάφορα συστήματα για να βοηθήσουν στην ανίχνευση τέτοιων ατασθαλιών και πιθανώς να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους. Οι περισσότεροι διαδικτυακοί στοιχηματιστές αναγνωρίζουν τους χρήστες με τις διευθύνσεις IP και τις συσκευές τους.

Μπόνους καλωσορίσματος μπάσκετ με ελάχιστη κατάθεση

Οι διαδικτυακοί στοιχηματιστές με αποδεδειγμένο ιστορικό δεν προσφέρουν μόνο δωρεάν χρήματα σε νέους πελάτες. Επιβραβεύουν τους παίκτες που κάνουν την ελάχιστη απαιτούμενη κατάθεση μετά το άνοιγμα των λογαριασμών τους. Υπάρχει όριο στην περίοδο που μπορεί κανείς να διεκδικήσει την προσφορά καλωσορίσματος. Αυτό μπορεί να επεκταθεί σε έναν από τους δύο μήνες. Αφού καλύψει το ελάχιστο όριο και κερδίσει ένα έπαθλο, ο παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το μπόνους.

Μπόνους καλωσορίσματος μπάσκετ
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Ο υπεύθυνος τζόγος έχει να κάνει με το να γνωρίζεις το bankroll μετά την εγγραφή σου σε ιστότοπους στοιχημάτων. Ένας έξυπνος παίκτης του στοιχήματος αναπτύσσει στρατηγικές για να κερδίσει αντί να ποντάρει συνεχώς μετά από ένα σερί ήττας. Όταν πρόκειται για στοιχήματα σε αθλήματα, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν υπόψη τους αυτούς τους κανόνες:

  • Δεν υπάρχει σίγουρο στοίχημα στο ποδόσφαιρο, τον ιππόδρομο ή το μπάσκετ: Η ήττα και η νίκη έχουν την ίδια πιθανότητα. Κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής περιόδου, ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα μπορεί να νικήσει ένα άλλο, και εναπόκειται στον παίκτη να σταθμίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία και των δύο ομάδων.

  • Το να στοιχηματίζει κανείς τι μπορεί να χάσει άνετα είναι η καλύτερη στρατηγική: Οι επαγγελματίες παίκτες γνωρίζουν τα όριά τους και θέτουν ρεαλιστικούς στόχους όταν αξιολογούν τα οικονομικά τους.

  • Οδικός χάρτης: Οι υπεύθυνοι παίκτες αξιολογούν τα οικονομικά τους καθ' όλη τη διάρκεια μιας αθλητικής περιόδου. Μια σοφή κίνηση είναι να προσαρμόσετε τα ποσοστά στοιχήματος όταν τα στοιχήματα πάνε καλά και να τα μειώσετε εάν δεν πάνε καλά. Ο μέσος επαγγελματίας παίκτης ελπίζει να κερδίσει το 60% και να χάσει το 40% των στοιχημάτων του. Στο τέλος παίρνουν καθαρό κέρδος 10%. Με την εμπειρία, τα στοιχήματα γίνονται καλύτερα και τα κέρδη μπορεί να αυξηθούν.

  • Το να κάνετε παιδικά βήματα είναι πιο ασφαλές από το να ξεκινήσετε μεγάλα: Οι περισσότεροι διαδικτυακοί στοιχηματιστές απαιτούν από τους παίκτες να στοιχηματίσουν με τουλάχιστον 1 $. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να χρησιμοποιείτε 1% έως 2% του bankroll σε κάθε διαδοχικό στοίχημα. Οι πιο έμπειροι τζογαδόροι μπορούν να στοιχηματίσουν το 4% έως το 5% του bankroll τους. Δεν συνιστάται να ρισκάρετε ολόκληρο το bankroll σε ένα στοίχημα.

  • Διανομή στοιχημάτων: Συνιστάται να στοιχηματίζετε σε διαφορετικά αθλήματα. Αν και είναι σημαντικό να αντισταθείτε στον πειρασμό να υπερβείτε τη θάλασσα, σίγουρα σας βοηθά να αποκτήσετε ένα άθλημα ή μια αγορά με την οποία αισθάνεστε άνετα.

Υπεύθυνος τζόγος