Διεκδίκησε το Μπόνους κατάθεσης

Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν αυτό το μπόνους στοιχήματος:

  • Ένα κίνητρο για παίκτες: Τα μπόνους κατάθεσης προσφέρονται επίσης ως κίνητρο για τους παίκτες να χρησιμοποιούν συχνότερα τις υπηρεσίες του ιστότοπου στοιχημάτων, κάτι που σημαίνει περισσότερα χρήματα στις τσέπες της εταιρείας.
  • Βοηθήστε τους παίκτες με ένα μικρό bankroll για να ξεκινήσουν: Ένας ιστότοπος στοιχημάτων μπορεί επίσης να προσφέρει μπόνους κατάθεσης για να βοηθήσει τους παίκτες που μπορεί να μην έχουν πολλά χρήματα να στοιχηματίσουν.
  • Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες θέλουν να δημιουργήσουν μια πιστή βάση πελατών: οι ιστότοποι θέλουν επίσης να δημιουργήσουν μια πιστή πελατειακή βάση και ποιος καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό από το να προσφέρουν κίνητρα όπως μπόνους κατάθεσης;
Διεκδίκησε το Μπόνους κατάθεσης
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser
Πώς λειτουργούν τα μπόνους κατάθεσης και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Πώς λειτουργούν τα μπόνους κατάθεσης και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

Τα μπόνους κατάθεσης σε online αθλητικά στοιχήματα λειτουργούν όπως τα μπόνους κατάθεσης σε ιστότοπους πόκερ και καζίνο. Όταν ένας παίκτης καταθέτει χρήματα σε μια τοποθεσία στοιχημάτων, θα λάβει ένα επιπλέον μπόνους bankroll με το οποίο μπορεί να παίξει. Αυτά τα μπόνους διατίθενται σε διαφορετικές μορφές, με ένα μπόνους κατάθεσης αγώνα να είναι ένα από τα πιο κοινά.

Ο τρόπος λειτουργίας θα εξαρτηθεί από την εν λόγω μορφή. Για παράδειγμα, στο μπόνους κατάθεσης αγώνα, ο ιστότοπος στοιχημάτων θα αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό της κατάθεσης που έχει πραγματοποιηθεί.

Ένας ιστότοπος στοιχημάτων προσφέρει ένα μπόνους κατάθεσης αγώνα, ας πούμε, 100%, και ένας παίκτης καταθέτει $50, θα έχει $100 για να παίξει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ιστότοπος στοιχημάτων τους απονέμει επιπλέον 50 $ στην κατάθεση που έχει γίνει.

Πώς λειτουργούν τα μπόνους κατάθεσης και πώς να τα χρησιμοποιήσετε
Μετατροπή ενός μπόνους κατάθεσης σε πραγματικά χρήματα

Μετατροπή ενός μπόνους κατάθεσης σε πραγματικά χρήματα

Τώρα, οι φορείς εκμετάλλευσης στοιχηματικών τοποθεσιών δεν δίνουν στους παίκτες μπόνους κατάθεσης, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν απλά να αρπάξουν και να αποσύρουν. Αντίθετα, περιμένουν από τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μπόνους τοποθετώντας στοιχήματα. Γι' αυτό η μετατροπή του μπόνους σε πραγματικά χρήματα είναι μια διαδικασία. Το πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων στοιχηματισμού.

Για παράδειγμα, είναι αρκετά συνηθισμένο ένα μπόνους κατάθεσης που δίνεται για στοιχήματα στο ποδόσφαιρο να μην χρησιμοποιείται για στοιχήματα ιπποδρομιών. Ως εκ τούτου, για να μετατρέψουν το μπόνους σε πραγματικά μετρητά, οι παίκτες πρέπει να ποντάρουν στα παιχνίδια που μετρούν για την εκπλήρωση των απαιτήσεων.

Μετατροπή ενός μπόνους κατάθεσης σε πραγματικά χρήματα
Τι να προσέξετε σε ένα μπόνους κατάθεσης

Τι να προσέξετε σε ένα μπόνους κατάθεσης

Είναι εύκολο να δείτε τα αθλητικά στοιχήματα, ιδιαίτερα με μια προσφορά γνωριμίας, ως έναν γρήγορο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τυχόν κινδύνους πριν πάρετε οποιοδήποτε μπόνους κατάθεσης. Τα αθλητικά βιβλία προσφέρουν μπόνους κατάθεσης με σκοπό την προσέλκυση νέων πελατών και τη διατήρηση υπαρχόντων.

Τα μπόνους θα συνοδεύεται από αυτό που ονομάζεται απαιτήσεις playthrough ή rollover. Η επόμενη ενότητα θα μιλήσει για αυτό λεπτομερώς. Εκτός από τις απαιτήσεις playthrough, άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αναζήτηση αυτών των online μπόνους στοιχηματισμού σε οποιαδήποτε τοποθεσία αθλητικών στοιχημάτων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Πόσο μεγάλο είναι το μπόνους;

Τα μπόνους κατάθεσης μπορεί να κυμαίνονται από μικρά έως μεγάλα, επομένως είναι σημαντικό οι παίκτες να γνωρίζουν σε τι εγγράφονται

Σε ποια παιχνίδια μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μπόνους;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ιστότοποι στοιχημάτων ενδέχεται να περιορίσουν τα μπόνους κατάθεσης σε ορισμένα είδη αθλημάτων. Αυτό είναι κάτι που κάθε παίκτης πρέπει να γνωρίζει.

Πόσο διαρκεί το μπόνους;

Αυτή είναι γνωστή ως περίοδος μπόνους. Πολλά μπόνους κατάθεσης θα έχουν ένα χρονικό όριο στο οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπόνους. Όταν παρέλθει αυτός ο χρόνος, το μπόνους χάνεται. Όσο μεγαλύτερη είναι η περίοδος, τόσο καλύτερο είναι το μπόνους του ιστότοπου στοιχημάτων, καθώς διασφαλίζει ότι οι παίκτες δεν θα χάσουν το μπόνους κατάθεσης.

Μπόνους Κεφ

Τα περισσότερα αθλητικά βιβλία θέτουν όρια στο πόση κατάθεση μπορεί να προσελκύσει το μπόνους. Για παράδειγμα, εάν ένα μπόνους κατάθεσης περιορίζεται στα $200, σημαίνει ότι οποιοδήποτε ποσό καταθέσεων επιπλέον δεν θα ενεργοποιήσει το μπόνους. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες δεν κάνουν μεγάλες καταθέσεις και δεν διεκδικούν μη φυσιολογικά μπόνους. Το να επιτραπεί στους παίκτες να το κάνουν μπορεί να καταρρίψει οικονομικά τις ιστοσελίδες στοιχημάτων.

Τι να προσέξετε σε ένα μπόνους κατάθεσης
Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους κατάθεσης

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους κατάθεσης

Ωστόσο, δεν έρχονται πάντα χωρίς κορδόνια. Οι παίκτες θα πρέπει να διαβάσουν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν συμφωνήσουν σε οτιδήποτε, επειδή μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πόσο συχνά μπορούν να αποσύρουν τα κέρδη τους από το αθλητικό στοίχημα. Λοιπόν, ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις μπόνους κατάθεσης στα αθλητικά στοιχήματα;

Λοιπόν, οι όροι και οι προϋποθέσεις του μπόνους κατάθεσης αναφέρονται στους συγκεκριμένους κανόνες που ισχύουν για την προσφορά. Μπορούν να είναι οτιδήποτε, από το ελάχιστο ποσό κατάθεσης που απαιτείται για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για το μπόνους έως τις απαιτήσεις στοιχηματισμού έως την περίοδο εντός της οποίας θα είναι ενεργό το μπόνους. Τα περισσότερα αθλητικά βιβλία έχουν επίσης ένα ανώτατο όριο για το πόσο από την κατάθεση του παίκτη θα προσελκύσει το μπόνους.

Απαιτήσεις στοιχηματισμού

Γνωστές και ως απαιτήσεις playthrough, οι απαιτήσεις στοιχηματισμού σημαίνουν ότι το ποσό πρέπει να στοιχηματιστεί ορισμένες φορές πριν από την ανάληψη οποιωνδήποτε κερδών. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια απαίτηση στοιχηματισμού 20 φορές σε ένα μπόνους κατάθεσης, τότε η κατάθεση και το ποσό του μπόνους πρέπει να στοιχηματιστούν 20 φορές.

Ως εκ τούτου, οι απαιτήσεις playthrough είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν προσφέρονται μπόνους κατάθεσης. Εάν οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, οι παίκτες δεν θα μπορούν να μετατρέψουν τα μπόνους κατάθεσης σε πραγματικά χρήματα.

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους κατάθεσης
Ποια αθλήματα προσφέρουν μπόνους κατάθεσης;

Ποια αθλήματα προσφέρουν μπόνους κατάθεσης;

Ενώ υπάρχουν τόνοι αθλήματα για να στοιχηματίσετε, μόνο μερικά επιλεγμένα μπόνους κατάθεσης προσφέρουν. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένα αθλήματα είναι πιο δημοφιλή μεταξύ των παικτών από άλλα. Για παράδειγμα, το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο δημοφιλές που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα χωρίς να αναφέρει αυτό το άθλημα.

Άλλα αθλήματα που προσφέρουν μπόνους κατάθεσης περιλαμβάνουν μπάσκετ, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες και μπέιζμπολ, μεταξύ άλλων. Ακολουθεί μια περιεκτική ματιά σε πέντε αθλήματα που προσφέρουν μπόνους κατάθεσης για παίκτες.

Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και, ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προσφέρει ένα μπόνους κατάθεσης. Στην πραγματικότητα, πολλά διαδικτυακά αθλητικά βιβλία προσφέρουν ένα μπόνους κατάθεσης ειδικά για στοιχήματα ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να λάβουν ένα ποσοστό της κατάθεσής τους που αντιστοιχεί στο αθλητικό στοίχημα.

Για παράδειγμα, ένα αθλητικό βιβλίο μπορεί να προσφέρει ένα μπόνους κατάθεσης 100% έως και $200. Αυτό σημαίνει ότι το αθλητικό στοίχημα θα ταιριάζει με την κατάθεση που έκανε ο παίκτης, έως και 200 $ κατ' ανώτατο όριο. Έτσι, εάν ο παίκτης καταθέσει $100 στο λογαριασμό του, το αθλητικό στοιχηματισμό θα απονείμει επιπλέον $100 στο λογαριασμό, για ένα σύνολο $200.

Οι περισσότεροι παίκτες ποδοσφαίρου αγαπούν ένα μπόνους κατάθεσης επειδή τους δίνει περισσότερα χρήματα για να στοιχηματίσουν. Ενώ τα ποσά του μπόνους κατάθεσης ποικίλλουν ανάλογα με το αθλητικό στοίχημα και το ποσό που έχει καταθέσει ένας παίκτης, η διακύμανση δεν είναι τόσο σημαντική. Αυτό συμβαίνει επειδή τα αθλητικά βιβλία βρίσκονται σε συνεχή ανταγωνισμό για παίκτες. Ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ των μπόνους ποδοσφαίρου θα απομάκρυνε ορισμένους bookmakers από την αγορά.

Μπάσκετ

Μπάσκετ είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές άθλημα, ειδικά στη Βόρεια Αμερική. Ναι, η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA) είναι ένα από τα αθλητικά πρωταθλήματα με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλά διαδικτυακά αθλητικά βιβλία προσφέρουν μπόνους κατάθεσης για στοιχήματα σε αγώνες μπάσκετ. Αυτά τα μπόνους συνήθως λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα μπόνους κατάθεσης για ποδοσφαιρικά στοιχήματα.

Δηλαδή, το αθλητικό στοίχημα θα ταιριάζει με ένα ποσοστό της κατάθεσης που έκανε ο παίκτης μέχρι ένα ορισμένο ποσό. Και, όπως και με τα μπόνους κατάθεσης για στοιχήματα ποδοσφαίρου, τα ποσά των μπόνους κατάθεσης διαφέρουν από αθλητικό στοίχημα σε αθλητικό στοίχημα. Αλλά αξίζει να το πάρετε γιατί προσθέτει περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό του παίκτη, όσο μικρό κι αν είναι.

Ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες είναι ένα από τα παλαιότερα αθλήματα που υπάρχουν και, ως εκ τούτου, έχει τεράστιους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, κανένα αθλητικό βιβλίο δεν θα τολμούσε να προσφέρει μπόνους κατάθεσης για στοιχήματα ιπποδρομιών. Και, όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, τα μπόνους κατάθεσης τείνουν να λειτουργούν παρόμοια. Δηλαδή, το αθλητικό στοίχημα θα ταιριάζει με ένα ποσοστό της κατάθεσης που έκανε ο παίκτης μέχρι ένα ορισμένο ποσό.

Για παράδειγμα, ορισμένα αθλητικά βιβλία μπορεί να προσφέρουν μπόνους κατάθεσης 150% έως και 300 $. Αυτό σημαίνει ότι το αθλητικό στοίχημα θα ταιριάζει με την κατάθεση που έχει κάνει ο παίκτης, έως και 300 $ κατ' ανώτατο όριο. Έτσι, εάν ο παίκτης καταθέσει 200 $ στον λογαριασμό του, το αθλητικό τεμάχιο θα προσθέσει 300 $ στον λογαριασμό, επομένως το σύνολο στον λογαριασμό του παίκτη θα είναι 500 $.

Μπέιζμπολ

Μπέιζμπολ μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο το ποδόσφαιρο, εξακολουθεί να είναι θέμα για πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παικτών. Και, όπως συμβαίνει με άλλα αθλήματα, πολλά διαδικτυακά αθλητικά βιβλία προσφέρουν μπόνους κατάθεσης για στοιχήματα σε παιχνίδια μπέιζμπολ.

Για να βρουν τα καλύτερα μπόνους κατάθεσης στο μπέιζμπολ, οι παίκτες θα πρέπει να συγκρίνουν τα μπόνους κατάθεσης που προσφέρονται από διαφορετικά αθλητικά βιβλία. Όπως πολλά άλλα δημοφιλή αθλήματα, υπάρχει πάντα ένας αγώνας μπέιζμπολ για να στοιχηματίσετε κάθε μέρα. Αυτό ακούγεται καλό για παίκτες που θέλουν να επωφεληθούν από τα μπόνους κατάθεσης και να δοκιμάσουν την έλλειψή τους ανά πάσα στιγμή.

Ράγκμπι

Ράγκμπι είναι δημοφιλές σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νέας Ζηλανδίας και της Νότιας Αφρικής. Οι στοιχηματιστές προσφέρουν πολλούς τύπους μπόνους σε αυτό το άθλημα, με το μπόνους κατάθεσης να είναι το πιο δημοφιλές.

Πράγματα που πρέπει να σημειωθούν: Τα μπόνους κατάθεσης μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των αθλητικών στοιχημάτων, ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι τα μπόνους κατάθεσης για το ποδόσφαιρο δεν θα είναι απαραίτητα ίσα με τα μπόνους κατάθεσης για στοιχήματα μπάσκετ ή ιπποδρομιών. Ωστόσο, τα βασικά είναι τα ίδια: ένας παίκτης καταθέτει ένα ορισμένο ποσό χρημάτων στον λογαριασμό του και παίρνει ένα ποσοστό από αυτό που αντιστοιχεί στο αθλητικό στοιχηματισμό.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι, για να μπορούν οι παίκτες να αποσύρουν κέρδη από τα μπόνους κατάθεσης, θα πρέπει συνήθως να πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις στοιχηματισμού. Δεν έχει σημασία το είδος του αθλήματος στο οποίο στοιχηματίζουν, ο ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτων θα διασφαλίσει ότι οι παίκτες στοιχηματίζουν το ποσό του μπόνους κατάθεσης ορισμένες φορές προτού μπορέσουν να αποσύρουν τα κέρδη τους.

Τέλος, δεν προσφέρουν όλα τα αθλήματα μπόνους κατάθεσης. Οι παίκτες του αγώνα θα πρέπει να ελέγξουν τα αθλητικά τους βιβλία πριν καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους για να αποφύγουν οποιαδήποτε απογοήτευση αργότερα. Κάθε αξιόπιστος πράκτορας στοιχημάτων θα ορίζει με σαφήνεια σε ποια αθλήματα μπορεί να στοιχηματίσει ένας παίκτης χρησιμοποιώντας το μπόνους.

Ποια αθλήματα προσφέρουν μπόνους κατάθεσης;
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Ενώ υπάρχουν μπόνους κατάθεσης που μπορούν να επωφεληθούν από τους παίκτες, ο υπεύθυνος τζόγος είναι υψίστης σημασίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν βρεθεί σε οικονομικά προβλήματα ως αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων τους στον τζόγο. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το σπίτι έχει πάντα ένα πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε μορφή τζόγου. Επομένως, καλό είναι να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες όταν στοιχηματίζετε σε αθλήματα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στοιχηματίσετε υπεύθυνα και να αποφύγετε να εθιστείτε. Περιλαμβάνουν τα εξής:

Θέτοντας ένα όριο

Ο καθορισμός ενός χρονικού ορίου για τα αθλητικά στοιχήματα διασφαλίζει ότι ο τζόγος δεν παρεμβαίνει σε άλλες δραστηριότητες ή καθημερινές ευθύνες, όπως εργασιακά και οικογενειακά θέματα. Οι παίκτες μπορούν επίσης να περιορίσουν πόσα χρήματα θα ξοδέψουν για στοιχήματα την ημέρα.

Τοποθέτηση μικρών στοιχημάτων

Η παροιμιώδης τοποθέτηση όλων των αυγών σε ένα καλάθι είναι ένας σίγουρος τρόπος για να χάσετε μεγάλα ποσά. Συνιστάται να απλώσετε τα πονταρίσματα και να κάνετε μικρά στοιχήματα.

Εξορθολογισμός

Αυτό περιλαμβάνει την αναζήτηση των λόγων για τους οποίους κάποιος δεν πρέπει να τοποθετήσει ένα στοίχημα αντί να αναζητήσει αιτιολόγηση μετά την τοποθέτησή του. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης στοιχηματίζει στην αγαπημένη του ομάδα, θα πρέπει να αναρωτηθεί εάν οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές για να δικαιολογήσουν ένα στοίχημα.

Υπεύθυνος τζόγος

Τελευταίες ειδήσεις

Ξεκινήστε τα εβδομαδιαία νικηφόρα σερί σας στο Betreels με Δωρεάν στοιχηματικές Δευτέρες!
2023-07-04

Ξεκινήστε τα εβδομαδιαία νικηφόρα σερί σας στο Betreels με Δωρεάν στοιχηματικές Δευτέρες!

Τα αθλητικά στοιχήματα μπορεί να είναι αδυσώπητα, ειδικά για όσους έχουν μικρά bankrolls. Είναι σύνηθες να βρίσκετε τον εαυτό σας χωρίς τίποτα στην αρχή της εβδομάδας, εάν κάποια από τα πόδια σας δεν ανταποκρίθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Για αυτόν τον λόγο, το BettingRanker είναι πάντα σε επιφυλακή για να σας βοηθήσει να βρείτε φανταστικά εβδομαδιαία μπόνους για να ενισχύσετε το ευαίσθητο bankroll σας.

Καμπάνιες καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καμπάνιες καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τον Μάιο του 2023

Ο Μάιος είναι συνήθως ένας πολυάσχολος μήνας αθλητικά, με τις περισσότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις να βρίσκονται στην κορύφωση της σεζόν. Ταυτόχρονα, οι bookies προσφέρουν δελεαστικές αποδόσεις σε ατελείωτες αγορές και γεγονότα. Έτσι, εάν συμμετέχετε αργά για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σε αθλήματα, αυτό το άρθρο θα διευκολύνει την αποστολή κυνηγιού μπόνους. Θα μάθετε τα τρία κορυφαία μπόνους καλωσορίσματος για καταθέσεις πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τον Μάιο του 2023.