Διεκδίκησε το Μπόνους σύστασης

Η προμήθεια πελατών είναι ένα από τα δύσκολα καθήκοντα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το επιχειρήσουν μόνοι τους όταν έχουν μια ομάδα παικτών που μπορούν να αξιοποιήσουν μια δεξαμενή σπουδαίων υποψηφίων από τα προσωπικά και επαγγελματικά τους δίκτυα. Οι υπάρχοντες πελάτες χρειάζονται απλώς ένα μικρό κίνητρο για να λάβουν παραπομπές στοιχημάτων για να εγγραφούν στον ιστότοπο. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι μέσω μπόνους παραπομπής.

Ένα μπόνους παραπομπής αθλητικών στοιχημάτων είναι μια προσφορά που παρακινεί τους υπάρχοντες παίκτες να φέρουν φίλους σε δράση μαζί τους. Συνήθως είναι μέρος ενός προγράμματος παραπομπής. Το μπόνους χορηγείται μόλις ο αναφερόμενος υποψήφιος ανοίξει λογαριασμό και κάνει κατάθεση.

Διεκδίκησε το Μπόνους σύστασης

Οι ιστότοποι στοιχημάτων με μπόνους παραπομπής δεν λαμβάνουν υπόψη όσους έχουν ήδη λογαριασμούς στην εταιρεία ή έχουν εγγραφεί στο παρελθόν. Αυτό εμποδίζει τους υπάρχοντες παίκτες να κάνουν κατάχρηση της προσφοράς για προσωπικά κέρδη.

Το μπόνους παραπομπής αθλητικών στοιχημάτων είναι ένα win-win για τους παίκτες και τους φίλους τους. Και οι δύο λαμβάνουν δωρεάν στοιχήματα ή πίστωση, παρόλο που οι όροι και οι προϋποθέσεις μπορεί να διαφέρουν. Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέσετε χρήματα στο bankroll. Σε ειδικές περιπτώσεις, το bonus refer-a-friend γλυκαίνει τη συμφωνία με μια επιπλέον προσφορά καλωσορίσματος για τον νέο πελάτη.

Section icon
Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπόνους παραπομπής

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπόνους παραπομπής

ο μπόνους αθλητικών στοιχημάτων λειτουργεί σε προσκεκλημένους φίλους που εγγράφονται με έναν μοναδικό σύνδεσμο. Αφού επαληθευτούν οι λογαριασμοί τους, διεκδικούν το μπόνους ποντάροντας με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Απαιτείται ένα σχετικά μικρό ποσό στις περισσότερες περιπτώσεις, συνήθως μεταξύ $10 και $100.

Ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων περιορίζουν τον αριθμό των μπόνους παραπομπής που μπορούν να κερδηθούν. Άλλοι επιτρέπουν στους παίκτες να αναφέρουν όσους περισσότερους φίλους μπορούν. Ωστόσο, ορισμένες πολιτείες έχουν νομικούς περιορισμούς, επομένως είναι καλό να ελέγξετε τους σχετικούς κανόνες τζόγου.

Τα αθλητικά βιβλία που πληρώνουν πραγματικά χρήματα και δίνουν μπόνους παραπομπής δεν πρέπει να τα περιφρονούμε. Εταιρείες τυχερών παιχνιδιών που επιτρέπουν στους παίκτες να διεκδικήσουν και τα δύο μπόνους καλωσορίσματος και οι προσφορές μπόνους παραπομπής σε φίλο είναι ιδιαίτερα επιθυμητές.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ορισμένοι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων επιτρέπουν στους νέους παίκτες να επιλέξουν είτε ένα μπόνους προσφοράς παραπομπής είτε ένα πακέτο καλωσορίσματος. Πολλές φορές, ένα μπόνους καλωσορίσματος είναι μεγαλύτερο από ένα μπόνους παραπομπής. Εάν ο νέος πελάτης επιλέξει ένα πακέτο καλωσορίσματος, ο υπάρχων παίκτης θα εξακολουθεί να ανταμείβεται για την παραπομπή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπόνους παραπομπής
Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους παραπομπής

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους παραπομπής

Η μετατροπή ενός μπόνους παραπομπής σε πραγματικά χρήματα απαιτεί λίγη προσπάθεια. Εφόσον ένας υπάρχων παίκτης πληροί τις βασικές προϋποθέσεις καταλληλότητας, μπορεί να στείλει έναν σύνδεσμο πρόσκλησης στον κύκλο φίλων και γνωστών του. Ο σύνδεσμος πρόσκλησης βρίσκεται στον λογαριασμό αθλητικών στοιχημάτων τους και ενδέχεται να έχει ημερομηνία λήξης. Παραδείγματα απαιτήσεων καταλληλότητας από τους καλύτερους ιστότοπους στοιχηματισμού μπόνους παραπομπής περιλαμβάνουν:

  • Ο παίκτης θα πρέπει να έχει ιστορικό στοιχηματισμού με τον μπουκ.
  • Το υπόλοιπο του λογαριασμού πρέπει να είναι θετικό.
  • Ορισμένοι ιστότοποι απαιτούν ο λογαριασμός του παίκτη να είναι ενεργός για κάποιο χρονικό διάστημα ή να έχει στοιχηματίσει ένα συγκεκριμένο ποσό.

Για παράδειγμα, το αθλητικό στοίχημα μπορεί να απαιτεί από τον πελάτη που αναφέρεται να έχει ποντάρει τουλάχιστον $1.500 και να έχει κρατήσει τους λογαριασμούς του για τουλάχιστον 30 ημέρες. Οι νέοι παίκτες θα βρουν αυτές τις απαιτήσεις περιοριστικές. Οι κανονικοί παίκτες, ωστόσο, μπορούν εύκολα να ανταποκριθούν στις προϋποθέσεις.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους παραπομπής
Πώς να παραπέμψετε έναν φίλο σε ένα αθλητικό βιβλίο

Πώς να παραπέμψετε έναν φίλο σε ένα αθλητικό βιβλίο

Ένας μεγαλύτερος αριθμός φίλων που αγαπούν τον τζόγο θα κάνει τα αθλητικά στοιχήματα πιο διασκεδαστικά. Η παραπομπή κάποιου είναι εύκολη και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό πρόγραμμα παραπομπής. Οι παίκτες που έχουν προσκαλέσει τους φίλους και την οικογένειά τους να χρησιμοποιήσουν μερίδες αναψυχής, ενοικιάσεις διακοπών ή αγορές στο Διαδίκτυο θα θεωρήσουν ότι τα προγράμματα παραπομπής αθλητικών στοιχημάτων είναι εξοικειωμένα.

Ακολουθεί μια γενική διαδικασία για ένα πρόγραμμα παραπομπής αθλητικών στοιχημάτων.

  1. Βρείτε τον σύνδεσμο παραπομπής στην αρχική σελίδα του bookmaker
  2. Πατήστε το κουμπί μπόνους παραπομπής για να το μοιραστείτε με φίλους
  3. Ο αναφερόμενος παίκτης εγγράφεται και επαληθεύει τον λογαριασμό αθλητικών στοιχημάτων του
  4. Ο νέος πελάτης τοποθετεί την ελάχιστη απαιτούμενη κατάθεση και αρχίζει να στοιχηματίζει
  5. Τόσο ο παλιός όσο και ο νέος παίκτης λαμβάνουν δωρεάν πίστωση στοιχήματος όταν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις στοιχηματισμού

Είναι σημαντικό να υπενθυμίσετε σε έναν φίλο την περίοδο ισχύος του μπόνους παραπομπής, ώστε να μην το χάσει από άγνοια. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, το μπόνους μπορεί να αποσυρθεί αμέσως χωρίς να πληρούνται απαιτήσεις στοιχηματισμού. Το αν τα μετρητά θα προστεθούν στο υπάρχον bankroll εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την τοποθεσία αθλητικών στοιχημάτων.

Πώς να παραπέμψετε έναν φίλο σε ένα αθλητικό βιβλίο
Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων του μπόνους παραπομπής

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων του μπόνους παραπομπής

Είναι συνήθως αδύνατο να εμπιστευτείς κάτι που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, και το ίδιο συμβαίνει με τα μπόνους αθλητικών στοιχημάτων, ιδιαίτερα τα πιο γενναιόδωρα. Όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι διαδικτυακοί στοιχηματιστές, ήταν λιγότερο αυστηροί. Το μπόνους ήταν διαθέσιμο για χρήση με όποιον τρόπο επιθυμούσαν οι παίκτες.

Σήμερα, τα προγράμματα παραπομπής αθλητικών στοιχημάτων συνοδεύονται από συγκεκριμένους κανόνες γνωστούς ως απαιτήσεις στοιχηματισμού ή ανατροπή. Τα δωρεάν στοιχήματα ή τα μετρητά πρέπει να παιχτούν ορισμένες φορές προτού καταστεί δυνατή η ανάληψη. Εάν ο πράκτορας στοιχημάτων απαιτεί από τον παίκτη να στοιχηματίσει τα χρήματα του μπόνους 30 φορές πριν τα εξαργυρώσει, τότε η απαίτηση στοιχηματισμού θα υποδεικνύεται ως x30.

Οι απαιτήσεις στοιχηματισμού βρίσκονται σε κάθε ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων με μπόνους παραπομπής. Τα μπόνους, καθώς και τυχόν κέρδη που προκύπτουν από αυτά, θα καταπέσει εάν ο νέος παίκτης δεν πληροί τις προϋποθέσεις και/ή προσπαθήσει να αποσύρει τα χρήματα πριν εκκαθαριστούν οι προϋποθέσεις. Γι' αυτό είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε τα ψιλά γράμματα για να δούμε αν υπάρχουν συνδεδεμένες χορδές. Ένας φίλος που χρησιμοποιεί τον σύνδεσμο για να εγγραφεί είναι επίσης υπεύθυνος για την τήρηση των κανόνων.

Όσοι θέλουν να εκκαθαρίσουν γρήγορα το μπόνους παραπομπής θα πρέπει να επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε ιστότοπους που κάνουν διάκριση μεταξύ προσφορών επιστροφής χρημάτων και κατατεθειμένων κεφαλαίων. Μια απαίτηση στοιχηματισμού x20 στα χρήματα του μπόνους είναι ευκολότερο να επιτευχθεί από ό,τι x10 στο άθροισμα των κατατεθέντων χρημάτων + μπόνους.

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων του μπόνους παραπομπής
Δημοφιλή αθλήματα με μπόνους παραπομπής

Δημοφιλή αθλήματα με μπόνους παραπομπής

Ο αριθμός των πολιτειών που νομιμοποιούν τα αθλητικά στοιχήματα αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Με την προσθήκη του μπόνους παραπομπής αθλητικών στοιχημάτων, αυτή η μορφή τζόγου γίνεται ευκολότερη. Οι αγορές αθλητικών στοιχημάτων είναι ποικίλες, με μοναδικές προσφορές για νέους και υπάρχοντες παίκτες.

Μερικές φορές, είναι αποθαρρυντικό να επιλέξετε το ακριβές αθλητικό γεγονός στο οποίο θα στοιχηματίσετε, αλλά αυτή η ενότητα αγγίζει ορισμένες συναρπαστικές επιλογές. Διαδικτυακός ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτωνΠεριστασιακά κυκλοφορεί κωδικούς μπόνους. Αυτός ο ιστότοπος ενημερώνει τακτικά τους παίκτες για ευγενείς προσφορές από κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων με μπόνους παραπομπής. Καλό είναι να τα ελέγχετε συχνά.

Ποδόσφαιρο: Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς με τις περισσότερες προβολές όταν έρχεται. Το 2018, εκτιμάται ότι πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν και τους 64 αγώνες. Όπως αναφέρεται από FIFA και Sportradar, οι φίλοι του ποδοσφαίρου πόνταραν περίπου 155 δισεκατομμύρια δολάρια (136 δισεκατομμύρια ευρώ) σε όλο το τουρνουά. Μόνο ο τελευταίος αγώνας απέφερε 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια (7,2 δισεκατομμύρια ευρώ) σε στοιχήματα. Για πρώτη φορά, οι Αμερικανοί θα στοιχηματίσουν νόμιμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, το οποίο αναμένεται τον Νοέμβριο.

Δημοφιλή αθλήματα με μπόνους παραπομπής
Μπάσκετ

Μπάσκετ

1. Τρέλα Μαρτίου

Το τμήμα NCAA Ανδρών Μπάσκετ Το τουρνουά είναι ίσως το μεγαλύτερο κολεγιακό μπασκετικό γεγονός με 67 αγώνες. Εκατομμύρια Αμερικανοί στοιχηματίζουν στο March Madness με τους φίλους τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά αθλητικά βιβλία παρέχουν μπόνους παραπομπής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

2. Τελικοί ΝΒΑ

Τα πρωταθλήματα NBA είναι μερικά από τα πιο στοιχήματα σε γεγονότα στον κόσμο, καθώς το μπάσκετ είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα στοιχήματα τοποθετούνται σε παράνομα offshore books, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πόσα στοιχήματα έχουν στοιχηματιστεί κατά τη διάρκεια των τελικών του NBA. Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια οπαδούς να παρακολουθούν τους αγώνες, είναι προφανές ότι τόσα χρήματα πηγαίνουν στα στοιχήματα του NBA.

Ο ευκολότερος τρόπος παρακολούθησης των μπόνους παραπομπής NBA είναι μέσω συνδέσμων παραπομπής που μπορούν να κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε. Κάθε σύνδεσμος είναι μοναδικός και όταν ένας φίλος κάνει κλικ σε αυτόν, κατευθύνεται στον ιστότοπο στοιχημάτων για να εγγραφεί. Εν τω μεταξύ, ο υπάρχων παίκτης ανταμείβεται. Ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε τον σύνδεσμο είναι να τον κατευθύνετε στα εισερχόμενα κάποιου. Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθά επίσης.

Μπάσκετ
Ιπποδρομίες

Ιπποδρομίες

1. Ντέρμπι του Κεντάκι

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το σκέφτονται στοίχημα αλόγων όταν πρόκειται για στοιχήματα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ωστόσο, το Kentucky Derby είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα γεγονότα. Οι παίκτες του στοιχήματος από όλο τον κόσμο στοιχηματίζουν τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο για να επιλέξουν έναν νικητή.

Κάθε ιστότοπος στοιχημάτων έχει διαφορετικό τρόπο επεξεργασίας των μπόνους παραπομπής για το γεγονός March Madness. Οι παίκτες πρέπει να ελέγξουν τους όρους πριν προτείνουν ιστότοπους στους φίλους τους. Αλλά το σημαντικό είναι να πείσεις έναν φίλο να εγγραφεί και, σε αντάλλαγμα, να πάρει ένα μπόνους.

2. Η Μεγάλη Εθνική

Η ιπποδρομία Grand National πραγματοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και συνήθως συμμετέχει η βασιλική οικογένεια από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες στον κόσμο. Ενώ οι περισσότεροι Αμερικανοί εστιάζουν περισσότερο στο Kentucky Derby, βλέπουν και στοιχηματίζουν επίσης στο Grand National event, το οποίο είναι ένα κορυφαίο γεγονός παγκοσμίως.

Ιπποδρομίες
Πυγμαχία

Πυγμαχία

Παρόλο που η πυγμαχία έχει χάσει μεγάλο μέρος της διαφημιστικής εκστρατείας της τα τελευταία χρόνια, οι μεγάλες μάχες με τον Manny Pacquiao, τον Floyd Mayweather, τον Conor McGregor και άλλους αγώνες με πολλά χρήματα παραμένουν δελεαστικοί. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Νεβάδα και προσελκύει στοιχήματα άνω του 1 εκατομμυρίου $. Η επιστροφή του Floyd Mayweather στο ρινγκ πιθανότατα θα φέρει περισσότερα από τα ίδια.

Πυγμαχία
Baseball: World Series

Baseball: World Series

Σημαντικά αθλήματα όπως το NFL μπορεί να έχουν μεγαλύτερους ακόλουθους από μπέιζμπολ στις Η.Π.Α. Ακόμα κι έτσι, το World Series συνεχίζει να κατατάσσεται μεταξύ των αθλητικών γεγονότων με τις περισσότερες προβολές στην Αμερική. Τα αθλητικά βιβλία κερδίζουν περισσότερα έσοδα όσο περισσότερο διαρκεί η σειρά. Ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων εκδίδουν κωδικούς παραπομπής για να ενθαρρύνουν τους υπάρχοντες πελάτες να προσκαλούν τους φίλους τους να στοιχηματίσουν στο μπέιζμπολ. Εδώ, δεν υπάρχει ανάγκη για συνδέσμους παραπομπής. Οι παίκτες λένε μόνο στους γνωστούς τους να πληκτρολογήσουν τον κωδικό παραπομπής κατά την εγγραφή τους. Στη συνέχεια και οι δύο λογαριασμοί πιστώνονται με ειδικό μπόνους.

Baseball: World Series
Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι

Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι

Ράγκμπι δεν είναι δημοφιλής μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο με συναρπαστικούς αγώνες. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2019 έγινε το τουρνουά με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία, έχοντας προσελκύσει πάνω από 850 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι μπουκ που προσφέρουν μπόνους παραπομπής για στοιχήματα στο Ράγκμπι. Όταν προτείνουν αθλητικά βιβλία, οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να αναζητούν ασφαλείς τοποθεσίες.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι
Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ

Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ

Κρίκετ είναι πιο δημοφιλής στην Ινδία, επομένως οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από αυτή τη χώρα. Η Αγγλία παρέχει επίσης νόμιμες πλατφόρμες αθλητικών στοιχημάτων με το κρίκετ ως ένα από τα κύρια παιχνίδια. Το Indiana Premier League συγκεντρώνει παγκοσμίου φήμης ομάδες από την Αυστραλία, την Αγγλία και την Ινδία.

Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες μπόνους παραπομπής φέρνουν αυτές τις στοιχηματικές αγορές στο προσκήνιο. Οι έξυπνοι παίκτες λαμβάνουν παραπομπές σε προσωπικό επίπεδο χωρίς συνδέσμους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε κοινωνικά δίκτυα ή προσωπικούς λογαριασμούς άλλων ανθρώπων. Το spamming δεν συνιστάται, αλλά η συζήτηση με οικεία άτομα κάνει το κόλπο.

Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Ο υπεύθυνος τζόγος συνεπάγεται στοιχήματα μόνο για ψυχαγωγία. Ο τζόγος μπορεί να γίνει προβληματικός εάν κάποιος το χρησιμοποιήσει ως τρόπο να κερδίσει χρήματα. Αυτή η προσέγγιση αναγκάζει κάποιον να ξοδέψει πόρους που δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν.

Οι υπεύθυνες πρακτικές τζόγου στοχεύουν στην πρόληψη του προβληματικού τζόγου. Πολλοί παίκτες στοιχηματισμού αγνοούν τις καλύτερες συμβουλές επειδή δεν παραδέχονται ποτέ ότι είναι εθισμένοι. Οι ιστότοποι στοιχημάτων πρέπει να τοποθετούν τη βοήθεια για τον τζόγο με τρόπο που να φαίνεται σχετικός στο μυαλό ενός τυπικού παίκτη.

Το να παίζεις υπεύθυνα σημαίνει επίσης να κάνεις διαλείμματα, να θέτεις όρια για χρόνο και χρήμα. Ευτυχώς, πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων με μπόνους παραπομπής παρέχουν αναπόσπαστα εργαλεία για να βοηθήσουν τους παίκτες να θέσουν τα όριά τους απευθείας στους ιστότοπους. Ένα αθλητικό στοίχημα μπορεί να δώσει στους πελάτες την επιλογή να συμφωνήσουν με τον αριθμό των ωρών που θέλουν να στοιχηματίσουν ανά ημέρα.

Μόλις τεθεί το όριο, ο ιστότοπος θα ειδοποιήσει τον παίκτη ότι ο ημερήσιος χρόνος στοιχηματισμού του έχει τελειώσει. Πολλές φορές, τα online bookmakers έχουν μια περίοδο υπαναχώρησης, συνήθως 24 ώρες ή περισσότερο, κατά την οποία οι παίκτες μπλοκάρουν προσωρινά τους λογαριασμούς τους.

Οι φορείς αθλητικών στοιχημάτων κατανοούν ότι πολλοί παίκτες στρέφονται στο στοίχημα λόγω της πλήξης, της ανεργίας και του άγχους. Αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε προβληματικό τζόγο. Αλλά η επίγνωση είναι θεμελιώδης για να στοιχηματίζετε υπεύθυνα.

Όποιος κινδυνεύει από αρνητική συμπεριφορά θα πρέπει να καλέσει αμέσως τη γραμμή βοήθειας. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο και διατηρείται εμπιστευτική. Αυτή η μορφή βοήθειας δεν είναι μόνο για τους εθισμένους παίκτες. Μπορεί επίσης να επεκταθεί σε οικογένειες και φίλους του πληγέντος ατόμου.

Υπεύθυνος τζόγος