O online στοιχηματικός oδηγός σου

Το αθλητικό στοίχημα είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι του ανθρώπου εδώ και αιώνες. Όλα ξεκίνησαν πριν από περισσότερα από 2.000 χρόνια στα ελληνικά, όταν εισήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και γρήγορα εξαπλώθηκαν στη Ρώμη, όπου τα αθλητικά στοιχήματα νομιμοποιήθηκαν. Σήμερα, τα αθλητικά στοιχήματα έχουν χτυπήσει σχεδόν κάθε γωνιά του κόσμου, χάρη στην άνοδο των αθλητικών στοιχημάτων.

Έχοντας αυτό κατά νου, είναι γνωστό ότι οι ήττες μπορεί να είναι πιο συχνές από τις νίκες στα αθλητικά στοιχήματα. Και χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση ως αρχάριος, η διακοπή του καπνίσματος είναι αναπόφευκτη. Έτσι, αυτή η οξυδερκής σελίδα σάς δίνει μια κλεφτή ματιά για το τι να περιμένετε στον τεράστιο κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων. Συνέχισε να διαβάζεις!

Arbitrage Betting

Το στοίχημα διαιτησίας περιλαμβάνει έναν παίκτη που τοποθετεί ένα στοίχημα σε ένα στοίχημα για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα με έναν στοιχηματιστή και ταυτόχρονα τοποθετεί ένα στοίχημα στο αντίθετο αποτέλεσμα αλλού. Αυτά τα σίγουρα στοιχήματα εγγυώνται ότι ο παίκτης έχει κέρδος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, το arbitrage καλύπτει μαθηματικά όλα τα στοιχηματικά αποτελέσματα ενός συγκεκριμένου αγώνα ή διαγωνισμού. Όσοι παίκτες στοιχηματισμού τοποθετούν συχνά στοιχήματα arbitrage χαρακτηρίζονται ως arbers. Για να κερδίσουν, οι arbers στοιχηματίζουν σημαντικά χρηματικά ποσά. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Betting Lines

Η γραμμή στοιχήματος είναι το σημείο που χωρίζει την ευνοούμενη ομάδα από το αουτσάιντερ σε αθλητικές διοργανώσεις. Οι στοιχηματιστές λαμβάνουν αποδόσεις σε αθλητικούς αγώνες από ένα σύνθετο μαθηματικό μοντέλο ή έναν αλγόριθμο υπολογιστή. Βάσει στατιστικών, οι oddsmakers καθορίζουν το πιθανό περιθώριο νίκης μεταξύ δύο ομάδων, το οποίο βασίζεται στη δύναμη των προηγούμενων εμφανίσεων. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Betting Picks

Αν έχετε δείξει ενδιαφέρον για τα αθλητικά στοιχήματα, ο όρος "στοιχηματικές επιλογές" είναι κάτι που αντιμετωπίζετε σε τακτική βάση. Οι επιλογές αθλητικών στοιχημάτων βρίσκονται σε όλο το διαδίκτυο, αναφέρονται σε οποιοδήποτε άθλημα και σε κάθε δεδομένη επιλογή παιχνιδιού που μπορείτε να βρείτε στο αθλητικό στοίχημα. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Crypto Betting

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα κρυπτονομίσματα. Οι ιστότοποι iGaming και αθλητικών στοιχημάτων είναι πρωτοπόροι όσον αφορά την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων. Πιστεύουμε ότι τα στοιχήματα σε αθλήματα με χρήση κρυπτονομισμάτων είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που θα αλλάξει αναμφισβήτητα το μέλλον της βιομηχανίας του διαδικτυακού τζόγου. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Live Betting

Πριν από λίγο καιρό, οι παίκτες δεν είχαν άλλη επιλογή, παρά να στοιχηματίσουν και να παρακολουθήσουν το σκορ μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι για να μάθουν αν το στοίχημα κέρδισε ή όχι. Ωστόσο, τα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα φαίνονται πλέον εντελώς ξεπερασμένα για πολλούς παίκτες. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Matched Betting

Τα αθλητικά βιβλία και οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν ταιριαστό στοίχημα, το οποίο είναι μια στρατηγική που βοηθά τους μεμονωμένους παίκτες να αποκομίσουν κέρδη από τα κίνητρα που παρέχουν οι στοιχηματιστές. Ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί να καταθέσει σε έναν λογαριασμό στοιχηματισμού, τον οποίο ο παίκτης στοιχηματίζει για να επιτρέψει στοιχήματα χωρίς κίνδυνο. Ένας κάτοχος λογαριασμού μπορεί επίσης να στοιχηματίσει με δύο ή περισσότερες στοιχηματικές εγκαταστάσεις και να αποδεχτεί ένα δωρεάν στοίχημα από ένα.

Εμφάνιση περισσότερων...
Mobile Betting

Σε γενικές γραμμές, το αθλητικό στοίχημα είναι η δραστηριότητα της τοποθέτησης στοιχημάτων στο εκτιμώμενο αποτέλεσμα ενός αθλητικού γεγονότος. Η κανονικότητα των αθλητικών στοιχημάτων διαφέρει από κουλτούρα σε κουλτούρα, αλλά το ποδόσφαιρο φαίνεται να είναι ο πιο δημοφιλής αθλητισμός στον οποίο οι άνθρωποι στοιχηματίζουν. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Επεξήγηση στοιχηματισμού

Το στοίχημα μπορεί να είναι περίπλοκο για τους άπειρους. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να φαίνεται ότι ο κόσμος του στοιχήματος έχει τη δική του γλώσσα! Μην ανησυχείς. Σε αυτή τη σελίδα, θα εξηγήσουμε τις λεπτομέρειες των όρων στοιχήματος και τον τρόπο λειτουργίας του στοιχήματος συνολικά. Ο αθλητισμός έχει γίνει μεγάλο μέρος της ζωής των ανθρώπων, με κάποιους να απολαμβάνουν να παίζουν το παιχνίδι και κάποιους να αρκούνται στο να επευφημούν τις αγαπημένες τους ομάδες. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι που επιλέγουν να δείξουν το πάθος τους για ένα άθλημα ή μια ομάδα ποντάροντας σε αυτά.

Εμφάνιση περισσότερων...

Πώς να στοιχηματίσετε

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα
2022-09-14

Κατανόηση της αρχικής τιμής στο αθλητικό στοίχημα

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα αθλητικά στοιχήματα, ειδικά τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα. Είναι συναρπαστικό, εύκολο και γεμάτο διασκέδαση. Επίσης, αυτοί οι άνθρωποι που είναι στοιχήματα σε αθλήματα μπορεί να γίνουν πολύ πλουσιότεροι από τη μια μέρα στην άλλη αν στοιχηματίζουν σε κερδοφόρα αθλήματα με μεγάλες αποδόσεις. Είναι καλό να μάθετε μερικές συμβουλές για αθλητικά στοιχήματα πριν το κάνετε. Αυτό το άρθρο εστιάζει στην τιμή εκκίνησης στα αθλητικά στοιχήματα. Χρειάζεται μια ματιά στο τι είναι, πώς αποφασίζεται και πότε να το ληφθεί, μεταξύ άλλων πτυχών.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων για τένις
2022-08-31

Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων για τένις

Το τένις είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα, όντας στα 5 πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο και το δεύτερο αγαπημένο άθλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει μακρά ιστορία στοιχηματισμού στο τένις, σχεδόν όσο και το αγαπημένο όλων των εποχών των ιπποδρομιών. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα τένις και αγώνες γκραν σλαμ σε όλο τον κόσμο, που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για αθλητικά στοιχήματα σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Πόσο κερδίζουν οι επαγγελματίες παίκτες;
2022-08-10

Πόσο κερδίζουν οι επαγγελματίες παίκτες;

Όλοι οι παίκτες του στοιχήματος έχουν φανταστεί πώς θα ήταν να ζήσουν από το χόμπι τους. Κάποιοι σκέφτονται να φύγουν με ένα τεράστιο 6ψήφιο ποσό, να ξοδέψουν μια περιουσία σε πολυτελείς μάρκες και να ταξιδέψουν στους προορισμούς των ονείρων τους. Το θέαμα επαγγελματιών στοιχηματιστών στην τηλεόραση φαίνεται συναρπαστικό. 

A Matched Betting Guide for Newbies 2022
2022-08-03

A Matched Betting Guide for Newbies 2022

Το αντιστοιχισμένο στοίχημα, γνωστό και ως «κυνήγι μπόνους», είναι μια μοναδική μορφή τζόγου για παίκτες που θέλουν να αποφέρουν κέρδη χωρίς κίνδυνο μέσω της μόχλευσης των προσφορών των στοιχημάτων τους. Όπως και άλλες προσπάθειες τυχερών παιχνιδιών, όπως τα αθλητικά στοιχήματα και τα διαδικτυακά παιχνίδια καζίνο, συνεπάγεται τη χρήση του καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων διαθέσιμος. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα κύρια στοιχήματα, οι παίκτες δεν βασίζονται στην τύχη ή την εμπειρία. Αντίθετα, χρειάζονται μόνο τα ακόλουθα για να αποκτήσουν κέρδος:

Κορυφαία Τάσεις στοιχηματικών άρθρων

Κορυφαία Τάσεις στοιχηματικών άρθρων

Ανάλογα με το ποιον ρωτάτε, το αθλητικό στοίχημα μπορεί να είναι δύσκολο ή αρκετά εύκολο. Για αρχάριους, το όλο θέμα περιλαμβάνει ακριβώς επιλέγοντας ένα αθλητικό γεγονός, επιλέγοντας μια ομάδα, ποντάροντας ένα ποσό και ελπίζοντας για το καλύτερο. Ακόμα καλύτερα, οι περισσότεροι νέοι αθλητικοί παίκτες στοιχηματίζουν σε ομάδες ή γεγονότα που ήδη ακολουθούν. Αυτή η απόλυτη απλότητα είναι αναμφίβολα ο λόγος που τα αθλητικά στοιχήματα είναι διάσημα παγκοσμίως.

Αλλά για τους έμπειρους παίκτες, η απλότητα και η κερδοφορία δεν πρέπει να συγχέονται. Ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να τοποθετήσει ένα αθλητικό στοίχημα, δεν μπορούν όλοι να κερδίσουν ένα στοίχημα. Αυτό συμβαίνει επειδή ένας επιτυχημένος παίκτης στοιχηματισμού πρέπει να επενδύσει αρκετό χρόνο και προσπάθεια στην έρευνα και τη στρατηγική. Εν ολίγοις, χρειάζεται κάποια δέσμευση και σκληρή δουλειά για να δημιουργήσετε μια θέση σε αυτόν τον κλάδο.

Για παράδειγμα, οι επίδοξοι παίκτες στοιχηματισμού θα πρέπει να γνωρίζουν για τις δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις. Από εκεί, προχωρήστε στην έρευνα κρίσιμων στατιστικών, όπως πρόσφατη φόρμα, εντός/εκτός, αντιμέτωποι, καιρός, χαμένοι παίκτες και πολλά άλλα. Συνολικά, η γνώση των περισσότερων από αυτά τα στατιστικά μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για την ικανότητα της ομάδας να κερδίζει.

Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να θυμάστε ότι ο πράκτορας στοιχημάτων λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες πριν καθορίσει τις αποδόσεις. Ως εκ τούτου, το βάρος είναι στον παίκτη που στοιχηματίζει να εξετάσει όλα όσα μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα. Έτσι, συγκεντρώστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Κορυφαία Τάσεις στοιχηματικών άρθρων
Εξερευνήστε τους κορυφαίους οδηγούς στοιχημάτων μας

Εξερευνήστε τους κορυφαίους οδηγούς στοιχημάτων μας

Ευτυχώς, οι ειδικοί εδώ στο BettingRanker είναι αφοσιωμένοι στο να εξοπλίζουν τους παίκτες του στοιχήματος με όλες τις ζωτικές πληροφορίες για να είναι επιτυχημένοι. Ακολουθούν μερικοί κορυφαίοι οδηγοί για ανάγνωση:

Πως να - Σε τον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος, μερικά πράγματα μπορεί να φαίνονται απλά αλλά δύσκολο να τα κατακτήσεις. Όμως, με οξυδερκές περιεχόμενο, το πώς να το κάνετε, είναι γρήγορο και εύκολο να αποκτήσετε το χτύπημα των αθλητικών στοιχημάτων. Οι οδηγοί εδώ διδάσκουν στους παίκτες πώς να στοιχηματίζουν, να επιλέγουν τις σωστές αγορές, να υπολογίζουν τις αποδόσεις και να λύνουν τα περισσότερα προβλήματα αθλητικών στοιχημάτων.

Στρατηγική – Όταν πρόκειται για την επιλογή του τέλειου συστήματος αθλητικών στοιχημάτων, οι απόψεις διίστανται. Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγοί εδώ παρουσιάζουν τις καλύτερες στρατηγικές νίκης για την ενίσχυση των κερδών σε χρόνο μηδέν. Οι στρατηγικές στοιχηματισμού ισχύουν για δημοφιλείς αγορές όπως το ποδόσφαιρο, το γκολφ και το μπέιζμπολ.

Εξηγήσεις – Όπως είναι λογικό, το να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι στοιχηματισμού μπορεί να είναι συντριπτικό. Ευτυχώς, αυτοί οι κορυφαίοι οδηγοί στοιχημάτων θα σας κρατήσουν το χέρι στη διαδικασία. Θα κατανοήσετε ξεκάθαρα τους τύπους στοιχημάτων, τη μηχανική των αθλητικών στοιχημάτων, τις συμβουλές για υπεύθυνο τζόγο, τα στοιχήματα esports και πολλά άλλα.

Πιθανότητα – Είναι ανόητο να σκέφτεσαι να στοιχηματίζεις σε αθλητικά γεγονότα χωρίς να έχεις καλό έλεγχο στις αποδόσεις στοιχήματος. Επομένως, κρατήστε το εδώ για να μάθετε τους κύριους τύπους αποδόσεων στοιχήματος και πώς πληρώνουν.

Εξερευνήστε τους κορυφαίους οδηγούς στοιχημάτων μας
Γλωσσάρι στοιχημάτων

Γλωσσάρι στοιχημάτων

Όπως σε κάθε άλλο κόσμο του τζόγου, τα αθλητικά στοιχήματα είναι γεμάτα μπερδεμένους όρους. Στην πραγματικότητα, μην τοποθετείτε αυτό το στοίχημα χωρίς να μάθετε μερικούς από αυτούς τους όρους. Έτσι, παρακάτω είναι ένας πίνακας με όλους τους παραδοσιακούς όρους αθλητικών στοιχημάτων για να κατανοήσετε:

 • Δράση - Ένα στοίχημα ή ένα στοίχημα.
 • AET - Προστέθηκε επιπλέον χρόνος ή απλώς επιπλέον χρόνος
 • Against the spread - Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, το οποίο περιλαμβάνει το spread των πόντων
 • American Odds - Αποδόσεις στοιχηματισμού με βάση 100 μονάδες. Είναι εναλλακτικές σε δεκαδικές ή κλασματικές πιθανότητες και διαθέτουν συν (-) και πλην (+) για να δείχνουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, αντίστοιχα.
 • Bankroll - Το συνολικό ποσό των κεφαλαίων για σκοπούς τζόγου
 • Μπόνους - Κίνητρα ή ανταμοιβές που προσφέρονται από τα αθλητικά βιβλία τόσο σε νέους όσο και σε πιστούς παίκτες
 • Bookie - Σύντομη μορφή ενός bookmaker, oddsmaker ή linemaker. Οι μπουκ έθεσαν τις αποδόσεις της αγοράς σε ένα αθλητικό στοίχημα
 • Chalk - Μια ομάδα ή παίκτης που είναι το καυτό φαβορί για το γεγονός
 • Γραμμή κλεισίματος - Όπου η διαφορά πόντων είναι στην αρχή του παιχνιδιού
 • Σωστό σκορ - Στοιχήματα για σωστή πρόβλεψη του τελικού σκορ του παιχνιδιού
 • Δεκαδικές αποδόσεις - Μερικές φορές ονομάζονται ευρωπαϊκές αποδόσεις, αυτοί είναι μονοί τύποι κυρίως στις ευρωπαϊκές αγορές. Αντιπροσωπεύονται με δεκαδικούς αριθμούς
 • Dime - Αναφέρεται σε στοιχήματα αξίας $1.000, $100 ή $10
 • Σκύλος - Σύντομη μορφή του αουτσάιντερ ή της ομάδας που είναι λιγότερο πιθανό να κερδίσει
 • Διπλή ευκαιρία - Έχετε δύο επιλογές για να κερδίσετε το στοίχημα. Για παράδειγμα, στοιχηματισμός σε ήττα ή ισοπαλία σε έναν μόνο αγώνα
 • Edge - Το πλεονέκτημα του στοιχηματιστή έναντι του αθλητικού στοιχήματος και αντίστροφα
 • Even Money - Ένα στοίχημα $100 για να κερδίσετε $100
 • Σταθερές αποδόσεις - Αποδόσεις που δεν αλλάζουν μετά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος
 • Κλασματικές αποδόσεις - Οι πιθανότητες που αναφέρονται σε κλασματική μορφή. Για παράδειγμα, 1/3 αντί για -300 σε αμερικανικές αποδόσεις
 • Handle - Συνολικό ποσό πονταρίσματος σε ένα παιχνίδι
 • Χάντικαπ/Χάντικαπερ - Ένας παίκτης που αναλύει ένα στοίχημα πριν τοποθετήσει ένα στοίχημα
 • Στοιχήματα εντός παιχνιδιού - Ένα άλλο όνομα για τα Live Bets
 • Juice - Η προμήθεια του bookmaker από τα κερδισμένα στοιχήματα
 • Lock - Το καυτό φαβορί για να κερδίσει το παιχνίδι
 • Longshot - Ευνοεί το αουτσάιντερ σε ένα στοίχημα
 • Moneyline - Μια οριστική νίκη ή ήττα χωρίς περιθώρια διαφοράς πόντων
 • Χωρίς Δράση - Ένα παιχνίδι που δεν παίρνει πλέον στοιχήματα
 • Αποδόσεις στο φαβορί - Μια ομάδα ή ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα κερδίσει
 • Oddsmaker - Ένα άλλο όνομα για τον bookmaker ή τον linemaker
 • Over/Under Wagering - Το συνδυασμένο σκορ και από τις δύο ομάδες ή τους παίκτες να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από αυτό που έχει ορίσει ο πράκτορας στοιχημάτων
 • Player Props - Ποντάρισμα σε ατομικές ενέργειες παίκτη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως, ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει ή θα πάρει κίτρινη κάρτα
 • Point Spread - Η φιγούρα που αποφασίζει ο linemaker να αντιπροσωπεύει τη διαφορά μεταξύ της ηττημένης και της νικήτριας ομάδας
 • Sharp - Ένας σοφός επαγγελματίας στοιχηματιστής
 • Steam - Μια απότομη αλλαγή γραμμής λόγω πολλών στοιχημάτων
 • TKO - Τεχνικό Νοκ άουτ
 • Σύνολα - Ένας συνδυασμένος αριθμός πόντων που επιλέγει ένας παίκτης να κερδίζει από παίκτες ή ομάδες
 • Wire-to-Wire - Στοίχημα ότι μια ομάδα θα προηγείται σε κάθε τέταρτο ή μισό του παιχνιδιού
 • Αουτσάιντερ - Ομάδα ή παίκτης με μεγάλες πιθανότητες ή λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει
 • Στοίχημα - Ένα στοίχημα που τοποθετείται σε ένα αθλητικό στοίχημα
Γλωσσάρι στοιχημάτων