Αποδόσεις στοιχηματισμού

Ανάλογα με τον τρόπο που τις χρησιμοποιείτε, οι πιθανότητες στοιχηματισμού μπορεί να είναι απαραίτητες εάν είστε στο έξυπνο στοίχημα. Το να μάθετε πώς να διαβάζετε τις αποδόσεις και ποιες είναι οι καλές και οι κακές αποδόσεις είναι απαραίτητο στο στοίχημα. Παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τις αποδόσεις στο στοίχημα.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μάθουν οι νέοι παίκτες είναι να κατανοούν τις αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων. Είναι ένα κρίσιμο βήμα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να προσδιορίσουν πόσο πιθανό είναι να συμβεί ένα γεγονός και ποιες μπορεί να είναι οι πιθανές ανταμοιβές τους.

Ποιες είναι οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;

Ποιες είναι οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;

Μπορεί να φαίνεται αινιγματικό στην αρχή, αλλά αυτός ο οδηγός αποδόσεων στοιχηματισμού θα πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες να καταλάβουν.

Με τα χρόνια, η μέθοδος που παράγουν αποδόσεις οι αθλητικοί μπουκ και οι γραμμές στοιχηματισμού έχουν αλλάξει δραματικά.

Οι παλιοί παίκτες του Βέγκας κυριαρχούσαν στο παρελθόν στην αγορά αθλητικών στοιχημάτων, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από την εισαγωγή των διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων και τη βελτίωση του λογισμικού και των αλγορίθμων αθλητικών στοιχημάτων.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι ο κύριος στόχος που έθεσαν τα αθλητικά στοιχήματα από τις πρώτες μέρες του αθλητικού στοιχήματος: να ισορροπήσουν τη δράση και στις δύο πλευρές ενός στοιχήματος.

Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν προορίζονται να αντικατοπτρίζουν την αληθινή και ακριβή πιθανότητα κανενός γεγονότος.

Σε τελική ανάλυση, το να στοιχηματίζετε όταν πιστεύετε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της πραγματικής πιθανότητας ενός γεγονότος και της σιωπηρής πιθανότητας που προκύπτει από μια γραμμή στοιχήματος είναι μια από τις καλύτερες τακτικές για να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα έναντι του διαδικτυακού σας αθλητικού στοιχήματος.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι ο πρωταρχικός στόχος των διαμορφωτών πιθανοτήτων είναι να μειώσουν τον κίνδυνο του αθλητικού σας στοιχήματος και όχι να παρουσιάσουν μια ακριβή (ή πιθανή) εικόνα της πραγματικότητας. - όπως οι διαχειριστές κινδύνου και οι ειδικοί προγνωστικοί αθλητισμός.

Ο σκοπός των αποδόσεων είναι να ενθαρρύνουν την ίση δράση και στις δύο πλευρές μιας αθλητικής γραμμής. Ιδανικά, ένα αθλητικό στοίχημα θα λάμβανε παρόμοιο όγκο στοιχημάτων και στις δύο πλευρές ενός στοιχήματος και κέρδος 5-10 τοις εκατό στο χυμό (ή «vig») είτε κερδίσει είτε χάσει.

Ποιες είναι οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;
Εξηγούνται οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων

Εξηγούνται οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων

Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι αποδόσεις στο στοίχημα λειτουργούν μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να στοιχηματίσουν πιο σοφά, να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν και έτσι να ενισχύσουν την απόλαυση του παιχνιδιού.

Οι πιθανότητες είναι επίσης σημαντικές για στοιχηματικές ιστοσελίδες καθώς εξισορροπεί και τις δύο πλευρές ενός στοιχήματος, που σημαίνει ότι το σπίτι εξακολουθεί να έχει την τιμητική του.

Για να επωφεληθείτε από τα αθλητικά στοιχήματα, πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ πιθανοτήτων και πιθανοτήτων. Οι πιθανότητες δεν είναι πάντα μια άμεση αναπαράσταση των πιθανοτήτων να συμβεί κάτι ή να μην συμβεί, παρόλο που τα δύο σχετίζονται ουσιαστικά.

Με απλά λόγια, η πιθανότητα στο αθλητικό στοίχημα είναι υποκειμενική. Όσον αφορά την πρόβλεψη της πιθανής έκβασης ενός παιχνιδιού, τόσο οι παίκτες του στοιχήματος όσο και οι διαδικτυακοί παίκτες μπουκ θα έχουν αντίθετες απόψεις.

Οι πιθανότητες κυμαίνονται γενικά από 5% έως 10%, με κάποιες περιπτώσεις να είναι λιγότερες και άλλες μεγαλύτερες. Το να κάνετε σωστές αξιολογήσεις σχετικά με την πιθανότητα ενός αποτελέσματος και, στη συνέχεια, να αξιολογήσετε εάν οι πιθανότητες αυτού του αποτελέσματος προσφέρουν αξία στοιχημάτων, είναι το κλειδί για επιτυχημένο αθλητικό στοίχημα.

Εξηγούνται οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων
Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;

Το ποσό που καταβάλλεται στα κερδισμένα στοιχήματα καθορίζεται από τις πιθανότητες. Αυτός είναι ο λόγος που αναφέρονται συνήθως ως "τιμή" ενός στοιχήματος

Ένα στοίχημα μπορεί να έχει είτε απόδοση είτε αντίθετη τιμή. Οι αποδόσεις σημαίνει ότι τα πιθανά κέρδη είναι λιγότερα από αυτά που τέθηκαν και οι πιθανότητες κατά σημαίνει ότι το ποσό που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που κέρδισαν.

Θα εξακολουθήσετε να κερδίζετε χρήματα εάν κερδίσετε μια απόδοση στο στοίχημα επειδή η αρχική σας κατάθεση επιστρέφεται, αλλά θα πρέπει να ρισκάρετε περισσότερα από όσα αντέχετε για να κερδίσετε.

Επειδή είναι πιο πιθανό να κερδίσουν, τα μεγάλα φαβορί έχουν συχνά πιθανότητες. Όταν ένα στοίχημα έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει παρά να κερδίσει, ονομάζεται πιθανότητες κατά.

Ακόμη και πιθανότητες για χρήματα είναι πιθανές. Ένα κερδισμένο στοίχημα ζυγού χρημάτων θα πληρώσει το ακριβές ποσό που στοιχηματίστηκε συν το αρχικό ποντάρισμα. Ως αποτέλεσμα, έχετε ουσιαστικά διπλασιάσει τα χρήματά σας. Θυμηθείτε ότι όσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει ένα στοίχημα, αλλά τόσο υψηλότερη είναι η πληρωμή.

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων;
Τύποι αθλητικών αποδόσεων

Τύποι αθλητικών αποδόσεων

Η προεπιλεγμένη μορφή αποδόσεων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Οι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών, από την άλλη πλευρά, το κάνουν αυτό εύκολο, φιλοξενώντας με ανυπομονησία τους παίκτες που θέλουν μια διαφορετική δομή αποδόσεων, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν τη μορφή αποδόσεων στη μορφή που έχουν συνηθίσει. Μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων παρέχουν ακόμη και μια ποικιλία τύπων αποδόσεων.

Οι μορφές αποδόσεων αθλητικών στοιχημάτων που θα δούμε είναι οι πιο συνηθισμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη - Moneyline, Decimal και Fractional αποδόσεις.

  • Αποδόσεις Moneyline είναι πιο δημοφιλείς στην Αμερική και λειτουργούν διαφορετικά για τους αγαπημένους του πλήθους και τους αουτσάιντερ.
  • Κλασματικές πιθανότητες είναι επίσης συχνά γνωστά ως βρετανικές αποδόσεις, αποδόσεις ΗΒ ή παραδοσιακές αποδόσεις.
  • Δεκαδικές πιθανότητες θεωρούνται ως η πιο εύκολη μορφή στοιχήματος για κατανόηση. Είναι πιο δημοφιλές στην Ευρώπη, τον Καναδά και την Αυστραλία, αλλά τα περισσότερα αθλητικά στοιχήματα στοιχημάτων προσφέρουν την επιλογή εμφάνισης των αποδόσεων με τη μορφή δεκαδικών αποδόσεων.
Τύποι αθλητικών αποδόσεων
Πώς να διαβάσετε τις αθλητικές αποδόσεις

Πώς να διαβάσετε τις αθλητικές αποδόσεις

Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι βλέπετε όταν κοιτάτε τις αποδόσεις στοιχημάτων, τότε δεν μπορείτε να βρείτε με ακρίβεια αξία στις αγορές στοιχημάτων, κάτι που είναι το κλειδί της επιτυχίας στα αθλητικά στοιχήματα.

Αμερικάνικες πιθανότητες

Οι αμερικανικές αποδόσεις είναι αρκετά διαφορετικές από άλλες μορφές στοιχηματισμού, καθώς συνήθως αναδεικνύουν ένα φαβορί και ένα αουτσάιντερ.

Οι πιθανότητες για τη νίκη της πλευράς του φαβορί θα εμφανίζονται συνήθως με το σύμβολο ' - '. Ο αριθμός δίπλα δείχνει πόσα θα πρέπει να στοιχηματίσει ένας παίκτης για να κερδίσει $100.

Η φιγούρα του αουτσάιντερ θα αναφέρεται με το σύμβολο «+», το οποίο υποδεικνύει πόσα θα κερδίσει ένας παίκτης εάν ποντάρει $100.

Για παράδειγμα, η ομάδα Α είναι το φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα της Κυριακής με απόδοση -110. Αν οι παίκτες στοιχηματίσουν 110$ στην Ομάδα Α, θα λάβουν 100$ και θα πάρουν πίσω το στοίχημά τους 110$, για συνολικά 210$ σε πληρωμές.

Στην περίπτωση των αουτσάιντερ, ας πούμε ότι ένας παίκτης έβαλε $100 στην ομάδα Β με απόδοση +240. Εάν η ομάδα Β κερδίσει το παιχνίδι, θα λάβει $240 συν το αρχικό στοίχημα $100. Αυτό δίνει μια συνολική πληρωμή 340 $.

Κλασματικές πιθανότητες

Αυτές οι πιθανότητες αντιπροσωπεύουν το καθαρό ποσό που θα πάρει ο παίκτης εάν κερδίσει αφού συνυπολογίσει το ποντάρισμά του.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι το παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ της ομάδας Α και της ομάδας Β έχει 5/1 και 1/5, αντίστοιχα. Αν ένας παίκτης πληρώσει $5 στην Ομάδα Α και βγει νικητής, παίρνουμε τα $5 και πολλαπλασιάζουμε επί πέντε, που είναι ο αριθμητής των πιθανοτήτων.

Επομένως, το στοίχημά τους για την Ομάδα Α θα σας κερδίσει 25 $ συν το αρχικό σας στοίχημα 5 $ — συνολική πληρωμή 30 $.

Ένα στοίχημα στην Ομάδα Β με πιθανότητες 1/5, από την άλλη πλευρά, θα επιστρέψει μόνο 1 $ για κάθε ποντάρισμα 5 $. Αυτό αντιστοιχεί σε συνολική πληρωμή 6 $ για ποντάρισμα 5 $.

Οι κλασματικές αποδόσεις χρησιμοποιούνται συχνότερα σε ιπποδρομίες. Έτσι, εάν ένας παίκτης στοιχηματίσει 50 $ στο Noble Feet σε 20/1 και οι Noble Feet κερδίσουν, θα πάρουν το αρχικό σας στοίχημα πολλαπλασιασμένο με τις πιθανότητες, που είναι 50 επί 20. Επομένως, θα κερδίσουν 1000 $ στο στοίχημά σας συν το στοίχημα 50 $ για συνολική πληρωμή 1150 $.

Δεκαδικές πιθανότητες

Οι δεκαδικές αποδόσεις είναι πιο ξεκάθαρες αποδόσεις στοιχήματος από τις άλλες δύο. Ο αριθμός που υποδεικνύεται για τις δεκαδικές αποδόσεις είναι το ακριβές ποσό που θα καταβληθεί εάν το στοίχημα είναι νικητής. Ας υποθέσουμε ότι ο αγώνας το βράδυ του Σαββάτου έχει 2,0 πιθανότητες για τον Μαχητή Α και 5,5 για τον Μαχητή Β.

Εάν ένας παίκτης στοιχηματίσει $100 στον Μαχητή Α και κερδίσει, τα $100 θα πολλαπλασιαστούν με τις πιθανότητες, σε αυτήν την περίπτωση, 2,0. Επομένως, τα συνολικά κέρδη και η πληρωμή τους θα είναι $200. Αν στοιχηματίσουν στο Fighter B με το ίδιο ποσό, κερδίζουν συνολική πληρωμή 550 $.

Πώς να διαβάσετε τις αθλητικές αποδόσεις
Διαφορετικές αθλητικές αποδόσεις

Διαφορετικές αθλητικές αποδόσεις

Θεωρητικά, οι αποδόσεις μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε μορφή, ανεξάρτητα από το παιχνίδι. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η τοποθεσία του επιδιωκόμενου κοινού θα έχει αντίκτυπο.

Επειδή ο πληθυσμός των τηλεθεατών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πιθανότητες NFL θα εμφανίζονται σχεδόν πάντα (τουλάχιστον αρχικά) στην αμερικανική μορφή.

Διαφορετικές αθλητικές αποδόσεις
Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις ποδοσφαίρου

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα να στοιχηματίσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους παίκτες να ξοδεύουν το 40% όλων των χρημάτων που τοποθετούνται στο όμορφο παιχνίδι.

Ένας μεγάλος αριθμός αγώνων υποστήριξε την ανάπτυξη του κλάδου, επιτρέποντας στους παίκτες να παίξουν σε ένα ευρύ φάσμα αγορών, με πολλούς ιστότοπους στοιχημάτων να προσφέρουν μοναδικές προσφορές και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εγγυημένα στοιχήματα. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν όση έρευνα θέλουν και να γνωρίζουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για ένα παιχνίδι, ωστόσο ένα αποτέλεσμα έκπληξη είναι ακόμα δυνατό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στο ποδοσφαιρικό στοίχημα για να επιλέξουν το παιχνίδι και να στοιχηματίσουν στο οποίο θέλουν να στοιχηματίσουν. Τα πιο απλά στοιχήματα, όπως τα στοιχήματα αγώνα ή οι αγορές σκόρερ, και εκείνα με χαμηλότερο κίνδυνο, όπως το Draw No Bet, θα ταιριάζουν καλύτερα σε λιγότερο έμπειρους παίκτες.

Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να στοιχηματίζουν μόνο σε πρωταθλήματα και ομάδες με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα επειδή δεν μπορούν να είναι σίγουροι αν το στοίχημα έχει αξία.

Για παράδειγμα, ένας ποδοσφαιρόφιλος που παρακολουθεί στενά την Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν προτιμότερο να στοιχηματίσει σε αυτό το πρωτάθλημα με το οποίο είναι εξοικειωμένο παρά σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι εξοικειωμένο αλλού στον κόσμο.

Υπάρχουν πλέον πολλά στατιστικά διαθέσιμα σε δωρεάν ιστότοπους για κάθε παίκτη που μπορεί να δει, τα οποία μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει μερικές από τις πιο ακριβείς αγορές σφραγίδας που είναι τώρα διαθέσιμες στους πολλούς παίκτες μπουκ.

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις ποδοσφαίρου
Πώς λειτουργούν οι πιθανότητες κρίκετ

Πώς λειτουργούν οι πιθανότητες κρίκετ

Οι αποδόσεις στοιχηματισμού κρίκετ βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων έχουν να κάνουν με στοίχημα κρίκετ, και είναι αδύνατο να πετύχεις στο στοίχημα χωρίς να καταλάβεις πώς λειτουργούν οι αποδόσεις.

Οι αγώνες περιορισμένης διάρκειας είναι απλά παιχνίδια πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ οι δοκιμαστικοί αγώνες έχουν τη δυνατότητα για ισοπαλία. Οι αποδόσεις είναι ουσιαστικά μια αριθμητική αναπαράσταση της πιθανότητας ενός συγκεκριμένου γεγονότος με βάση προηγούμενα στοιχήματα.

Εάν οι παίκτες του στοιχήματος στοιχηματίσουν ενάντια στη δημοφιλή άποψη, οι πιθανότητές τους είναι ελάχιστες, αλλά θα κερδίσουν πολλά χρήματα εάν είναι σωστοί,

Είναι εμπειρικός κανόνας ότι οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να στοιχηματίζουν μόνο σε ομάδες με τις οποίες γνωρίζουν. Διαφορετικά, κινδυνεύουν να χάσουν χρήματα αφού δεν ξέρουν αν το στοίχημα αξίζει κάτι.

Πώς λειτουργούν οι πιθανότητες κρίκετ
Κατανόηση των πιθανοτήτων ιπποδρομιών

Κατανόηση των πιθανοτήτων ιπποδρομιών

Θυμηθείτε ότι οι πιθανότητες ενός αλόγου να κερδίσει, καθώς και το χρηματικό ποσό που πρέπει να πληρωθεί εάν και όταν κερδίσει, καθορίζονται από την πιθανότητα.

Οι παραδοσιακές αποδόσεις δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να δουν τι ποσοστό πιθανοτήτων δίνει μια εταιρεία διαδικτυακών στοιχημάτων ή ο κλάδος συνολικά σε ένα άλογο, σε αντίθεση με το σύστημα pari-mutel, όπου οι αποδόσεις αποφασίζονται ουσιαστικά από τους ίδιους τους παίκτες στο σύνολό τους με βάση το πώς πολλά χρήματα υπάρχουν στην πισίνα και πόσα στοιχήματα για κάθε άλογο έχουν τοποθετηθεί.

Για παράδειγμα, ένα άλογο 5-1 μπορεί να μην φαίνεται να είναι μακρινό με την πρώτη ματιά, αλλά πολλαπλασιάστε το με ένα τυπικό ποντάρισμα $1 και διαιρέστε το 100 με αυτόν τον αριθμό. Ως αποτέλεσμα, η διαίρεση του 100 με το 6 δίνει σε αυτό το άλογο ποσοστό επιτυχίας μικρότερο από 17%.

Σε ιπποδρομίες, μια πιθανότητα 17 τοις εκατό να κερδίσετε δεν είναι απαίσια. ας το παραδεχτούμε, θα μπορούσαν να υπάρχουν 20 δρομείς στο γήπεδο και ο καθένας θα είχε μόνο 5% πιθανότητες να κερδίσει αν ήταν όλοι ίσοι.

Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι εάν οι πιθανότητες ενός αλόγου υποδηλώνουν ότι έχει 17 τοις εκατό πιθανότητες να κερδίσει, έχει επίσης 83 τοις εκατό πιθανότητα να χάσει, επομένως οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να διατηρήσουν τα στοιχήματα λογικά και τους αριθμούς με το μέρος τους.

Κατανόηση των πιθανοτήτων ιπποδρομιών
Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις του UFC

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις του UFC

Οι περισσότερες αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων εμφανίζονται με τον ίδιο τρόπο. Το σύμβολο μείον (-) δείχνει το φαβορί, ενώ το σύμβολο συν (+) αντιπροσωπεύει το αουτσάιντερ. Οι παίκτες θα παρατηρήσουν επίσης ότι οι περισσότερες πιθανότητες υπολογίζονται με βάση τα στοιχήματα των $100.

Εάν οι παίκτες δουν +110 ή -110, αυτό σημαίνει ότι το vig - το ποσό που συλλέγει ο πράκτορας στοιχημάτων - είναι $10. Τα αθλητικά βιβλία πρέπει να έχουν κέρδος για να παραμείνουν στην επιχείρηση, επομένως ο χυμός είναι συνήθως μεταξύ $5 και $10.

Για παράδειγμα, παίκτες UFC μπορεί να δει πιθανότητες για έναν αγώνα μεταξύ του Conor McGregor και του Khabib Nurmagomedov σε απόδοση +125 και -155, αντίστοιχα.

Αν επρόκειτο να στοιχηματίσουν στο φαβορί, θα έπρεπε να στοιχηματίσουν 155$ για να κερδίσουν 100$. Αντίθετα, εάν οι παίκτες στοιχηματίσουν στον αουτσάιντερ (McGregor), πρέπει να βάλουν μόνο $100 για να κερδίσουν $125.

Οι καλύτεροι μαχητές του UFC είναι διαφορετικοί, ωστόσο ανεξάρτητα από το πόσο εξαιρετικός μαχητής είναι, όλοι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αυτά είναι ορατά στο στυλ μάχης του μαχητή. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να μελετήσουν τις διαφορετικές προσεγγίσεις κάθε μαχητή και πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Ενώ ένας μαχητής μπορεί συνήθως να ελέγξει τον ρυθμό ενός αγώνα, η εμφάνιση ενός ευάλωτου ελαττώματος έναντι του λάθος αντιπάλου μπορεί να οδηγήσει σε μια καταστροφική απώλεια για ένα φαβορί και να αποδώσει ένα ωραίο στοίχημα αουτσάιντερ.

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις του UFC