Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Πώς να στοιχηματίσετε

Τα αθλητικά στοιχήματα είναι εύκολα, απολαυστικά και παρέχουν τη δυνατότητα σε άτομα να βγάλουν χρήματα. Οι αρχάριοι, από την άλλη, δεν πρέπει να βιαστούν να στοιχηματίσουν. Όσο απλό κι αν είναι το αθλητικό στοίχημα, το να κάνεις τα πάντα σωστά στην αρχή δεν είναι εύκολο.

Είναι αμφίβολο αν οι παίκτες θα απολαύσουν τα αθλητικά στοιχήματα εάν το προσεγγίσουν λανθασμένα, καθώς πιθανότατα δεν θα είναι στον σωστό δρόμο για να κερδίσουν.

Αυτό δεν έχει σκοπό να αποθαρρύνει κάποιον από το να στοιχηματίσει σε αθλήματα. Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι οι παίκτες να γνωρίζουν πώς να στοιχηματίζουν και να προσφέρουν στους παίκτες ισχυρά βασικά στοιχεία για να χτίσουν πάνω τους, εάν θέλουν να κερδίζουν χρήματα τακτικά.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Πώς να στοιχηματίσετε
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
Ο οδηγός σας για αθλητικά στοιχήματα

Ο οδηγός σας για αθλητικά στοιχήματα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση του τι πρέπει να γνωρίζουν και να κάνουν οι παίκτες για να αυξήσουν όχι μόνο τις πιθανότητες να κερδίσουν, αλλά και για να τους βοηθήσουν να παίξουν υπεύθυνα και να διασκεδάσουν κάνοντας το. Η βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων, όπως και η Wall Street, είναι ασταθής. Οι bookmakers αλλάζουν το στοιχηματικές αποδόσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας με βάση τη δραστηριότητα που κάνουν και άλλα νέα, όπως τραυματισμούς και καιρικές συνθήκες.

Για παράδειγμα, εάν η ομάδα Α ξεκινήσει ως φαβορί 7 πόντων και η μεγάλη πλειοψηφία των στοιχημάτων είναι σε αυτήν, η γραμμή της μπορεί να αυξηθεί από -7 σε -7,5. Είναι πιθανό η γραμμή να μετακινηθεί πολύ πιο μακριά στο -8 ή να "αγοραστεί ξανά" στο -7.

Όσο για το θέμα των γραμμών, είναι καλή ιδέα να κάνετε σύγκριση γραμμές από πολλά αθλητικά βιβλία. Οι γραμμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το αθλητικό στοίχημα, επειδή διάφορες εταιρείες στοιχημάτων εξυπηρετούν διαφορετικούς τύπους πελατών.

Όσον αφορά το πόσα να στοιχηματίσετε, ένας εύλογος εμπειρικός κανόνας είναι να ρισκάρετε μόνο αυτά που ένας παίκτης έχει την πολυτέλεια να χάσει. Να θυμάστε ότι τα αθλητικά στοιχήματα είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Θα υπάρξουν καλές και κακές μέρες. Γι' αυτό υπάρχει μια εξαιρετική στρατηγική που ονομάζεται flat-betting.

Το επίπεδο στοίχημα συνεπάγεται το ποντάρισμα του ίδιου ποσού σε κάθε παιχνίδι και τον κίνδυνο μόνο του 1% έως 5% του κεφαλαίου ενός παίκτη σε κάθε στοίχημα (το bankroll είναι το αρχικό ποσό που έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες για να στοιχηματίσουν). Εάν οι παίκτες έχουν $100 bankroll, για παράδειγμα, δεν θα πρέπει να ρισκάρουν περισσότερο από $5 ανά παιχνίδι.

Ο οδηγός σας για αθλητικά στοιχήματα
Τύποι αθλητικών στοιχημάτων

Τύποι αθλητικών στοιχημάτων

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα μεμονωμένο άθλημα με διάφορους τρόπους, και υπάρχουν πολλοί τρόποι τζόγο σε διάφορα αθλήματα.

Όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα, το καλύτερο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι παίκτες είναι να μάθουν τους κανονισμούς κάθε μορφής στοιχήματος και τη συνοδευτική ανταμοιβή, ξεκινώντας από αυτούς τους πιο συνηθισμένους τύπους αθλητικών στοιχημάτων.

 • Στοιχήματα γραμμής χρημάτων: Μία από τις απλούστερες μεθόδους για να στοιχηματίσετε σε αθλήματα είναι μέσω ενός στοιχήματος γραμμής χρημάτων. Οι παίκτες θα αποφασίσουν ποιος θα κερδίσει ένα παιχνίδι ή έναν αγώνα και τα κέρδη καθορίζονται από τις πιθανότητες.
 • Straight στοιχήματα: Ένα στρέιτ στοίχημα είναι επίσης γνωστό ως στοίχημα διαφοράς πόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διαφορά πόντων δείχνει ποιος είναι πιθανό να κερδίσει και με ποια διαφορά.
 • Σύνολο στοιχημάτων γραμμής: Εδώ, το στοίχημα εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό πόντων που σημειώνουν και οι δύο ομάδες. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν εάν πιστεύουν ότι το τελικό σκορ θα είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο από τον αριθμό που καθορίζεται από το αθλητικό στοιχηματισμό.
 • Παρολί στοιχήματα: Ένα στοίχημα parlay είναι η τοποθέτηση πολλών στοιχημάτων που πρέπει να κερδίσουν όλα για να κερδίσει ένας παίκτης. Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν την Ομάδα Α για να κερδίσει το World Series και την Ομάδα Χ στο Super Bowl την ίδια χρονιά, για παράδειγμα.
 • Teaser Bets: Επειδή διαθέτουν δύο ή περισσότερες επιλογές, τα στοιχήματα teaser είναι συγκρίσιμα με τα παρολί. Η διαφορά είναι ότι σε αντάλλαγμα για μια μικρότερη συνολική πληρωμή, οι παίκτες λαμβάνουν ένα πιο ευνοϊκό spread πόντων.
 • Στοιχήματα Head-to-Head: Όταν ένας παίκτης του στοιχήματος επιλέγει τον νικητή μεταξύ δύο συμμετεχόντων, αυτό ονομάζεται στοίχημα κεφαλιού
Τύποι αθλητικών στοιχημάτων
Στοίχημα ποδοσφαίρου

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα για στοιχήματα.

Είναι ένα πολύ γνωστό άθλημα στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει πολλές διάσημες ομάδες. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τα στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά τουρνουά για να διαλέξετε.

Αυτά τα τουρνουά αποτελούνται από δεκάδες διαφορετικούς αγώνες που περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές ομάδες, προσφέροντας στους οπαδούς του αθλήματος πολλές ευκαιρίες να στοιχηματίσουν σε παιχνίδια.

Οι μόνες χώρες όπου το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο δημοφιλές άθλημα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κυριαρχεί το NFL, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, όπου κυριαρχεί το ράγκμπι, και ο Καναδάς, όπου το χόκεϊ είναι το εθνικό φαβορί.

Στοίχημα ποδοσφαίρου
Οδηγός στοιχημάτων ποδοσφαίρου

Οδηγός στοιχημάτων ποδοσφαίρου

Για να αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο, επιλέξτε έναν bookmaker με εξαιρετικό ιστορικό. Ο ιστότοπος στοιχημάτων θα πρέπει να διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Ο ιστότοπος θα πρέπει να έχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής καθώς και μεγάλη ασφάλεια. Πριν επιλέξετε έναν αθλητικό στοιχηματισμό, μιλήστε με άλλους παίκτες και κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο για συμβουλές.

Οι πιο δημοφιλείς τύποι στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο είναι πρώτος σκόρερ, ημίχρονο/τελικός χρόνος, παλαί, και οι δύο ομάδες να σκοράρουν.

Στοιχήματα πρώτου σκόρερ είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος στοιχηματισμού ποδοσφαίρου μέχρι στιγμής. Αυτό περιλαμβάνει έναν παίκτη που στοιχηματίζει σε μια ομάδα που πιστεύει ότι θα είναι η πρώτη που θα σκοράρει σε έναν αγώνα. ο ποδοσφαιρικές αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ τα στοιχήματα είναι συνήθως καλύτερα αφού υπάρχουν πολλά πιθανά αποτελέσματα.

Ημίχρονο/Τελικό όπου οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν για το αν:

 • Η μία ομάδα προηγείται στο ημίχρονο και η άλλη ομάδα στην πλήρη ώρα ή το αντίστροφο,
 • Μια ομάδα θα προηγείται στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα,
 • Θα είναι ισοπαλία στο ημίχρονο και μία από τις ομάδες θα κερδίσει στο τέλος,
 • Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο τόσο στα μισά όσο και στο τέλος.

Parlay στοιχήματα ενισχύουν την πιθανή απόδοση στο ποντάρισμά τους ποντάροντας σε πολλές ομάδες να κερδίσουν, να χάσουν ή να ισοφαρίσουν, μειώνοντας τις πιθανότητές τους σε κάθε παιχνίδι αλλά αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να κερδίσουν μεγάλες.

Στοιχήματα και οι δύο ομάδες να σκοράρουν είναι αυτονόητο στο ότι δίνεται στον παίκτη μια επιλογή αγώνων και του δίνεται εντολή να επιλέξει παιχνίδια στα οποία θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η αλλαγή είναι ότι αντί για νίκη, ήττα ή ισοπαλία στα στοιχήματα στοιχηματισμού, υπάρχουν πλέον μόνο δύο πιθανά αποτελέσματα: "θα σκοράρει/δεν θα σκοράρει"

Τα αθλητικά πρωταθλήματα φαντασίας υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά τα στοιχήματα σε αυτά για να βγάλουν χρήματα έχουν γίνει πρόσφατα πιο δημοφιλή.

Στοίχημα ποδοσφαίρου φαντασίας

Η κύρια ιδέα πίσω από τα αθλητικά στοιχήματα φαντασίας είναι ότι συγκεντρώνετε μια ομάδα παικτών βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και στη συνέχεια αυτοί οι παίκτες κερδίζουν πόντους για την ομάδα σας ανάλογα με την απόδοσή τους στα παιχνίδια.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ανταγωνιστείτε για πραγματικά χρήματα με άλλα άτομα που έχουν συγκεντρώσει ομάδες φαντασίας, με νικητή να είναι αυτός του οποίου η ομάδα έχει την καλύτερη απόδοση. Το στοίχημα μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε πρωταθλήματα που διαρκούν μια ολόκληρη σεζόν.

Οδηγός στοιχημάτων ποδοσφαίρου
Στοίχημα ιπποδρομιών

Στοίχημα ιπποδρομιών

Η ιππασία έχει μακρά και πλούσια ιστορία, η οποία ασκείται εδώ και χιλιετίες σε όλο τον κόσμο. Η αρματοδρομία ήταν μια εξέχουσα δραστηριότητα στην αρχαιότητα, με αγώνες που γίνονταν σε όλη την Ελλάδα και τη Ρώμη.

Η ιππασία είναι η δεύτερη θέση μετά το ποδόσφαιρο ως το πιο δημοφιλές άθλημα θεατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με μελέτες του κλάδου, πάνω από έξι εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν τους αγώνες στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο, με τις γυναίκες να αποτελούν το 40% αυτών που πηγαίνουν.

Αυτό το άθλημα είναι δημοφιλές στη Γαλλία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ και τη Μαλαισία και οι υποστηρικτές στην Ιαπωνία είναι γνωστό ότι κοιμούνται στην αναμονή για μεγάλα γεγονότα.

Στοίχημα ιπποδρομιών
Οδηγός στοιχηματισμού ιπποδρομιών

Οδηγός στοιχηματισμού ιπποδρομιών

Να ξεκινήσω στοιχηματισμός σε ιπποδρομίες, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε μια κατάλληλη τοποθεσία στοιχημάτων και στη συνέχεια να καταθέσουν τα χρήματά τους εκεί.

Στη συνέχεια, βρίσκουν απλώς την κούρσα στην οποία θέλουν να στοιχηματίσουν. Οι περισσότεροι ιστότοποι περιλαμβάνουν μια λίστα με πίστες που φιλοξενούν αγώνες εκείνη την ημέρα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε έναν και να δείτε όλους τους προγραμματισμένους αγώνες.

Πώς να επιλέξετε έναν νικητή

Ακολουθούν οι έξι βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβουν υπόψη οι παίκτες όταν προσπαθούν να προβλέψουν τον νικητή μιας ιπποδρομίας - την πορεία, την απόσταση πίστας, το γενεαλογικό άλογο, τις συνδέσεις, τη μορφή διαδρομής και το σημάδι χάντικαπ.

 • Μετάβαση: Το Going (ονομάζεται επίσης κατάσταση πίστας ή βαθμολογία πίστας) είναι η επιφάνεια πίστας μιας πίστας ιπποδρομιών πριν από μια ιπποδρομία ή συνάντηση αγώνα. Η μετάβαση καθορίζεται από την ποσότητα υγρασίας στο έδαφος και αξιολογείται από έναν επίσημο αεροπόρο την ημέρα του αγώνα
 • Απόσταση: Τα περισσότερα άλογα μπορούν να τρέξουν μόνο μια συγκεκριμένη απόσταση πριν κουραστούν. Η επιλογή ενός αλόγου με ιστορικό αντοχής μπορεί να πληρώσει καλά.
 • Γενεαλογικο δεντρο: Αυτό αναφέρεται στην καταγωγή του αλόγου. Οι έμπειροι παίκτες του στοιχήματος συχνά εξετάζουν την γενεαλογία ενός αλόγου για να δουν εάν προτιμά να τρέχει σε χώμα ή χλοοτάπητα, να χειρίζεται μια διαδρομή εκτός πίστας (δηλαδή πιο αργή) ή να καλύπτει μια νέα απόσταση.
 • Συνδέσεις: Ορισμένοι συνδυασμοί προπονητή, τζόκεϊ και ιδιοκτήτη είχαν μεγάλη επιτυχία και η μορφή αυτών των δύο και τριών μπορεί να αποφέρει πολλά χρήματα.
 • Φόρμα μαθήματος: Τα άλογα τρέχουν διαφορετικά σε διαφορετικές πίστες, επομένως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τις κάρτες ιπποδρομιών για τους νικητές της προηγούμενης διαδρομής.
 • Σημάδι χάντικαπ: Από τη στιγμή που ένα άλογο έχει πετύχει το μέγιστο μειονέκτημά του, είναι δύσκολο γι' αυτό να ανταγωνιστεί άλογα με καλύτερο βάρος. Σε αγώνες με χάντικαπ, η σύγκριση της βαθμολογίας ενός αλόγου με την τελευταία του νίκη είναι κρίσιμη.
Οδηγός στοιχηματισμού ιπποδρομιών
Στοίχημα κρίκετ

Στοίχημα κρίκετ

Το κρίκετ είναι ένα από τα παλαιότερα παιχνίδια, με ρίζες που φτάνουν πίσω στον 18ο αιώνα στην Αγγλία. Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, με πολλούς λάτρεις των αθλητικών στοιχημάτων να στοιχηματίζουν σε αγώνες κρίκετ από την άνεση του σπιτιού τους.

Στην πραγματικότητα, τα στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα κρίκετ είναι ένα προσοδοφόρο μέρος της βιομηχανίας του διαδικτυακού τζόγου. Ενώ είναι πιο δημοφιλές στη Βρετανία, την Ινδία, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική, αυξάνεται σε δημοτικότητα στους Αμερικανούς που εξοικειώνονται περισσότερο με το παιχνίδι.

Αν και η πλειονότητα των παικτών στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ακόμα εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, ορισμένοι Αμερικανοί παίκτες αθλητικών στοιχημάτων θεωρούν ότι το στοίχημα στο κρίκετ είναι ενδιαφέρον λόγω των πολυάριθμων επιλογών στοιχηματισμού που δίνει το παιχνίδι.

Στοίχημα κρίκετ
Οδηγός στοιχημάτων κρίκετ

Οδηγός στοιχημάτων κρίκετ

Πρώτα και κύρια, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να εντοπίσουν τον καλύτερο bookmaker που γνωρίζει καλά το κρίκετ και δίνει ανταγωνιστικές αποδόσεις. Επιπλέον, μερικά ιστοσελίδες στοιχημάτων δώστε στους πελάτες τα στατιστικά που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι παίκτες.

Είναι πολύ πιο εύκολο να τοποθετήσετε στοιχήματα με βάση τα ένστικτα από το να σχεδιάσετε και να αναλύσετε μια στρατηγική. Ωστόσο, εάν οι παίκτες του στοιχήματος χρησιμοποιήσουν μερικές από τις δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές στοιχηματισμού κρίκετ των βετεράνων, δεν θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουν εκτενή στατιστική ανάλυση για να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να στοιχηματίσετε για να κερδίσετε.

Να παρακολουθείτε πάντα την πρόγνωση του καιρού

Η γνώση του καιρού μπορεί να σας δώσει κάποια κρυφή εικόνα σε ένα παιχνίδι που βασίζεται κυρίως στον άνεμο και τον βαθμό αστάθειας του αέρα. Για παράδειγμα, εάν προβλέπεται βροχή, τα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα εκείνες τις ημέρες μπορεί να συντομευθούν, ευνοώντας τη δεύτερη ομάδα.

Αναμονή για τα αποτελέσματα της εκτίναξης

Η απόφαση για το ποιος ροπαλίζει πρώτος έχει σημαντικό αντίκτυπο στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πρώτη πλευρά που θα ρίξει το ρόπαλο θα αντιμετωπίσει λιγότερο μειονέκτημα καθώς το παιχνίδι προχωρά λόγω φθοράς του wicket.

Η σημασία της μορφής

Η φόρμα θα καθορίσει πόσο καλά ή κακά θα έχει μια ομάδα ή μεμονωμένος παίκτης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τις ομάδες και τους παίκτες εκ των προτέρων για να λάβετε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία απόδοσής τους.

Εκτίμηση συνθηκών εδάφους

Αν και οι ιδιότητες των διαφορετικών γηπέδων μπορεί να μην είναι το επίκεντρο για τους περισσότερους καλύτερους, έχουν σημασία. Μερικά wickets, για παράδειγμα, δεν φαίνεται να στρίβουν καθόλου, ενώ άλλα ανταποκρίνονται υπέροχα στο spin. Υπάρχουν αργές διαδρομές και κάποιες που έχουν μια άνωση που ευνοεί τους γρήγορους μπόουλερ.

Το κρίκετ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όταν πρόκειται για αθλήματα που είναι δύσκολα σε αναπηρία. Αυτό οφείλεται στον μεγάλο αριθμό αγορών για να διαλέξετε. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές τόσο ante-post όσο και ζωντανών στοιχημάτων εντός παιχνιδιού.

Με τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις στοιχήματος, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος τοποθέτησης πολλαπλών κερδοσκοπικών στοιχημάτων. Ως αποτέλεσμα, είναι σημαντική η εκμάθηση μερικών από τις καλύτερες τακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες του στοιχήματος για να αποκτήσουν πλεονέκτημα και πιθανώς να νικήσουν το σύστημα.

Οδηγός στοιχημάτων κρίκετ
Στοίχημα UFC

Στοίχημα UFC

Την τελευταία δεκαετία, το Ultimate Fighting Championship (UFC) έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα, όπως και τα στοιχήματα στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα. Καθώς περισσότερα άτομα στοιχηματίζουν, οι διαδικτυακοί στοιχηματιστές οδηγούνται να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους παρέχοντας πρόσθετες επιλογές στοιχήματος, προσφορές και αποδόσεις που είναι ανταγωνιστικές.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βγάλουν πολλά χρήματα στοιχηματίζοντας στο UFC. Ακριβώς όπως τα περισσότερα αθλητικά στοιχήματα, υπάρχουν δοκιμασμένα και δοκιμασμένες στρατηγικές που μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να μειώσουν τον κίνδυνο αυξάνοντας παράλληλα τις αποδόσεις. Οι βετεράνοι πάντα λαμβάνουν υπόψη την τακτική, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντική για τους παίκτες που παίζουν μεικτές πολεμικές τέχνες για πρώτη φορά.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη που θα βοηθήσουν τους εντελώς νέους παίκτες να ξεκινήσουν με το UFC να στοιχηματίζουν με το δεξί πόδι.

Στοίχημα UFC
Οδηγός στοιχημάτων UFC

Οδηγός στοιχημάτων UFC

Η εύρεση ενός αθλητικού βιβλίου είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να στοιχηματίσετε στο UFC. Είναι μεγάλη απόφαση να πάρεις, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο τώρα από ό,τι πριν από μερικά χρόνια. Ο λόγος για αυτό είναι ότι, χάρη στην επέκταση του Στοίχημα UFC, οι περισσότεροι bookies προσφέρουν πλέον σημαντικές επιλογές στοιχηματισμού UFC.

Οι αξιολογήσεις είναι διαθέσιμες για να βοηθήσουν τους παίκτες να αποφασίσουν εάν χρειάζεστε βοήθεια και οι παίκτες θα πρέπει επίσης να ζητήσουν συμβουλές από την κοινότητα στοιχημάτων.

Αυτό που πρέπει να αναζητούν οι παίκτες είναι μια βασική διεπαφή με την οποία είναι εξοικειωμένοι και που τους επιτρέπει να πλοηγούνται στις αγορές στοιχημάτων με ευκολία. Αναζητήστε τυχόν στοιχηματικές συμφωνίες που μπορούν να επωφεληθούν από τους παίκτες του στοιχήματος, είτε πρόκειται για δωρεάν στοιχήματα, προσφορές επιστροφής χρημάτων ή κάτι άλλο. Όλοι θα βοηθήσουν τους παίκτες στην αρχή.

Στοίχημα UFC: Βασικοί όροι στοιχήματος που πρέπει να γνωρίζετε

 • Αγαπημένη: Ο μαχητής που προβλέπεται να κερδίσει — και σχεδόν πάντα με γελοία χαμηλές πιθανότητες. Με τους αγώνες undercard, τα στοιχήματα στα φαβορί είναι πάντα πιο κερδοφόρα.
 • Αουτσάιντερ: Από την άλλη πλευρά, αυτός είναι ο μαχητής που είναι απίθανο να κερδίσει. Μπορεί να είναι πιο κερδοφόρο από το να ποντάρετε στο φαβορί γιατί θα πάρετε πίσω το ποντάρισμά σας συν ένα κέρδος.
 • Σπρώξτε: Ένα στοίχημα που καταλήγει σε ισοπαλία δεν είναι ούτε χαμένο ούτε κερδισμένο. Το στοίχημά σας απλώς επιστρέφεται.
 • Κιμωλία: Ο αγαπημένος ή ο προβλεπόμενος νικητής του αγώνα και συνήθως το άτομο με τις καλύτερες πιθανότητες. σχεδόν πάντα αρνητικές πιθανότητες.
 • Απόφαση: Το αποτέλεσμα του αγώνα σύμφωνα με το σκορ των κριτών. Αυτό θα μπορούσε είτε να είναι χωριστή, ομόφωνη, πλειοψηφία ή τεχνική απόφαση.
 • TKO: Αυτό σημαίνει Τεχνικό Knock Down. Οι μαχητές καταρρίπτονται τρεις φορές ή ο διαιτητής επεμβαίνει και διακόπτει τον αγώνα αφού διαπιστώσει ότι ο μαχητής δεν μπορεί να συνεχίσει. Εκτός κι αν οι κριτές καθορίσουν τη μάχη στις κάρτες βαθμολογίας ή δεν ανακηρύξουν ένα No Contest, οι αποχωρήσεις σε γωνία είναι επίσης TKO.
Οδηγός στοιχημάτων UFC
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Ο απόλυτος οδηγός αθλητικών στοιχημάτων πυγμαχίας
2023-11-17

Ο απόλυτος οδηγός αθλητικών στοιχημάτων πυγμαχίας

Τα στοιχήματα πυγμαχίας είχαν πάντα μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι θαυμαστές των αγώνων έχουν αρχίσει να αναζητούν ενεργά ευκαιρίες στοιχηματισμού σε σημαντικά γεγονότα. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα είναι πιο απλό από ποτέ να στοιχηματίζεις στην πυγμαχία. Εάν ενδιαφέρεστε για αθλητικά στοιχήματα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις διάφορες αγορές πυγμαχίας, τις τυπικές μορφές αποδόσεων και τις χρήσιμες συμβουλές για στοιχήματα πριν τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοιχηματισμό. Θα πρέπει επίσης να μάθετε πώς να επιλέγετε αξιόπιστα online bookmakers. Αυτός ο περιεκτικός οδηγός για τα διαδικτυακά στοιχήματα πυγμαχίας καλύπτει όλες τις βάσεις.

Τι πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα NASCAR
2023-03-22

Τι πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα NASCAR

Με μια τεράστια βάση θαυμαστών στη Βόρεια Αμερική και πολλούς αγώνες που πραγματοποιούνται σχεδόν εβδομαδιαία σε διάφορες πίστες από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Νοεμβρίου, το στοίχημα NASCAR είναι μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές στοιχήματος για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο απόλυτος οδηγός στοιχηματισμού Super Bowl για να προετοιμαστείτε
2023-03-08

Ο απόλυτος οδηγός στοιχηματισμού Super Bowl για να προετοιμαστείτε

Θα υπάρχουν πολλά χρήματα που θα στοιχηματιστούν νόμιμα στο Super Bowl του 2023 αφού ο αγώνας του 2022 σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ. Την τελευταία φορά, στο Super Bowl LVI, οι Los Angeles Rams επικράτησαν των Cincinnati Bengals με 23-20.

Τα πιο όμορφα χειμερινά σπορ για να στοιχηματίσετε
2022-03-02

Τα πιο όμορφα χειμερινά σπορ για να στοιχηματίσετε

Τα αθλήματα που παίζονται σε χιόνι ή πάγο ονομάζονται χειμερινά αθλήματα. Σε αντίθεση με τα καλοκαιρινά αθλήματα, τα χειμερινά σπορ έχουν μικρότερη περίοδο από Νοέμβριο έως Φεβρουάριο. Ορισμένες εκδηλώσεις, όπως οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, προγραμματίζονται κάθε τέσσερα χρόνια. Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες παρουσιάζουν τις πιο συναρπαστικές ευκαιρίες online αθλητικών στοιχημάτων. Ωστόσο, πολλά ετήσια και εξαμηνιαία χειμερινά σπορ είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό.