Στρατηγική στοιχηματισμού

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αρχάριοι αθλητικών στοιχημάτων δεν δίνουν δεκάρα στις στρατηγικές. Αν και αυτό μπορεί να συγχωρεθεί, θεωρώντας ότι ένας αρχάριος έχει πολλά να μάθει, είναι λάθος να αγνοήσετε εντελώς μια στρατηγική στοιχήματος. Με τη σωστή προσέγγιση, οι παίκτες του στοιχήματος παίρνουν ορθές αποφάσεις που οδηγούν σε συχνές νίκες. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι κανένα από αυτά τα συστήματα στοιχηματισμού δεν εγγυάται άμεση επιτυχία. Ωστόσο, αξίζει να καταλάβετε και να χρησιμοποιήσετε ένα ή δύο συστήματα στοιχηματισμού για να αυξήσετε τις αποδόσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων

Μια στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων είναι ένα σύνολο συστημάτων ή συμβουλών που ερευνήθηκαν για τη δημιουργία ενός κερδοφόρου σεναρίου. Με άλλα λόγια, ένα κατάλληλα κατασκευασμένο σύστημα στοιχηματισμού μεταφέρει το πλεονέκτημα που απολαμβάνει ο πράκτορας στοιχημάτων στον παίκτη. Αυτό είναι δυνατό επειδή τα αθλητικά στοιχήματα περιλαμβάνουν πραγματικές ανθρώπινες δραστηριότητες, επομένως δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα που να διασφαλίζει ότι ο παίκτης στοιχηματισμού θα κερδίζει πάντα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί στοιχηματιστές συνυπολογίζουν πολλά στατιστικά στο παρελθόν δημιουργώντας τις πιθανότητες τους. Αν και αυτό προφανώς καθιστά δύσκολη την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων, το στοίχημα γίνεται πιο κερδοφόρο με μια σωστή στατιστική ανάλυση. Σε απλή γλώσσα, οι στρατηγικές ενισχύουν τις πιθανότητες νίκης του παίκτη εκτός από την ελαχιστοποίηση των βασικών λαθών.

Πάρτε για παράδειγμα τη διαχείριση χρημάτων. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πρωτάρηδες αποτυγχάνουν στα αθλητικά στοιχήματα επειδή δεν ξέρουν πώς να προστατεύσουν το κεφάλαιό τους. Είναι πάντα μια εξαιρετική στρατηγική να ξέρεις με πόσα να στοιχηματίσεις και σε ποια συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η διαχείριση χρημάτων βοηθά επίσης τα πράσινα χέρια να ελαχιστοποιήσουν τυχόν περαιτέρω απώλειες διαχειριζόμενοι τον χρόνο παιχνιδιού τους. Έτσι, συνολικά, μάθετε τα κύρια συστήματα αθλητικών στοιχημάτων και προσαρμόστε τα ανάλογα για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων
Στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου

Στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου

Μια στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου δεν είναι οποιαδήποτε άλλη στρατηγική αθλητικού στοιχήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή το να κερδίσεις χρήματα από τα στοιχήματα ποδοσφαίρου μπορεί να είναι δύσκολο παρά το γεγονός ότι είναι η πιο ευνοημένη αγορά στοιχημάτων. Σε μια ποδοσφαιρική στρατηγική, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν σημαντικό χρόνο, δεξιότητες και δέσμευση για να είναι επιτυχημένοι.

Πρέπει να αξιολογούν τα παιχνίδια από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών μεμονωμένων παικτών, των αποτελεσμάτων αντιμέτωπους, της πρόσφατης φόρμας, των παικτών που λείπουν, του πλεονεκτήματος έδρας και πολλά άλλα. Παρακάτω είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βρείτε μια κερδοφόρα στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου.

Στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου
Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου;

Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου;

Πρώτα από όλα, για να αποκομίσετε μακροπρόθεσμα κέρδη από τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα, φορέστε το καπέλο του επιχειρηματία. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, για να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο απαιτείται τεράστια προσπάθεια και χρόνος για έρευνα. Επομένως, είναι υψίστης σημασίας να παραμείνετε οργανωμένοι και να καταρτίσετε έναν σαφή οδικό χάρτη για την επιτυχία. Να θυμάστε ότι ο μπουκ εξετάζει δεκάδες παράγοντες της ομάδας πριν καταλήξει στις αποδόσεις.

Τώρα που είστε έτοιμοι και προετοιμάζεστε να ξεκινήσετε, ήρθε η ώρα να καθίσετε και να βελτιώσετε μια στρατηγική. Σε αυτή την περίπτωση, αξιολογήστε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού αγώνα και συγκεντρώστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Ξεκινάτε πάντα με καθαρούς αριθμούς και λεπτομερή στατιστικά παιχνιδιού, όπως μέσο όρο γκολ που δέχθηκαν και σημειώθηκαν για κάθε ομάδα. Επίσης, κοιτάξτε τα τεχνικά στατιστικά όπως ο παίκτης που είναι πιο πιθανό να σκοράρει ή να πάρει κράτηση και το πλεονέκτημα έδρας. Δεν είναι ποτέ κακό να προτιμάς μια ομάδα ποδοσφαίρου με φόρμα που παίζει στο σπίτι.

Για να ολοκληρώσετε μια νικηφόρα ποδοσφαιρική στρατηγική, σκεφτείτε τι λένε οι επαγγελματίες παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να λάβετε ακατέργαστες, απλές πληροφορίες για το παιχνίδι. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστολόγια και τηλεοπτικές εκπομπές που είναι αφιερωμένες στη συζήτηση στατιστικών και προβλέψεων αγώνων. Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν μετρούν όλες οι απόψεις σε αυτή την περίπτωση.

Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχηματισμού ποδοσφαίρου;
Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα ποδοσφαίρου

Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα ποδοσφαίρου

Το να κάνετε τα μαθήματά σας μόνοι σας δεν θα σας βοηθήσει στο ολισθηρό στοίχημα ποδοσφαίρου κόσμος. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν ορισμένες προφανείς αλλά ζωτικές υποδείξεις που πρέπει να έχετε κατά νου όταν στοιχηματίζετε στο ποδόσφαιρο. Παρακάτω είναι οι πιο προφανείς:

  • Bankroll/διαχείριση χρημάτων: Είτε στοιχηματίζετε σε ποδόσφαιρο, γκολφ, μπέιζμπολ, τένις ή σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, η αφαίρεση χρημάτων από τον τζόγο είναι πρωταρχικής σημασίας. Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να ζείτε χωρίς αυτά τα χρήματα εάν χαθείτε. Η βέλτιστη στρατηγική διαχείρισης bankroll στα αθλητικά στοιχήματα είναι να χρησιμοποιείτε μόνο 1% έως 5% του συνολικού bankroll σε ένα μόνο στοίχημα.
  • Επιλέξτε έναν καλό bookmaker: Εδώ είναι ένα άλλο ζωτικής σημασίας αλλά συχνά παραβλέπεται σημείο στο στοίχημα σε αθλήματα. Ενώ είναι πολλά ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών εκεί έξω, δεν είναι όλα ίδια. Τα καλύτερα αθλητικά στοιχήματα προσφέρουν συνήθως στους παίκτες καλύτερες αποδόσεις, περισσότερες αγορές και μια ασφαλή συνολική εμπειρία. Λοιπόν, κάντε αρκετή έρευνα για αυτό.
  • Στοιχηματικές αγορές: Η κατανόηση των διαθέσιμων αγορών στοιχημάτων ποδοσφαίρου είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία μιας βέλτιστης στρατηγικής. Το ποδόσφαιρο αποτελείται από αγορές στοιχημάτων όπως διπλή ευκαιρία, over/under, τελικό αποτέλεσμα, ημίχρονο/τελικός χρόνος, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και πολλά άλλα. Επομένως, κάντε έρευνα για να μάθετε ποια αγορά στοιχημάτων είναι κατάλληλη για το γεγονός.
  • Διεκδικήστε το μπόνους: Όλοι οι παίκτες είναι φυσικοί νικητές. Και επειδή τα αθλητικά βιβλία γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το γεγονός, συχνά δελεάζουν τους παίκτες με πολλά μπόνους και προσφορές. Ως έξυπνος, διεκδικήστε το μπόνους και χρησιμοποιήστε το για να ενισχύσετε το bankroll. Απλώς μην αγνοήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του μπόνους.
Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα ποδοσφαίρου
Στρατηγική στοιχήματος μπέιζμπολ

Στρατηγική στοιχήματος μπέιζμπολ

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μιας στρατηγικής στοιχηματισμού ποδοσφαίρου και μπέιζμπολ για έναν αρχάριο. Αλλά στην πραγματικότητα, η διαφορά είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, όπου κυριαρχούν τα σημεία εξάπλωσης, το μπέιζμπολ αφορά κυρίως γραμμή χρημάτων. Εν ολίγοις, οι παίκτες χρειάζεται μόνο να προβλέψουν τη νικήτρια ομάδα και όχι ποιος καλύπτει.

Αν και ασυνήθιστο, οι παίκτες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν σε "spread" και αγορές όπως over/under. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να είσαι επιτυχημένος παίκτης του μπέιζμπολ χρειάζεται ένα ξεκάθαρο σχέδιο.

Στρατηγική στοιχήματος μπέιζμπολ
Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχήματος μπέιζμπολ

Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχήματος μπέιζμπολ

Πρώτα, δείτε τα προγράμματα των ομάδων. Συχνά, οι ομάδες μπέιζμπολ παίζουν περίπου 162 αγώνες σε περίπου έξι μήνες κάθε καλοκαίρι. Τώρα αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν καθημερινούς αγώνες, με κάποιες να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να παίξουν. Προφανώς, μια φιλοξενούμενη ομάδα θα υποφέρει από κουρασμένα πόδια. Επίσης, μια ομάδα που παίζει μετά από μια μέρα άδειας απολαμβάνει πιο φρέσκα πόδια.

Δεύτερον, έρευνα σχετικά με τα στατιστικά μεμονωμένων παικτών. Μέχρι τώρα, θα πρέπει να ξέρετε ότι το μπέιζμπολ είναι μια μονομαχία χτυπητή εναντίον πίτσερ. Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα με υποδειγματικούς δεξιόχειρες χτυπητές αντιμετωπίσει μια ομάδα με «μέτριους» δεξιόχειρες στάμνες, η πρώτη πιθανότατα θα έχει πιο κοντούς πιθανότητες μπέιζμπολ. Λοιπόν, εξετάστε αυτά τα στατιστικά στοιχεία.

Τέλος, ποια είναι η κατάσταση κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής; Τυπικά, τα παιχνίδια που παίζονται σε κρύο καιρό έχουν μικρότερη βαθμολογία από αυτά που παίζονται σε ζεστό καιρό. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κρύος αέρας σημαίνει μεγαλύτερη πυκνότητα αέρα, με αποτέλεσμα λιγότερη τριβή και ταξίδι της μπάλας. Επομένως, μια λιγότερο χτυπημένη μπάλα θα διανύσει μικρότερες αποστάσεις. Επιπλέον, οι δυνατοί άνεμοι θα κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη για τους χτυπητές.

Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχήματος μπέιζμπολ
Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα μπέιζμπολ

Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα μπέιζμπολ

Τώρα που η στρατηγική του μπέιζμπολ δολοφονίας είναι κοντά, ήρθε η ώρα να την ενισχύσετε με αυτά τα δοκιμασμένα στοίχημα του μπέιζμπολ συμβουλές:

Αποφύγετε τα καυτά αγαπημένα: Οι καλύτεροι διαδικτυακοί μπουκ γνωρίζουν ότι οι «Μέσοι Τζόες» λατρεύουν τις μικρές αποδόσεις. Αλλά όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, οι πιθανότητες μπορεί να είναι απατηλές. Πάρτε το EPL, για παράδειγμα, όπου μια ενημερωμένη Τσέλσι είναι πάντα βέβαιο ότι θα κερδίσει την Μπράιτον. Αλλά στο MLB, οι καλύτερες ομάδες όπως οι Yankees, οι Dodgers και οι Cubs κερδίζουν μόνο το 65% των συνολικών αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οπότε, εκμεταλλευτείτε τα αουτσάιντερ.

Ακολουθήστε την αντίστροφη κίνηση (RLM): Το στοίχημα του μπέιζμπολ δεν έχει να κάνει μόνο με την εύνοια των αουτσάιντερ. Οι παίκτες στοιχηματισμού πρέπει να ακολουθούν το RLM του μπουκ για να γνωρίζουν πώς κινείται η γραμμή στοιχημάτων. Για παράδειγμα, οι Yankees μπορούν να έχουν -150 έναντι των Cubs στο +120. Στη συνέχεια, οι αντίστοιχες αποδόσεις προσαρμόζονται σε -135 και +110, αντίστοιχα. Σε αυτή την περίπτωση, η γραμμή έχει κινηθεί υπέρ των Cubs. Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί στο μπέιζμπολ.

Εστιάστε στα κάτω: Όταν στοιχηματίζουν σε σύνολα, οι παίκτες του μπέιζμπολ προτιμούν πάντα τα όβερ. Γενικά, τα παιχνίδια με υψηλή βαθμολογία είναι πιο ελκυστικά από το βαρετό snooze. Αλλά αν είστε μεταξύ των αιχμηρών, τα παιχνίδια γεμάτα με διπλά παιχνίδια, επιθετικά άουτ και 1-2-3 inning είναι απολαυστικά. Με λίγα λόγια, οι bookmakers γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία θα πάει για overs. Έτσι, οι έξυπνοι σοφοί προσφέρουν περισσότερα χρήματα στα κάτω.

Μην κυνηγάς παρέες και πειράγματα: Η ιδέα της μετατροπής $10 σε $100 με ένα μόνο στοίχημα μπορεί να είναι ακαταμάχητη. Ωστόσο, οι παρενέργειες και τα πειράγματα προσφέρουν άδικες πιθανότητες παρόλο που είναι καλυμμένες με μεγάλες πιθανότητες. Επομένως, μείνετε σε μεμονωμένα στοιχήματα παιχνιδιών και εφαρμόστε τη διαχείριση bankroll ανά πάσα στιγμή.

Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα μπέιζμπολ
Στρατηγική στοιχήματος γκολφ

Στρατηγική στοιχήματος γκολφ

Στοίχημα γκολφ μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο για αρχάριους από το στοίχημα ποδοσφαίρου ή μπέιζμπολ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το γκολφ αφορά κυρίως την πρόβλεψη του νικητή ολόκληρου του τουρνουά. Επίσης, η επιλογή των μεγάλων ονομάτων στο στοίχημα γκολφ μπορεί να είναι ένα στοίχημα "κορόιδο" καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα και τα τουρνουά συνήθως κερδίζονται από παίκτες που δεν αναφέρονται από τον Τύπο.

Εκτός από το να στοιχηματίσουν στον τελικό νικητή του τουρνουά, οι παίκτες του γκολφ μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν στην απόδοση ενός μεμονωμένου παίκτη γκολφ. Επιπλέον, υπάρχουν αγορές για να στοιχηματίσετε στον ηγέτη του πρώτου γύρου, σε ομαδικούς αγώνες, εθνικότητα, αντιμέτωπους και πολλά άλλα. Ωστόσο, το στοίχημα σε οριστικούς νικητές τουρνουά όπως το The Masters, το US Open και Πρωτάθλημα PGA είναι ο πιο βολικός τρόπος.

Στρατηγική στοιχήματος γκολφ
Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχήματος γκολφ

Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχήματος γκολφ

Όταν τίθενται οι βάσεις για ένα κορυφαίο σύστημα στοιχηματισμού γκολφ, η γνώση των διαθέσιμων αγορών είναι πρωταρχικής σημασίας. Πολύ απλά, ποντάρετε στον οριστικό ή στον νικητή του τουρνουά, αν και αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη παραγγελία.

Έτσι, για να είστε ασφαλείς, περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά για να τοποθετήσετε ένα πιο ακριβές στοίχημα, ανάλογα με τα στατιστικά. Επίσης, σκεφτείτε αγορές όπως το Top 5 Finish, το Top 10 Finish, το First Round Leader και άλλες δημοφιλείς αγορές.

Εν τω μεταξύ, θα βοηθούσε να γνωρίζουμε ένα ή έξι πράγματα για το γήπεδο του γκολφ. Με αυτό, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κάθε κύπελλο στο μάθημα, αλλά μόνο τη διάταξη και την τοποθεσία του μαθήματος. Για παράδειγμα, τα γήπεδα γκολφ West Coast Swing είναι παραδοσιακά ανώμαλα, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες από τα νοτιοανατολικά μπορεί να δυσκολεύονται. Συνολικά, κοιτάξτε πόσο άνετος μπορεί να είναι ένας παίκτης σε μια επιφάνεια παιχνιδιού πριν τον στηρίξετε.

Τέλος, δείτε την πρόγνωση του καιρού, όπως και στο μπέιζμπολ. Όπως αναφέρθηκε αρχικά, ο κρύος αέρας είναι πολύ πιο πυκνός από τον θερμό. Έτσι, όταν ένα κρύο μπαστούνι χτυπά μια κρύα μπάλα του γκολφ, το σύρσιμο είναι σίγουρο. Με απλά λόγια, η ψυχρότερη ενέργεια μειώνει την απόσταση ταξιδιού κατά 1 ή 2 γιάρδες για κάθε 100 γιάρδες. Άλλοι καιρικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη περιλαμβάνουν τη βροχή, τον άνεμο και το χιόνι.

Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχήματος γκολφ
Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα γκολφ

Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα γκολφ

Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τη στρατηγική στοιχημάτων γκολφ:

Μην υποστηρίζετε πάντα τα αγαπημένα: Το γκολφ δεν στερείται σοκ όπως σε άλλα αθλητικά γεγονότα. Μερικές φορές, τα αουτσάιντερ μπορεί να αναστατώσουν για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Ένα παράδειγμα είναι ο Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος έχει πάντα μικρές πιθανότητες να κερδίσει ένα τουρνουά όταν βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα. Ωστόσο, το να τον στηρίξετε αντί για έναν γηγενή παίκτη με μεγάλες αποδόσεις μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος. Ο παίκτης των πιθανοτήτων είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις σε έναν μη αποδεδειγμένο παίκτη του γκολφ.

Μην αγνοήσετε τον παίκτη του γκολφ σε φόρμα: Το στοίχημα σε έναν παίκτη γκολφ σε φόρμα είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε κάτι εδώ. Για παράδειγμα, ένας παίκτης στοιχημάτων μπορεί να προσφέρει +200 στον Abraham Ancer για να τερματίσει μέσα στην πρώτη 10άδα. Ας υποθέσουμε ότι ο παίκτης έχει τερματίσει σε πέντε συνεχόμενα top 20, τότε οι πιθανότητες είναι πολύ καλές για να περάσει. Ποτέ δεν ξέρεις; Ο Αβραάμ μπορεί να καταλήξει ακόμη και να τερματίσει ανάμεσα στους 10 καλύτερους.

Οι καλύτεροι παίκτες για μεγάλα τουρνουά: Τα πιο πρόσφατα μεγάλα πρωταθλήματα κυριαρχούνται από διάσημα ονόματα, αν τα στατιστικά δεν είναι λάθος. Για παράδειγμα, ο Koepka κατέλαβε την τέταρτη θέση παγκοσμίως όταν κατέκτησε το PGA 2018. Από την άλλη, ο Πάτρικ Ριντ, ο νικητής του Masters του 2018, κατατάχθηκε στην 24η θέση πριν από το τουρνουά. Τώρα αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες ενός παίκτη γκολφ παγκόσμιας κλάσης (Top 25) να κερδίσει ένα σημαντικό γεγονός είναι υψηλές.

Ιστορία του μαθήματος: Είναι ανόητο να βάζεις χρήματα στο κεφάλι ενός συγκεκριμένου παίκτη του γκολφ χωρίς να λαμβάνεις υπόψη το ρεκόρ του στο αντίστοιχο γήπεδο. Με απλά λόγια, κοιτάξτε πάντα πώς αποδίδει ένας παίκτης γκολφ σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο. Επιπλέον, η τοπική εξοικείωση δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπεται, καθώς ένας εγχώριος παίκτης γκολφ είναι πιθανό να έχει καλές επιδόσεις σε ένα τοπικό γήπεδο γκολφ.

Κορυφαίες συμβουλές για στοιχήματα γκολφ

Τελευταίες ειδήσεις

A Matched Betting Guide for Newbies 2022
2022-08-03

A Matched Betting Guide for Newbies 2022

Το αντιστοιχισμένο στοίχημα, γνωστό και ως «κυνήγι μπόνους», είναι μια μοναδική μορφή τζόγου για παίκτες που θέλουν να αποφέρουν κέρδη χωρίς κίνδυνο μέσω της μόχλευσης των προσφορών των στοιχημάτων τους. Όπως και άλλες προσπάθειες τυχερών παιχνιδιών, όπως τα αθλητικά στοιχήματα και τα διαδικτυακά παιχνίδια καζίνο, συνεπάγεται τη χρήση του καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων διαθέσιμος. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα κύρια στοιχήματα, οι παίκτες δεν βασίζονται στην τύχη ή την εμπειρία. Αντίθετα, χρειάζονται μόνο τα ακόλουθα για να αποκτήσουν κέρδος:

Λάθη που μπορούν να αποφευχθούν που κάνουν οι παίκτες του στοιχήματος
2022-07-27

Λάθη που μπορούν να αποφευχθούν που κάνουν οι παίκτες του στοιχήματος

Κανείς δεν απολαμβάνει να κάνει λάθη, ειδικά όταν του κοστίζουν χρήματα. Τα λάθη μπορεί να κοστίσουν στους παίκτες πολλά χρήματα στον συναρπαστικό κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων. Ακόμη και το πιο μικροσκοπικό λάθος μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ μιας επιτυχημένης ημέρας και μιας ημέρας που κάνει έναν παίκτη να θέλει να κλάψει.