Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Matched Betting

Τα αθλητικά βιβλία και οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν ταιριαστό στοίχημα, το οποίο είναι μια στρατηγική που βοηθά τους μεμονωμένους παίκτες να αποκομίσουν κέρδη από τα κίνητρα που παρέχουν οι στοιχηματιστές. Ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί να καταθέσει σε έναν λογαριασμό στοιχηματισμού, τον οποίο ο παίκτης στοιχηματίζει για να επιτρέψει στοιχήματα χωρίς κίνδυνο. Ένας κάτοχος λογαριασμού μπορεί επίσης να στοιχηματίσει με δύο ή περισσότερες στοιχηματικές εγκαταστάσεις και να αποδεχτεί ένα δωρεάν στοίχημα από ένα.

Χρησιμοποιώντας την αντιστοιχισμένη τεχνική στοιχηματισμού, ένας παίκτης μπορεί να δημιουργήσει κέρδος από τις δωρεάν προσφορές που προσφέρονται από διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων. Σχεδόν όλα τα αθλητικά βιβλία προσφέρουν αντίστοιχες προσφορές για να παρακινήσουν νέους πελάτες να ανοίξουν λογαριασμό και να στοιχηματίσουν.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Matched Betting
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Πώς λειτουργεί το αντιστοιχισμένο στοίχημα;

Πώς λειτουργεί το αντιστοιχισμένο στοίχημα;

Μετά τη χρήση του δωρεάν στοιχήματος, μια πλατφόρμα στοιχημάτων μπορεί να αντισταθμίσει τα αποτελέσματα για να διατηρήσει το ελεύθερο ποντάρισμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Τα αντιστοιχισμένα στοιχήματα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ενός αντίθετου στοιχήματος σε άλλη επιχείρηση για την αποφυγή απώλειας, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

Η τοποθέτηση στοιχημάτων σε πολλούς στοιχηματιστές θα βοηθήσει τον παίκτη να αποφύγει τις χρεώσεις προμήθειας αντισταθμίζοντας τις ήττες με νίκες στην εγκατάσταση του άλλου στοιχηματιστή. Διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων επιτρέψτε στους παίκτες να στοιχηματίσουν με το άτομο που στοιχηματίζει να ενεργεί ως παράγοντας απόδοσης.

Είναι μια σχετικά απλή διαδικασία. Τα ταιριασμένα στοιχήματα περιλαμβάνουν στοιχήματα οπισθοδρόμησης και λέι.

Πίσω στοίχημα

Το στοίχημα σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι ένα στοίχημα επιστροφής. Εάν ένας παίκτης στοιχηματίσει σε μια συγκεκριμένη ομάδα για να κερδίσει, αυτό ονομάζεται στοίχημα επιστροφής. Αφού ποντάρετε στον σωστό νικητή, το άτομο κερδίζει. Εάν η ομάδα χάσει, το άτομο χάνει τα χρήματα που ποντάρονται στο στοίχημα.

Βάζω στοίχημα

Το στοίχημα ενάντια σε ένα αποτέλεσμα ονομάζεται στοίχημα lay. Για παράδειγμα, το στοίχημα ότι μια ομάδα χάνει είναι ένα στοίχημα lay. Εάν η ομάδα χάσει, ο παίκτης κερδίζει σε ένα στοίχημα lay. Η χρήση δωρεάν στοιχημάτων για την ακύρωση του κινδύνου ποντάροντας ενάντια σε ένα αρχικό στοίχημα με συγκρίσιμες αποδόσεις σημαίνει ότι ένας παίκτης ταιριάζει με το στοίχημά του. Όταν χρησιμοποιεί το δωρεάν στοίχημα για να ταιριάζει με το στοίχημα, ο παίκτης βγάζει κέρδος χωρίς κίνδυνο.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αντιστοιχισμένων στοιχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των χειροκίνητων και των υποβοηθούμενων. Με το υποβοηθούμενο στοίχημα, ο ιστότοπος παρέχει συγκριτικούς πίνακες για να βοηθήσει τον παίκτη να αποφασίσει τις καλύτερες επιλογές για ποντάρισμα. Αυτοί οι συνδυασμοί αυτοκινήτων μπορεί να βελτιώσουν τις πιθανότητες νίκης ενός στοιχηματιστή.

Τον τελευταίο καιρό, ορισμένες διαδικτυακές συνδρομητικές υπηρεσίες προσφέρουν οδηγίες ή λογισμικό που βοηθά τους παίκτες να επιλέγουν νικητές με βάση τα μαθηματικά δεδομένα ανάλυση των αποδόσεων του στοιχήματος.

Ωστόσο, με τα αντίστοιχα στοιχήματα, ο παίκτης θα κερδίσει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, επειδή ποντάρει και στα δύο αποτελέσματα. Είτε μια ομάδα κερδίζει είτε χάνει, ο παίκτης έχει ποντάρει και στα δύο αποτελέσματα. Αυτές οι κοινές αντιστοιχισμένες στρατηγικές στοιχηματισμού επιτρέπουν στους έμπειρους τζογαδόρους να αποφύγουν τις απώλειες ποντάροντας σε πολλούς ιστότοπους στοιχημάτων στο διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί το αντιστοιχισμένο στοίχημα;
Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα από τα αντίστοιχα στοιχήματα;

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα από τα αντίστοιχα στοιχήματα;

Αφού κερδίσει ένα αντίστοιχο στοίχημα, ένας παίκτης μπορεί να έχει κέρδος έως και 95 τοις εκατό. Οι ιστότοποι στοιχημάτων ενδέχεται να χρεώνουν προμήθεια πέντε τοις εκατό για τυχόν κέρδη τυχερών παιχνιδιών. Διαφορές στις αποδόσεις στοιχήματος μεταξύ διαδικτυακών στοιχημάτων μπορεί επίσης να προκαλέσει μια μικρή απώλεια. Με τα αντίστοιχα στοιχήματα, αναμένονται αυξητικές απώλειες και αναπληρώνονται με τις δωρεάν προσφορές στοιχημάτων.

Υπάρχει ελάχιστος έως καθόλου κίνδυνος που σχετίζεται με τα ταιριαστά στοιχήματα, επειδή ένας παίκτης πάντα καλύπτει τον εαυτό του ποντάροντας το αντίθετο στοίχημα σε άλλο διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων. Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν κίνητρο στοιχήματος 50 $ για παράδειγμα, οποιοσδήποτε μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα για να κερδίσει χωρίς κίνδυνο σε εκατοντάδες διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων στον ιστό.

Ο αντιστοιχισμένος κίνδυνος στοιχήματος εμφανίζεται μόνο εάν ένα άτομο κάνει λάθος κατά τη διαδικασία στοιχηματισμού ή παρεξηγήσει τους όρους κινήτρου δωρεάν στοιχήματος. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να εξετάζουν προσεκτικά τα στοιχήματα για να διασφαλίσουν την κατανόηση της διαδικασίας, των όρων και των όρων προσφοράς δωρεάν στοιχήματος.

Μετά την επιτυχή εφαρμογή του αντιστοιχισμένου στοιχήματος, ένας παίκτης μπορεί απλώς να συνεχίσει να επαναλαμβάνει τη διαδικασία για να συνεχίσει να κερδίζει χωρίς κίνδυνο.

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα από τα αντίστοιχα στοιχήματα;
Αντιστοιχισμένο παράδειγμα στοιχήματος

Αντιστοιχισμένο παράδειγμα στοιχήματος

Ένας παίκτης εγγράφεται για να στοιχηματίσει στον διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων Α. Ο παίκτης κάνει κατάθεση $100, τα οποία ο ιστότοπος στοιχημάτων αντιστοιχεί έως και 50 τοις εκατό. Ο ιστότοπος στοιχημάτων Α καταθέτει 50 $ σε χρήματα στον λογαριασμό του παίκτη, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια χωρίς κίνδυνο ως κίνητρο για να στοιχηματίσει.

Ο παίκτης στοιχηματίζει $50 στην ποδοσφαιρική ομάδα Α για να κερδίσει τον αγώνα. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τη διαδικτυακή τοποθεσία στοιχημάτων Β για να εγγραφεί και να τοποθετήσει το αντίθετο στοίχημα στην ομάδα Α για να χάσει το παιχνίδι. Είτε η ομάδα Α κερδίσει είτε χάσει, ο παίκτης έχει ταιριάξει με το στοίχημα και θα κερδίσει χρήματα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ένας παίκτης μπορεί επίσης να τοποθετήσει παραλλαγές στο στοίχημα που αντιστοιχεί στο παιχνίδι ποντάροντας 10 πόντους σε ένα συγκεκριμένο σύνολο πόντων παιχνιδιού και κάτω από ένα σύνολο πόντων παιχνιδιού σε δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις στοιχημάτων. Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στοιχήματα ειδικά για αθλήματα επίσης.

Αντιστοιχισμένο παράδειγμα στοιχήματος
Είναι νόμιμο το αντίστοιχο στοίχημα;

Είναι νόμιμο το αντίστοιχο στοίχημα;

Ναι, το αντίστοιχο στοίχημα είναι νόμιμο. Είναι απλώς ένας έξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιείτε έξυπνα τα δωρεάν στοιχήματα που προσφέρονται από διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων. Οι περισσότεροι παίκτες δεν γνωρίζουν τα αντίστοιχα στοιχήματα και πιθανότατα θα χάσουν το δωρεάν στοίχημα πριν ξοδέψουν προσωπικά χρήματα για να στοιχηματίσουν.

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων κερδίζουν χρήματα προσφέροντας κίνητρα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με έναν παίκτη να χρησιμοποιεί επίσης το κίνητρο που παρέχεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία στοιχημάτων για να βγάλει χρήματα.

Ωστόσο, εάν ένας ιστότοπος διαδικτυακών στοιχημάτων εντοπίσει ένα αντίστοιχο στοίχημα κατόχου λογαριασμού, το αθλητικό στοίχημα μπορεί να περιορίσει ή να κλείσει τον λογαριασμό. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα παράνομο σχετικά με το στοίχημα σε δύο διαφορετικούς ιστότοπους.

Οι bookmakers ενδιαφέρονται να κερδίσουν χρήματα. Αφού ανακαλύψει ότι ο ιστότοπος μπορεί να μην κερδίσει χρήματα από έναν κάτοχο λογαριασμού, ο ιστότοπος διαδικτυακών στοιχημάτων μπορεί να κλείσει τον λογαριασμό. Είναι μια κοινή πρακτική, ωστόσο, άδικη. Ευτυχώς, με εκατοντάδες διαδικτυακούς πράκτορες στοιχημάτων που προσφέρουν δωρεάν κίνητρα για στοιχήματα, ένας παίκτης μπορεί απλώς να επιλέξει ένα διαφορετικό αθλητικό στοίχημα.

Είναι νόμιμο το αντίστοιχο στοίχημα;
Τι είναι η απάτη στο στοίχημα;

Τι είναι η απάτη στο στοίχημα;

Οι νέοι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να αναρωτιούνται εάν τα στοιχήματα που ταιριάζουν είναι απάτη. Δεν είναι. Η αντιστάθμιση ενός στοιχήματος ποντάροντας το αντίθετο στοίχημα σε διαφορετικό ιστότοπο είναι σοφό. Κάνει το στοίχημα σχεδόν χωρίς κινδύνους, επιτρέποντας σε έναν παίκτη να κερδίσει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ένας παίκτης στοιχηματίζει χρήματα για κέρδος. Με την ενσωμάτωση των αντιστοιχισμένων στοιχημάτων στη διαδικασία τυχερών παιχνιδιών, ένας παίκτης που στοιχηματίζει είναι πιθανό να αποκομίσει σημαντικό κέρδος αναπαράγοντας τα αντίστοιχα στοιχήματα σε πολλούς διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων.

Τα δωρεάν στοιχήματα προέκυψαν ως κίνητρα για να προσελκύσουν περισσότερους παίκτες. Τα διαδικτυακά στοιχήματα κερδίζουν σημαντικά χρήματα από τους παίκτες που στοιχηματίζουν καθημερινά. Αυτή η σχεδόν ακίνδυνη τεχνική τζόγου δεν είναι μια απάτη, αλλά ένας έξυπνος τρόπος για να αποφύγετε τις απώλειες στον τζόγο.

Σημαντικές διαδικτυακές τοποθεσίες στοιχημάτων θα προσφέρουν παρόμοιες αποδόσεις και δωρεάν κίνητρα για να στοιχηματίσετε. Έτσι, ένας έμπειρος παίκτης που είναι εξοικειωμένος με τα αντίστοιχα στοιχήματα μπορεί να κερδίσει αποδεχόμενος δωρεάν κίνητρα στοιχήματος για τη μείωση του κινδύνου κατά τον τζόγο.

Τι είναι η απάτη στο στοίχημα;
Αντιστοιχισμένες συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Αντιστοιχισμένες συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Αποφύγετε τον κίνδυνο

Οι διαδικτυακοί στοιχηματιστές πρέπει να αποφύγουν τον κίνδυνο με κάθε κόστος. Αν και οι παίκτες στοιχηματίζουν σε διαδικτυακούς ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών, τα στοιχήματα που ταιριάζουν δεν θεωρούνται τζόγος. Με τα αντίστοιχα στοιχήματα, οι παίκτες μπορούν να καλύψουν τυχόν προσωπικά κεφάλαια που στοιχηματίζονται από απώλειες χρησιμοποιώντας δωρεάν κίνητρα στοιχήματος για να εξασφαλίσουν ότι ο παίκτης κερδίζει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Οι τρόποι αποφυγής του κινδύνου περιλαμβάνουν την προσεκτική ανάγνωση των όρων και προϋποθέσεων, την εξάσκηση ταιριασμένων στοιχημάτων για την κατανόηση της διαδικασίας και τη διασφάλιση ότι κάθε στοίχημα καλύπτεται από ένα αντίθετο στοίχημα χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν κίνητρο στοιχήματος.

Ερευνήστε την Αγορά

Χρειάζεται χρόνος και έρευνα για να κατανοήσουμε πλήρως τις πολυπλοκότητες που σχετίζονται με τα αντίστοιχα στοιχήματα. Για τους νέους τζογαδόρους, είναι σημαντικό να διαβάσουν για τη διαδικασία και τι περιλαμβάνει η τοποθέτηση ενός αντιστοιχισμένου στοιχήματος προτού διακινδυνεύσουν ή όχι χρήματα. Υπάρχουν αρκετοί διαδικτυακοί οδηγοί σχετικά με τα αντίστοιχα στοιχήματα, καθώς και βίντεο YouTube που είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν έναν νέο παίκτη να κατανοήσει πώς να πλοηγηθεί σε αντιστοιχισμένα στοιχήματα σε πολλούς ιστότοπους διαδικτυακών στοιχημάτων.

Από την κατανόηση των πιθανοτήτων έως την απόκτηση νέων κινήτρων στοιχηματισμού, ένας παίκτης μπορεί να ανοίξει εκατοντάδες λογαριασμούς διαδικτυακών στοιχημάτων για να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ταιριασμένες ευκαιρίες στοιχηματισμού που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Προσδοκίες ιδιοσυγκρασίας

Τα αντιστοιχισμένα στοιχήματα δεν είναι ένα πρόγραμμα γρήγορου πλουτισμού. Είναι ένας νόμιμος τρόπος για να αποφύγετε απώλειες κατά τον τζόγο στο διαδίκτυο. Η κατανόηση της διαδικασίας απαιτεί χρόνο και συνέπεια. Οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τα κέρδη να αυξάνονται, συνεχίζοντας να συμμετέχουν σε στοιχήματα που ταιριάζουν με την πάροδο του χρόνου. Αργά και σταθερά κερδίζει τον αγώνα.

Η προσπάθεια να στοιχηματίσετε μεγάλα χρηματικά ποσά γρήγορα χωρίς να ερευνήσετε διεξοδικά τη διαδικασία είναι μια συνταγή για καταστροφή. Το να στοιχηματίσετε μικρό και να κερδίσετε μικρό είναι μια εξαιρετική ιδέα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν αυξήσετε σταδιακά τα στοιχήματα σταθερά με την πάροδο του χρόνου.

Αντιστοιχισμένες συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα
Πάντα να ξεκινάτε με μικρά στοιχήματα

Πάντα να ξεκινάτε με μικρά στοιχήματα

Ενώ το στοίχημα δεν είναι ρίσκο όταν χρησιμοποιείτε την αντίστοιχη στρατηγική στοιχηματισμού, είναι καλή ιδέα οι νέοι παίκτες να ξεκινούν από μικρά ενώ μαθαίνουν τη διαδικασία. Ακόμη και το να στοιχηματίσετε $20 χρησιμοποιώντας την αντιστοιχισμένη τεχνική στοιχηματισμού μπορεί να βοηθήσει έναν παίκτη να κατανοήσει πλήρως τη διαδικασία.

Η συνέχιση της αναπαραγωγής της διαδικασίας με ασήμαντα ποσά θα επιτρέψει σε έναν παίκτη να μάθει πώς να κερδίζει χωρίς κίνδυνο πριν ποντάρει με πιο σημαντικά χρηματικά ποσά. Ακόμη και η δοκιμή ταιριασμένων στοιχημάτων με μικρά στοιχήματα σε πολλαπλούς διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων μπορεί να βοηθήσει τον νέο στοιχηματιστή να κερδίσει σταδιακά χρήματα για να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Η σταθερότητα είναι το κλειδί

Ποντάρισμα καθημερινά για 30 λεπτά έως μία ώρα μπορεί να αποφέρει έσοδα έως και 1000 $ το μήνα σε έναν αντίστοιχο παίκτη. Ωστόσο, η συνέπεια είναι το κλειδί για το συνεχές εισόδημα από τη χρήση της αντιστοιχισμένης τεχνικής στοιχηματισμού. Είναι δυνατό να κερδίσετε μεγαλύτερα χρηματικά ποσά ποντάροντας μεγαλύτερα ποσά.

Ωστόσο, ένα άτομο που χρησιμοποιεί την αντιστοιχισμένη τεχνική στοιχηματισμού πρέπει να διασφαλίσει ότι κατανοεί πλήρως τη διαδικασία πριν στοιχηματίσει περισσότερα σημαντικά χρηματικά ποσά. Κάθε σεντ των προσωπικών κεφαλαίων που δαπανάται σε ένα στοίχημα πρέπει να έχει το ποσό που καλύπτεται από δωρεάν κίνητρα στοιχήματος που στοιχηματίζονται στο αντίθετο στοίχημα.

Προϋπολογισμός αναλόγως

Ακριβώς επειδή ένα άτομο καλύπτει στοιχήματα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάσει. Αν και, η ήττα είναι απίθανη στη διαδικασία στοιχηματισμού. Είναι σημαντικό να έχετε αρκετά χρήματα για την κάλυψη των χρεών σε περίπτωση που ο παίκτης κάνει ένα ακούσιο λάθος ή παρεξηγήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις ενός ιστότοπου. Όπως συμβαίνει με όλες τις δραστηριότητες στοιχηματισμού, είναι ζωτικής σημασίας να στοιχηματίζετε μόνο χρήματα που μπορεί να χάσει ένας παίκτης.

Εγγραφείτε σε μια διαδικτυακή κοινότητα

Η γνωριμία με έμπειρους στοιχηματιστές που κατανοούν τη διαδικασία αντιστοίχισης στοιχημάτων θα βοηθήσει αυτούς που είναι νέοι στο αντίστοιχο στοίχημα. Μάθετε από τους ειδικούς μέσω εκπαίδευσης βίντεο, εργαλείων, λογισμικού και ηλεκτρονικής καθοδήγησης για να διασφαλίσετε ότι ένας παίκτης του στοιχήματος κατανοεί σε βάθος τη διαδικασία για να κερδίσει με συνέπεια.

Η συνεργασία με άλλους θα βοηθήσει έναν παίκτη να αποκτήσει εμπιστοσύνη στη χρήση δημοφιλείς στρατηγικές και κατανόηση των παγίδων που σχετίζονται με την αντίστοιχη πρακτική στοιχηματισμού.

Πάντα να ξεκινάτε με μικρά στοιχήματα
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou