Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Mobile Betting

Σε γενικές γραμμές, το αθλητικό στοίχημα είναι η δραστηριότητα της τοποθέτησης στοιχημάτων στο εκτιμώμενο αποτέλεσμα ενός αθλητικού γεγονότος. Η κανονικότητα των αθλητικών στοιχημάτων διαφέρει από κουλτούρα σε κουλτούρα, αλλά το ποδόσφαιρο φαίνεται να είναι ο πιο δημοφιλής αθλητισμός στον οποίο οι άνθρωποι στοιχηματίζουν.

Οι μεγάλοι φορείς εκμετάλλευσης καζίνο στον τζόγο σήμερα προσφέρουν μια πλατφόρμα για κινητά και για τους παίκτες τους. Για να το θέσω απλά, τα αθλητικά στοιχήματα για κινητά τοποθετούν στοιχήματα σε αθλητικό γεγονός που επιλέξατε χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές, όπως smartphone ή tablet.

Τώρα, όλο και περισσότεροι παίκτες κάθε μέρα μπορούν να απολαμβάνουν την άνεση του στοιχηματισμού σε αθλήματα μέσω των φορητών συσκευών τους Android ή iOS, επειδή η πλειονότητα των ιστότοπων αθλητικών στοιχημάτων είναι φιλικές προς κινητά.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
Διαφορά μεταξύ κινητού και κανονικού αθλητικού στοιχήματος

Διαφορά μεταξύ κινητού και κανονικού αθλητικού στοιχήματος

Θα αναγνωρίζετε διάφορες διαφορές κάθε φορά που μεταβαίνετε από τη μορφή επιτραπέζιου υπολογιστή ενός ιστότοπου στοιχημάτων στη μορφή κινητής τηλεφωνίας του a ιστοσελίδα αθλητικών στοιχημάτων. Αυτό σίγουρα δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι οι ιστότοποι στοιχημάτων για κινητά είναι δευτερεύουσες με οποιονδήποτε τρόπο. Στην πραγματικότητα, κάθε τύπος ιστότοπου έχει βελτιστοποιηθεί για τη συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή.

Οι παρακάτω τομείς είναι όπου πιθανότατα θα παρατηρήσετε τις μεγαλύτερες διαφορές:

  • Διεπαφή χρήστη: Εφόσον η επιτραπέζια έκδοση ενός ιστότοπου αθλητικών στοιχημάτων έχει δημιουργηθεί για οθόνη υπολογιστή, θα περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες και θα είναι πιο απλή στην πλοήγηση.
  • Ειδικά χαρακτηριστικά: Οι ειδικές δυνατότητες που προσφέρονται στην έκδοση για υπολογιστές ενός ιστότοπου αθλητικών στοιχημάτων ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες για την έκδοση για κινητά, καθώς τα κινητά δεν διαθέτουν τόσο ισχυρή επεξεργασία όσο οι επιτραπέζιοι υπολογιστές.
  • Μέγεθος κουμπιού/κειμένου: Αναμένεται ότι το μέγεθος του κουμπιού και του κειμένου στο κινητό θα είναι πολύ μικρότερο από ό,τι στην έκδοση για υπολογιστές ενός ιστότοπου αθλητικών στοιχημάτων.
Διαφορά μεταξύ κινητού και κανονικού αθλητικού στοιχήματος
Τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια για να στοιχηματίσετε στο κινητό σας

Τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια για να στοιχηματίσετε στο κινητό σας

Σίγουρα δεν θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να βρείτε ένα αθλητικό παιχνίδι για κινητά για να στοιχηματίσετε το 2022. Σήμερα, σχεδόν κάθε ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτων προσπαθεί να προσφέρει μια έκδοση του ιστότοπού του για κινητά στους παίκτες του. Παρακάτω, παραθέτουμε τα καλύτερα κινητά αθλητικά παιχνίδια για να στοιχηματίσετε.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Όταν πρόκειται για αθλητικό στοίχημα, τα πρώτα αθλήματα που θα σκεφτείτε θα είναι πιθανότατα το ποδόσφαιρο, γνωστό και ως ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι σίγουρα το πιο γνωστό άθλημα σε όλο τον κόσμο και παίζεται και τις τέσσερις σεζόν.

Επομένως, δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι τα στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι τόσο ελκυστική όσο πάντα αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι έχουμε το πρόσφατα τελειωμένο Euro Cup και τις συνεχιζόμενες σεζόν για την αγγλική Premier League, ΟΥΕΦΑ κύπελλο πρωταθλητριών, και η Μπουντεσλίγκα μεταξύ πολλών.

Στοίχημα μπάσκετ

Έχουμε τοποθετήσει το μπάσκετ στη δεύτερη θέση στη λίστα μας καθώς μπορεί να θεωρηθεί το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα που παίζεται και στοιχηματίζεται σε διεθνή κλίμακα. Αν και είναι ένα σχετικά νέο άθλημα, αφού εφευρέθηκε το 1891, κέρδισε γρήγορα τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία αθλήματα για στοιχήματα.

Από όσο γνωρίζουμε δισεκατομμύρια δολάρια στοιχηματίζονται στο ΝΒΑ μόνο κάθε χρόνο. Ο αριθμός αυξάνεται δραστικά όταν μετράμε μερικά μεγαλύτερα μπασκετικά γεγονότα, όπως το March Madness για το μπάσκετ του NCAA.

Στοίχημα μπέιζμπολ

Το μπέιζμπολ αποκαλείται κοινώς "America's Pastime" και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εφευρέθηκε γύρω στη δεκαετία του 1840 και παίζεται από τότε. Τώρα, το πιο διάσημο πρωτάθλημα μπέιζμπολ στον κόσμο είναι Major League Baseball (MLB), που περιλαμβάνει 30 ομάδες συνολικά - 29 στις ΗΠΑ και 1 στον Καναδά.

Θα βρείτε πολλά παιχνίδια για να στοιχηματίσετε στο Major League Baseball καθώς κάθε ομάδα αναμένεται να παίξει 162 παιχνίδια κατά τη διάρκεια μιας τυπικής σεζόν.

Στοίχημα ιπποδρομιών

Ιπποδρομίες θεωρείται το άθλημα των βασιλιάδων σε πολλούς πολιτισμούς. Περιλαμβάνει δύο ή περισσότερα άλογα που οδηγούνται από αναβάτες σε μια προκαθορισμένη απόσταση για αγώνα. Αν και έχουν υπάρξει πολλοί άλλοι τύποι ιπποδρομιών που περιλαμβάνουν ζώα που ανταγωνίζονται, όπως χοιροδρομίες και κυνοδρομίες, τα άλογα παίρνουν το προβάδισμα όσον αφορά τη βιομηχανία του στοιχήματος.

Σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατον να συναντήσετε ένα φορητό αθλητικό στοίχημα που δεν έχει ιπποδρομίες ως άθλημα για να στοιχηματίσετε.

Τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια για να στοιχηματίσετε στο κινητό σας
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων για κινητά

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων για κινητά

Δεν μπορούμε να δώσουμε αρκετή έμφαση στη σημασία του να γνωρίζουμε πώς να διαβάζουμε τις αποδόσεις στοιχήματος. Είναι ένα ουσιαστικό βήμα που πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να στοιχηματίσετε με έξυπνο τρόπο. Σας επιτρέπει να μάθετε ποια είναι η πιθανότητα να συμβεί ένα αποτέλεσμα και ποιο είναι το πιθανό έπαθλο που μπορεί να λάβετε.

Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι επίπονο να κατανοήσετε αρχικά πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στο στοίχημα, αλλά οι συμβουλές και τα κόλπα που παραθέτουμε παρακάτω θα σας διευκολύνουν τη διαδικασία και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε πλεονέκτημα.

Θυμηθείτε ότι οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν εντελώς διαφορετικά πράγματα με βάση το σύστημα που υιοθετεί η ιστοσελίδα στοιχημάτων. Αρχικά, θα συναντήσετε τρεις κύριους τρόπους που στοιχηματικές αποδόσεις παρουσιάζονται: πιθανότητες γραμμής χρήματος, κλασματικές πιθανότητες και δεκαδικές πιθανότητες.

Αποδόσεις Moneyline

Αυτή η εκδοχή των πιθανοτήτων είναι κοινή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να το θέσω απλά, ένα στοίχημα γραμμής χρήματος περιλαμβάνει την επιλογή μιας από τις ομάδες που θα κερδίσουν το παιχνίδι.

Ο αριθμός που ακολουθείται από το σύμβολο μείον (-) υποδεικνύει το ποσό που πρέπει να στοιχηματίσετε για να κερδίσετε 100 $, ενώ ο αριθμός που συνοδεύεται από το σύμβολο συν (+) υποδεικνύει το ποσό που θα κερδίσετε εάν ποντάρετε 100 $.

Κλασματικές αποδόσεις

Αυτοί οι τύποι πιθανοτήτων είναι κοινώς γνωστοί ως βρετανικές αποδόσεις. Παρουσιάζονται ως κλάσματα, εξ ου και η ονομασία - κλασματικές πιθανότητες. Τα παραδείγματα μπορεί να είναι 3-1 ή 7-4.

Μπορείτε να μετρήσετε το κέρδος σας πολλαπλασιάζοντας το ποσό του στοιχήματός σας με το κλάσμα. Για παράδειγμα, εάν ποντάρετε $10 με αποδόσεις 3-1, θα λάβετε ένα κέρδος $30 συν το αρχικό σας στοίχημα, $10 σε αυτήν την περίπτωση.

Δεκαδικές αποδόσεις

Αυτές οι πιθανότητες εμφανίζονται ως ένας αριθμός, που είναι το άθροισμα που θα λάβετε αν στοιχηματίσετε $1. Ας υποθέσουμε ότι στοιχηματίσατε $1 σε μια απόδοση που αναφέρεται ως 6, θα λάβετε $5 κέρδος και το αρχικό σας στοίχημα $1.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων για κινητά
Οι καλύτεροι στοιχηματιστές για κινητά

Οι καλύτεροι στοιχηματιστές για κινητά

Το 2022, είναι πολύ σπάνιο να βρεις αθλητικό στοίχημα στοιχηματισμού που να μην προσφέρει κάποιο είδος εναλλακτικής φιλικής προς τα κινητά. Παρόλο που πολλές εταιρείες στοιχημάτων δεν παρέχουν στους παίκτες αποκλειστικές εφαρμογές αθλητικών στοιχημάτων, σχεδόν κάθε διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων για κινητά φροντίζει να έχει έναν ιστότοπο συμβατό με κινητά.

Παρακάτω, παραθέτουμε τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων για κινητά που προσφέρουν στους παίκτες τους μια μεγάλη γκάμα προωθητικές προσφορές και μπόνους:

  1. 22 Στοίχημα: Οι χρήστες κινητών μπορούν να έχουν πρόσβαση στη βελτιστοποιημένη για κινητά φόρμα του διαδικτυακού ιστότοπου αθλητικών στοιχημάτων της 22Bet ή μπορούν να κάνουν λήψη της εφαρμογής 22Bet σε Apple iOS ή Android, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη λειτουργικότητα του ιστότοπου.
  2. Betsson: Η Betsson προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία στοιχηματισμού για κινητά που αποτελεί εξαιρετικό υποκατάστατο για τον ιστότοπό της για επιτραπέζιους υπολογιστές. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε εκπληκτικά γραφικά και εξελιγμένη λειτουργικότητα εάν κάνετε λήψη της εφαρμογής.
  3. Casumo: Το Casumo είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν ψάχνετε να τοποθετήσετε αθλητικά στοιχήματα εν κινήσει. Είναι εύκολο να στοιχηματίσετε σε αθλήματα μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του tablet σας χάρη στον υπέροχο ιστότοπο του Casumo, φιλικό προς κινητά. Έχετε επίσης την ευκαιρία να κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store ή το Google Play.
  4. Ελα: Δεν έχετε εφαρμογή λήψης που παρέχεται από το ComeOn, αλλά καθώς ο ιστότοπος είναι πλήρως βελτιστοποιημένος για κινητά, βρίσκετε όλες τις δυνατότητες που περιλαμβάνει ο κύριος ιστότοπος για υπολογιστές.
  5. Betsafe: Η Betsafe προσφέρει έναν ιστότοπο φιλικό προς κινητά και μια εφαρμογή για κινητά που αποδίδει άψογα. Στην εφαρμογή για κινητά, θα βρείτε τις ίδιες επιλογές και εργαλεία στοιχηματισμού που έχετε στην έκδοση για υπολογιστές.
Οι καλύτεροι στοιχηματιστές για κινητά
Γιατί τα αθλητικά στοιχήματα για κινητά είναι δημοφιλή;

Γιατί τα αθλητικά στοιχήματα για κινητά είναι δημοφιλή;

Σήμερα χρησιμοποιούμε smartphone για τα πάντα. Η ψυχαγωγία για κινητά έχει φτάσει στο σημείο όπου υπηρεσίες όπως το Netflix και το Spotify είναι διαθέσιμες με τη μορφή εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα.

Η βιομηχανία iGaming έχει επίσης παρατηρήσει τη σημασία της παραγωγής τοποθεσιών και εφαρμογών που είναι φιλικές προς κινητά. Αυτό σημαίνει ότι τώρα οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον αγαπημένο τους ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων εν κινήσει, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πάρουν το τηλέφωνό τους και να επισκεφτούν τον ιστότοπο.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα αθλητικά στοιχήματα για κινητά είναι τόσο δημοφιλή σήμερα είναι επειδή οι νέοι παίκτες αισθάνονται άνετα και ευπρόσδεκτοι.

Τα επίγεια καζίνο θεωρούνται συνήθως πολυτελή. Έτσι, είναι δύσκολο να μπεις απλά και να έχεις την ευκαιρία να βρεις τραπέζι. Ωστόσο, η κοινωνία του τζόγου για κινητά μείωσε αυτό το χάσμα με την παραγωγή εφαρμογών και ιστοτόπων συμβατών με κινητά που επιτρέπουν στους ανθρώπους να στοιχηματίζουν οποιαδήποτε στιγμή οπουδήποτε.

Γιατί τα αθλητικά στοιχήματα για κινητά είναι δημοφιλή;
Οι καλύτεροι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων για κινητές συσκευές

Οι καλύτεροι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων για κινητές συσκευές

Τα αθλητικά στοιχήματα χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο είναι συνήθως αρκετά απλά και απλά. Αρχικά, πρέπει να αναζητήσετε διαδικτυακά αθλητικά βιβλία που είναι συμβατά με κινητά ή έχουν την έκδοση της εφαρμογής. Στη συνέχεια, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή και αξιόπιστα. Μπορείτε να προχωρήσετε και να ελέγξετε τις κριτικές μας για τους κορυφαίους bookmakers για κινητά που αναφέρονται παραπάνω.

Μόλις βρείτε την εφαρμογή των καλύτερων ιστότοπων αθλητικών στοιχημάτων, μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη της εφαρμογής και να εγγραφείτε στο πρακτορείο στοιχημάτων. Αφού εγγραφείτε, πρέπει να καταθέσετε κάποια χρήματα χρησιμοποιώντας το μεθόδους κατάθεσης που προσφέρεται από το bookmaker.

Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε ένα αθλητικό γεγονός που προτιμάτε και να στοιχηματίσετε σε ένα αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας την κατάθεση που μόλις κάνατε. Θυμηθείτε να ελέγξετε τις αποδόσεις πριν ολοκληρώσετε ένα στοίχημα.

Τα στοιχήματα σε αθλήματα με το κινητό σας είναι συχνά μια ομαλή εμπειρία, καθώς οι εταιρείες στοιχημάτων είναι πολύ ακριβείς στην ανάπτυξη φιλικών προς τον χρήστη εφαρμογών στις μέρες μας. Ορισμένοι παίκτες πιστεύουν ακόμη ότι η ποιότητα των εφαρμογών που αναπτύσσονται σήμερα είναι υψηλότερη από τις περισσότερες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Επίσης, είναι απίστευτα άνετο να στοιχηματίζετε χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο, δεδομένου ότι μπορείτε να το κάνετε ακόμα και στο κρεβάτι σας. Τελικά, είναι ακόμα θέμα προσωπικής προτίμησης.

Οι καλύτεροι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων για κινητές συσκευές
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou