Κορυφαία πρωταθλήματα στα οποία αξίζει να στοιχηματίσετε το 2024

Χώρες σε όλο τον κόσμο νομιμοποιούν τον αθλητικό τζόγο. Τα νομικά πλαίσια για τη συμμετοχή σε στοιχήματα σε αγαπημένες αθλητικές ομάδες έχουν οδηγήσει σε έκρηξη των διαδικτυακών και εκτός σύνδεσης στοιχημάτων. Οι οπαδοί ξοδεύουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για αθλητικά στοιχήματα. Οι αθλητικές ομάδες αποτελούνται από άτομα που συνεργάζονται σε μια ομάδα ενώ παίζουν ένα συγκεκριμένο άθλημα. Ο αριθμός των παικτών σε κάθε ομάδα ποικίλλει, ανάλογα με τους κανόνες κάθε συγκεκριμένου αθλήματος.

Μια αθλητική ομάδα δημιουργεί μια ταυτότητα επωνυμίας με μερικούς τρόπους. Οι συλλογικές ομάδες λαμβάνουν συχνά το όνομα της μασκότ του κολεγίου ή του πανεπιστημίου της ομάδας. Οι ομάδες επαγγελματιών συνήθως ταυτίζονται με την περιοχή της τοποθεσίας όπου εδρεύει η ομάδα. Στην περίπτωση των χορηγούμενων ομάδων, η ομάδα μπορεί να φέρει το όνομα της εταιρείας που πληρώνει το λογαριασμό για όλα τα έξοδα της ομάδας. Για τους οπαδούς, η επωνυμία και η δημοτικότητα μιας ομάδας μπορεί να καθορίσει πόσα στοιχήματα τοποθετούν οι παίκτες στην ομάδα κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού.

Ligue 1

Λόγω εμπορικών συμφερόντων, η γαλλική Le Ligue ονομάζεται επίσημα Ligue 1 Uber Eats. Είναι το πρωταρχικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας στη Γαλλία. Η Le Ligue παίζεται από είκοσι ομάδες και τρέχει με δομή υποβιβασμού και προαγωγής από και προς τη Ligue 2. Το πρωτάθλημα διοικείται από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, LFP. Πριν από την αγωνιστική περίοδο 2023/24, τα σχέδια είναι να μειωθεί η Le Ligue σε δεκαοκτώ ομάδες. Η πλειοψηφία των αγώνων διεξάγεται τα Σαββατοκύριακα.

Εμφάνιση περισσότερων
Eredivisie

Η Eredivisie είναι η κορυφαία διοργάνωση επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, στην οποία συμμετέχουν 18 σύλλογοι. Κάθε σύλλογος στο πρωτάθλημα παίζει με όλους τους άλλους δύο φορές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Ένα παιχνίδι είναι συνήθως στο σπίτι. Ο επαναληπτικός αγώνας γίνεται στο γήπεδο του αντιπάλου, συνολικά τριάντα τέσσερα παιχνίδια για κάθε ομάδα κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας. Αυτά τα πολλά παιχνίδια επιτρέπουν στους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων Eredivisie να παρέχουν στους παίκτες τεράστιες αγορές στοιχημάτων. Το σύστημα ποδοσφαίρου πρωταθλήματος στην Ολλανδία αποτελείται από δύο εξ ολοκλήρου επαγγελματικά τμήματα που είναι επίσης διαθέσιμα σε διαδικτυακούς ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων.

Εμφάνιση περισσότερων
Serie A

Η Serie A είναι επίσης γνωστή ως Serie A TIM λόγω εθνικής χορηγίας. Ένα Scudetto παρουσιάζεται στον νικητή αυτού του τουρνουά κορυφαίου πρωταθλήματος για επαγγελματικούς συλλόγους κορυφαίους της ιταλικής ποδοσφαιρικής δομής. Από το 1930, η μορφή του πρωταθλήματος χρησιμοποιεί έναν προγραμματισμό κυκλικής αναμέτρησης. Το πρωτάθλημα είναι ευρέως αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο και είναι δημοφιλές στους διαδικτυακούς στοιχηματιστές στοιχημάτων Serie A. Επίσης, ο ανταγωνισμός παρουσιάζεται συχνά ως ένα από τα πιο τακτικά και σταθερά αμυντικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Εμφάνιση περισσότερων
Bundesliga

Η Bundesliga είναι η κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Περιλαμβάνει ένα τεράστιο δίκτυο οργανισμών που προωθούν ενεργά το άθλημα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή χώρα. Το σύνθετο δίκτυο ομοσπονδιών, ομάδων και μελών της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Ποδοσφαιρικής Λίγκας, ή Bundesliga, εκτείνεται σε όλη τη χώρα και περιλαμβάνει διάφορα αγωνιστικά και οργανωτικά επίπεδα.

Εμφάνιση περισσότερων
La Liga

Η La Liga είναι μια δημοφιλής ισπανική ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο των θαυμαστών και των στοιχημάτων. Είναι η ελίτ ποδοσφαιρική διοργάνωση στην ευρωπαϊκή χώρα και είναι διάσημη ως Primeira Division μεταξύ των ντόπιων. Το υψηλότερο επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι ένα τμήμα του Ισπανικού Συστήματος Football League και διοικείται από τη Liga Nacional de Futbol Professional.

Εμφάνιση περισσότερων
Premier League

Η αγγλική Premier League, ευρέως γνωστή ως The Premier League, ξεχωρίζει ως το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο και ως αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες προβολές. Είκοσι ομάδες απαρτίζουν αυτό το πρωτάθλημα και αγωνίζονται σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Υπάρχουν συνολικά 380 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρέχοντας στους καλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων με πολλά γεγονότα στοιχήματος. Η Premier League λειτουργεί με βάση τον υποβιβασμό και την άνοδο.

Εμφάνιση περισσότερων
Ημιτελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 - Γαλλία εναντίον Μαρόκο
2022-12-14

Ημιτελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 - Γαλλία εναντίον Μαρόκο

Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 συνεχίζονται αυτή την Τετάρτη στο Al Bayt Stadium με έναν αγώνα που λίγοι από εμάς θα φανταζόμασταν να δουν σε αυτή τη φάση, καθώς η επανερχόμενη πρωταθλήτρια Γαλλία αντιμετωπίζει την αποκάλυψη της διοργάνωσης - το Μαρόκο.

Προημιτελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 - Αγγλία εναντίον Γαλλίας
2022-12-09

Προημιτελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 - Αγγλία εναντίον Γαλλίας

Η ημέρα 2 των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 είναι εδώ και μαζί της σίγουρα θα είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της διοργάνωσης, καθώς η ηλεκτρική ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γαλλία!

Ποιοι θα γίνουν οι Famers του Baseball Hall το 2023;
2022-11-30

Ποιοι θα γίνουν οι Famers του Baseball Hall το 2023;

Το 2022, το Baseball Hall of Fame καλωσορίζει επτά νέα μέλη στο αποκλειστικό κλαμπ. Αυτό έγινε αφού κανένα όνομα δεν έκανε την περικοπή την προηγούμενη χρονιά. Με άτομα όπως ο David Ortiz, ο Tony Oliva και άλλοι που δεν βρίσκονται στο Hall, οι λάτρεις του μπέιζμπολ και οι παίκτες μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στην κατηγορία ταλέντων του 2023 Major League Baseball που έχουν καλές πιθανότητες.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Οι πιο δημοφιλείς αθλητικές ομάδες και πρωταθλήματα για στοιχήματα

Η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων αθλητικών ομάδων είναι ερασιτέχνες αθλητές. Ωστόσο, οι επαγγελματικές ομάδες και τα πρωταθλήματα έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου αθλητικού τοπίου. Ακολουθεί μια λίστα με τις αθλητικές ομάδες που είναι οι πιο πολύτιμες στον κόσμο.

  • Real Madrid CF - 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια
  • Dallas Cowboys – 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια
  • FC Barcelona - 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια
  • New York Knicks - 5 δισεκατομμύρια δολάρια

Το 2012, οι παίκτες που στοιχηματίζουν σε αθλητικές ομάδες στοιχηματίζουν περισσότερα από 58 εκατομμύρια δολάρια στον τελικό του Wimbledon στο διαδικτυακοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων. Περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο οπαδοί συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν αγώνες του Wimbledon κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Το παιχνίδι κατέχει την τέταρτη θέση σε δημοτικότητα στοιχημάτων μεταξύ των αθλητικών τζογαδόρων.

Με περίπου 93.000 αγώνες, οι λάτρεις του τένις έχουν πολλές ευκαιρίες να στοιχηματίσουν. Το Νο. 1 του κόσμου Iga Swiatek ευνοείται σε οποιονδήποτε διαγωνισμό τένις, ειδικά μετά τη νίκη του στο Γαλλικό Όπεν του 2022 στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια του March Madness, οι παίκτες στοιχηματίζουν περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια στο μπάσκετ, το οποίο είναι το τρίτο σε δημοτικότητα στοιχημάτων μεταξύ των οπαδών των σπορ. Καθώς 68 ομάδες αγωνίζονται για το εθνικό πρωτάθλημα, οι οπαδοί των ομάδων στοιχηματίζουν για την έκβαση των μεμονωμένων αγώνων και του τελικού αγώνα πρωταθλήματος. Οι Κάνσας Τζέιχοκς κέρδισαν το πρωτάθλημα NCAA του 2022, κάνοντας την ομάδα να παρακολουθεί για στοιχήματα το 2023.

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο μόνο άθλημα στα παγκόσμια στοιχήματα. Το National Football League προσελκύει τα μισά αθλητικά στοιχήματα στην Αμερική. Στην πραγματικότητα, το Super Bowl προσέλκυσε ένα ρεκόρ 158 εκατομμυρίων δολαρίων σε νόμιμα στοιχήματα το 2018. Οι εκτιμήσεις για τα παράνομα στοιχήματα στο πρωτάθλημα έθεσαν το συνολικό ποσό του στοιχήματος πιο κοντά στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που οι Rams κέρδισαν τους Bengals στο Super Bowl 2022, μόνο οι επτά μεγαλύτερες αθλητικές ομάδες έχουν κερδίσει διαδοχικά πρωταθλήματα, και αυτό δεν έχει συμβεί από το 2004. Το 2023, οι δημιουργοί πιθανοτήτων μπορεί να κοιτάξουν άλλες μεγάλες αθλητικές ομάδες για να κερδίσουν το Super Bowl, συμπεριλαμβανομένων των Buccaneers, με επικεφαλής τους εικονικούς, 7 φορές Super Bowl πρωταθλητής στρατηγός Τομ Μπρέιντι.

Όπως του κόσμου δημοφιλέστερο άθλημα, το ποδόσφαιρο ξεπερνά τις καλύτερες αθλητικές ομαδικές στοιχηματικές ενέργειες. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA προσελκύει ομάδες από 210 χώρες που συμμετέχουν στο τουρνουά. Από τους προκριματικούς αγώνες μέχρι τους τελικούς, οι ομάδες ανταγωνίζονται για να δουν ποια θα τα κερδίσει όλα. Οι παίκτες του στοιχήματος παρακολουθούν και στοιχηματίζουν σε κάθε βήμα της διαδρομής. Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδες που ευνοούν οι πιθανότητες του αθλητικού βιβλίου.

Στοιχηματίστε σε μια αθλητική ομάδα

Με χιλιάδες μηνιαίους αθλητικούς αγώνες, οι καλύτερες αθλητικές ομάδες στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε έχουν ευνοϊκές αποδόσεις. Οι θαυμαστές τοποθετούν στοιχήματα σε δημοφιλή καταστήματα εκτός σύνδεσης, διαδικτυακούς ιστότοπους ή διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά για λήψη στα app stores της Apple και της Google.

Οι ομάδες με υψηλές πιθανότητες να κερδίσουν διατρέχουν μεγαλύτερο χρηματικό κίνδυνο για τους παίκτες που συμμετέχουν σε στοιχήματα σε αθλητικές ομάδες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για έναν παίκτη να στοιχηματίζει χρήματα μόνο σε αθλήματα που έχει την πολυτέλεια να χάσει.

Τα περισσότερα αθλητικά βιβλία προσφέρουν πολλούς τρόπους στοίχημα στον ίδιο διαγωνισμό. Για παράδειγμα, ένας παίκτης που στοιχηματίζει μπορεί να στοιχηματίσει ποιος θα κερδίσει τον αγώνα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος ή ο παίκτης που θα πάρει τους περισσότερους πόντους. Οι πιθανότητες μιας ευνοούμενης ομάδας θα έχουν αποδόσεις με πρόσημο μείον. Οι πιθανότητες μιας ομάδας που αναμένεται να χάσει θα έχουν ένα πρόσημο των πιθανοτήτων.

Το στοίχημα με βάση το περιθώριο της αναμενόμενης νίκης σε πόντους είναι ένας δημοφιλής τρόπος στοιχηματισμού. Εάν μια ομάδα αναμένεται να κερδίσει με 10 πόντους, η διαφορά πόντων είναι -10. Οι παίκτες που στοιχηματίζουν στην αγαπημένη ομάδα παίρνουν πίσω τα χρήματα που στοιχηματίστηκαν συν επιπλέον κέρδη εάν το φαβορί με πιθανότητες κερδίσει με 10 πόντους.

Αξίζει να στοιχηματίσετε σε ένα πρωτάθλημα;

Για τους λάτρεις των σπορ, τα στοιχήματα σε αθλητικά πρωταθλήματα είναι μια μορφή ψυχαγωγίας που βελτιώνει το παιχνίδι. Κερδίστε ή χάσετε, το στοίχημα αξίζει την εμπειρία για τους περισσότερους. Για παράδειγμα, τα στοιχήματα σε χρήμα είναι ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε ένα στοίχημα. Εάν οι πιθανότητες του φαβορί είναι -400, ο παίκτης στοιχηματίζει $400 για μια ευκαιρία να κερδίσει $200.

Ωστόσο, ο παίκτης κερδίζει το στοίχημά του συν $200 αν το φαβορί κερδίσει, αλλά μπορεί να χάσει $400 εάν το φαβορί χάσει τον αγώνα. Τα στοιχήματα σε γραμμή χρημάτων είναι δημοφιλή για αθλητικούς αγώνες με χαμηλή βαθμολογία, όπως ποδόσφαιρο και μπέιζμπολ. Οι έμπειροι τζογαδόροι έχουν μάθει πώς να διαχειρίζονται το ρίσκο και οι μεμονωμένοι οπαδοί συχνά παίζουν απλώς για διασκέδαση.

Πώς να στοιχηματίσετε σε αθλητικές ομάδες

Οι έμπειροι τζογαδόροι στοιχηματίζουν έξυπνα. Η ενημέρωση σχετικά με τα στοιχήματα των ευνοημένων αθλητικών ομάδων είναι ένας τρόπος για να επιλέξετε τις καλύτερες ομάδες για να στοιχηματίσετε. Οι περισσότεροι παίκτες παρακολουθούν τους αγώνες για να μάθουν ποιοι παίκτες έχουν καλή απόδοση και ποιες ομάδες ξέρουν πώς να κερδίζουν.

Η έρευνα ιστορικών στατιστικών για νίκες/ήττες είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Στην πραγματικότητα, το λογισμικό υπολογιστή μπορεί να αναλύσει τις νίκες για να βγάλει τον πιθανό νικητή σε έναν αγώνα με σώμα με σώμα.

Ωστόσο, τα στατιστικά και τα δεδομένα είναι μόνο δύο τρόποι για τον προσδιορισμό του πιθανού νικητή. Οι πληροφορίες στις ειδήσεις προσφέρουν κλειδιά για τις μελλοντικές δυνατότητες απόδοσης μιας ομάδας και προσφέρουν πληροφορίες για τα στοιχήματα σε αθλητικές ομάδες. Εάν μια ομάδα αποκτήσει έναν παίκτη σούπερ σταρ, οι πιθανότητες νίκης μπορεί να αυξηθούν. Αντίθετα, εάν μια ομάδα χάσει έναν σημαντικό παίκτη λόγω τραυματισμού, μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις αγωνιζόμενος στο ίδιο επίπεδο.

Το να ακολουθείτε τις αποδόσεις των αθλητικών ομάδων είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος στοιχηματισμού. Οι υπάλληλοι της Sportsbooks είναι έμπειροι στην επιλογή των νικητών και έχουν δίκιο περισσότερο από το 50 τοις εκατό των περιπτώσεων. Για να διασφαλιστεί η νίκη, μπορεί να στοιχηματίσει καλύτερος και στις δύο πλευρές του αγώνα.

Επιλέγοντας να χωρίσει τους στοιχηματιστές, ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει δύο στοιχήματα, κάτι που σχεδόν σταθεροποιεί μια νίκη. Φυσικά, ένας αγώνας ισοπαλίας σε αυτό το σενάριο θα σημαίνει ότι ο παίκτης χάνει εάν ποντάρει και στις δύο ομάδες να κερδίσουν.

Οι καλύτεροι αθλητικοί παίκτες στον κόσμο

Το να κυριαρχήσεις σε ένα άθλημα απαιτεί έντονη αφοσίωση, ταλέντο, σκληρότητα και αθλητισμό. Λίγοι παίκτες φτάνουν στο εμβληματικό καθεστώς, το οποίο περιλαμβάνει λατρεία από τους θαυμαστές και ένα σωρό χρήματα από μισθούς, κέρδη και εγκρίσεις. Εδώ είναι πέντε παίκτες που ευνοούνται από τους οπαδούς και αθλητικές αποδόσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει ένα τεράστιο μισθό 26,4 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022 και απολαμβάνει 42 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter. Ως ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής στον κόσμο, συγκέντρωσε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε κέρδη κατά τη διάρκεια της καριέρας του από μισθούς και εγκρίσεις και έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κερδίζει 23 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας μπάσκετ για τους Λος Άντζελες Λέικερς και κάνει tweet σε περισσότερους από 31 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter. Το Forbes εκτιμά ότι η καθαρή περιουσία του Τζέιμς ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Serena και η Venus Williams συγκλόνισαν τον κόσμο του τένις με νίκες σε ατομικές και διπλές νίκες σε όλη την καριέρα τους. Και οι δύο έχουν κάνει ανεκτίμητη συνεισφορά στο άθλημα κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Wimbledon. Η Serena προηγείται με 19 νίκες στο Wimbledon στις 12 νίκες της Venus. Και οι δύο έχουν απολαύσει τη θέση ως οι Νο. 1 τενίστες στον κόσμο.

Καθένας από αυτούς τους παίκτες θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος που έχει παίξει ποτέ τα αντίστοιχα αθλήματα και συχνά προτιμάται από τους παίκτες.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou