Eurovision Στοίχημα

Η 66η έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision πηγαίνει στο Τορίνο της Ιταλίας το 2022. Για άλλη μια φορά, ο διαγωνισμός είναι ένας τομέας ενδιαφέροντος για παίκτες στοιχημάτων στην Ευρώπη και όχι μόνο. Την έκδοση του 2021 κέρδισε ο Ιταλός Maneskin, ο οποίος θα είναι και πάλι ισχυρός διεκδικητής εάν κερδίσει το Μουσικό Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο τον Φεβρουάριο του 2022.

Προβλέψεις νικητών διαγωνισμού

Πολλοί άνθρωποι δίνουν διαφορετικές απόψεις για το ποιος θα μπορούσε να λάβει μέρος στην επερχόμενη έκδοση της Eurovision. Οι προβλέψεις βασίζονται στο γούστο στη μουσική, τη χώρα προέλευσης, την απόδοση τραγουδιού και πολλά άλλα.

Αν και είναι απαραίτητο να ακούτε όλες τις προβολές, να θυμάστε πάντα ότι δεν είναι όλες κατάλληλες για στοιχήματα. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να εξετάσουν βαθύτερους παράγοντες που ο κόσμος της ψυχαγωγίας είναι απίθανο να παραδεχτεί.

Κατά την πρόβλεψη των νικητών με στόχο την τοποθέτηση ενός στοιχήματος, ένας παίκτης θα πρέπει να λάβει υπόψη:

Πολιτικό περιβάλλον; Οι διοργανωτές προσπαθούν να διαχωρίσουν τον διαγωνισμό από την πολιτική, αλλά οι παίκτες του στοιχήματος γνωρίζουν ότι η πολιτική διαμορφώνει τον κόσμο. Εάν μια χώρα δέχεται αρνητικό τύπο, τότε οι πιθανότητες να κερδίσει ο διαγωνισμός είναι μικρές. Είπε κανείς Ισραήλ;

Προηγούμενα αρχεία οποιοσδήποτε παίκτης του στοιχήματος γνωρίζει τη σημασία των προηγούμενων παραστάσεων για να κάνει μια πρόβλεψη για το μέλλον.

Άλλοι καθοδηγητές παράγοντες περιλαμβάνουν τον πληθυσμό μιας χώρας, τη γενική της απόδοση στη μουσική σκηνή και την ηπειρωτική επιρροή των μέσων ενημέρωσης.

Eurovision Στοίχημα
Καλύτερο στοίχημα για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Καλύτερο στοίχημα για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Λόγω της εκπληκτικής φύσης του διαγωνισμού, είναι σημαντικό για τον παίκτη να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε όλα τα τραγούδια. Αυτό θα είναι μια καλή ένδειξη για το ποια κομμάτια είναι δημοφιλή. Ωστόσο, το μουσικό γούστο είναι υποκειμενικό. Το σκηνικό του τραγουδιού είναι αναμφισβήτητα πιο σημαντικό. Η παρακολούθηση πλάνα από πρόβες και προηγούμενες ζωντανές εμφανίσεις είναι πολύ χρήσιμη.

Ενώ η Eurovision προσπαθεί να είναι ένα μη πολιτικό σόου, τα παγκόσμια γεγονότα μπορούν να επηρεάσουν την κατάταξη των χωρών. Εάν ένα έθνος δέχεται αρνητικό Τύπο λίγο πριν από τον διαγωνισμό, μπορεί να προκαλέσει το κοινό να το καταψηφίσει. Τα τελευταία χρόνια οι νικητήριες μελωδίες έχουν πάρει σημαντικό χρόνο εκπομπής στο ραδιόφωνο πριν από τη Eurovision. Επομένως, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ποια τραγούδια πάνε καλά στα παγκόσμια charts.

Καλύτερο στοίχημα για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision
Κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Eurovision

Κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Eurovision

 • Betfair: Μερικές φορές οι παίκτες δεν θέλουν να περιμένουν για να στοιχηματίσουν. Η Betfair δίνει αποδόσεις για τη Eurovision πριν καν κυκλοφορήσουν πολλά από τα κομμάτια τους. Αυτό το καθιστά ένα από τα καλύτερα στοιχηματικά site της Eurovision.
 • Bet365: Αυτός ο bookmaker έχει υψηλή κατάταξη σε πολλές σημαντικές κατηγορίες. Τα νέα μέλη μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές εγγραφής που θα χρησιμοποιήσουν για τα διαδικτυακά στοιχήματα της Eurovision. Επίσης, εκτιμώνται ιδιαίτερα για την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών τους. Τα ελάχιστα στοιχήματα είναι αρκετά χαμηλά.
 • Paddy Power: Εάν ένας χρήστης καταφέρει να προβλέψει τον κατάλληλο νικητή της Eurovision, μπορεί να λάβει πρόωρη πληρωμή με αυτόν τον ιστότοπο. Μερικές φορές υπάρχουν δελεαστικές προσφορές για μεγάλες ετήσιες εκδηλώσεις όπως αυτός ο διαγωνισμός τραγουδιού. Προσφέρουν ένα κλαμπ επιβράβευσης για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο σε μακροπρόθεσμη βάση.
 • William Hill: Αυτό το bookmaker θα είναι ιδανικό για παίκτες που θέλουν έναν ιστότοπο που να μπορούν να εμπιστεύονται 100%. Η υπηρεσία ζωντανής ροής τους είναι πολύ χρήσιμη. Όπως και άλλοι σε αυτή τη λίστα, έχουν συχνά promos της Eurovision.
 • Parimatch: Η Parimatch ξεχωρίζει ως μία από τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων χάρη στα χρήσιμα στατιστικά και τις αναλύσεις της. Βοηθά τους παίκτες να αποκτήσουν διορατικότητα πριν προβλέπουν ένα νικητήριο τραγούδι. Τα ζωντανά στοιχήματά τους είναι διαθέσιμα 24/7.

Πώς να στοιχηματίσετε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Μόλις ένας ιστότοπος δημοσιεύσει όλες τις πιθανότητες για τον διαγωνισμό, ο παίκτης μπορεί να ποντάρει. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι να προβλέψετε τον απόλυτο νικητή. Εάν το άτομο έχει καλή αίσθηση για μια συγκεκριμένη χώρα, θα μπορούσε να ψηφίσει νωρίς για να έχει καλύτερες αποδόσεις.

Μερικές φορές ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να στοιχηματίσουν σε ποιες δύο συγκεκριμένες χώρες θα είναι καλύτερα μεταξύ τους. Αυτά είναι συνήθως έθνη που έχουν ιστορικούς ανταγωνισμούς.

Πριν από την κύρια διοργάνωση υπάρχουν δύο ημιτελικοί. Ο παίκτης μπορεί να θέλει να στοιχηματίσει και σε αυτά. Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν ως τρόπο για να κατανοήσουν καλύτερα ποιες χώρες έχουν τις ισχυρότερες επιδόσεις.

Κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Eurovision
Οι καλύτερες αποδόσεις για στοιχήματα της Eurovision

Οι καλύτερες αποδόσεις για στοιχήματα της Eurovision

Οι αποδόσεις για τις διάφορες χώρες για τα διαδικτυακά στοιχήματα της Eurovision μπορεί να διαφέρουν πολύ. Οι bookies της Eurovision έχουν γίνει έμπειροι στο να κάνουν αρκετά αξιόπιστες προβλέψεις για τους καλλιτέχνες που θα τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα. Ωστόσο, ο νούμερο ένα νικητής είναι λιγότερο εύκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια. Τείνουν να έχουν ισχυρές πιθανότητες από την αρχή.

Η πλειοψηφία των bookmakers περιμένει μέχρι κάθε χώρα να κυκλοφορήσει το τραγούδι της πριν δώσει αποδόσεις. Κάθε χρόνο γίνονται δύο ημιτελικοί της Eurovision πριν από τον τελικό διαγωνισμό. Η ερμηνεία του καλλιτέχνη και η αποδοχή του από το πλήθος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις πιθανότητες του στο μέλλον. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι καλλιτέχνες που επιστρέφουν συχνά επιτυγχάνουν ευνοϊκές πιθανότητες λόγω της αυξημένης διαφημιστικής εκστρατείας.

Οι καλύτερες αποδόσεις για στοιχήματα της Eurovision
Η ιστορία του στοιχήματος στη Eurovision

Η ιστορία του στοιχήματος στη Eurovision

Πριν από την έλευση του Διαδικτύου τα στοιχήματα στη Eurovision ήταν πολύ πιο εξειδικευμένα. Οι τζογαδόροι θα δυσκολευόντουσαν να βρουν έναν στοιχηματισμό που να εξυπηρετεί αυτό το γεγονός. Ωστόσο, τώρα είναι μια διαφορετική ιστορία χάρη στις διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων. Τα τελευταία χρόνια η Eurovision έχει δει μια υγιή παγκόσμια δραστηριότητα στοιχηματισμού. Οι στοιχηματιστές έχουν γίνει καλύτεροι στο να δίνουν καλές αποδόσεις στους ενδεχόμενους νικητές. Ωστόσο, υπήρξαν χρόνια που δεν συνέβαινε αυτό.

Για παράδειγμα, το 2016 η Ουκρανία δεν ήταν κοντά στην πρώτη θέση στις περισσότερες προβλέψεις στοιχημάτων. Συνέχισαν να κερδίζουν. Το 2014 ήταν άλλη μια χρονιά με έναν απρόσμενο νικητή. Για να είναι πιο ακριβείς οι στοιχηματιστές έχουν αρχίσει να παρακολουθούν πιο προσεκτικά τις παραστάσεις σε πρόβες και ημιτελικούς.

Το 2016 τέθηκε σε εφαρμογή ένα νέο σύστημα ψηφοφορίας, το οποίο επηρεάζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στοιχηματίζουν στην εκδήλωση. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει τώρα να λαμβάνουν υπόψη τις απόψεις των επαγγελματικών ενόρκων.

Η ιστορία του στοιχήματος στη Eurovision
Νικητές της Eurovision από το 2000

Νικητές της Eurovision από το 2000

Κατά την ανάλυση των νικητών από την αρχή της Eurovision, η Ιρλανδία βγαίνει στην κορυφή με 7 νίκες. Ακολουθούν η Σουηδία με 6. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία έχουν κερδίσει από 5 φορές το καθένα. Ωστόσο, το κλειδί για τα στοιχήματα της Eurovision είναι η κατανόηση των σημερινών γούστων του ψηφοφόρου κοινού.

Παρά το ότι είχε καλό ιστορικό στο παρελθόν, το Ηνωμένο Βασίλειο φημίζεται για την κακή απόδοση στον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, είναι χρήσιμο να βασίζονται μόνο οι πιθανότητες στοιχηματισμού στους πρόσφατους νικητές. Εδώ είναι τα τραγούδια και οι χώρες που έφτασαν στην πρώτη θέση από το 2000:

 • 2000: Fly On The Wings Of Love - Δανία
 • 2001: Όλοι - Εσθονία
 • 2002: I Wanna - Λετονία
 • 2003: Every Way That I Can - Τουρκία
 • 2004: Wild Dances - Ουκρανία
 • 2005: My Number One - Ελλάδα
 • 2006: Hard Rock Hallelujah - Φινλανδία
 • 2007: Μολίτβα - Σερβία
 • 2008: Πιστέψτε - Ρωσία
 • 2009: Fairytale - Νορβηγία
 • 2010: Δορυφόρος - Γερμανία
 • 2011: Τρέχοντας φοβισμένος - Αζερμπαϊτζάν
 • 2012: Ευφορία - Σουηδία
 • 2013: Μόνο Δάκρυα - Δανία
 • 2014: Rise Like A Phoenix - Αυστρία
 • 2015: Ήρωες - Σουηδία
 • 2016: 1994 - Ουκρανία
 • 2017: Amar Pelos Dois - Πορτογαλία
 • 2018: Παιχνίδι - Ισραήλ
 • 2019: Arcade - Ολλανδία
 • 2021: Zitti E Buoni - Ιταλία

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός του 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Νικητές της Eurovision από το 2000