The Oscars Στοίχημα

Τα Βραβεία Όσκαρ είναι το πιο πολυπόθητο βραβείο στο Χόλιγουντ και η πιο υπέροχη βραδιά του χρόνου. Είναι μια σημαντική ετήσια εκδήλωση που μεταδίδεται ζωντανά. Τα Όσκαρ έχουν πάρει τη θέση των αθλητικών γεγονότων στην τηλεόραση με ραντεβού σε μια κοινωνία όπου κυριαρχεί το streaming στον ελεύθερο χρόνο μας.

Τα κινηματογραφικά φεστιβάλ, από την άλλη, δεν είναι για όλους. Πολλοί άνθρωποι θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν τα Όσκαρ μαζί με ένα σημαντικό άτομο ή ένα μέλος της οικογένειας. Εκεί είναι που Τα Όσκαρ στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι χρήσιμες. Δίνοντας λίγη δράση στα γεγονότα της βραδιάς, μπορείτε να το μετατρέψετε από μια κάπως αδιάφορη υπόθεση στο παιχνίδι 7 των τελικών από άποψη έντασης.

The Oscars Στοίχημα
Γιατί τα Όσκαρ είναι δημοφιλή για στοιχήματα;

Γιατί τα Όσκαρ είναι δημοφιλή για στοιχήματα;

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Όσκαρ είναι μια ετήσια τελετή απονομής βραβείων που αναγνωρίζει τα καλύτερα τεχνικά και δημιουργικά επιτεύγματα στον κινηματογράφο. Θεωρείται ευρέως ως η πιο διάσημη διοργάνωση βραβείων και διάκριση στον κλάδο της ψυχαγωγίας και το στοίχημα για τα Όσκαρ δεν ήταν ποτέ πιο απλό.

Σήμερα, οποιοσδήποτε τύπος ανταγωνισμού εμπνέει μια ατέρμονη ροή έντονων συζητήσεων και επιχειρημάτων στο Διαδίκτυο. Ο καθένας έχει μια άποψη που αισθάνεται ώθηση να εκφράσει. Εν τω μεταξύ, κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ να ακούσει εναλλακτικές απόψεις ή προβλέψεις που έρχονται σε αντίθεση με τις δικές του.

Όποιο κι αν είναι το θέμα, θα βρείτε ανθρώπους να διαφωνούν άγρια για αυτό στο Διαδίκτυο. Συχνά, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να ειπωθεί ή να γίνει για να τερματιστεί η διαμάχη. Ωστόσο, όσον αφορά τις υποψηφιότητες για Όσκαρ, υπάρχει μια ασφαλής μέθοδος για να ανυψώσετε τη συζήτηση χωρίς να δημιουργήσετε πάρα πολλές δυσκολίες. Αντί να διαφωνείτε με τους «κριτικούς», βάλτε ένα στοίχημα σε έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους στοιχημάτων για τα Όσκαρ και μοιραστείτε το εισιτήριό σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Βάλτε τα χρήματά σας εκεί που είναι και δείξτε την υποστήριξή σας στον υποψήφιο που προτιμάτε.

Όταν κερδίσετε, θα βιώσετε ένα βαθμό απόλαυσης που τα Βραβεία Όσκαρ δεν μπορούσαν ποτέ να προσφέρουν. Όχι μόνο θα κερδίσετε πραγματικά χρήματα, αλλά θα έχετε και αποδείξεις για τις προβλέψεις σας, δίνοντάς σας μέγιστα δικαιώματα καυχησιολογίας. Ήξερες τι επρόκειτο να ξεδιπλωθεί και ποντάρατε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο σε αυτό.

Αυτό το τελευταίο προνόμιο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό εάν βάλετε το στοίχημα για να διευθετήσετε ένα διαδικτυακό επιχείρημα. Μπορείτε τώρα να μοιραστείτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του κερδισμένου δελτίου σας και του αντίστοιχου ηλεκτρονική πληρωμή. Θα μπορούσατε ακόμη και να επισημάνετε τους αμφίβολους στη δημοσίευσή σας για καλό μέτρο. Ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να γιορτάσετε, οι ταμειακές ροές σας θα αυξηθούν.

Γιατί τα Όσκαρ είναι δημοφιλή για στοιχήματα;
Πώς να στοιχηματίσετε στα Όσκαρ

Πώς να στοιχηματίσετε στα Όσκαρ

Τα στοιχήματα ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων για Όσκαρ, είναι ακόμα στα σπάργανα. Τέτοιες αγορές δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα διαδικτυακά αθλητικά βιβλία. Οι περισσότεροι προτεινόμενοι ιστότοποι όχι μόνο καθορίζουν γραμμές στοιχηματισμού για τα Βραβεία Όσκαρ, αλλά καλύπτουν επίσης τη μεγαλύτερη ποικιλία στοιχημάτων Όσκαρ. Μιλάμε για τα πάντα, από το ποιος θα κερδίσει τις αγαπημένες σας κατηγορίες μέχρι τα στοιχήματα για υποψηφίους που σκοντάφτουν και πέφτουν στο δρόμο τους προς την πλατφόρμα.

Όχι μόνο οι καλύτερες στοιχηματικές τοποθεσίες για Όσκαρ παρέχουν ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων, αλλά οι αποδόσεις είναι επίσης ανταγωνιστικές. Η επιτυχία στον τζόγο καθορίζεται από έναν συνδυασμό ικανότητας και τύχης, με τα αθλητικά και ψυχαγωγικά στοιχήματα να απαιτούν περισσότερες γνώσεις από τα παραδοσιακά παιχνίδια καζίνο. Ωστόσο, για να ανακαλύψετε οποιαδήποτε θετική αξία ενώ στοιχηματίζετε στα Όσκαρ, πρέπει να έχετε λογικές γραμμές για να παίξετε.

Πώς να στοιχηματίσετε στα Όσκαρ
Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα για τα Όσκαρ;

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα για τα Όσκαρ;

Ναι, μπορείτε να στοιχηματίσετε νόμιμα στα Βραβεία Όσκαρ επισκεπτόμενοι οποιοδήποτε κορυφαίος ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτων στο Ιντερνετ. Μόνο το Νιου Τζέρσεϊ επιτρέπει τα στοιχήματα Όσκαρ με έδρα τις ΗΠΑ, εάν διαμένετε στις Ηνωμένες Πολιτείες και επιθυμείτε να στοιχηματίσετε μόνο στο εσωτερικό με έναν κρατικά ελεγχόμενο φορέα, ωστόσο, οι περισσότεροι μεγάλοι υπεράκτιοι στοιχηματιστές παρέχουν δράση στις περισσότερες κατηγορίες.

Ωστόσο, η Ουάσιγκτον απαγορεύει όλες τις μορφές τυχερών παιχνιδιών στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι περιορισμοί τους φαίνεται να παραμένουν ανεξέλεγκτοι και δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση σύλληψης ή και επιβολής προστίμου σε κάτοικο της WA για τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, πρέπει να ακολουθείτε όλους τους τοπικούς περιορισμούς τυχερών παιχνιδιών καθώς και τις ομοσπονδιακές απαιτήσεις τζόγου των ΗΠΑ.

Είναι νόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα για τα Όσκαρ;
Καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού για Όσκαρ

Καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού για Όσκαρ

Το στοίχημα στα Όσκαρ είναι απλό και αν έχετε ήδη συνδρομή σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο αθλητικό στοίχημα offshore, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο γεγονός όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό σε αξιόπιστο διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων, θα πρέπει να εγγραφείτε και να κάνετε μια κατάθεση για να μπορέσετε να παίξετε.

Τα Όσκαρ θα απονείμουν 24 κατηγορίες. ορισμένα αθλητικά βιβλία μπορεί να προσφέρουν στοιχηματικές αποδόσεις και στα 24, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα αθλητικά βιβλία που θα συμμετέχουν θα παρέχουν γραμμές για το "Big Six", που περιλαμβάνουν Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερο Ηθοποιό, Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία, Β' Ανδρικού Ρόλου και Β' Γυναικείου Ρόλου. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τελετή, οι κατηγορίες "Big Six" συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τους τίτλους των μέσων ενημέρωσης. Η επιτροπή θα απονέμει ακόμη και μετάλλια για άλλες κατηγορίες σε διαλείμματα διαφημίσεων ή όταν οι τηλεοπτικές κάμερες αποσπούν την προσοχή, αυξάνοντας την έκθεση αυτών των έξι.

Όλα τα στοιχήματα για Όσκαρ είναι στοιχήματα σε χρήμα ή ξεκάθαρα "ποιος θα κερδίσει;" στοιχήματα. Αυτά τα στοιχήματα δεν έχουν καμία μεταβλητότητα και δεν λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες, τον ανταγωνισμό ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική πηγή. Αυτό είναι το πιο βασικό είδος στοιχήματος, στο οποίο ένας παίκτης επιλέγει απλώς μια γραμμή - σε αυτό το παράδειγμα, έναν ηθοποιό, ηθοποιό, σκηνοθέτη, σκηνοθέτη, ταινία ή οτιδήποτε άλλο συνδέεται με τη βιομηχανία του θεάματος - και στοιχηματίζει ότι θα κερδίσει ένα Όσκαρ στο συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα αγαπημένα αντιπροσωπεύονται με "-" στο μπροστινό μέρος της αξίας τους, ενώ τα αουτσάιντερ χαρακτηρίζονται με "+". όταν δεν υπάρχει στοίχημα με τιμή "-", ο ηθοποιός, η ηθοποιός ή η ταινία με τον αριθμό που βρίσκεται πλησιέστερα στο +100 είναι ο πρώτος για το Όσκαρ σε αυτήν την κατηγορία.

Έτσι, εάν οι πιθανότητες για τον καλύτερο ηθοποιό είναι +150, +200, +280, +300 και +600, το +150 είναι ο προβλεπόμενος νικητής. αν οι πιθανότητες είναι -130, +300, +300, +450 και +800, το -130 είναι τεράστιο φαβορί και θα ήταν δύσκολο να νικηθεί.

Οι πιθανότητες στοιχηματισμού για τους υποψηφίους για Όσκαρ υπολογίζονται εξετάζοντας πολλά κριτήρια απόδοσης, όπως η απόδοση στο box office, τα αποτελέσματα του φεστιβάλ και η γενική ανταπόκριση από τους κριτικούς και το κοινό. Δεν υπάρχει τέλεια φόρμουλα που να προβλέπει σωστά τα φαβορί και τα αουτσάιντερ κάθε χρόνο, αλλά οι πιθανότητες είναι συνήθως μια λογική ένδειξη της δύναμης μιας ταινίας, μιας ηθοποιού, ενός σκηνοθέτη κ.λπ. στα Όσκαρ.

Οι ανατροπές συμβαίνουν συχνά στα Όσκαρ, ακριβώς όπως συμβαίνει στον στίβο, οπότε η πρόβλεψη του πότε και πού θα συμβούν είναι πώς οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη αξία, παραμένοντας αυστηρά στοιχηματιστές.

Καλύτερες αποδόσεις στοιχηματισμού για Όσκαρ
Οι συμβουλές στοιχηματισμού για τα Όσκαρ

Οι συμβουλές στοιχηματισμού για τα Όσκαρ

Σε αντίθεση με τα αθλητικά στοιχήματα, η καλύτερη εικασία σας για το ποιος θα βγει στην κορυφή των Όσκαρ δεν βασίζεται σε προηγούμενα επιτεύγματα και δεν υπάρχει σταθερή μέθοδος για να προβλέψετε ποια ταινία ή ερμηνευτής θα ωφεληθεί από το "Oscar buzz" που αρχίζει να κυκλοφορεί. ένα μήνα πριν την εκδήλωση.

Το να παρακολουθείτε στενά τους ιστότοπους ψυχαγωγίας και τα εμπορικά περιοδικά θα σας επιτρέψει να κάνετε εμπεριστατωμένες εικασίες για το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι για το Όσκαρ. Θα μπορούσατε ακόμη και να θέλετε να παρακολουθήσετε μερικές υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες εάν έχετε την ευκαιρία, αλλά αυτό είναι απίθανο να σας προσφέρει καμία σχετική πληροφορία για τα στοιχήματά σας.

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες θέλουν να δημοσιεύουν νωρίς τις αποδόσεις στοιχηματικών βραβείων Όσκαρ για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Τα πρώτα σετ πιθανοτήτων, ωστόσο, μπορεί να μην είναι απαραίτητα τα ίδια μέχρι να φτάσει η Κυριακή των Όσκαρ. Τις εβδομάδες που προηγούνται της εκπομπής, οι ιστότοποι στοιχημάτων θα τροποποιήσουν τις αποδόσεις τους για να ενημερώνονται για τις τάσεις και τις προβλέψεις στοιχημάτων.

Οι πιθανότητες για φαβορί στο στοίχημα θα μειωθούν γρήγορα. Γι' αυτό, αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε ένα από τα φαβορί, θα πρέπει να το κάνετε νωρίτερα παρά αργότερα. Θα έχετε πολύ μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας εάν στοιχηματίσετε σε έναν πρωτοπόρο τον Ιανουάριο παρά την ημέρα πριν από τα Βραβεία Όσκαρ.

Οι συμβουλές στοιχηματισμού για τα Όσκαρ
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Για να αποφύγετε να χάσετε ένα σημαντικό ποσό ταυτόχρονα, θα πρέπει να διαχειριστείτε τους πόρους σας προσεκτικά. Θυμηθείτε, δεν πρέπει ποτέ να στοιχηματίζετε περισσότερα χρήματα από όσα είστε έτοιμοι να χάσετε. Για να αποτρέψετε τη σπατάλη όλων των χρημάτων σας ταυτόχρονα, μοιράστε τα χρήματά σας. Εάν αντιμετωπίζετε ένα αρνητικό σερί, μην προσπαθήσετε να το αντισταθμίσετε αυξάνοντας το μέγεθος του στοιχήματός σας. Πρέπει είτε να ορίσετε ένα όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να καταθέτετε κάθε μήνα είτε ένα όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να χάσετε σε ένα μόνο παιχνίδι.

Πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να συνειδητοποιήσετε πότε να παραδοθείτε. Όταν είστε ταραγμένοι, έχετε μεγαλύτερη τάση να παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις, κάτι που είναι καταστροφικό όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια. Διατηρήστε ένα καθαρό κεφάλι ανά πάσα στιγμή και σκεφτείτε προσεκτικά την επόμενη κίνησή σας.

Εάν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και υποψιάζεστε ότι δημιουργείτε εθισμό, σκεφτείτε τον αυτοαποκλεισμό. Ο αυτοαποκλεισμός βοηθά τα άτομα που παλεύουν με προβλήματα τζόγου να κάνουν ένα διάλειμμα και να εστιάσουν τη ζωή και τα χρήματά τους αλλού. Ενδέχεται να σας επανασυνδέσει με περαιτέρω κοινοτικά προγράμματα για να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος με τον τζόγο, καθώς και να σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε εάν δεν είστε ξεκάθαροι πώς να διαχειριστείτε τα επόμενα βήματα στην ανάκτησή σας.

Υπεύθυνος τζόγος