Οι καλύτεροι 10 American Express για 2024

Είστε σε επιφυλακή για τις κορυφαίες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων που δέχονται American Express; Είσαι στο σωστό μέρος! Στο BettingRanker, ειδικευόμαστε στο να εξετάζουμε τις μυριάδες επιλογές για να αναδείξουμε το καλύτερο για εσάς. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ασχολούμαστε με τα αθλητικά στοιχήματα, προσφέροντας ευκολία και μια τεράστια γκάμα επιλογών στα χέρια μας. Και όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής, η American Express ξεχωρίζει για την ασφάλεια και την ταχύτητά της, διασφαλίζοντας ότι οι καταθέσεις σας είναι ασφαλείς και στιγμιαίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας χωρίς καθυστέρηση, ένα βασικό πλεονέκτημα για κάθε παίκτη. Έτσι, αν θέλετε να βουτήξετε στον κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος με την ηρεμία που προσφέρει η American Express, μείνετε εκεί. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στις ασφαλέστερες και πιο ανταποδοτικές εμπειρίες στοιχηματισμού στο διαδίκτυο.

Οι καλύτεροι 10 American Express για 2024
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Πώς αξιολογούμε και αξιολογούμε τους ιστότοπους στοιχημάτων που αποδέχονται την American Express

Πώς αξιολογούμε και αξιολογούμε τους ιστότοπους στοιχημάτων που αποδέχονται την American Express

Στο Betting Ranker, η ομάδα ελέγχου μας φέρνει στο τραπέζι μια πληθώρα τεχνογνωσίας κατά την αξιολόγηση των ιστοσελίδων στοιχημάτων που δέχονται American Express. Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι εσείς, οι αναγνώστες μας, έχετε πρόσβαση στις πιο αξιόπιστες και ολοκληρωμένες αξιολογήσεις των διαδικτυακών πλατφορμών στοιχηματισμού. Κατανοούμε ότι η εμπιστοσύνη σας στις συστάσεις μας είναι πρωταρχικής σημασίας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιολογήσεις που δεν είναι μόνο διεξοδικές αλλά και διαφανείς και αξιόπιστες. Ας εμβαθύνουμε στους κρίσιμους τομείς στους οποίους εστιάζει η ομάδα μας κατά τη διαδικασία ελέγχου.

Ασφάλεια και προστασία

Μία από τις κύριες ανησυχίες για κάθε παίκτη είναι η ασφάλεια των προσωπικών και οικονομικών του πληροφοριών. Η ομάδα ελέγχου μας δίνει προτεραιότητα σε αυτήν την πτυχή εξετάζοντας διεξοδικά τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζει κάθε ιστότοπος στοιχήματος. Αναζητούμε την παρουσία πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης βιομηχανικών προτύπων, όπως η κρυπτογράφηση SSL, για τη διασφάλιση της μετάδοσης δεδομένων. Επιπλέον, αξιολογούμε τη συμμόρφωση του ιστότοπου με τους σχετικούς κανονισμούς τυχερών παιχνιδιών και εάν κατέχει έγκυρες άδειες από αναγνωρισμένες αρχές. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πλατφόρμες που προτείνουμε δεν είναι μόνο ασφαλείς, αλλά λειτουργούν νόμιμα και ηθικά.

Διαδικασία εγγραφής

Η ευκολία και η ταχύτητα με την οποία οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για έναν λογαριασμό βρίσκονται επίσης στο μικροσκόπιό μας. Η ομαλή διαδικασία εγγραφής είναι ενδεικτική μιας φιλικής προς τον χρήστη πλατφόρμας. Προχωράμε μόνοι μας στα βήματα εγγραφής, σημειώνοντας τυχόν περιττές επιπλοκές ή καθυστερήσεις. Στόχος μας είναι να επισημάνουμε στοιχηματικούς ιστότοπους που σας διευκολύνουν να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε χωρίς να πηδάτε τα στοιχήματα, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία σας θα είναι χωρίς προβλήματα από την αρχή.

Εμπειρία χρήστη

Η διεπαφή χρήστη και η συνολική πλοήγηση ενός ιστότοπου στοιχημάτων παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμπειρία χρήστη. Αξιολογούμε σχολαστικά πόσο εύκολο είναι για τους χρήστες να βρουν τον δρόμο τους στον ιστότοπο, να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαφορετικές αγορές στοιχημάτων και να τοποθετήσουν στοιχήματα. Η παρουσία χρήσιμων χαρακτηριστικών, όπως οι επιλογές ζωντανών στοιχημάτων και η σαφής εμφάνιση αποδόσεων, επηρεάζουν επίσης την αξιολόγησή μας. Μια απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήστη είναι αυτό που αναζητούμε, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να απολαύσετε τη στοιχηματική σας δραστηριότητα χωρίς περιττή απογοήτευση.

Μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης

Όσον αφορά τη διαχείριση των κεφαλαίων σας, η διαθεσιμότητα αξιόπιστων και βολικών τρόπων πληρωμής είναι το κλειδί. Η ομάδα ελέγχου μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποικιλία, την ταχύτητα και την αξιοπιστία της American Express και άλλων μεθόδων συναλλαγών που προσφέρονται από τον ιστότοπο στοιχημάτων. Αξιολογούμε την ευκολία κατάθεσης, την ταχύτητα των αναλήψεων και τυχόν χρεώσεις που σχετίζονται με αυτές τις συναλλαγές. Στόχος μας είναι να προτείνουμε ιστότοπους που παρέχουν μια οικονομική εμπειρία χωρίς προβλήματα, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην απόλαυση των διαθέσιμων ευκαιριών στοιχήματος.

Υποστήριξη πελατών

Η σημασία της πρόσβασης και της υποστηρικτικής εξυπηρέτησης πελατών δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Οι κριτικές μας λαμβάνουν υπόψη τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα των καναλιών υποστήριξης πελατών, όπως η ζωντανή συνομιλία, το email και η τηλεφωνική υποστήριξη. Δοκιμάζουμε μόνοι μας αυτές τις υπηρεσίες, αξιολογώντας τους χρόνους απόκρισης και τη εξυπηρετικότητα της ομάδας υποστήριξης. Ένας ιστότοπος στοιχημάτων που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών αντικατοπτρίζει τη δέσμευση για την ικανοποίηση των χρηστών, η οποία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στις συστάσεις μας.

Μέσω αυτής της λεπτομερούς διαδικασίας αναθεώρησης, που καλύπτει τα πάντα, από την ασφάλεια και την ασφάλεια μέχρι την υποστήριξη πελατών, η ομάδα του Betting Ranker στοχεύει να σας εξοπλίσει με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ποιες ιστοσελίδες στοιχημάτων που δέχονται την American Express αξίζουν τον χρόνο και την εμπιστοσύνη σας. Η αφοσίωσή μας στην παροχή αξιολογήσεων από ειδικούς διασφαλίζει ότι μπορείτε να στοιχηματίζετε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα που πληροί τα αυστηρά μας πρότυπα.

Πώς αξιολογούμε και αξιολογούμε τους ιστότοπους στοιχημάτων που αποδέχονται την American Express
Πώς να χρησιμοποιήσετε την American Express σε ιστότοπους στοιχημάτων

Πώς να χρησιμοποιήσετε την American Express σε ιστότοπους στοιχημάτων

Η American Express, που συχνά συντομεύεται ως Amex, ξεχωρίζει ως η κορυφαία επιλογή πληρωμής για τους διαδικτυακούς παίκτες στοιχημάτων παγκοσμίως. Η φήμη του για την ασφάλεια, την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση πελατών το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να χρηματοδοτήσουν τους λογαριασμούς στοιχημάτων τους με ευκολία και σιγουριά. Ενώ η American Express προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία κατάθεσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων δεν υποστηρίζουν αναλήψεις πίσω στην κάρτα σας Amex. Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ρύθμισης και χρήσης της κάρτας σας American Express για καταθέσεις, διασφαλίζοντας μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία στοιχηματισμού.

Επαλήθευση και KYC για χρήστες American Express

Για να μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας American Express σε ιστότοπους στοιχημάτων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας έχει ρυθμιστεί και επαληθευτεί σωστά. Δείτε πώς:

 1. Εγγραφείτε στο American Express: Εάν δεν διαθέτετε ήδη κάρτα American Express, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο τους για να υποβάλετε αίτηση για μία. Επιλέξτε την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις οικονομικές σας ανάγκες και τις στοιχηματικές σας συνήθειες.
 2. Επιβεβαίωσε το λογαριασμό σου: Μόλις λάβετε την κάρτα σας, ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται από την American Express για να ενεργοποιήσετε και να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός διαδικτυακού λογαριασμού και την παροχή πρόσθετης τεκμηρίωσης για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας.
 3. Κατανοήστε τις Απαιτήσεις KYC: Οι κανονισμοί Know Your Customer (KYC) απαιτούν από τους ιστότοπους στοιχημάτων να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών τους. Να είστε έτοιμοι να παράσχετε πρόσθετη τεκμηρίωση στον ιστότοπο στοιχημάτων, όπως ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας ή έναν λογαριασμό κοινής ωφέλειας, για να συμμορφωθείτε με αυτούς τους κανονισμούς.

Κατάθεση με American Express

Η κατάθεση χρημάτων στον στοιχηματικό σας λογαριασμό με την American Express είναι απλή. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεκινήσετε:

 1. Συνδεθείτε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό: Αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο στοιχημάτων που προτιμάτε και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Μεταβείτε στην ενότητα Κατάθεση: Βρείτε την ενότητα "Κατάθεση" ή "Ταμείο" του ιστότοπου, που συνήθως βρίσκεται στο μενού λογαριασμού.
 3. Επιλέξτε American Express ως μέθοδο κατάθεσής σας: Επιλέξτε American Express από τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών πληρωμής.
 4. Εισαγάγετε το ποσό της κατάθεσής σας: Καθορίστε πόσα χρήματα θέλετε να καταθέσετε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Φροντίστε να ελέγξετε για τυχόν ελάχιστα ή μέγιστα όρια κατάθεσης.
 5. Δώστε τα στοιχεία της κάρτας: Εισαγάγετε τον αριθμό της κάρτας American Express, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό CVV. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να παράσχετε στοιχεία χρέωσης που σχετίζονται με την κάρτα σας.
 6. Επιβεβαιώστε τη Συναλλαγή: Ελέγξτε τα στοιχεία της κατάθεσής σας και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή. Τα χρήματα θα πρέπει να μεταφερθούν στον στοιχηματικό σας λογαριασμό σχεδόν αμέσως, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε να τοποθετείτε στοιχήματα αμέσως.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ η American Express είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής μέθοδος για την κατάθεση χρημάτων, οι αναλήψεις πίσω στην κάρτα σας Amex δεν υποστηρίζονται συνήθως σε ιστότοπους στοιχημάτων λόγω των πολιτικών της πλατφόρμας. Θα χρειαστεί να επιλέξετε μια εναλλακτική μέθοδο, όπως τραπεζικό έμβασμα ή ηλεκτρονικό πορτοφόλι, για να αποσύρετε τα κέρδη σας.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την ασφάλεια της χρήσης της American Express για τις διαδικτυακές σας στοιχηματικές δραστηριότητες, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία από κατάθεση σε παιχνίδι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την American Express σε ιστότοπους στοιχημάτων

Best Sports to Bet On

Ποδόσφαιρο
Μπόνους νέων παικτών στις ιστοσελίδες στοιχημάτων American Express

Μπόνους νέων παικτών στις ιστοσελίδες στοιχημάτων American Express

Όταν επιλέγετε την American Express ως μέθοδο κατάθεσής σας σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων, σας περιμένει μια σειρά από μπόνους ειδικά προσαρμοσμένα για νέους παίκτες όπως εσείς. Αυτά τα μπόνους έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν ένα προβάδισμα στο στοιχηματικό σας ταξίδι, προσφέροντας επιπλέον αξία και περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε. Εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε:

Καταρχάς, Μπόνους καλωσορίσματος αποτελούν βασικό προϊόν. Πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων American Express καλωσορίζουν τους νέους παίκτες με έναν αγώνα στην αρχική τους κατάθεση. Αυτό σημαίνει ότι εάν καταθέσετε 100 $, ο ιστότοπος μπορεί να το ταιριάξει με άλλα 100 $ σε κεφάλαια μπόνους, διπλασιάζοντας το στοιχηματικό σας κεφάλαιο από την αρχή.

Μετά υπάρχουν Δωρεάν στοιχήματα, άλλο ένα συναρπαστικό προνόμιο για αρχάριους. Αφού κάνετε την πρώτη σας κατάθεση με την American Express, ενδέχεται να λάβετε ένα καθορισμένο ποσό δωρεάν στοιχημάτων. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετείτε στοιχήματα χωρίς να βυθίζετε στην τσέπη σας, μειώνοντας τον κίνδυνο στα πρώτα σας στοιχήματα.

Μπόνους χωρίς κατάθεση είναι λιγότερο κοινές αλλά απίστευτα ανταποδοτικές. Ορισμένοι ιστότοποι τα προσφέρουν μόνο για εγγραφή, ακόμη και πριν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση στην American Express. Είναι ουσιαστικά δωρεάν χρήματα για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον ιστότοπο και τις προσφορές του χωρίς κίνδυνο.

Εν τέλει, Ενισχυμένες αποδόσεις Οι προσφορές μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τα πιθανά κέρδη σας. Αυτές οι ειδικές προσφορές προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις σε συγκεκριμένα γεγονότα, καθιστώντας τα στοιχήματά σας πιο προσοδοφόρα αν κερδίσουν.

Επιλέγοντας American Express για τις στοιχηματικές σας δραστηριότητες, ξεκλειδώνετε έναν κόσμο μπόνους που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία σας και να ενισχύσουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Βουτήξτε και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτές τις συναρπαστικές προσφορές!

Μπόνους νέων παικτών στις ιστοσελίδες στοιχημάτων American Express

Best Betting Bonuses and Promotions

Μπόνους σύστασης
Άλλοι τρόποι πληρωμής για δοκιμή

Άλλοι τρόποι πληρωμής για δοκιμή

Όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακά στοιχήματα, το να βασίζεστε αποκλειστικά στην American Express μερικές φορές μπορεί να περιορίσει την ευελιξία και τις επιλογές σας. Η διερεύνηση εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής ενισχύει την εμπειρία σας στο στοίχημα παρέχοντας μια ποικιλία πλεονεκτημάτων, όπως δυνητικά χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών, ταχύτερους χρόνους κατάθεσης και ανάληψης και αυξημένη προσβασιμότητα. Η διαφοροποίηση των επιλογών πληρωμής σας διασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε στο περιθώριο λόγω συγκεκριμένων περιορισμών πλατφόρμας ή καθυστερήσεων επεξεργασίας. Ας δούμε μερικές αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις πληρωμής που μπορούν να σας κρατήσουν στο παιχνίδι.

 • PayPal: Γνωστό για την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης του, το PayPal προσφέρει άμεσες καταθέσεις και γρήγορες αναλήψεις, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των παικτών.
 • Skrill: Αυτό το ηλεκτρονικό πορτοφόλι ευνοείται για τις χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών και τους γρήγορους χρόνους διεκπεραίωσης, ελκυστικό για τους παίκτες που αναζητούν αποτελεσματικότητα και προσιτές τιμές.
 • Neteller: Άλλο ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με μεγάλη φήμη, το Neteller παρέχει γρήγορες συναλλαγές και είναι ευρέως αποδεκτό από τους ιστότοπους στοιχημάτων.
 • Bitcoin: Για όσους ενδιαφέρονται για κρυπτονομίσματα, το Bitcoin προσφέρει ανωνυμία, χαμηλές χρεώσεις και γρήγορες συναλλαγές, αν και συνοδεύεται από μια καμπύλη εκμάθησης.
 • Τραπεζική μεταφορά: Μια παραδοσιακή μέθοδος που είναι αξιόπιστη και ασφαλής, κατάλληλη για μεγαλύτερες συναλλαγές παρά τους πιο αργούς χρόνους επεξεργασίας.
Μέθοδος πληρωμήςΜέσος Χρόνος ΚατάθεσηςΜέσος Χρόνος ΑπόσυρσηςΣυναφείς αμοιβέςΕλάχιστο όριο συναλλαγώνΜέγιστο όριο συναλλαγών
PayPalΣτιγμή24-48 ώρεςΧαμηλό έως Κανένα$10Διαφέρει ανάλογα με τον ιστότοπο στοιχημάτων
SkrillΣτιγμή24 ώρεςΧαμηλός$5Διαφέρει ανάλογα με τον ιστότοπο στοιχημάτων
NetellerΣτιγμή24 ώρεςΧαμηλός$10Διαφέρει ανάλογα με τον ιστότοπο στοιχημάτων
BitcoinΣτιγμήΆμεσα έως 1 ώραΧαμηλό έως ΚανέναΕξαρτάται από την τιμή της αγοράςΧωρίς επίσημο μέγιστο
Τραπεζική μεταφορά3-5 εργάσιμες3-7 εργάσιμες ημέρεςΔιαφέρει$25Διαφέρει ανάλογα με τον ιστότοπο στοιχημάτων

Αυτός ο πίνακας παρέχει μια σαφή, παράπλευρη σύγκριση δημοφιλών εναλλακτικών πληρωμών έναντι της American Express, εστιάζοντας σε βασικές πτυχές που επηρεάζουν τις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο. Είτε δίνετε προτεραιότητα στην ταχύτητα, τις χαμηλές χρεώσεις ή τα υψηλά όρια συναλλαγών, υπάρχει μια επιλογή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας μια πιο ομαλή και πιο ευχάριστη εμπειρία στοιχηματισμού.

Άλλοι τρόποι πληρωμής για δοκιμή

Secure Payment Options for Online Betting

PayPal
Υπεύθυνο Στοίχημα με την American Express

Υπεύθυνο Στοίχημα με την American Express

Όταν χρησιμοποιείτε την American Express σε ιστότοπους στοιχημάτων, είναι σημαντικό να διατηρείτε υπεύθυνες στοιχηματικές συνήθειες για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία σας στον διαδικτυακό τζόγο παραμένει ευχάριστη και ασφαλής. Ακολουθούν ορισμένα πρακτικά βήματα για να χρησιμοποιήσετε την American Express με σύνεση:

 • Ορισμός ορίων κατάθεσης: Οι περισσότεροι αξιόπιστοι ιστότοποι στοιχημάτων σάς επιτρέπουν να ορίζετε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία όρια κατάθεσης. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυνατότητα για να ελέγξετε πόσα χρήματα μπορείτε να καταθέσετε με την κάρτα American Express σας κατά τη διάρκεια μιας καθορισμένης περιόδου. Αυτό βοηθά στην αποφυγή υπερβολικών δαπανών και διατηρεί τις στοιχηματικές σας δραστηριότητες εντός του προϋπολογισμού σας.

 • Χρησιμοποιήστε τα χαρακτηριστικά αυτο-αποκλεισμού: Εάν πιστεύετε ότι το στοίχημά σας ξεφεύγει από τον έλεγχο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες αυτο-αποκλεισμού που είναι διαθέσιμες σε πολλές πλατφόρμες στοιχημάτων. Αυτή η επιλογή αποκλείει προσωρινά την πρόσβασή σας στον ιστότοπο στοιχημάτων, δίνοντάς σας χρόνο να επαναξιολογήσετε τις συνήθειές σας στον τζόγο και να κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα.

 • Παρακολουθήστε τις δαπάνες: Ελέγχετε τακτικά τις δηλώσεις σας στην American Express για να παρακολουθείτε τα στοιχηματικά σας έξοδα. Αυτή η διαφάνεια σάς επιτρέπει να δείτε τον πραγματικό αντίκτυπο του τζόγου στα οικονομικά σας και σας βοηθά να προσαρμόσετε ανάλογα τις συνήθειες δαπανών σας.

Θυμηθείτε, το υπεύθυνο στοίχημα είναι να απολαμβάνετε το παιχνίδι χωρίς να διακυβεύεται η οικονομική σας υγεία ή ευημερία. Η χρήση αυτών των στρατηγικών με την κάρτα American Express μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια ισορροπημένη προσέγγιση στον διαδικτυακό τζόγο.

Υπεύθυνο Στοίχημα με την American Express
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou