Παίξτε Politics Today - Κερδίστε πραγματικά χρήματα

Από την εφεύρεση του στοιχήματος πριν από περισσότερα από 2.000 χρόνια, η πρακτική έχει διευρυνθεί ενσωματώνοντας περισσότερες ευκαιρίες. Η πολιτική είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για εκατοντάδες χρόνια που νοιάζονται οι άνθρωποι - γιατί διαμορφώνει εμάς, το μέλλον και τον κόσμο μας.

Εκτός από τον αθλητισμό, οι παίκτες μπορούν επίσης να προβλέψουν τα αποτελέσματα δημοφιλών πολιτικών γεγονότων και να κερδίσουν χρήματα σε αντάλλαγμα. Τι είναι λοιπόν το πολιτικό στοίχημα; Είναι νόμιμο να παίζουμε στοίχημα στις πολιτικές εξελίξεις; Εάν ναι, πώς το κάνετε αυτό; Για απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα, συνεχίστε να διαβάζετε.

Παίξτε Politics Today - Κερδίστε πραγματικά χρήματα
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
Τι είναι το πολιτικό στοίχημα;

Τι είναι το πολιτικό στοίχημα;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το πολιτικό στοίχημα περιλαμβάνει την πρόβλεψη του αποτελέσματος σημαντικών πολιτικών αναμετρήσεων όπως οι Γενικές Εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου, οι Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ και πολλά άλλα.

Αλλά οι μπουκ δεν κάνουν μόνο τις πιθανότητες πολιτικού στοιχήματος για τις προκριματικές εκλογές. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να αποκτήσουν αγορές όπως ποιος είναι υποψήφιος για ποιο γραφείο, συμμετέχοντες στη συζήτηση, διάρκεια συζήτησης και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, υπάρχει μια πληθώρα αγορών πολιτικού στοιχήματος προς εκμετάλλευση.

Εν τω μεταξύ, είναι συμβατική σοφία ότι το πολιτικό στοίχημα είναι μια σχετικά πρόσφατη εφεύρεση. Όμως η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό στοίχημα έχει πλούσια ιστορία, ειδικά στις δυτικές χώρες.

Έχει τις ρίζες του πίσω στον 16ο αιώνα στην Ιταλία και τον 18ο αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις ΗΠΑ, τα πολιτικά στοιχήματα ήταν τόσο διαδεδομένα την προ του 1860 περίοδο. Μέχρι το 1960, οι παίκτες μπουκ στη Νεβάδα έπαιρναν μεγάλα στοιχήματα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Βλέπετε, ο πολιτικός τζόγος δεν είναι κάτι καινούργιο.

Είναι νόμιμο το εκλογικό στοίχημα;

Ναι, το στοίχημα σε πολιτικές κατηγορίες είναι 100% νόμιμο. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να τοποθετείτε στοιχήματα σε αξιόπιστους μπουκ, όπως αυτοί που αναφέρονται εδώ. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, πάνω από 20 πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει τα αθλητικά στοιχήματα, καθιστώντας τα πολιτικά στοιχήματα απολύτως νόμιμα σε αυτούς τους τομείς.

Είναι ακόμη καλύτερα στην Ευρώπη, όπου οι περισσότερες χώρες έχουν πρόσφατα επανεξετάσει τους νόμους για τα στοιχήματα για να συμπεριλάβουν τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα. Συνολικά, το στοίχημα σε οποιαδήποτε ευκαιρία είναι νόμιμο, ανάλογα με την προέλευση του παίκτη.

Τι γίνεται όμως αν τα στοιχήματα είναι παράνομα σε μια χώρα; Μην ανησυχείτε. Οι παίκτες στοιχημάτων σε τέτοιες δικαιοδοσίες μπορούν ακόμα να στοιχηματίσουν στους καλύτερους offshore μπουκ.

Αυτοί οι διεθνείς μπουκ δέχονται ξένους παίκτες, υπό την προϋπόθεση ότι περάσουν τη διαδικασία KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας). Επίσης, οι καλύτεροι διεθνείς bookies αδειοδοτούνται και ελέγχονται από αξιοσέβαστους φορείς όπως η UK Gambling Commission (UKGC), Αρχή Παιγνίων της Μάλτας (MGA), και η Σουηδική Αρχή Τυχερών Παιγνίων.

Τι είναι το πολιτικό στοίχημα;
Πώς να στοιχηματίσετε στην πολιτική

Πώς να στοιχηματίσετε στην πολιτική

Αφού διαβάσατε μέχρι αυτό το σημείο, είναι προφανές ότι θέλετε να διακυβεύσετε πολιτικά αποτελέσματα όπως οι προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ. Ευτυχώς, πολλοί εξουσιοδοτημένοι μπουκ προσφέρουν στους παίκτες εξαιρετικές προεκλογικές αποδόσεις. Τα προεκλογικά στηρίγματα είναι αρκετά παρόμοια με τις παραδοσιακές αποδόσεις που είναι διαθέσιμες οποιαδήποτε δεδομένη στοιχηματική τοποθεσία.

Ακολουθούν ορισμένα τυπικά πολιτικά στηρίγματα που πρέπει να προσέξετε:

  • Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές;
  • Ποιος θα είναι ο υποψήφιος του «Χ»;
  • Ο υποψήφιος «Χ» θα σχοινί στους Κλίντον ή στους Ομπάμα;
  • Πόσο θα διαρκέσει η συζήτηση μεταξύ Χ και Υ;
  • Ποιο κόμμα θα φέρει τις λαϊκές ψήφους;

Τώρα που γνωρίζετε ορισμένες κοινές αγορές πολιτικών στοιχημάτων προχωρήστε και δημιουργήστε έναν λογαριασμό σε ένα νόμιμο αθλητικό στοίχημα. Για να το κάνετε αυτό, δημιουργήστε έναν λογαριασμό, διεκδικήστε το μπόνους και επιλέξτε ένα πολιτικό γεγονός για να στοιχηματίσετε. Αλλά πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, μάθετε πώς να διαβάζετε τις αποδόσεις. Ευτυχώς, αυτό θα συζητήσει στη συνέχεια αυτή η σελίδα.

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις των εκλογικών στοιχημάτων

Η ανάγνωση των αποδόσεων πολιτικού στοιχήματος είναι αρκετά απλή. Οι πιθανότητες είναι διαθέσιμες σε δεκαδική, αμερικανική ή κλασματική μορφή, ανάλογα με τη δικαιοδοσία σας.

Οι αποδόσεις των δεκαδικών στοιχημάτων είναι κοινές στην Ευρώπη και την Ασία, ενώ τα Sportsbooks στις ΗΠΑ και τον Καναδά χρησιμοποιούν αμερικανικές αποδόσεις. Τέλος, οι παίκτες του στοιχήματος συναντούν συχνά κλασματικές αποδόσεις στοιχηματισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Για παράδειγμα, ένας στοιχηματισμός του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να προσφέρει 2,51 πιθανότητες στο κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα για να κερδίσει τις έντονες βουλευτικές εκλογές εναντίον των Φιλελεύθερων Δημοκρατών. Τώρα, σε αυτήν την περίπτωση, αν ένας παίκτης στοιχηματίσει 10 $ για το κυβερνών κόμμα να κάνει το απαραίτητο, καταλήγει με κέρδος $15,1 εάν κερδίσει ($10x2,51).

Όσον αφορά τις αμερικανικές πιθανότητες, ένας παράγοντας πιθανοτήτων μπορεί να προσφέρει -150 για να κερδίσει ο Τζο Μπάιντεν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Από την άλλη, ο Kanye West έχει +150 για να κερδίσει.

Αν συμβαίνει αυτό, ένας παίκτης που στοιχηματίζει πρέπει να κερδίσει $150 για να κερδίσει ο Μπάιντεν για να κερδίσει $100. Εν τω μεταξύ, ένα στοίχημα $100 στον Kanye West μπορεί να δώσει ένα κέρδος $150. Θυμηθείτε, οι αρνητικές (-) αποδόσεις αντιπροσωπεύουν τα φαβορί ενώ οι θετικές (+) είναι οι αουτσάιντερ.

Τέλος, ένας μπουκ μπορεί να προσφέρει γραμμές σε κλασματικές αποδόσεις, γνωστές και ως βρετανικές αποδόσεις, γνωστές και ως αποδόσεις ΗΒ. Επιμένοντας στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, ας υποθέσουμε ότι οι πιθανότητες είναι 6/1 για τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες να συνεχίσουν την ημέρα. Αν ναι, σημαίνει ότι ένα επιτυχημένο στοίχημα $10 εγγυάται ένα κέρδος $60 συμπεριλαμβανομένου του πονταρίσματος $10. Απλώς πολλαπλασιάστε το ποντάρισμα με τον αριθμητή και μετά διαιρέστε με τον παρονομαστή. Στη συνέχεια, προσθέστε το συνολικό ποντάρισμα για να μάθετε τις δυνατότητες νίκης σας.

Πώς να στοιχηματίσετε στην πολιτική
Πολιτικές στοιχηματικές ιστοσελίδες

Πολιτικές στοιχηματικές ιστοσελίδες

Τι κάνει τον τέλειο ιστότοπο πολιτικών στοιχημάτων; Υπάρχει συγκεκριμένο κριτήριο για την αναζήτηση και την επιλογή των καλύτερων ιστοσελίδων πολιτικού στοιχήματος. Εδώ είναι τα πιο συνηθισμένα:

  • Αδειοδότηση και ρύθμιση: Ακριβώς όπως όταν επιλέγετε έναν παραδοσιακό ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, η αδειοδότηση πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητα κατά την επιλογή ενός ιστότοπου πολιτικού στοιχήματος. Πριν τοποθετήσετε ένα προεκλογικό στοίχημα σε οποιοδήποτε αθλητικό στοίχημα, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος είναι αξιόπιστος όπως αυτοί που προωθούνται σε αυτήν τη σελίδα.
  • Πρωτόκολλα ασφαλείας: Αυτός είναι ένας άλλος παράγοντας που προσθέτει στην αξιοπιστία των ιστότοπων τζόγου. Εκτός από την κατοχή έγκυρης άδειας, ένας ασφαλής ιστότοπος στοιχημάτων πρέπει να είναι κρυπτογραφημένος SSL για να διασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων. Και πάλι, οι περισσότεροι προτεινόμενοι ιστότοποι εδώ επιλέγουν αυτό το πλαίσιο ελέγχου.
  • Στοιχηματικές αγορές και αποδόσεις: Οι πολιτικές αγορές δεν είναι απλώς οποιεσδήποτε άλλες αγορές στοιχημάτων. Ως εκ τούτου, οι καλύτεροι μπουκ πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές. Επίσης, οι πιθανότητες πρέπει να είναι φιλικές προς τους παίκτες. Για να το εξασφαλίσετε αυτό, αναζητήστε και συγκρίνετε τις πιθανότητες πριν εγγραφείτε σε ένα αθλητικό στοίχημα.
  • Μπόνους και προσφορές: Με μια σειρά επιλογών εκεί έξω για να διαλέξετε, δεν αξίζει να συμμετάσχετε σε έναν bookie που δεν προσφέρει κίνητρα. Οι καλύτερες ιστοσελίδες πολιτικού στοιχήματος πρέπει προσφέρετε στους νέους παίκτες δωρεάν στοιχήματα και μπόνους κατάθεσης. Επίσης, οι πιστοί παίκτες πρέπει να απολαμβάνουν κίνητρα όπως συχνές εκπτώσεις και μπόνους κατάθεσης.
  • Εξυπηρέτηση πελατών: Βεβαιωθείτε ότι ένα αθλητικό στοίχημα προσφέρει έναν υπερσύγχρονο μηχανισμό υποστήριξης. Η ομάδα υποστήριξης θα πρέπει να είναι προσβάσιμη μέσω τηλεφώνου, email, ζωντανής συνομιλίας ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, θα πρέπει να είναι διαθέσιμα 24/7 και σε πολλές γλώσσες. Επιπλέον, δοκιμάστε τα με ένα ή δύο ερωτήματα για να δείτε πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται.
Πολιτικές στοιχηματικές ιστοσελίδες
Συμβουλές πολιτικού στοιχήματος

Συμβουλές πολιτικού στοιχήματος

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν υπάρχει καλή ή κακή στρατηγική στοιχηματισμού στα πολιτικά στοιχήματα. Ωστόσο, ορισμένα συστήματα έχουν αποδειχθεί πιο αποτελεσματικά από άλλα με την πάροδο του χρόνου. Αρχικά, σκάψτε βαθιά για να ξετυλίξετε την πραγματική κατάσταση στο έδαφος. Για παράδειγμα, οι πολιτικές ειδήσεις στο CNN μπορεί να διαφέρουν από αυτές που είναι διαθέσιμες στο BBC. Τα διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια είναι γνωστό ότι έχουν πολιτικές κλίσεις. Έτσι, ερευνήστε σε βάθος σε διάφορες πηγές.

Δεύτερον, χρησιμοποιήστε τους πολιτικούς δημοσκόπους με σύνεση. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι δημοσκοπήσεις μπορεί να είναι λοξές ανάλογα με την πηγή. Να θυμάστε ότι οι πιο αξιόπιστες δημοσκοπήσεις απεικονίζουν την ακριβή κατάσταση όπως συμβαίνει. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε τοπικούς δημοσκόπους που είναι γενικά πιο ακριβείς. Γενικά, ποιος πήρε συνέντευξη και ποιος διεξήγαγε τη δημοσκόπηση είναι σημαντικό.

Πάνω απ' όλα, ορίστε έναν προϋπολογισμό τζόγου και σεβαστείτε τον ανά πάσα στιγμή. Εδώ είναι το θέμα? Το ανώτατο όριο του ποσού για ποντάρισμα μέσα σε μια ημέρα, εβδομάδα ή μήνα κάνει τις απώλειες λιγότερο επώδυνες και τις νίκες ακόμα πιο γλυκές. Το θέμα είναι να μπεις στην τρέλα του πολιτικού στοιχήματος γνωρίζοντας ότι οι ήττες είναι πιο διαδεδομένες από τις νίκες. Και, φυσικά, μην κυνηγάτε τις απώλειες καθώς το τελικό αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο.

Συμβουλές πολιτικού στοιχήματος
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Είτε στοιχηματίζετε στην πολιτική είτε σε οποιοδήποτε άλλο γεγονός, ο υπεύθυνος τζόγος είναι απαραίτητος. Λοιπόν, εκτός από την κατάργηση ενός ορίου δαπανών, ποια άλλα κόλπα ισχύουν; Για αρχή, ορίστε ένα χρονικό όριο καθώς ο τζόγος μπορεί να είναι χρονοβόρος. Είναι πιθανό να περάσετε ώρες στα στοιχήματα στοιχηματισμού μέχρι να καταρρεύσει το bankroll σας. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίκτες του στοιχήματος δεν διατρέχουν μόνο τον κίνδυνο να εθιστούν στο στοίχημα, αλλά και να χρεοκοπήσουν.

Επίσης, αποφύγετε τον τζόγο υπό την επήρεια ναρκωτικών ή κατάθλιψη. Οι παίκτες με κατάθλιψη είναι γνωστοί για τη λήψη παράλογων και ασύνετων στοιχηματικών αποφάσεων. Επιπλέον, το στοίχημα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών μπορεί να βλάψει τις κρίσεις. Επομένως, παίζετε μόνο όταν το κεφάλι είναι απαλλαγμένο από αγχωτικές σκέψεις ή επιρροές.

Τέλος, μην στοιχηματίζετε για να ζήσετε από αυτό. Οι πολιτικοί αγώνες είναι γνωστό ότι παράγουν απρόβλεπτα αποτελέσματα, όπως και άλλες μορφές τζόγου. Ως εκ τούτου, η επένδυση μιας περιουσίας σε μια αγορά στοιχημάτων πιθανότατα θα σας αφήσει άφωνους και αγχωμένους στο τέλος όλων. Οπότε, στοιχηματίστε μικρά και απολαύστε την παράσταση καθώς έρχονται.

Υπεύθυνος τζόγος
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou