Sports teams worth betting on in 2022

Χώρες σε όλο τον κόσμο νομιμοποιούν τον αθλητικό τζόγο. Το νομικό πλαίσιο για τη συμμετοχή σε στοιχήματα σε αγαπημένες αθλητικές ομάδες οδήγησε σε έκρηξη στα διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης στοιχήματα. Οι οπαδοί ξοδεύουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για αθλητικά στοιχήματα. Οι αθλητικές ομάδες αποτελούνται από άτομα που συνεργάζονται σε μια ομάδα ενώ παίζουν ένα συγκεκριμένο άθλημα. Ο αριθμός των παικτών σε κάθε ομάδα ποικίλλει, ανάλογα με τους κανόνες κάθε συγκεκριμένου αθλήματος.

Μια αθλητική ομάδα δημιουργεί μια ταυτότητα επωνυμίας με διάφορους τρόπους. Οι συλλογικές ομάδες λαμβάνουν συχνά το όνομα της μασκότ του κολεγίου ή του πανεπιστημίου της ομάδας. Οι ομάδες επαγγελματιών συνήθως ταυτίζονται με την περιοχή της τοποθεσίας όπου εδρεύει η ομάδα. Στην περίπτωση των χορηγούμενων ομάδων, η ομάδα μπορεί να φέρει το όνομα της εταιρείας που πληρώνει τον λογαριασμό για όλα τα έξοδα της ομάδας. Για τους οπαδούς, η επωνυμία και η δημοτικότητα μιας ομάδας μπορεί να καθορίσουν πόσα στοιχήματα τοποθετούν οι παίκτες στην ομάδα κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού.

Bundesliga

Η Bundesliga είναι η κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Περιλαμβάνει ένα τεράστιο δίκτυο οργανισμών που προωθούν ενεργά το άθλημα σε όλη την ευρωπαϊκή χώρα. Το σύνθετο δίκτυο ομοσπονδιών, ομάδων και μελών της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Ποδοσφαιρικής Λίγκας, ή Bundesliga, εκτείνεται σε όλη τη χώρα και περιλαμβάνει διάφορα αγωνιστικά και οργανωτικά επίπεδα. Η κανονική περίοδος διαρκεί από τον Αύγουστο μέχρι τον Μάιο. Κάθε ομάδα παίζει 34 παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, παρέχοντας τεράστιες αγορές στους online στοιχηματισμού της Bundesliga.

Εμφάνιση περισσότερων...
Eredivisie

Η Eredivisie είναι η κορυφαία διοργάνωση επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, στην οποία συμμετέχουν 18 σύλλογοι. Κάθε σύλλογος στο πρωτάθλημα παίζει με όλους τους άλλους δύο φορές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Ένα παιχνίδι είναι συνήθως στο σπίτι. Ο επαναληπτικός αγώνας γίνεται στο γήπεδο του αντιπάλου, συνολικά τριάντα τέσσερα παιχνίδια για κάθε ομάδα κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας. Αυτά τα πολλά παιχνίδια επιτρέπουν στους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων Eredivisie να παρέχουν στους παίκτες τεράστιες αγορές στοιχημάτων. Το σύστημα ποδοσφαίρου πρωταθλήματος στην Ολλανδία αποτελείται από δύο εξ ολοκλήρου επαγγελματικά τμήματα που είναι επίσης διαθέσιμα σε διαδικτυακούς ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων. 

Εμφάνιση περισσότερων...
La Liga

Η La Liga είναι μια δημοφιλής ισπανική ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο των θαυμαστών και των στοιχημάτων. Είναι η ελίτ ποδοσφαιρική διοργάνωση στην ευρωπαϊκή χώρα και είναι διάσημη ως Primeira Division μεταξύ των ντόπιων. Το υψηλότερο επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι ένα τμήμα του Ισπανικού Συστήματος Football League και διοικείται από τη Liga Nacional de Futbol Professional. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Le Ligue

Λόγω εμπορικών συμφερόντων, η γαλλική Le Ligue ονομάζεται επίσημα Ligue 1 Uber Eats. Είναι το πρωταρχικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας στη Γαλλία. Η Le Ligue παίζεται από είκοσι ομάδες και τρέχει με δομή υποβιβασμού και προαγωγής από και προς τη Ligue 2. Το πρωτάθλημα διοικείται από τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, LFP. Πριν από την αγωνιστική περίοδο 2023/24, τα σχέδια είναι να μειωθεί η Le Ligue σε δεκαοκτώ ομάδες. Η πλειοψηφία των αγώνων διεξάγεται τα Σαββατοκύριακα. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Premier League

Η αγγλική Premier League, ευρέως γνωστή ως The Premier League, ξεχωρίζει ως το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο και ως αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες προβολές. Είκοσι ομάδες απαρτίζουν αυτό το πρωτάθλημα και αγωνίζονται σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Υπάρχουν συνολικά 380 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρέχοντας στους καλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων με πολλά γεγονότα στοιχήματος. Η Premier League λειτουργεί με βάση τον υποβιβασμό και την άνοδο. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Οι πιο δημοφιλείς αθλητικές ομάδες για στοιχήματα

Οι πιο δημοφιλείς αθλητικές ομάδες για στοιχήματα

Η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων αθλητικών ομάδων είναι ερασιτέχνες αθλητές. Ωστόσο, οι επαγγελματικές ομάδες και τα πρωταθλήματα έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου αθλητικού τοπίου. Εδώ είναι μια λίστα με τις αθλητικές ομάδες, που είναι οι πιο πολύτιμες στον κόσμο.

  • Real Madrid CF - 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια
  • Dallas Cowboys – 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια
  • FC Barcelona - 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια
  • New York Knicks - 5 δισεκατομμύρια δολάρια

Το 2012, οι παίκτες που στοιχηματίζουν σε αθλητικές ομάδες στοιχηματίζουν περισσότερα από 58 εκατομμύρια δολάρια στον τελικό του Wimbledon στο διαδικτυακοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων. Περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο οπαδοί συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν αγώνες του Wimbledon κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Το παιχνίδι κατέχει την τέταρτη θέση σε δημοτικότητα στοιχημάτων μεταξύ των αθλητικών τζογαδόρων.

Με περίπου 93.000 αγώνες, οι λάτρεις του τένις έχουν πολλές ευκαιρίες να στοιχηματίσουν. Η Νο. 1 του κόσμου Iga Swiatek είναι ευνοούμενος σε οποιονδήποτε αγώνα τένις, ειδικά μετά τη νίκη του στο Γαλλικό Όπεν 2022 στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια του March Madness, οι παίκτες στοιχηματίζουν περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια στο μπάσκετ, το οποίο είναι το τρίτο σε δημοτικότητα στοιχημάτων μεταξύ των οπαδών των σπορ. Καθώς 68 ομάδες αγωνίζονται για το εθνικό πρωτάθλημα, οι οπαδοί των ομάδων στοιχηματίζουν για το αποτέλεσμα των μεμονωμένων αγώνων και του τελικού αγώνα πρωταθλήματος. Οι Κάνσας Τζέιχοκς κέρδισαν το πρωτάθλημα NCAA του 2022, κάνοντας την ομάδα να παρακολουθεί για στοιχήματα το 2023.

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο μόνο άθλημα στα παγκόσμια στοιχήματα. Το National Football League προσελκύει τα μισά αθλητικά στοιχήματα στην Αμερική. Στην πραγματικότητα, το Super Bowl προσέλκυσε νόμιμα στοιχήματα 158 εκατομμυρίων δολαρίων το 2018. Οι εκτιμήσεις για τα παράνομα στοιχήματα στο πρωτάθλημα έθεσαν το συνολικό ποσό του στοιχήματος πιο κοντά στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που οι Rams κέρδισαν τους Bengals στο Super Bowl 2022, μόνο επτά μεγαλύτερες αθλητικές ομάδες έχουν κερδίσει διαδοχικά πρωταθλήματα και αυτό δεν έχει συμβεί από το 2004. Το 2023, οι δημιουργοί πιθανοτήτων μπορεί να κοιτάξουν άλλες μεγάλες αθλητικές ομάδες για να κερδίσουν το Super Bowl, όπως οι Buccaneers, με επικεφαλής τον εμβληματικό, 7 φορές πρωταθλητή του Super Bowl στρατηγός Tom Brady.

Όπως του κόσμου δημοφιλέστερο άθλημα, το ποδόσφαιρο ξεπερνά τις καλύτερες αθλητικές ομαδικές στοιχηματικές ενέργειες. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA προσελκύει ομάδες από 210 χώρες, οι οποίες συμμετέχουν στο τουρνουά. Από τους προκριματικούς αγώνες μέχρι τους τελικούς, οι ομάδες ανταγωνίζονται για να δουν ποια θα τα κερδίσει όλα. Οι παίκτες του στοιχήματος παρακολουθούν και στοιχηματίζουν σε κάθε βήμα της διαδρομής. Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδες, τις οποίες ευνοούν οι πιθανότητες του αθλητικού βιβλίου.

Οι πιο δημοφιλείς αθλητικές ομάδες για στοιχήματα
Στοιχηματίστε σε μια αθλητική ομάδα

Στοιχηματίστε σε μια αθλητική ομάδα

Με χιλιάδες μηνιαίους αθλητικούς αγώνες, οι καλύτερες αθλητικές ομάδες στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε έχουν ευνοϊκές αποδόσεις. Οι θαυμαστές τοποθετούν στοιχήματα σε δημοφιλή καταστήματα εκτός σύνδεσης, διαδικτυακούς ιστότοπους ή εφαρμογές για κινητά που είναι διαθέσιμες για λήψη στα καταστήματα εφαρμογών Apple και Google. Οι ομάδες με υψηλές πιθανότητες να κερδίσουν αποτελούν υψηλότερο χρηματικό κίνδυνο για τους παίκτες που συμμετέχουν σε στοιχήματα σε αθλητικές ομάδες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για έναν παίκτη να στοιχηματίζει χρήματα μόνο σε αθλήματα που έχει την πολυτέλεια να χάσει.

Τα περισσότερα αθλητικά βιβλία προσφέρουν πολλούς τρόπους για να στοιχηματίσετε στον ίδιο διαγωνισμό. Για παράδειγμα, ένας παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στο ποιος θα κερδίσει τον αγώνα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος ή ποιος θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους. Οι πιθανότητες μιας ευνοούμενης ομάδας θα έχουν αποδόσεις με πρόσημο μείον. Οι πιθανότητες μιας ομάδας που αναμένεται να χάσει θα έχουν πρόσημο με τις πιθανότητες.

Το στοίχημα με βάση το περιθώριο της αναμενόμενης νίκης σε πόντους είναι ένας δημοφιλής τρόπος στοιχηματισμού. Εάν μια ομάδα αναμένεται να κερδίσει με 10 πόντους, η διαφορά πόντων είναι -10. Οι παίκτες που στοιχηματίζουν στην αγαπημένη ομάδα παίρνουν πίσω τα χρήματα που στοιχηματίστηκαν συν επιπλέον κέρδη εάν το φαβορί με πιθανότητες κερδίσει με 10 πόντους.

Στοιχηματίστε σε μια αθλητική ομάδα
Αξίζει να στοιχηματίσετε σε μια αθλητική ομάδα;

Αξίζει να στοιχηματίσετε σε μια αθλητική ομάδα;

Για τους λάτρεις του αθλητισμού, στοιχηματισμός σε αθλητικά πρωταθλήματα είναι μια μορφή ψυχαγωγίας, που βελτιώνει το παιχνίδι. Κερδίστε ή χάσετε, το ποντάρισμα αξίζει την εμπειρία για τους περισσότερους. Για παράδειγμα, τα στοιχήματα σε χρήμα είναι ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε ένα στοίχημα. Εάν οι πιθανότητες του φαβορί είναι -400, ο παίκτης στοιχηματίζει $400 για μια ευκαιρία να κερδίσει $200.

Ωστόσο, ο παίκτης κερδίζει το στοίχημά του συν $200 εάν το φαβορί κερδίσει, αλλά μπορεί να χάσει $400 εάν το φαβορί χάσει τον αγώνα. Τα στοιχήματα σε γραμμή χρημάτων είναι δημοφιλή για αθλητικούς αγώνες χαμηλής βαθμολογίας, όπως ποδόσφαιρο και μπέιζμπολ. Οι έμπειροι τζογαδόροι έχουν κατακτήσει τον τρόπο διαχείρισης του κινδύνου και οι μεμονωμένοι οπαδοί συχνά παίζουν απλώς για διασκέδαση.

Αξίζει να στοιχηματίσετε σε μια αθλητική ομάδα;
Πώς να στοιχηματίσετε στην αθλητική ομάδα

Πώς να στοιχηματίσετε στην αθλητική ομάδα

Οι έμπειροι τζογαδόροι στοιχηματίζουν έξυπνα. Η ενημέρωση σχετικά με τα στοιχήματα των ευνοημένων αθλητικών ομάδων είναι ένας τρόπος για να επιλέξετε τις καλύτερες ομάδες για να στοιχηματίσετε. Οι περισσότεροι παίκτες παρακολουθούν τους αγώνες για να μάθουν ποιοι παίκτες έχουν καλή απόδοση και ποιες ομάδες ξέρουν πώς να κερδίζουν. Η έρευνα ιστορικών στατιστικών για νίκες/ήττες είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Στην πραγματικότητα, το λογισμικό υπολογιστή μπορεί να αναλύσει τις νίκες για να βγάλει τον πιθανό νικητή σε έναν αγώνα με σώμα με σώμα.

Ωστόσο, τα στατιστικά και τα δεδομένα είναι μόνο δύο τρόποι για τον προσδιορισμό του πιθανού νικητή. Οι πληροφορίες στις ειδήσεις προσφέρουν κλειδιά για τις μελλοντικές δυνατότητες απόδοσης μιας ομάδας προσφέρουν πληροφορίες για τα στοιχήματα σε αθλητικές ομάδες. Εάν μια ομάδα αποκτήσει έναν παίκτη σούπερ σταρ, οι πιθανότητες νίκης μπορεί να αυξηθούν. Αντίθετα, εάν μια ομάδα χάσει έναν σημαντικό παίκτη λόγω τραυματισμού, μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις στο ίδιο επίπεδο.

Το να ακολουθείτε τις αποδόσεις των αθλητικών ομάδων είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος στοιχηματισμού. Οι υπάλληλοι της Sportsbooks είναι έμπειροι στην επιλογή των νικητών και έχουν δίκιο περισσότερο από το 50 τοις εκατό των περιπτώσεων. Για να διασφαλιστεί η νίκη, μπορεί να στοιχηματίσει καλύτερος και στις δύο πλευρές του αγώνα. Επιλέγοντας να χωρίσει τους στοιχηματιστές, ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει δύο στοιχήματα, κάτι που σχεδόν σταθεροποιεί μια νίκη. Φυσικά, ένας αγώνας ισοπαλίας σε αυτό το σενάριο θα σημαίνει ότι ο παίκτης χάνει εάν ποντάρει και στις δύο ομάδες να κερδίσουν.

Πώς να στοιχηματίσετε στην αθλητική ομάδα
Οι καλύτεροι αθλητικοί παίκτες στον κόσμο

Οι καλύτεροι αθλητικοί παίκτες στον κόσμο

Το να κυριαρχήσεις ένα άθλημα απαιτεί έντονη αφοσίωση, ταλέντο, σκληρότητα και αθλητισμό. Λίγοι παίκτες φτάνουν στο εμβληματικό status, το οποίο περιλαμβάνει λατρεία από τους θαυμαστές και ένα σωρό χρήματα από μισθούς, κέρδη και εγκρίσεις. Εδώ είναι πέντε παίκτες που ευνοούνται από τους οπαδούς και τις πιθανότητες αθλητικών στοιχημάτων.

  • Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει έναν τεράστιο μισθό 26,4 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022 και απολαμβάνει 42 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter. Ως ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής στον κόσμο, συγκέντρωσε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε κέρδη κατά τη διάρκεια της καριέρας του από μισθούς και εγκρίσεις και έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

  • Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κερδίζει 23 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας μπάσκετ για τους Λος Άντζελες Λέικερς και κάνει tweet σε περισσότερους από 31 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter. Το Forbes εκτιμά ότι η καθαρή περιουσία του Τζέιμς ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

  • Η Σερένα και η Βένους Ουίλιαμς συγκλόνισαν τον κόσμο του τένις με νίκες σε ατομικά και διπλά σε όλη την καριέρα τους. Και οι δύο έχουν κάνει ανεκτίμητη συνεισφορά στο άθλημα κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Wimbledon. Η Serena προηγείται με 19 νίκες στο Wimbledon στις 12 νίκες της Venus. Και οι δύο έχουν απολαύσει τη θέση ως οι Νο. 1 τενίστες στον κόσμο.

Καθένας από αυτούς τους παίκτες θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος που έχει παίξει ποτέ τα αντίστοιχα αθλήματά του και συχνά προτιμάται από τους παίκτες.

Οι καλύτεροι αθλητικοί παίκτες στον κόσμο