Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται American Express

Η American Express, που μερικές φορές ονομάζεται Amex, είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές των παικτών όταν αναζητούν τρόπους χρηματοδότησης των λογαριασμών τους σε ιστοσελίδες στοιχημάτων. Η Amex είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία πληρωμών που επιτρέπει στους παίκτες και τους παίκτες να χρηματοδοτούν τους λογαριασμούς τους γρήγορα, με ασφάλεια και λιγότερη ταλαιπωρία. Είναι πιο γνωστή ως η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε "ταξιδιωτικές επιταγές", μια υπηρεσία που εισήχθη πριν από περισσότερο από έναν αιώνα.

Σήμερα, η American Express είναι μία από τις 30 εταιρείες εξαρτημάτων του Dow Jones Industrial Average, που διαχειρίζεται κάθε χρόνο πάνω από το ένα τέταρτο του συνολικού ποσού των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες σε δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται American Express
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser
Πώς να κάνετε μια κατάθεση με την American Express

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με την American Express

Οι περισσότεροι στοιχηματικοί ιστότοποι που φέρουν το λογότυπο Amex έχουν πλήρη άδεια λειτουργίας στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Τέτοιοι ιστότοποι είναι πιθανό να ανήκουν σε γνωστές μητρικές εταιρείες και να παρακολουθούνται από διαδικτυακούς φύλακες στοιχημάτων.

Η American Express δεν θέλει να εμπλακεί σε συναλλαγές με αδίστακτες επιχειρήσεις, κάτι που προστατεύει και τους παίκτες του στοιχήματος.

Η διαδικασία κατάθεσης για μη Αμερικανούς παίκτες στοιχήματος Amex είναι αρκετά απλή, καθώς ακολουθεί την κανονική διαδικασία κατάθεσης για τους περισσότερους στοιχηματικούς ιστότοπους.

Ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις και όρια με βάση το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή τον ιστότοπο στοιχημάτων που εμπλέκεται, επομένως είναι καλύτερο για τους πιθανούς παίκτες να κάνουν κάποια εργασία πριν καταθέσουν στην Amex. Οι ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν συνήθως μπόνους πρώτης κατάθεσης, επομένως οι χρεώσεις θα μοιάζουν με κόστη αντιστάθμισης.

Ορισμένοι νόμοι ενδέχεται να δυσκολεύουν τους Αμερικανούς να καταθέτουν χρήματα σε ιστότοπους στοιχημάτων μέσω της American Express. Για να το παρακάμψουν αυτό, οι παίκτες που χρησιμοποιούν American Express πρέπει να βρουν έναν «μεσάζοντα», ας πούμε έτσι, όπως ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Neteller ή το MyPaylinQ. Μια κάρτα Amex μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση αυτών των ηλεκτρονικών πορτοφολιών, η οποία με τη σειρά της μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση διαδικτυακών πορτοφολιών στοιχημάτων.

Ενώ η χρήση ενός μεσάζοντα μπορεί να φαίνεται σαν ταλαιπωρία, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι επωφελής για τους παίκτες καθώς μπορεί να είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με την American Express
Πώς να κάνετε ανάληψη με την American Express

Πώς να κάνετε ανάληψη με την American Express

Είναι πολύ απίθανο οι παίκτες να βρουν ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών που τους επιτρέπουν να κάνουν ανάληψη χρημάτων πίσω στην Amex, παρόλο που επιτρέπεται ως μέθοδος κατάθεσης. Τούτου λεχθέντος, οι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να χρειαστεί να βρουν εναλλακτικές μεθόδους ανάληψης των κεφαλαίων ή των κερδών τους στις τσέπες τους:

  • Ένας τρόπος για ανάληψη χρημάτων από ιστότοπους στοιχημάτων είναι η χρήση ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως το Skrill ή το Neteller. Αυτές οι επιλογές είναι οι πιο γρήγορες και βολικές μέχρι στιγμής.

  • Ένας ενδιάμεσος μπορεί να είναι ακόμη καλύτερος για τον παίκτη, καθώς μπορεί να προσφέρει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας πέρα από τα μέτρα ασφαλείας της Amex και του ιστότοπου στοιχημάτων.

  • Εναλλακτικά, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να επιλέξουν να κάνουν ανάληψη μέσω τραπεζικών εμβασμάτων. Οι αναλήψεις που γίνονται μέσω αυτής της μεθόδου συνήθως χρειάζονται δύο έως πέντε ημέρες για να ολοκληρωθούν. Μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο, επειδή τα Σαββατοκύριακα δεν υπολογίζονται ως τραπεζικές ημέρες ή συντήρηση από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή σε περίπτωση αργιών.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, τεχνικά, δεν υπάρχουν χρεώσεις για ανάληψη με American Express γιατί οι παίκτες δεν μπορούν καθόλου να κάνουν ανάληψη με την Amex. Ωστόσο, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ή οι τράπεζες ενδέχεται να έχουν προμήθειες που θα επιβάλλουν στο τέλος τους. Ακόμη και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες μπορεί να έχουν χρεώσεις με το μέρος τους που θα εφαρμόζουν στις αναλήψεις.

Το όριο ανάληψης πιθανότατα θα διαφέρει από ιστότοπο στοιχηματισμού σε ιστότοπο στοιχηματισμού, επομένως οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να κάνουν την εργασία τους και να το καταλάβουν πριν κάνουν αναλήψεις για να αποφύγουν σύγχυση ή ερωτήσεις. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ενδέχεται επίσης να εφαρμόζουν όρια, επομένως φροντίστε να ελέγξετε τα ψιλά γράμματα.

Πώς να κάνετε ανάληψη με την American Express
Ασφάλεια και ασφάλεια στην American Express

Ασφάλεια και ασφάλεια στην American Express

Μια κάρτα American Express κωδικοποιείται με τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη που χρησιμοποιήθηκαν για την εγγραφή στην κάρτα.

Αυτό σημαίνει ότι η φυσική σας κάρτα έχει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως τεχνολογία chip και έναν αριθμό αναγνώρισης κάρτας.

Η τεχνολογία chip είναι η βελτιωμένη έκδοση της μαγνητικής ταινίας της κάρτας σας. Αυτό το μικρό τσιπ που είναι ενσωματωμένο στη φυσική πλαστική κάρτα δημιουργεί έναν κρυπτογραφημένο κωδικό μιας χρήσης που επαληθεύει άμεσα όλες τις απαραίτητες και εμπιστευτικές λεπτομέρειες, καθιστώντας πολύ δύσκολο για τους εγκληματίες να κλωνοποιήσουν μια κάρτα.

Από την άλλη πλευρά, ο Αριθμός Αναγνώρισης Κάρτας (CID) είναι ένας 4ψήφιος κωδικός που εξουσιοδοτεί ηλεκτρονικές και άλλες συναλλαγές που δεν απαιτούν φυσική κάρτα. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για τα δόλια άτομα να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας, ακόμη και αν έχουν παρακρατήσει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή τα προσωπικά στοιχεία.

Η American Express χρησιμοποιεί επίσης ένα μοντέλο ανίχνευσης απάτης με δυνατότητα μηχανικής μάθησης που μπορεί να παρακολουθεί πάνω από τρισεκατομμύρια συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο και να κάνει ανίχνευση απάτης μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου που χρησιμοποιείται μια κάρτα Amex οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτή η τεχνολογία κατά της απάτης που ελέγχει κάθε μεμονωμένη συναλλαγή έναντι χιλιάδων σημείων δεδομένων. Το SafeKey της Amex ελέγχει κάθε συναλλαγή που κάνουν οι παίκτες του στοιχήματος και θα στείλουν ένα email, SMS ή ειδοποίηση push για να ελέγξουν την ταυτότητά σας.

Ασφάλεια και ασφάλεια στην American Express
Επιλογές υποστήριξης πελατών της American Express

Επιλογές υποστήριξης πελατών της American Express

Με εταιρείες τόσο ευέλικτες και αξιόπιστες όσο η American Express, ορισμένα ζητήματα ή ανησυχίες θα προκύπτουν πάντα. Όταν συμβεί αυτό, οι χρήστες θα θέλουν να ζητήσουν διευκρινίσεις ή βοήθεια. Ευτυχώς, η American Express είναι περισσότερο από εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να αντιμετωπίσουν οι πελάτες.

Εάν οι χρήστες ανησυχούν, μπορούν να κατευθυνθούν στον παγκόσμιο ιστότοπο της American Express. Υπάρχει ένα κουμπί βοήθειας στην επάνω δεξιά πλευρά. Αυτό θα τους φέρει στην Υποστήριξη Πελατών, όπου θα τους καλωσορίσει με μια πολύ οργανωμένη και ολοκληρωμένη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις.

Αυτές οι οργανωμένες καρτέλες μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που κυμαίνονται από τους ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης έως την αντικατάσταση της κάρτας και το άνοιγμα μιας διαφωνίας σε δωρεάν πιστωτικά αποτελέσματα και αναφορές. Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να βρουν το πρόβλημά τους στις καρτέλες, μπορούν να πληκτρολογήσουν την ανησυχία τους σε ένα πλαίσιο αναζήτησης που παρέχεται.

Εάν αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα, η Amex προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα Συν-περιήγησης, όπου ένας εκπαιδευμένος και αξιόπιστος πράκτορας θα λάβει εξουσιοδότηση για προβολή και πρόσβαση στην τρέχουσα δραστηριότητά τους στον ιστό. Αυτό επιτρέπει στους πράκτορες της Amex να καθοδηγούν τους πελάτες πιο διεξοδικά και σωστά.

Η American Express διαθέτει επίσης μια γραμμή επικοινωνίας Global Assist, Premium Global Assist Hotline και Emergency Assistance που παρέχει στους πελάτες πρόσβαση στην κορυφαία υποστήριξη πελατών 24/7, οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκονται.

Επιλογές υποστήριξης πελατών της American Express