Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Debit Card

Οι χρεωστικές κάρτες είναι δημοφιλείς μέθοδοι πληρωμής για αθλητικά στοιχήματα, διαδικτυακά παιχνίδια και ιστότοπους πόκερ. Οι παίκτες τα προτιμούν λόγω των ισχυρών προτύπων ασφαλείας, της άμεσης πρόσβασης και των γρήγορων ταχυτήτων συναλλαγών.

Αλλά πριν επιλέξετε μια χρεωστική κάρτα για κατάθεση ή ανάληψη, είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε εάν ο πάροχος της κάρτας το επιτρέπει. Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες χρεωστικές κάρτες στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών είναι η MasterCard και η Visa.

Άλλα περιλαμβάνουν Union Pay (Κινέζικα), Girocard (Γερμανικά), RuPay (Ινδική/Ασιατική) και Interac (Καναδική) κ.λπ. Η επιλογή ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα διαμονής του παίκτη. Οι χρεωστικές κάρτες διαφέρουν σημαντικά ως προς τις τραπεζικές προμήθειες, τα όρια συναλλαγών και την ταχύτητα διεκπεραίωσης.

Πώς να κάνετε κατάθεση με χρεωστική κάρτα

Πώς να κάνετε κατάθεση με χρεωστική κάρτα

Μια χρεωστική κάρτα συνήθως συνδέεται με έναν τραπεζικό λογαριασμό, επιτρέποντας πληρωμές τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης. Με μια χρεωστική κάρτα, ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τα χρήματα που έχει στην τράπεζά του, σε αντίθεση με μια πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιεί δανεικά χρήματα.

Όταν χρησιμοποιείτε μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα, μόνο ένα συγκεκριμένο ποσό είναι διαθέσιμο για στοιχήματα και ο χρήστης δεν μπορεί να κάνει υπερβολικές δαπάνες. Αυτό είναι επωφελές για τους παίκτες που ασκούν υπεύθυνο τζόγο, καθώς οι συναλλαγές καταγράφονται σε διαφορετικό αντίγραφο κίνησης.

Πώς να κάνετε κατάθεση με χρεωστική κάρτα
Πώς να κάνετε απευθείας κατάθεση με χρεωστική κάρτα

Πώς να κάνετε απευθείας κατάθεση με χρεωστική κάρτα

Οι πιο σημαντικές πτυχές μιας χρεωστικής κάρτας είναι το όνομα του κατόχου της κάρτας, ο αριθμός κάρτας, το CVV ή ο κωδικός επαλήθευσης της κάρτας (τριψήφιος κωδικός ασφαλείας) και η ημερομηνία λήξης. Μόλις ο παίκτης συνδεθεί σε μια τοποθεσία στοιχημάτων, ακολουθεί αυτές τις απλές οδηγίες.

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα Τράπεζες/Πορτοφόλι/Ταμείο και κάντε κλικ στη συντόμευση κατάθεσης
  2. Επιλέξτε μια χρεωστική κάρτα ως μέθοδος κατάθεσης
  3. Επιλέξτε τράπεζα
  4. Εισαγάγετε το ποσό που θα βάλετε στο bankroll. Ο παίκτης πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό της κάρτας, το όνομα, το βιογραφικό σημείωμα και την ημερομηνία λήξης για πρώτη φορά.
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες της τράπεζας για να επαληθεύσετε τη συναλλαγή και την ταυτότητα χρήστη

Οι καταθέσεις χρεωστικών καρτών είναι σχεδόν άμεσες, και χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να ληφθούν υπόψη τόσο στον ιστότοπο του χειριστή τυχερών παιχνιδιών όσο και στον τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη.

Πώς να κάνετε απευθείας κατάθεση με χρεωστική κάρτα
Ημερήσιο όριο κατάθεσης για καταθέσεις χρεωστικής κάρτας

Ημερήσιο όριο κατάθεσης για καταθέσεις χρεωστικής κάρτας

Τα ακριβή όρια καθορίζονται από τον εκδότη της κάρτας, τη χώρα διαμονής και τον συγκεκριμένο ιστότοπο τζόγου στον οποίο έχει εγγραφεί ο χρήστης. Η ελάχιστη κατάθεση για μια κάρτα Visa κυμαίνεται από $10 έως $20.

Η μέγιστη κατάθεση ανά συναλλαγή μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ $500 και $2.000. Το στοιχηματικό site θα έχει και τα όριά του. Η κατάθεση μέσω χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa είναι συνήθως δωρεάν. Ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών ενδέχεται να χρεώσουν ένα τέλος που ισοδυναμεί με 2% - 3% του συνολικού ποσού κατάθεσης.

Ημερήσιο όριο κατάθεσης για καταθέσεις χρεωστικής κάρτας
Μπορώ να κάνω κατάθεση με κινητό;

Μπορώ να κάνω κατάθεση με κινητό;

Χάρη στην τεχνολογία ψηφιακού πορτοφολιού, οι χρεωστικές κάρτες διευκολύνουν τους παίκτες να χρηματοδοτήσουν τα μερίδια τους μέσω smartphone. Εφόσον τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας βρίσκονται στην εφαρμογή πορτοφολιού, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν πληρωμές χωρίς να εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας.

Μπορώ να κάνω κατάθεση με κινητό;
Πώς να κάνετε ανάληψη με χρεωστική κάρτα

Πώς να κάνετε ανάληψη με χρεωστική κάρτα

Μια τυπική απόσυρση ακολουθεί τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα τραπεζικών συναλλαγών/πληρωμών/πορτοφολιού του ιστότοπου στοιχημάτων
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα ανάληψης
  3. Από τη λίστα των τραπεζικών μεθόδων, επιλέξτε πληρωμή με χρεωστική κάρτα
  4. Επιλέξτε τον εκδότη της χρεωστικής κάρτας
  5. Εισαγάγετε πόσα χρήματα θα εξαργυρώσετε και επιβεβαιώστε

Οι αναλήψεις χρεωστικών καρτών διαρκούν λίγο περισσότερο από τις καταθέσεις. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά ολοκληρώνονται εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών. Σπάνια οι πλατφόρμες στοιχημάτων χρεώνουν χρεώσεις ανάληψης σε χρεωστικές κάρτες.

Οι χειριστές συνιστούν στους παίκτες να πληρώνονται χρησιμοποιώντας την ίδια χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιούσαν ως μέθοδο κατάθεσης στους περισσότερους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών. Αυτό προστατεύει τους πελάτες από πιθανή νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο πάροχος στοιχημάτων ορίζει το μέγιστο και το ελάχιστο ποσό ανάληψης. Σε πολλούς ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών, ο πελάτης πρέπει να παράσχει αποδεικτικό ταυτότητας και διεύθυνση πριν προβεί στην πρώτη ανάληψη.

Πρέπει επίσης να υποβάλουν ένα αντίγραφο και των δύο όψεων της κάρτας Visa λίγες εβδομάδες πριν από την ανάληψη. Ο χειριστής θα επαληθεύσει την κάρτα για να επιταχύνει τις συναλλαγές.

Πώς να κάνετε ανάληψη με χρεωστική κάρτα
Μπορώ να κάνω ανάληψη από κινητό;

Μπορώ να κάνω ανάληψη από κινητό;

Στα παιχνίδια για κινητά, οι πληρωμές βελτιστοποιούνται επίσης για εφαρμογές για κινητά. Οι παίκτες έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια μέσω smartphone και απολαμβάνουν απρόσκοπτες συναλλαγές όπου κι αν βρίσκονται.

Μπορώ να κάνω ανάληψη από κινητό;

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνιες καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καμπάνιες καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τον Μάιο του 2023

Ο Μάιος είναι συνήθως ένας πολυάσχολος μήνας αθλητικά, με τις περισσότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις να βρίσκονται στην κορύφωση της σεζόν. Ταυτόχρονα, οι bookies προσφέρουν δελεαστικές αποδόσεις σε ατελείωτες αγορές και γεγονότα. Έτσι, εάν συμμετέχετε αργά για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σε αθλήματα, αυτό το άρθρο θα διευκολύνει την αποστολή κυνηγιού μπόνους. Θα μάθετε τα τρία κορυφαία μπόνους καλωσορίσματος για καταθέσεις πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τον Μάιο του 2023.