Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Google Pay

Πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένας χρήστης πρέπει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την εφαρμογή Google Pay στη συσκευή του (Ευτυχώς, ορισμένες συσκευές διαθέτουν την εφαρμογή ήδη εγκατεστημένη). Μόλις γίνει αυτό, η κατάθεση με αυτήν τη μέθοδο είναι απλή. Για να καταθέσουν, οι παίκτες θα πρέπει να

  1. Συνδεθείτε στον στοιχηματικό τους λογαριασμό
  2. Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής του ιστότοπου και επιλέξτε GPay
  3. Πληκτρολογήστε το χρηματικό ποσό που θέλουν να καταθέσουν
  4. Επιλέξτε το αυτοκίνητο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν (η κάρτα θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με το GPay του χρήστη)
  5. Επαληθεύστε την ταυτότητά τους, π.χ. δώστε βιομετρικά στοιχεία ή κωδικό πρόσβασης.

Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στον στοιχηματικό λογαριασμό του παίκτη μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω βήματα.
Το GPay είναι άμεσο, επομένως οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν τα χρήματα να εμφανίζονται στους λογαριασμούς τους σε δευτερόλεπτα και δεν υπάρχει όριο κατάθεσης. Ένα μεγάλο μπόνους είναι ότι η μέθοδος είναι εξατομικευμένη για κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Android και iOS. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να κάνουν κατάθεση εν κινήσει.

Είναι δυνατή η σύνδεση του παρόχου σε τραπεζικό λογαριασμό;

Ένα πράγμα που δεν πρέπει να τονιστεί αρκετά είναι ότι το Google Pay είναι ένα ισχυρό σύστημα πληρωμών, ειδικά εάν οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από όλες τις δυνατότητες που διαθέτει. Η δυνατότητα προσθήκης τραπεζικού λογαριασμού είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του συστήματος. Αυτό όχι μόνο διευκολύνει τις τραπεζικές συναλλαγές, αλλά δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παρακολουθούν τα έξοδά τους.

Η ιδέα εδώ είναι η ίδια με αυτή που βρίσκεται στο Simplifi και το Mint, για να αναφέρουμε μερικά. Έτσι, για παίκτες που χρησιμοποιούν το GPay ως δικό τους προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής, είναι λογικό να συνδέσετε την υπηρεσία στον τραπεζικό λογαριασμό ή την πιστωτική τους κάρτα.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Google Pay
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Google Pay

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Google Pay

Το Google Pay είναι στην πραγματικότητα κακά νέα για τους παίκτες του στοιχήματος όσον αφορά τις αναλήψεις. Ενώ η μέθοδος λειτουργεί υποδειγματικά για καταθέσεις, δεν έχει την επιλογή ανάληψης χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να προσθέσουν άλλη τραπεζική μέθοδο στους λογαριασμούς τους για αναλήψεις. Αυτό είναι κάτι που όλοι οι παίκτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το GPay πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων.

Αλλά με δεκάδες ασφαλή και αξιόπιστα συστήματα πληρωμών διαθέσιμα, η εύρεση μιας κατάλληλης μεθόδου δεν θα πρέπει να είναι ταλαιπωρία. Επιπλέον, οι παίκτες θα πρέπει να κρατούν τα δάχτυλά τους σταυρωμένα ώστε η εταιρεία πίσω από το σύστημα πληρωμών να τους επιτρέπει να το χρησιμοποιούν για εξαργυρώσεις. Μετά από όλα, είναι η Google, και η Google είναι η Google.

Κατάλληλες μέθοδοι απόσυρσης για παίκτες

Όπως εξηγήθηκε, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες αποσύρουν τα κέρδη τους. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τραπεζικά εμβάσματα, VISA και ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Από PayPal και ecoPayz μέχρι Neteller και Skrill, οι λάτρεις των αθλητικών στοιχημάτων έχουν έναν κόσμο επιλογών για να διαλέξουν. Το μόνο που έχει σημασία είναι η διαθεσιμότητά τους στην εν λόγω τοποθεσία στοιχημάτων και τη χώρα από την οποία στοιχηματίζει κάποιος. Επίσης, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν αυτό που τους βολεύει.

Ενώ καθεμία από τις παραπάνω μεθόδους έχει τη δική της διαδικασία απόσυρσης, τα βασικά παραμένουν τα ίδια στις περισσότερες από αυτές. Για παράδειγμα, οι παίκτες που θέλουν να αποσυρθούν θα πρέπει να πλοηγηθούν στην ενότητα ταμείου του ιστότοπου στοιχημάτων, να επιλέξουν Ανάληψη, να εισαγάγουν το ποσό και να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους.

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Google Pay
Ασφάλεια και ασφάλεια στο Google Pay

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Google Pay

Δεν είναι πολλά τα διαδικτυακά συστήματα πληρωμών τόσο ασφαλή όσο το GPay. Πρώτα απ 'όλα, είναι πολύ δύσκολο για τους χάκερ ή τους απατεώνες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες χρήστη. δεν απαιτεί κάποιος να εκθέσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Για να διασφαλιστεί η μέγιστη οικονομική ασφάλεια, το Google Pay διαθέτει τα ακόλουθα επίπεδα:

  • Κωδικός email
  • KYC
  • Κωδικός ασφαλείας SMS
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων Duo

Εκτός από τα παραπάνω μέτρα ασφαλείας, οι κάτοχοι του Google Pay δεν συνεργάζονται μόνο με σχεδόν οποιοδήποτε ιστότοπο στοιχημάτων. Είναι αρκετά ζωντανοί στο γεγονός ότι ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες θέλουν να κερδίσουν χρήματα από παίκτες. Ως εκ τούτου, δεν έχουν όλες οι ιστοσελίδες στοιχημάτων ό,τι χρειάζεται για να συνεργαστούν με το GPay. Η εταιρεία έχει θέσει τα πρότυπα τόσο υψηλά για κάθε αθλητικό στοίχημα που θέλει μια συνεργασία μαζί της.

Έτσι, οποιοσδήποτε ιστότοπος στοιχημάτων με αυτήν τη μέθοδο πληρωμής είναι γνωστό ότι είναι ασφαλής. Για παράδειγμα, τα περισσότερα από αυτά έχουν άδεια από την Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας ή την Επιτροπή Τυχερών Παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου, τις δύο κορυφαίες αρχές αδειοδότησης στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών.

Τι πρέπει να προσέξετε στους ιστότοπους στοιχημάτων Google Pay

Αν και η παρουσία του Google Pay ως τρόπου πληρωμής είναι ένας δείκτης για το πόσο αξιόπιστος είναι ένας ιστότοπος στοιχημάτων, δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε. Για παράδειγμα, α υπέροχο στοιχηματικό site θα πρέπει να έχει ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων για να στοιχηματίσετε, όπως ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, τένις, χόκεϊ, ράλι και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, η υποστήριξη πελατών της θα πρέπει να είναι κορυφαία και θα πρέπει να προσφέρει άλλους τρόπους πληρωμής. Καθώς το GPay δεν υποστηρίζει αναλήψεις, τουλάχιστον προς το παρόν, οι παίκτες θα χρειάζονταν αθλήματα με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων μεθόδων ανάληψης.

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Google Pay
Επιλογές υποστήριξης πελατών Google Pay

Επιλογές υποστήριξης πελατών Google Pay

Πρώτα απ 'όλα, οι πιθανότητες να έχετε κάποιο μεγάλο πρόβλημα με το GPay είναι πολύ ελάχιστες. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα δεν ανήκει σε κανέναν άλλον εκτός από τον γίγαντα Google.

ενότητα Συχνές ερωτήσεις: Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες έχουν προβλήματα με την έλλειψη πληροφοριών. Σαν να το είδε αυτό εκ των προτέρων η εταιρεία, έχει μια σελίδα υποστήριξης με ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα βοήθειας με δεκάδες συχνές ερωτήσεις. Από χώρες όπου το GPay είναι διαθέσιμο μέχρι το πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό και πώς να καταθέσετε χρήματα σε έναν στοιχηματικό λογαριασμό, η ενότητα εξετάζει πολλές γενικές ερωτήσεις στις οποίες κάθε παίκτης θα χρειαζόταν απαντήσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας: Για χρήστες των οποίων τα ζητήματα (και δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου) δεν αντιμετωπίζονται στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις, έχουν την επιλογή να επικοινωνήσουν με την ομάδα του GPay μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στη σελίδα επικοινωνίας. Αν και δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία, το κανάλι υποστήριξης που παρέχεται ήταν αξιόπιστο μέχρι στιγμής. Ποιός ξέρει? Ίσως πολλοί παίκτες να χρησιμοποιούν το σύστημα και να δημιουργούν εμπλοκή σε μια ζωντανή συνομιλία.

Επιλογές υποστήριξης πελατών Google Pay

Faq

Όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τα καζίνο

Πώς καταθέτετε χρήματα σε έναν στοιχηματικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας το Google Pay;

Για να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το Google Pay, θα πρέπει να συνδεθείτε στον στοιχηματικό λογαριασμό του, να μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, να επιλέξετε GPay, να καθορίσετε το ποσό για κατάθεση, να επιλέξετε μια συνδεδεμένη κάρτα στο GPay και, στη συνέχεια, να επαληθεύσετε την ταυτότητά του χρησιμοποιώντας βιομετρικά στοιχεία ή κωδικό πρόσβασης. Το κατατεθειμένο ποσό θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται αμέσως στον στοιχηματικό λογαριασμό του παίκτη.

Είναι το Google Pay προσαρμοσμένο για κινητές συσκευές;

Ναι, το Google Pay έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί απρόσκοπτα σε κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Android και iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν καταθέσεις άνετα εν κινήσει.

Μπορούν οι χρήστες να συνδέσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στο Google Pay;

Απολύτως. Το Google Pay προσφέρει στους χρήστες την επιλογή να συνδέσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, διευκολύνοντας τις τραπεζικές συναλλαγές και επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν αποτελεσματικά τα έξοδά τους, παρόμοια με πλατφόρμες όπως το Simplifi και το Mint.

Είναι δυνατή η ανάληψη χρημάτων από έναν στοιχηματικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας το Google Pay;

Όχι, ενώ το Google Pay διευκολύνει τις εύκολες καταθέσεις, δεν υποστηρίζει αναλήψεις. Οι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν μια εναλλακτική τραπεζική μέθοδο για να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους.

Ποιες εναλλακτικές μεθόδους απόσυρσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες;

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μια ποικιλία άλλων τραπεζικών μεθόδων, όπως τραπεζικά εμβάσματα, VISA και ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το PayPal, το ecoPayz, το Neteller και το Skrill. Η διαθεσιμότητα αυτών των μεθόδων εξαρτάται από την τοποθεσία στοιχηματισμού και την τοποθεσία του παίκτη.

Πόσο ασφαλές είναι το Google Pay;

Το Google Pay είναι γνωστό για τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας του. Εμποδίζει τους χρήστες να εκθέσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας και ενσωματώνει πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, όπως κωδικούς email, διαδικασίες KYC, κωδικούς ασφαλείας SMS και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων Duo.

Το Google Pay συνεργάζεται με όλους τους ιστότοπους στοιχημάτων;

Όχι, το Google Pay έχει αυστηρά πρότυπα συνεργασίας. Μόνο αξιόπιστοι ιστότοποι στοιχημάτων, οι οποίοι συχνά διαθέτουν άδεια από γνωστές αρχές, όπως η Αρχή τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας ή η Επιτροπή τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορούν να συνεργαστούν με το Google Pay.

Ποια είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσουν οι παίκτες στους ιστότοπους στοιχημάτων Google Pay;

Εκτός από τη συμπερίληψη του Google Pay, οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να αναζητήσουν μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για να στοιχηματίσουν, εξαιρετική υποστήριξη πελατών και μια ποικιλία εναλλακτικών μεθόδων ανάληψης λόγω των περιορισμών ανάληψης του GPay.

Υπάρχουν αναφερόμενα προβλήματα με το Google Pay;

Πολύ λίγα σημαντικά ζητήματα αναφέρονται με το Google Pay, κυρίως λόγω του ότι η πλατφόρμα είναι προϊόν του τεχνολογικού γίγαντα, της Google.

Πώς μπορούν οι χρήστες να αναζητήσουν βοήθεια για τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με το Google Pay;

Οι χρήστες μπορούν να συμβουλευτούν την ολοκληρωμένη ενότητα Συνήθεις Ερωτήσεις στη σελίδα υποστήριξης του Google Pay. Εάν τα ερωτήματά τους δεν απαντώνται εκεί, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα του GPay μέσω της παρεχόμενης φόρμας επικοινωνίας στην ίδια σελίδα.