Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Litecoin

Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία ενός ιστότοπου αθλητικών στοιχημάτων είναι οι τρόποι πληρωμής. Οι τραπεζικές κάρτες χρησιμοποιούνται συνήθως για αθλητικά στοιχήματα, αλλά η τεχνολογία έχει οδηγήσει στην εμφάνιση πιο ασφαλών επιλογών όπως τα κρυπτονομίσματα. Ένα από τα ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούνται συχνά από τους αθλητικούς παίκτες σήμερα είναι το Litecoin (LTC). Οι καλύτεροι στοιχηματιστές κρυπτογράφησης δέχονται καταθέσεις και αναλήψεις LTC.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τραπεζικές μεθόδους, το Litecoin επιτρέπει σε έναν παίκτη να στοιχηματίσει στο αγαπημένο του παιχνίδι χωρίς να μοιράζεται τις οικονομικές του πληροφορίες, όπως τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, με τον διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων. Οι περισσότερες τραπεζικές συναλλαγές ολοκληρώνονται μετά από αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Litecoin
Πώς να κάνετε κατάθεση με το Litecoin

Πώς να κάνετε κατάθεση με το Litecoin

Σε ορισμένες χώρες όπου τα αθλητικά στοιχήματα είναι παράνομα, η κυβέρνηση παρακολουθεί τον προορισμό των κεφαλαίων και έτσι οι ντόπιοι παίκτες πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Πολλοί λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος θέλουν να αποφύγουν τέτοιες ταλαιπωρίες στα μπουκ που προτιμούν. Προτιμούν να χρησιμοποιούν ανώνυμες και πιο ασφαλείς μεθόδους όπως το Litecoin. Με το LTC, οι χρήστες δεν χρειάζεται να περιμένουν πολύ καιρό, καθώς δεν απαιτείται εξουσιοδότηση τρίτου μέρους.

Οι πληρωμές κρυπτογράφησης όπως το LTC επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν smartphone και tablet από οποιαδήποτε τοποθεσία, εφόσον υπάρχει αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο. Έτσι, όταν ένας παίκτης στοιχηματίζει σε κινητό, η συναλλαγή θα είναι πολύ πιο εύκολη γιατί θα ανακατευθυνθεί στην ψηφιακή του εφαρμογή.

Όταν ένας παίκτης επισκέπτεται έναν ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων Litecoin, θα πρέπει να εγγραφεί με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης πριν κάνει κατάθεση στο Litecoin. Το διαδικτυακό στοίχημα με το Litecoin είναι μια διαδικασία peer-to-peer, καθώς δεν περιλαμβάνει χρηματοοικονομικό μεσάζοντα. Όλες οι συναλλαγές αποθηκεύονται σε ένα δημόσιο καθολικό, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία Blockchain.

Οι κεντρικές τράπεζες των περισσότερων χωρών δεν ρυθμίζουν τα κρυπτονομίσματα, επομένως δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσετε ένα πορτοφόλι Litecoin σε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Τούτου λεχθέντος, ένας παίκτης στοιχηματισμού πρέπει να έχει ένα πορτοφόλι Litecoin και να βεβαιωθεί ότι είναι φορτωμένο με LTC, ώστε να μπορεί να το μεταφέρει στον στοιχηματικό του λογαριασμό.

Πώς να κάνετε κατάθεση με το Litecoin
Πώς να ξεκινήσετε το διαδικτυακό στοίχημα με το Litecoin

Πώς να ξεκινήσετε το διαδικτυακό στοίχημα με το Litecoin

Οι παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πληρωμές με κρυπτογράφηση στο παρελθόν ενδέχεται να μην ξέρουν πώς να κάνουν κατάθεση στο Litecoin. Μπορούν να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα:

 • Επιλέξτε ένα κατάλληλο πορτοφόλι και αγοράστε LTC από μια πλατφόρμα ανταλλαγής Litecoin
 • Εγγραφή σε διαδικτυακό ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων που δέχεται LTC
 • Σύνδεση στον νέο λογαριασμό
 • Ο παίκτης επιλέγει μια κατάθεση Litecoin από μια αναπτυσσόμενη λίστα τρόπων πληρωμής
 • Κατευθύνονται στην εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού τους
 • Στην εφαρμογή, ο παίκτης κάνει κλικ στο «Αποστολή» και εισάγει τη διεύθυνση πορτοφολιού του ιστότοπου στοιχημάτων (ή μπορεί να σαρώσει τον κωδικό QR του ιστότοπου)
 • Στη συνέχεια καθορίζουν το ποσό του LTC προς κατάθεση
 • Τέλος, επιβεβαιώνουν το ποσό και υποβάλλουν τα στοιχεία
 • Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και δύο ώρες και μερικές φορές μερικά λεπτά
 • Ο παίκτης μπορεί να αρχίσει να παίζει με πραγματικά χρήματα μόλις τα χρήματα αντανακληθούν στο bankroll του

Το Litecoin προσφέρει χαμηλότερες προμήθειες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τραπεζικές μεθόδους. Οι παίκτες θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το όριο κατάθεσης στον λογαριασμό αθλητικών στοιχημάτων πριν ξεκινήσουν μια κατάθεση. Το ελάχιστο όριο συναλλαγών με το Litecoin είναι 0,01 LTC και δεν υπάρχει μέγιστο όριο. Η κατάθεση λανθασμένου ποσού ή η αποστολή του σε λανθασμένη διεύθυνση πορτοφολιού μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη απώλεια.

Πώς να ξεκινήσετε το διαδικτυακό στοίχημα με το Litecoin
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Litecoin

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Litecoin

Η ανάληψη περιλαμβάνει αίτημα κερδών από έναν διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων στο κρυπτοπορτοφόλι του παίκτη. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πορτοφόλι ιστού, ένα πορτοφόλι για κινητά ή ένα σκληρό πορτοφόλι. Αφού κερδίσουν και επιβεβαιώσουν το έπαθλο, οι παίκτες μπορούν να αποσύρουν με επιτυχία τα χρήματα στα πορτοφόλια LTC τους χρησιμοποιώντας την παρακάτω διαδικασία.

 • Ο παίκτης πλοηγείται στην ενότητα ταμείο και κάνει κλικ στις Πληρωμές ή Αναλήψεις
 • Πρέπει να επιλέξουν μια μέθοδο ανάληψης, σε αυτήν την περίπτωση, το Litecoin
 • Προσθέτουν μια διεύθυνση ψηφιακού πορτοφολιού
 • Στη συνέχεια εισάγετε το ποσό για ανάληψη σε LTC
 • Στη συνέχεια, κάνουν κλικ στο κουμπί Αναθεώρηση για να επιβεβαιώσουν τις λεπτομέρειες
 • Ένα μήνυμα επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί στην οθόνη για να δείξει ότι η ανάληψη έχει ξεκινήσει
 • Ο παίκτης λαμβάνει τα χρήματά του μόλις ο στοιχηματιστής εγκρίνει την ανάληψη

Και πάλι, οι παίκτες πρέπει να είναι πρόθυμοι όταν παρέχουν τις διευθύνσεις του πορτοφολιού τους. Τυχόν χρήματα που αποστέλλονται σε λάθος διεύθυνση δεν μπορούν να αντιστραφούν. Με τις αναλήψεις Litecoin, οι παίκτες αθλητικών στοιχημάτων κρατούν κρυφές την ταυτότητά τους επειδή δεν παρέχουν προσωπικά δεδομένα όπως ονόματα. Ως αποτέλεσμα, οι αρχές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την πηγή των κεφαλαίων τους.

Τέλη απόσυρσης και ταχύτητα

Για την πλειονότητα των επιλογών διαδικτυακών πληρωμών, οι παίκτες αναγκάζονται να περάσουν από κρίκους κατά την ανάκτηση των στοιχηματικών μετρητών που έχουν κερδίσει με κόπο. Η ταχύτητα είναι μια από τις πιο απαιτητικές πτυχές της ανάληψης κεφαλαίων από διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα λογαριασμούς.

Οι τραπεζικές μεταφορές μπορεί να διαρκέσουν έως και 7 εργάσιμες ημέρες, αλλά τα κρυπτονομίσματα έχουν έρθει για να σώσουν τους παίκτες από αυτήν την ταλαιπωρία. Ο χρόνος μεταφοράς του Litecoin είναι απίστευτα γρήγορος. Ανάλογα με το αθλητικό στοίχημα, ο παίκτης μπορεί να λάβει τα χρήματά του άμεσα ή εντός 24 ωρών μετά την έγκριση. Αυτό επιτρέπει στον κάτοχο αυτών των κεφαλαίων να αρχίσει να τα χρησιμοποιεί το συντομότερο δυνατό.

Ένας άλλος ενοχλητικός παράγοντας είναι το σχετικό κόστος της μεταφοράς. Ευτυχώς, οι χρεώσεις που σχετίζονται με τις αναλήψεις Litecoin είναι απειροελάχιστες. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τη χρήση του ψηφιακού νομίσματος επειδή είναι αποκεντρωμένο.

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Litecoin
Ασφάλεια και ασφάλεια στο Litecoin

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Litecoin

Οι λάτρεις των κρυπτογράφησης αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Blockchain, καθώς κάνει τις διαδικτυακές μεταφορές χρημάτων πιο ασφαλείς και απλές. Πρώτον, καμία κεντρική αρχή δεν παρακολουθεί την εγκυρότητα των καταθέσεων ή αναλήψεων Litecoin. Επιπλέον, μπορεί κανείς εύκολα να μετατρέψει το Litecoin σε χρήματα χωρίς να επισκεφτεί τράπεζα. Έτσι μειώνεται το βάρος της προσπάθειας να κρυφτείς από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα περιουσιακά στοιχεία του Litecoin προστατεύονται από μερικά από τα πιο αξιόπιστα πορτοφόλια. Ένας από αυτούς είναι ο μηχανισμός ψυχρής αποθήκευσης που λειτουργεί σε κρυπτογραφημένες συσκευές εκτός σύνδεσης. Διαθέτει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας από απειλές στον κυβερνοχώρο. Οι χρήστες ασφαλίζουν τα ψηφιακά τους νομίσματα με ιδιωτικά κλειδιά στο κρύο πορτοφόλι και τα κρατούν ασφαλή σε ασφαλή μάρκες.

Επειδή δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των πορτοφολιών κρυπτογράφησης που μπορεί να έχει κάποιος, οι χρήστες του Litecoin μπορούν να διαφοροποιήσουν την αποθήκευσή τους σε πολλά πορτοφόλια. Ένα πορτοφόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αθλητικό στοίχημα και άλλο ένα για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Αυτό διατηρεί το χαρτοφυλάκιο LTC προστατευμένο και μειώνει τις πιθανότητες παραβίασης ενός πορτοφολιού LTC. Κάθε ψηφιακό πορτοφόλι έχει ένα σύνολο από εμπιστευτικά κλειδιά χωρίς τα οποία ο λογαριασμός παραμένει απρόσιτος. Αν δεν κλαπεί ή χαθεί το κλειδί, τα χρήματα παραμένουν ασφαλή.

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Litecoin
Επιλογές υποστήριξης πελατών Litecoin

Επιλογές υποστήριξης πελατών Litecoin

Χωρίς αμφιβολία, οι συναλλαγές Blockchain είναι ασφαλείς, αλλά εξακολουθούν να είναι επιρρεπείς σε ορισμένες ανησυχίες, όπως επιθέσεις phishing, πλαστογραφία και διπλή δαπάνη. Ορισμένοι χρήστες έχουν επίσης αναφέρει ότι λείπουν ορισμένα από τα νομίσματά τους. Ωστόσο, οι πάροχοι και τα ανταλλακτήρια πορτοφολιών Litecoin προσφέρουν βαθιά υποστήριξη πελατών για να αποδείξουν την αξιοπιστία της μεθόδου πληρωμής.

Ενδέχεται να προκύψουν ορισμένα τεχνικά ζητήματα κατά τη χρήση του Litecoin σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο αθλητικών στοιχημάτων. Η επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη ανοίγει ευκαιρίες για γρήγορες συναλλαγές και ισχυρή ασφάλεια. Λόγω του αυξημένου κινδύνου διαδικτυακής απάτης, οι ειδικοί του Litecoin είναι πρόθυμοι να συμβουλεύσουν τους πελάτες για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση δεδομένων, βελτιστοποίηση υπολογιστή, αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, λογισμικό προστασίας από ιούς, προβλήματα δικτύου και αντιμετώπιση προβλημάτων λειτουργικών συστημάτων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις ομάδες υποστήριξης Litecoin μέσω:

 • Τηλεφωνική κλήση
 • Σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Απομακρυσμένοι βοηθοί (ρομπότ)
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Η υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών Litecoin επωφελείται από την υπηρεσία τους οποιαδήποτε ώρα και κάθε μέρα. Οι απομακρυσμένοι βοηθοί τους είναι άμεσοι και άμεσοι, ανεξάρτητα από το είδος του προβλήματος του πορτοφολιού LTC. Η τεχνική βοήθεια κυμαίνεται από την επίλυση ζητημάτων που βασίζονται στο Blockchain και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο αριθμός της γραμμής βοήθειας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, συμπεριλαμβανομένων των δυσλειτουργιών στο πορτοφόλι. Είναι χωρίς χρέωση και είναι διαθέσιμο 24/7. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν email με λεπτομερείς πληροφορίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Επιλογές υποστήριξης πελατών Litecoin