Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται MasterCard

Η Mastercard ήταν πάντα μια δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται για τη χρηματοδότηση λογαριασμών στοιχημάτων. Οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων έχουν πολλαπλές επιλογές κατάθεσης, αλλά οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες είναι πάντα οι πιο δημοφιλείς και συχνά αποδεκτές - όπως η Mastercard. Ορισμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξακολουθούν να διατηρούν ή να απαγορεύουν τις συναλλαγές λανθασμένα, επομένως είναι καλό να υπάρχουν εφεδρικές επιλογές κατά τη χρήση της Mastercard για κάθε ενδεχόμενο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της Mastercard στην πραγματοποίηση κατάθεσης σε στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι η ταχύτητα και η ασφάλεια. Υπάρχει επίσης το θέμα της παγκόσμιας διαθεσιμότητας, γι' αυτό οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, αδειοδοτημένοι ιστότοποι στοιχημάτων επιτρέπουν τη Mastercard ως επιλογή πληρωμής.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται MasterCard
Πώς να κάνετε μια κατάθεση με Mastercard

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με Mastercard

Η κατάθεση με Mastercard είναι πολύ εύκολη. Στην πραγματικότητα, από τη στιγμή που έχει επιλεγεί ένας ιστότοπος στοιχημάτων, είναι αρκετά απλό. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με τον ιστότοπο στοιχημάτων. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να χρειαστεί να παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Ενδέχεται επίσης να ζητηθούν ορισμένες άλλες πληροφορίες - αναγνωριστικά, τοποθεσία και άλλες απαιτήσεις του προτύπου KYC.

  1. Βρείτε την επιλογή Ταμείο. Επιλέξτε Mastercard μεταξύ των επιλογές κατάθεσης υπό την προϋπόθεση.
  2. Εισαγάγετε τα στοιχεία Mastercard τους, όπως τον αριθμό λογαριασμού, την ημερομηνία λήξης και το CVC.
  3. Εισαγάγετε το ποσό που επιθυμούν να καταθέσουν στον ιστότοπο στοιχημάτων και, στη συνέχεια, εγκρίνετε τη μεταφορά. Οι συναλλαγές συνήθως αντικατοπτρίζονται σε λεπτά.

Κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι ενώ πολλές τράπεζες δέχονται καταθέσεις τυχερών παιχνιδιών με πιστωτικές κάρτες σε τακτική βάση, άλλες τις αρνούνται αυτόματα.

Ορισμένοι νόμοι όπως ο νόμος περί παράνομων τυχερών παιχνιδιών Διαδικτύου του 2006 απαγορεύουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να συναλλάσσονται εν γνώσει τους με άλλο άτομο σε σχέση με παράνομο τζόγο στο Διαδίκτυο.

Αν και τα στοιχήματα στο Διαδίκτυο δεν είναι πλέον παράνομα σε πολλές δικαιοδοσίες, η απαγόρευση παραμένει στα βιβλία και ορισμένες τράπεζες αρνούνται να επεξεργαστούν τυχόν συναλλαγές τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν φταίνε γι' αυτό, γι' αυτό είναι καλύτερο να κάνετε μια μικρή έρευνα εκ των προτέρων.

Τα όρια κατάθεσης μπορεί να διαφέρουν για τις ιστοσελίδες στοιχημάτων, αλλά συνήθως είναι κάπου στα $5000 το μέγιστο και $10 έως $50 ελάχιστο.

Όσον αφορά τις προμήθειες, ορισμένες τράπεζες στο δίκτυο της Mastercard ενδέχεται να χρεώνουν από χαμηλές έως καθόλου προμήθειες. Μερικοί online αθλητικά βιβλία αντιμετωπίζετε μια κατάθεση ως προκαταβολή σε μετρητά και ζητήστε ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες προμήθειες. Οι ιστότοποι στοιχημάτων ενδέχεται επίσης να χρεώνουν αμοιβές από την πλευρά τους.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με Mastercard
Πώς να κάνετε ανάληψη με Mastercard

Πώς να κάνετε ανάληψη με Mastercard

Ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων επιτρέπουν στους παίκτες να καταθέτουν χρήματα μέσω Mastercard, ορισμένοι ενδέχεται να μην τους επιτρέπουν να κάνουν ανάληψη με την ίδια μέθοδο (ή οποιαδήποτε άλλη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, για αυτό το θέμα). Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που στοιχηματίζουν συνήθως θα πρέπει να βρουν εναλλακτικές όταν θέλουν να κάνουν απόσυρση. Η πιο εύκολη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως το Skrill ή το Neteller.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να επιλέξουν να αποσύρουν τα χρήματά τους μέσω τραπεζικών εμβασμάτων. Ωστόσο, οι αναλήψεις μέσω τραπεζικών εμβασμάτων συνήθως απαιτούν από δύο έως πέντε εργάσιμες ημέρες, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες εάν υπάρχουν επίσημες αργίες, Σαββατοκύριακα ή συντήρηση στην πορεία. Οι αναλήψεις που γίνονται με ηλεκτρονικά πορτοφόλια μπορεί να είναι πιο γρήγορες, αλλά αυτό δεν ισχύει συνεχώς.

Απλώς μεταβείτε στην προτιμώμενη τοποθεσία στοιχημάτων και περάστε από την τυπική διαδικασία ανάληψης. Μετά από αυτό, επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Αυτό θα κατευθύνει τους παίκτες στο επόμενο στάδιο, όπου οι παίκτες θα καθορίσουν το ποσό που θέλουν να αποσύρουν. Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιώσετε και να εξουσιοδοτήσετε τη συναλλαγή αφού παρασχεθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Όσον αφορά τις χρεώσεις ανάληψης, ορισμένες τράπεζες που είναι συνδεδεμένες με την Mastercard ενδέχεται να επιβάλλουν ελάχιστες ή καθόλου προμήθειες. Οι ιστότοποι στοιχημάτων ενδέχεται να χρεώνουν τέλη στο τέλος τους, καθώς και χρεώσεις για ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Ωστόσο, αυτά είναι συνήθως μόνο πένες προς το δολάριο, επομένως δεν θα βλάψουν τα κεφάλαια όσο νομίζει κανείς.

Εάν οι παίκτες εξακολουθούν να ανησυχούν για τις χρεώσεις, η Mastercard μπορεί ακόμα να κάνει τους παίκτες κατάλληλους για μπόνους πρώτου στοιχήματος σε στοιχηματικές τοποθεσίες, επομένως θεωρήστε το ως αντιστάθμιση για τα χρήματά σας.

Πώς να κάνετε ανάληψη με Mastercard
Ασφάλεια και ασφάλεια στη Mastercard

Ασφάλεια και ασφάλεια στη Mastercard

Η Mastercard είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες πληρωμών στην αγορά, επομένως η συναλλαγή και τα προσωπικά στοιχεία ενός παίκτη είναι ασφαλή. 


Πώς λειτουργεί η Mastercard σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της είναι ότι η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα συστήματά της είναι πιο ασφαλή από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πληρωμών. Χρησιμοποιούν ένα δίκτυο peer-to-peer, βασισμένο σε αιχμή, το οποίο δρομολογεί την κυκλοφορία σε πολλαπλά τελικά σημεία.

Υπάρχει επίσης ο Ασφαλής Κωδικός Mastercard, ο οποίος είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Βοηθά στην επιβεβαίωση της ταυτότητας ενός στοιχηματιστή μέσω ενός One-Time Passcode (OTP) που αποστέλλεται μέσω SMS στον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου στον ιστότοπο στοιχημάτων.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα είναι ότι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που εκδίδει Mastercards σε παίκτες δεν θα τους θεωρήσει υπεύθυνους για τυχόν μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές. Η Mastercard προσφέρει προστασία ευθύνης με συναλλαγές που πραγματοποιούνται οπουδήποτε.

Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να συμβάλουν στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ασφάλειας της Mastercard τους. Για να γίνει αυτό, πρέπει:

  • Λάβετε εύλογες προφυλάξεις για να αποτρέψετε την απώλεια ή την κλοπή της κάρτας σας.
  • Όταν η κάρτα σας χαθεί, κλαπεί ή χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά σας, ενημερώστε αμέσως την τράπεζά σας.
  • Διατηρήστε καλή θέση με τον λογαριασμό σας Mastercard.
  • Μάθετε ποιες άλλες δικλείδες ασφαλείας διαθέτει η τράπεζά σας για να σας προστατεύσει από δόλιες συναλλαγές μιλώντας μαζί της.
Ασφάλεια και ασφάλεια στη Mastercard
Επιλογές υποστήριξης πελατών Mastercard

Επιλογές υποστήριξης πελατών Mastercard

Η Mastercard είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες πληρωμών στον κόσμο. Όσοι το έχουν το χρησιμοποιούν για πολλές από τις καθημερινές τους ανάγκες, όπως βοηθητικά, είδη πρώτης ανάγκης, ψώνια και πολλά άλλα. Όταν χρησιμοποιείτε κάτι τόσο συχνά, τείνουν να υπάρχουν κάποια ζητήματα ή ανησυχίες.

Εάν οι παίκτες του στοιχήματος έχουν κάποια προβλήματα ή ερωτήσεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Mastercard. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η Mastercard δεν εκδίδει στην πραγματικότητα χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες — τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κάνουν. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουν πρώτα με την τράπεζά τους.

  • Για την πρώτη διαδρομή, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να κατευθυνθούν στον επίσημο ιστότοπο της Mastercard στη διεύθυνση mastercard.com. Βρείτε τη σελίδα υποστήριξης και βρείτε τις Συχνές Ερωτήσεις. Αυτές οι λίστες είναι συνήθως περιεκτικές και μπορεί να αποτελούν τη λύση για το ζήτημα του στοιχηματιστή.
  • Δεύτερον, μπορείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου PDF των Παγκόσμιων Επαφών της Mastercard, που περιέχει τη λίστα των αριθμών επικοινωνίας για κάθε γραμμή επικοινωνίας Mastercard. Κάθε χώρα ή περιοχή έχει τη δική της, επομένως δεν θα είναι κακό να ελέγξετε αυτήν την κύρια λίστα.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φτάσουν στη Mastercard, όπως το Facebook και το Twitter. Οι εταιρείες αναγνωρίζουν τη δύναμη αυτών των δύο ιστότοπων να επικοινωνούν με τη βάση πελατών τους και συχνά απαντούν σε συνομιλίες, αναφορές ή σχόλια εκεί.

Επιλογές υποστήριξης πελατών Mastercard

Τελευταίες ειδήσεις

Τα 3 κορυφαία μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων για πληρωμές με Visa/Mastercard
2023-08-02

Τα 3 κορυφαία μπόνους καλωσορίσματος αθλητικών στοιχημάτων για πληρωμές με Visa/Mastercard

Όταν ψάχνετε για ένα αθλητικό στοίχημα για συμμετοχή, είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε υπόψη τις επιλογές πληρωμής και τις διαθέσιμες προσφορές καλωσορίσματος. Ευτυχώς, οι περισσότεροι bookmakers προσφέρουν πληρωμές με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Mastercard ή Visa. Ακόμα καλύτερα, θα λάβετε ένα μπόνους αθλητικών στοιχημάτων αφού καταθέσετε χρήματα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κάνετε το πρώτο σας πραγματικό στοίχημα με χρήματα.