Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Neteller

Το Neteller είναι μια μέθοδος πληρωμής που είναι πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη μεταξύ των εμπόρων και των στοιχηματιστών και είναι συμβατή με τις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο. Το Neteller είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των διαδικτυακών καζίνο και των ιστότοπων αθλητικών στοιχημάτων ως ασφαλής μέθοδος κατάθεσης και πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία για να καταθέσουν και να αποσύρουν τα χρήματά τους.

Το Neteller δέχεται πάνω από 26 νομίσματα από όλο τον κόσμο και είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή. Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι εύκολη στη χρήση και μια τέλεια λύση πληρωμών στο εξωτερικό καθώς δέχεται περισσότερες από 200 χώρες.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Neteller
Κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων με το Neteller

Κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων με το Neteller

Η Neteller είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων που ξεκίνησε το 1999. Όμως ήδη από το 2000, η Neteller είχε ήδη ξεκινήσει την επεξεργασία πληρωμές σε κορυφαίες στοιχηματικές τοποθεσίες. Τότε, η εταιρεία εξυπηρετούσε έως και το 85% των παγκόσμιων εμπόρων τζόγου.

Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η Neteller είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις πληρωμής στα καλύτερα στοιχηματικά site. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε κάτι σχετικά με το στοίχημα με τη Neteller.

Κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων με το Neteller
Πώς να κάνετε μια κατάθεση στο Neteller

Πώς να κάνετε μια κατάθεση στο Neteller

Το να ξεκινήσετε με το Neteller σε ένα αθλητικό στοίχημα είναι αρκετά απλό. Οι παίκτες πρέπει πρώτα να ανοίξουν έναν λογαριασμό Neteller στο κινητό ή τον υπολογιστή τους για να κάνουν κατάθεση. Απλά επισκεφθείτε Neteller.com, κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος και, στη συνέχεια, καταχωρήστε έναν λογαριασμό.

Οι παίκτες πρέπει να παρέχουν λεπτομέρειες όπως ονόματα, email, χώρα προέλευσης και το νόμισμα που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν. Να δίνετε πάντα τις σωστές πληροφορίες για να αποφύγετε τυχόν επιπλοκές κατά τη διαδικασία επαλήθευσης.

Μιλώντας για την επαλήθευση λογαριασμού, η Neteller απαιτεί από τους χρήστες να αποδείξουν την ταυτότητά τους πριν πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε συναλλαγή. Αρχικά, οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό παρέχοντας τον κωδικό BIC ή SWIFT. Στη συνέχεια, θα δώσετε ένα έγχρωμο αντίγραφο της ταυτότητάς σας, του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης. Και τέλος, θα ανεβάσετε ένα αντίγραφο του πιο πρόσφατου λογαριασμού κοινής ωφέλειας για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Neteller.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να χρηματοδοτήσουν τα πορτοφόλια τους Neteller με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο εγκεκριμένο λογαριασμό Neteller για να μεταφέρετε χρήματα στον νέο σας λογαριασμό.

Εναλλακτικά, η Neteller δέχεται καταθέσεις μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, Skrill, τραπεζικής μεταφοράς ή κρυπτονομισμάτων. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν περισσότερα από 28 ψηφιακά νομίσματα στο Neteller. Επομένως, διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της Neteller πριν χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό.

Χρεώσεις και όρια Neteller

Θέλετε να μάθετε γιατί το Neteller ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα; Αυτή η επιλογή μεταφοράς χρημάτων προσφέρει χαμηλές χρεώσεις κατάθεσης και υψηλότερο όριο ανά συναλλαγή. Συχνά χρεώνουν ένα τέλος 2,9% για να κάνουν καταθέσεις μικρότερες από 20.000 $ και μηδενικό κόστος για περισσότερα από 20.000 $.

Επίσης, η λήψη χρημάτων στον λογαριασμό σας στο Neteller είναι δωρεάν. Έτσι, οποιοδήποτε ποσό αποσύρουν οι παίκτες από το μπουκ αφού οι χρεώσεις εκταμιεύονται όπως έχουν διεκπεραιωθεί. Όσον αφορά τα όρια μεταφοράς, οι επαληθευμένοι χρήστες Neteller χωρίς λογαριασμούς VIP μπορούν να στείλουν τα ακόλουθα ποσά:

  • 5.000 $/συναλλαγή
  • 10.0000 $/24 ώρες
  • 20.000 $/7 ημέρες
  • 50.000 $/30 ημέρες Σημείωση: Να ξέρετε ότι οι περισσότεροι παίκτες στοιχημάτων δεν προσφέρουν μπόνους μετά από καταθέσεις Neteller, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Διαβάστε, λοιπόν, τις κριτικές στοιχημάτων εδώ στο BettingRanker για να μάθετε τα μπουκ που προσφέρουν μπόνους κατάθεσης Neteller.
Πώς να κάνετε μια κατάθεση στο Neteller
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Neteller

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Neteller

Οι παίκτες του στοιχήματος που θέλουν να απολαμβάνουν γρήγορες και βολικές πληρωμές δεν πρέπει να κοιτάξουν πέρα από το Neteller. Απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό στοιχηματισμού, επισκεφτείτε το ταμείο ή την τραπεζική περιοχή, πατήστε ανάληψη και επιλέξτε Neteller.

Τώρα ολοκληρώστε το πληκτρολογώντας το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη. Οι αναλήψεις από το Neteller είναι συνήθως άμεσες και χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να διεκπεραιωθούν.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο στοιχηματιστής θα επεξεργαστεί τα κέρδη σας μέσω Neteller 24-48 ώρες μετά την υποβολή αιτήματος ανάληψης. Το χειρότερο είναι ότι για μερικά μπορεί να χρειαστούν 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Επομένως, διαβάστε τη σελίδα όρων και προϋποθέσεων του αθλητικού βιβλίου για να μάθετε την περίοδο διεκπεραίωσης συναλλαγών.

Άλλος ένας λόγος για να διαβάσετε το bookmaker Η σελίδα T&C είναι να γνωρίζετε τις χρεώσεις ανάληψης. Συχνά, ισχύουν τυπικές χρεώσεις ηλεκτρονικού πορτοφολιού κατά την πραγματοποίηση αναλήψεων από το Neteller. Γενικά, όμως, το κόστος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 $. Αλλά όλα έχουν να κάνουν με το πόσο γρήγορα θέλετε να λάβετε τα χρήματα και πόσα θέλετε να κάνετε ανάληψη.

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Neteller
Ασφάλεια και ασφάλεια στο Neteller

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Neteller

Είναι ασφαλές οι τραπεζικές συναλλαγές με τη Neteller σε κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων; Ναι, μια εταιρεία μεταφοράς χρημάτων με πλούσια ιστορία τυχερών παιχνιδιών όπως η Neteller είναι αναμφίβολα ασφαλής. Πρώτον, η FCA (Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς) ρυθμίζει τη Neteller.

Αυτός είναι ένας ρυθμιστικός φορέας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτός ο φύλακας δημιουργεί ένα ξεχωριστό ταμείο για να αποζημιώνει τους πελάτες των εγγεγραμμένων υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων του, όπως η Neteller. Με απλά λόγια, τα χρήματά σας δεν θα ξεπλυθούν εάν η Neteller κλείσει το κατάστημα απότομα.

Εκτός από τον κανονισμό FCA, η Neteller πραγματοποιεί έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα, που είναι η ελάχιστη απαίτηση αυτές τις μέρες. Εδώ, οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν έναν κωδικό που αποστέλλεται στην εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνυμάτων πριν συνδεθούν στον λογαριασμό.

Ο κωδικός επαλήθευσης παραμένει ενεργός για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μετά τα οποία οι χρήστες πρέπει να ζητήσουν νέο. Αυτό εξαλείφει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε κεφάλαια ή οικονομικές πληροφορίες στο Neteller.

Τέλος και εξίσου κρίσιμο, η Neteller χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL τελευταίας τεχνολογίας για την προστασία των δεδομένων των χρηστών. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η τεχνολογία SSL επιτρέπει στους ιστότοπους να προστατεύουν τις πληροφορίες που αποστέλλονται από και προς την πλατφόρμα από χάκερ.

Και, φυσικά, οι εφαρμογές Android και iOS της Neteller είναι 100% ασφαλείς. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν αυτές τις εφαρμογές απευθείας στο Play Store και στο App Store, αντίστοιχα. Η εφαρμογή μπορεί να εκτελέσει έναν τόνο λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής και ανάληψης χρημάτων.

Ασφάλεια και ασφάλεια στο Neteller
Επιλογές υποστήριξης πελατών Neteller

Επιλογές υποστήριξης πελατών Neteller

Παραδόξως, η υποστήριξη πελατών της Neteller έχει κακή απόδοση σε ιστότοπους κριτικών όπως το Trustpilot. Για παράδειγμα, οι χρήστες συχνά παραπονιούνται για καθυστερημένες απαντήσεις.

Ορισμένοι κριτικοί ισχυρίζονται επίσης ότι η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις είναι ελάχιστη και δεν απαντά σε όλες τις ζωτικής σημασίας ερωτήσεις. Εν ολίγοις, το σύστημα υποστήριξης είναι κάτι που η Neteller πρέπει να ανανεώσει επειγόντως.

Αλλά προς άμυνά τους, οι περισσότερες επιλογές ηλεκτρονικού πορτοφολιού δεν προσφέρουν άμεσες απαντήσεις σε τεχνικές ερωτήσεις χρηστών. Είναι σύνηθες φαινόμενο τα ερωτήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να χρειάζονται έως και 24 ώρες για να απαντηθούν από την ομάδα υποστήριξης. Εάν δεν είναι ικανοποιημένοι, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να μιλήσουν απευθείας με την ομάδα υποστήριξης μέσω ενός αριθμού χωρίς χρέωση. Απλώς θυμηθείτε να ελέγξετε τις ώρες εργασίας.

Επιπλέον, η Neteller προσφέρει υποστήριξη συνομιλίας για βασικές ερωτήσεις μέσω του συστήματος διαχείρισης bot. Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε 24ωρη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας από το Neteller αφού αποκτήσετε μια συνδρομή VIP.

Παρακάτω είναι οι επαφές υποστήριξης Neteller:

  • Τηλέφωνο: +442033089525, +49 21599 279504 (Δευτέρα – Παρασκευή)
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: help@neteller.com, ankesat@neteller.com
  • Μηνύματα
  • Ζωντανή συνομιλία 24/7 για VIP πελάτες
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Instagram, Facebook και Twitter
Επιλογές υποστήριξης πελατών Neteller
Neteller στις ΗΠΑ

Neteller στις ΗΠΑ

Η Neteller έχει βιώσει αρκετά σκάνδαλα στις ΗΠΑ. Τον Ιανουάριο του 2007, οι ιδιοκτήτες της Neteller συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για προώθηση παράνομου τζόγου και υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων χωρίς άδεια.

Οι αρχές των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι η Neteller διευκόλυνε τις συναλλαγές μεταξύ παικτών των ΗΠΑ και υπεράκτιων ιστοσελίδων στοιχημάτων. Ως αποτέλεσμα, η Neteller έφυγε από την αγορά των ΗΠΑ.

Επτά χρόνια αργότερα, ο Neteller επέστρεψε θριαμβευτικά στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, εγκρίθηκαν να παρέχουν πληρωμές στην BetAmerica.com, έναν ιστότοπο ιπποδρομιών. Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες στο New Jersey, στο Delaware και σε άλλες πολιτείες στοιχημάτων. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. τα πράγματα δεν ήταν ποτέ τα ίδια από το σκάνδαλο του 2007.

Neteller στις ΗΠΑ