Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Paysafe Card

Η Paysafecard συνδέθηκε πάντα με το διαδικτυακό στοίχημα, και αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα. Οι παίκτες που έχουν τοποθετήσει ποτέ ένα στοίχημα στο διαδίκτυο πιθανότατα έχουν ήδη συναντήσει την Paysafecard ή την έχουν χρησιμοποιήσει μία φορά. Όλοι οι παίκτες του στοιχήματος, ανεξαρτήτως τεχνογνωσίας ή προτιμήσεων παιχνιδιού, απολάμβαναν την ανωνυμία που παρείχαν τα προπληρωμένα κουπόνια.

Τα συστήματα προπληρωμής όπως η Paysafecard έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα ως μέθοδος πληρωμής για αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα αντί για τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Μπορείτε, φυσικά, να κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας την τραπεζική σας κάρτα, κάτι που κάνουν πολλοί επειδή κρύβει την τελική συναλλαγή στον λογαριασμό σας.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Paysafe Card
Πώς να κάνετε μια κατάθεση με την Paysafecard

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με την Paysafecard

Η κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό paysafecard απαιτεί από τους παίκτες να δημιουργήσουν πρώτα έναν λογαριασμό μαζί τους. Απλώς πρέπει να κατευθυνθούν στον επίσημο ιστότοπο της Paysafecard στη διεύθυνση www.paysafecard.com.

Μόλις ολοκληρωθεί, οι παίκτες μπορούν να καταθέσουν στους λογαριασμούς τους. Το μόνο που απαιτείται από τους παίκτες είναι να αγοράσουν έναν κωδικό PIN της paysafecard, τον οποίο μπορούν να λάβουν από περισσότερα από 600.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει απλώς να εισαγάγουν το 16-ψήφιο PIN που απέκτησαν όταν θέλουν να συμπληρώσουν το υπόλοιπο του αθλητικού τους στοιχήματος.

Εάν οι παίκτες δεν είναι σίγουροι πού μπορούν να πάρουν ένα κουπόνι paysafecard, μπορούν να μεταβούν στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Ο ιστότοπος διαθέτει ένα εργαλείο εντοπισμού καταστημάτων που εμφανίζει όλα τα καταστήματα που πωλούν κωδικούς PIN της paysafecard στην περιοχή σας.

Η χρηματοδότηση ενός στοιχηματικού λογαριασμού χρησιμοποιώντας την paysafecard είναι μια απλή διαδικασία:

  1. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να πάνε στο Ταμείο του αγαπημένου τους στοιχήματος και να επιλέξουν την επιλογή κατάθεσης και θα τους παρουσιαστούν όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής. Ο ιστότοπος θα μεταφέρει τους παίκτες του στοιχήματος σε ένα νέο παράθυρο όταν επιλέξουν την paysafecard ως την προτιμώμενη επιλογή πληρωμής τους.

  2. Θα υπάρχει ένας σύνδεσμος που θα τους δείχνει όλα τα καταστήματα στην περιοχή σας που πωλούν κουπόνια paysafecard. Μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα εάν έχετε ήδη αγοράσει τα κουπόνια σας.

  3. Οι παίκτες του στοιχήματος θα παρατηρήσουν ένα μέρος όπου θα πρέπει να εισάγουν το 16ψήφιο PIN τους. Να θυμάστε ότι τα PIN της paysafecard μπορούν να συνδυαστούν για να καταθέσετε μεγαλύτερο ποσό. Μόλις οι παίκτες έχουν καταθέσει όλα τα PIN που θέλουν, το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιώσουν την κατάθεση.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με την Paysafecard
Πώς να κάνετε ανάληψη με την Paysafecard

Πώς να κάνετε ανάληψη με την Paysafecard

Η Paysafecard δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάληψη, δυστυχώς. Ως αποτέλεσμα, εάν ένας παίκτης θέλει να αναζητήσει ένα cashout στο αθλητικό στοίχημα που προτιμά, θα πρέπει να βρει άλλο μέσο.

  • Ένας τρόπος για ανάληψη χρημάτων εάν οι παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την paysafecard τους είναι μέσω της χρήσης ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως το Neteller ή το Skrill, καθώς αυτές οι επιλογές είναι οι πιο βολικές και γρήγορες στη σύνταξη.

  • Ένας διαμεσολαβητής μπορεί να δώσει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας και απορρήτου, κάτι που είναι καλό, καθώς όσοι χρησιμοποιούν paysafecard το κάνουν λόγω της προστασίας του απορρήτου της υπηρεσίας πληρωμής

  • Μια άλλη εναλλακτική μέθοδος ανάληψης είναι η εξαργύρωση μέσω απευθείας τραπεζικών εμβασμάτων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι αναλήψεις που πραγματοποιούνται μέσω αυτών των καναλιών διαρκούν περισσότερο — περίπου δύο έως πέντε ημέρες.

Αυτές οι μεγάλες αναμονές μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερες λόγω Σαββατοκύριακων, αργιών ή εάν το σύστημα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος τελεί υπό συντήρηση.

Λάβετε υπόψη ότι θα υπάρχει χρέωση για το τέλος μετατροπής εάν οι παίκτες του στοιχήματος κάνουν καταθέσεις αθλητικών στοιχημάτων σε νόμισμα διαφορετικό από αυτό στο κουπόνι paysafecard. Στον επίσημο ιστότοπο της paysafecard, υπάρχει ένας μετατροπέας νομισμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τι χρεώσεις μπορούν να χρεωθούν όταν κάνουν κατάθεση σε διάφορα νομίσματα.

Επειδή τα τέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πού ζει ο παίκτης, οι παίκτες θα πρέπει να πάνε στον επίσημο ιστότοπο της paysafecard, να επιλέξουν την περιοχή τους και να ελέγξουν τις κατάλληλες χρεώσεις που μπορεί να ισχύουν για αυτούς.

Όσο για τα όρια, μπορεί να διαφέρει από στοιχηματική τοποθεσία σε στοιχηματική τοποθεσία, επομένως οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει πρώτα να κάνουν την εργασία τους.

Πώς να κάνετε ανάληψη με την Paysafecard
Ασφάλεια και ασφάλεια στην Paysafecard

Ασφάλεια και ασφάλεια στην Paysafecard

Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας της Paysafecard είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της. Αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί παίκτες έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο πληρωμής όταν κάνουν καταθέσεις σε εικονικά αθλητικά βιβλία. Η Paysafecard δεν απαιτεί πληροφορίες σχετικά με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής. Αυτό αποφεύγει τον κίνδυνο έκθεσης ευαίσθητων δεδομένων στον ιστότοπο όπου στοιχηματίζετε.

Αν και οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην μοιράζονται τα PIN τους με άλλους προκειμένου να αποφευχθεί η οικονομική απάτη, η paysafecard έχει λάβει μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας του μηχανισμού πληρωμής. Μπορείτε να κλειδώσετε τα PIN σας εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δόλια δραστηριότητα.

Κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ή να κλέψει χρήματα με αυτόν τον τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν τα PIN κλειδωθούν, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά. Ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο του λογαριασμού paysafecard.

Ένα άλλο βήμα που έχει κάνει η Paysafecard για να αυξήσει την ασφάλειά της είναι η προστασία των PIN από την παραβίαση. Τα PIN δεν θα παραβιαστούν από μια γεννήτρια και το ποσό που χρεώνεται στα κουπόνια της paysafecard σας δεν θα αλλάξει.

Η Paysafecard προειδοποιεί επίσης τους πελάτες της για άλλες κοινές απάτες. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες του στοιχήματος δεν θα εξαπατηθούν να αποκαλύψουν τα στοιχεία του λογαριασμού ή τα PIN σας.

Ασφάλεια και ασφάλεια στην Paysafecard
Επιλογές υποστήριξης πελατών Paysafecard

Επιλογές υποστήριξης πελατών Paysafecard

Δεδομένου ότι η paysafecard είναι ένα από τα κορυφαίος τρόπος πληρωμής επιλογές όχι μόνο μεταξύ των στοιχηματιστών αλλά και με τις ιστοσελίδες στοιχημάτων, ορισμένα ζητήματα ή ερωτήσεις θα υπάρχουν πάντα.

Όταν οι παίκτες συναντούν ένα από αυτά, φυσικά είναι φυσικό να ζητούν βοήθεια. Είναι καλό που η paysafecard είναι εξοπλισμένη για να αντιμετωπίζει ερωτήσεις και ανησυχίες πελατών.

Οι παίκτες του στοιχήματος που έχουν ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορούν να επισκεφθούν τον επίσημο ιστότοπο της paysafecard. Υπάρχει μια επιλογή Υποστήριξη στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία που οδηγεί τους χρήστες σε μια οργανωμένη και ευανάγνωστη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις.

Η σελίδα Συνήθεις Ερωτήσεις μπορεί να σας βοηθήσει με ανησυχίες σχετικά με θέματα όπως η υποψία απάτης, η αποζημίωση, τα προβλήματα πληρωμών και πολλά άλλα. Εάν οι παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να βρουν την ερώτησή τους στις καρτέλες, μπορούν να εισάγουν το πρόβλημά τους στην καρτέλα αναζήτησης.

Εάν και πάλι αυτό δεν λειτουργεί, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να κατευθυνθούν στο κουμπί Επικοινωνήστε μαζί μας στο κάτω μέρος του ιστότοπου. Εδώ μπορούν να βρουν μια Φόρμα Επικοινωνίας όπου μπορούν να υποβάλουν εισιτήρια υποστήριξης και τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών τους. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να ισχύουν τοπικές χρεώσεις όταν καλέσετε την ομάδα CS τους.

Η Lara, το chatbot τους, είναι επίσης διαθέσιμη για ερωτήσεις και ανησυχίες των παικτών 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Επιλογές υποστήριξης πελατών Paysafecard