Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Payz

Το Payz είναι ένα από τα πιο βολικά ηλεκτρονικά πορτοφόλια για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων. Ιδρύθηκε το 2000 και δέχεται πάνω από 45 νομίσματα από όλο τον κόσμο. Η Payz ανήκει και λειτουργεί από την PSI-Pay, μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που έχει εγγραφεί και έχει λάβει άδεια από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου για την παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών πληρωμών.

Οι διαδικτυακοί παίκτες στοιχηματισμού μπορούν να επιλέξουν έναν από τους τρεις τύπους λογαριασμών: ecoCard, ecoAccount και ecoVirtualcard. Η ecoCard είναι ένας προπληρωμένος χρεωστικός λογαριασμός, όπως η MasterCard, που διευκολύνει τις άμεσες διαδικτυακές πληρωμές. Ο ecoAccount είναι ένας ιδιωτικός διαδικτυακός λογαριασμός που οι παίκτες μπορούν να ανανεώσουν οποιαδήποτε στιγμή ή να στείλουν χρήματα σε οποιονδήποτε. Τέλος, η ecoVirtualcard είναι μια εφάπαξ ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής. Καθίσταται άκυρη μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Payz
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser
Πώς να κάνετε μια κατάθεση στο Payz

Πώς να κάνετε μια κατάθεση στο Payz

Το Payz επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στον τραπεζικό τους λογαριασμό και να μεταφέρουν χρήματα. Το άνοιγμα λογαριασμού Payz είναι γρήγορο και δωρεάν. Οι πελάτες πρέπει να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα όπως αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση και χώρα διαμονής. Ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης αποστέλλεται στον νέο χρήστη, μετά τον οποίο ο κάτοχος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φορτώσετε ένα Payz με χρήματα: τοπική τραπεζική μεταφορά, διεθνής τραπεζική, προπληρωμένη κάρτα, πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

Η απευθείας κατάθεση με το Payz σε μια πλατφόρμα στοιχημάτων είναι δωρεάν και σχεδόν άμεση. Οι παίκτες στοιχημάτων με πραγματικά χρήματα που θέλουν να ενισχύσουν το bankroll τους επιλέγουν το Payz στη σελίδα ταμείου και εισάγουν το ποσό για κατάθεση.

Το όνομα αυτής της σελίδας διαφέρει από τον έναν πάροχο στοιχημάτων στον άλλο. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος Payz μας εμφανίζει όπου ο παίκτης συνδέεται με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Οι τρεις υπηρεσίες, ecoAccount, ecoCard και ecoVirtualCard, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συναλλαγή. Συνήθως, το Payz δεν χρεώνει χρέωση για αυτά είδη καταθέσεων.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση στο Payz
Ημερήσιο όριο κατάθεσης για το Payz

Ημερήσιο όριο κατάθεσης για το Payz

Τα όρια εξαρτώνται από το επίπεδο λογαριασμού ενός χρήστη Payz και τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου στοιχημάτων. Ο λογαριασμός Payz είναι διαθέσιμος σε επίπεδο VIP, πλατινένιο, χρυσό, ασημί και κλασικό.

Η εγγραφή σε αυτά τα επίπεδα είναι δωρεάν, αλλά οι διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε επίπεδο θα διαφέρουν. Όσο υψηλότερη είναι η κατάσταση, τόσο υψηλότερο είναι το όριο κατάθεσης και αντίστροφα. Τα όρια λογαριασμού έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα κεφάλαια που διατηρούνται σε έναν λογαριασμό Payz.

Όταν συμπληρώνετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων, το μέγιστο όριο σε όλα τα επίπεδα είναι 250 € ανά συναλλαγή. Τα ημερήσια όρια κυμαίνονται από 1500 € έως 11.000 € για τα υψηλότερα επίπεδα του λογαριασμού Payz (Gold, Platinum και VIP).

Μπορώ να κάνω κατάθεση με κινητό;

Το Payz προσφέρει μια ασφαλή και ασφαλή εφαρμογή για κινητά με δυνατότητα λήψης από το App Store και το Google Play. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από συσκευές iOS και Android.

Ημερήσιο όριο κατάθεσης για το Payz
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Payz

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Payz

Εφόσον μια πλατφόρμα τζόγου υποστηρίζει το Payz, οι αναλήψεις είναι δυνατές με λογαριασμούς ecoAccount και ecoCard. Τα βήματα που εμπλέκονται είναι τα εξής:

  • Ο παίκτης πλοηγείται στη σελίδα του ταμείου
  • Επιλέγουν Payz από τη λίστα επιλογών πληρωμής
  • Εισάγουν το ποσό για ανάληψη από τον στοιχηματικό λογαριασμό
  • Συμπληρώνουν τα ζητούμενα στοιχεία για να εγκρίνει ο ιστότοπος την απόσυρση

Με το αίτημα ανάληψης, η συναλλαγή εμφανίζεται αμέσως στον λογαριασμό στοιχήματος και τα χρήματα φτάνουν στον παίκτη σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.

Οι πάροχοι στοιχημάτων δύσκολα χρεώνουν προμήθεια για αναλήψεις Payz. Αλλά ανάλογα με το επίπεδο του λογαριασμού, το Payz μπορεί να χρεώσει κάτι μικρό.

Ημερήσιο όριο ανάληψης στο Payz

Κάθε πάροχος στοιχημάτων βάζει ένα όριο ανάληψης, επομένως καλό είναι να ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν κάνετε εξαργύρωση. Το όριο ανάληψης που σχετίζεται με την ecoCard βασίζεται στην κατάσταση ή το επίπεδο του λογαριασμού.

Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κρατήσει ένας λογαριασμός Payz σε ασημί και χρυσό επίπεδο είναι 15.000 € και 100.000 €, αντίστοιχα. Ο χρήστης μπορεί να φορτώσει τον λογαριασμό του σε μία μόνο συναλλαγή με €10 - €200 σε κλασικό επίπεδο.

Οι λογαριασμοί σε ασημένια κατάσταση μπορούν να λάβουν οτιδήποτε από 10€ έως 1.000€ με μία κίνηση. Ένας χρυσός λογαριασμός μπορεί να πάρει από 10 έως 1.500 ευρώ σε μία συναλλαγή.

Μπορώ να κάνω ανάληψη από κινητό;

Η ανάληψη μέσω της εφαρμογής για κινητά ePayz είναι μια απλή διαδικασία. Ένας παίκτης συνδέεται στον λογαριασμό του σε smartphone Android ή iOS και ακολουθεί τα προαναφερθέντα βήματα.

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Payz