Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Ripple

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του στοιχήματος για το Ripple είναι ότι είναι βασικά κρυπτονόμισμα. Το crypto ονομάζεται XRP, αλλά συνήθως ονομάζεται Ripple, το όνομα της ταχέως αναπτυσσόμενης υπηρεσίας πληρωμών που χρησιμοποιεί το XRP για παγκόσμιες μεταφορές χρημάτων.

Η υπηρεσία ιδρύθηκε το 2012, καθιστώντας την μια σχετικά νέα μέθοδο πληρωμής για τους περισσότερους παίκτες. Είναι εξαιρετικά γρήγορο και ασφαλές, όπως και άλλα κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν όπως το Bitcoin και το Dash. Οι μεταφορές γίνονται μέσω του RippleNet, το οποίο συνήθως διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα οπουδήποτε στον κόσμο. Όπως για τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, ελέγχετε τακτικά τις τιμές για το XRP πριν κάνετε κατάθεση ή ανάληψη.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Ripple
Πώς να καταθέσετε χρήματα στο RippleΠώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων με το Ripple
Πώς να καταθέσετε χρήματα στο Ripple

Πώς να καταθέσετε χρήματα στο Ripple

Παρά τη σχετική νεότητά του, πολλές στοιχηματικές τοποθεσίες δέχονται το Ripple ως α έγκυρη επιλογή πληρωμής.

Για να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας αυτό το κρυπτονόμισμα, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να εγγραφούν σε ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο. Όπως με κάθε συναλλαγή, θα πρέπει να είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος, καθώς θα αγοράζετε ψηφιακά νομίσματα με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Και πάλι, όπως και κάθε άλλο κρυπτό, οι παίκτες του στοιχήματος χρειάζονται ένα πορτοφόλι για τα νομίσματά τους. Αφού το ρυθμίσουν, μπορούν πλέον να μεταφέρουν τα διαθέσιμα κεφάλαια στο πορτοφόλι τους όπως κρίνουν κατάλληλο.

Μόλις οι παίκτες αγοράσουν τα νομίσματά τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα βιβλίο Ripple XRP, το οποίο μπορεί να παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με το πορτοφόλι και τον λογαριασμό σας. Το καθολικό χρησιμοποιεί αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain για την επεξεργασία των συναλλαγών σχεδόν αμέσως. Η χρήση αυτού του καθολικού δεν απαιτεί πρόσθετες άδειες για τους παίκτες για πρόσβαση και χρήση του.

Για να στοιχηματίσετε με το Ripple, απλώς κατευθυνθείτε στο δικό σας προτιμώμενη τοποθεσία στοιχημάτων και βρείτε την ενότητα "Κατάθεση". Στη συνέχεια, επιλέξτε το Ripple ως τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής από τις επιλογές που παρέχονται. Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί μια διεύθυνση για το επιθυμητό ποσό κατάθεσης.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι τους Blockchain, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να καταθέσουν τα χρήματα στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Τα χρήματα πιστώνονται αμέσως στον στοιχηματικό σας λογαριασμό αφού γίνουν αποδεκτά. Όλες οι συναλλαγές κατάθεσης είναι δωρεάν και διεκπεραιώνονται άμεσα στις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων.

Κάθε bookmaker μπορεί να έχει τη δική του πολιτική όσον αφορά τα όρια κατάθεσης. Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του ιστότοπού σας για να μάθετε ποιες είναι οι ελάχιστες και οι μέγιστες καταθέσεις για το Ripple.

Πώς να καταθέσετε χρήματα στο Ripple
Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων με το Ripple

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων με το Ripple

Οι περισσότερες στοιχηματικές τοποθεσίες που δέχονται το Ripple πιθανότατα θα επιτρέψουν στους παίκτες να αποσύρουν τα κέρδη τους μέσω της ίδιας μεθόδου, καθώς το Ripple λειτουργεί περισσότερο ως κρυπτονόμισμα παρά ως μια σύγχρονη υπηρεσία πληρωμών.

Για να κάνετε ανάληψη χρημάτων από στοιχηματικούς ιστότοπους μέσω του Ripple, απλά:

  1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο στοιχημάτων σας και εντοπίστε τη σελίδα ή την επιλογή για αναλήψεις
  2. Όταν σας ζητηθεί, επιλέξτε Ripple ως μέθοδο ανάληψης μεταξύ των επιλογών.
  3. Εάν σας ζητηθεί, συμπληρώστε τα σχετικά στοιχεία και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε και εξουσιοδοτήστε τη συναλλαγή.

Όπως είναι προφανές παραπάνω, η διαδικασία απόσυρσης για το Ripple είναι παρόμοια για άλλες μεθόδους. Είναι επίσης μια βολική επιλογή, καθώς είναι εξαιρετικά γρήγορη και φθηνή. Το Ripple επεξεργάζεται συναλλαγές με ταχύτητες 3,3 δευτερολέπτων με χρεώσεις τόσο χαμηλές όσο $0,0004.

Πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων χειρίζονται επίσης XRP για νομίσματα fiat όπως USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD και πολλά άλλα. Το XRP μπορεί επίσης να ανταλλάσσεται για Etherum και Bitcoin σε ορισμένα χρηματιστήρια.

Για να βελτιωθούν τα πράγματα, το Ripple εκτελείται μέσω περισσότερων από 150 επικυρωτών σε όλο τον κόσμο, γεγονός που εξαλείφει την πιθανότητα υπερφόρτωσης δικτύου. Η Ripple συνεργάστηκε επίσης με άλλες υπηρεσίες πληρωμών για να διευκολύνει τις διασυνοριακές συναλλαγές. Για να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση των πελατών, η Ripple επεξεργάζεται τώρα πάνω από 15.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει επίσης να προσέχουν για βρύσες RXP, οι οποίες μπορούν να παρέχουν δωρεάν RXP για την εκτέλεση εργασιών όπως mini-games. Μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά μπορεί να σας δώσει μια επιπλέον προσφορά ή μερικά ζάρια για να συμπληρώσετε τα κέρδη σας προτού κάνετε ανάληψη.

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων με το Ripple